FastMails sikre og pålidelige e-mail-hosting gør det muligt for brugere at tage kontrol over deres indbakke og tilpasse deres arbejdsgange

TL; DR: Den største uafhængige e-mail-udbyder, FastMail bringer inbox management software til mere end 150.000 kunder over hele verden. Virksomhedens højeste prioritet, i en alder af indbakkeoverbelastning, er at få e-mail til at føles mindre som arbejde – ved at få det til at fungere for kunden. FastMail og dets relaterede produkter giver brugerne fleksibilitet og magt til at kontrollere strømmen af ​​information ind og ud af deres e-mail. Helen Horstmann-Allen, COO hos FastMail og veteran i e-mail-tjenester i lang tid, snakede med os om den uortodokse opfattelse af at gøre arbejds-e-mails til en delt ressource, og hvordan virksomheden planlægger at optage mindre af brugernes tid.


Helen Horstmann-Allen har ikke det typiske svar, når du spørger, hvordan hun kom til at arbejde for FastMail. Efter at have kørt e-mail-tjenester Pobox og Listbox i næsten 20 år, henvendte hun sig til den uafhængige e-mail-hostingplatform om at købe sit firma, og tænkte, at virksomheden ville være i stand til at tage sin vision endnu længere.

”Når du har dit eget firma, er der masser af grunde til at sælge det og masser af grunde til ikke,” sagde Helen, nu FastMails Chief Operation Officer. ”For mig ønskede jeg at sikre mig, at mine kunder skulle hen et sted, hvor de ville blive behandlet på samme måde, som jeg ville behandle dem.”

FastMails værdier for beskyttelse af personlige oplysninger og at eje egne data tilpasset hendes, og de to grupper besluttede at flette platforme. Siden da har FastMail-teamet forbedret de produkter, som Helens firma har bragt ind, og har udviklet nye, der ændrer den måde, folk tænker på e-mail.

Fra begyndelsen har FastMail været centreret om at skabe en hurtig og nem web-e-mail-grænseflade. Over tid har virksomhedens vision udviklet sig ud over e-mail til, hvordan e-mail passer ind i det større billede af en kundes arbejdsgang.

“FastMail handler virkelig om, hvor hurtigt vi lader dig være,” sagde Helen. ”Masser af websteder derude er virkelig fokuseret på at fange dine øjenkugler så længe som muligt. Vi er i den modsatte ende af det spektrum. Værdipropositionen, som vi giver kunderne, er, at vi ikke prøver at bruge mere af din tid. ”

Bevarelse af individuel e-mail som kulturhukommelse

E-mail er som en elektronisk kulturhukommelse. Det minder holdene om tidligere interaktioner, driver fremtidig innovation og beslutninger og holder aktuelle projekter på sporet. FastMails nyeste produkt, Topicbox, tager denne kulturelle hukommelse og bevarer den ved at placere den i et delt miljø fra starten.

”Tænk over, hvad der er i din e-mail: Det er alt hvad du har gjort, det er overalt, hvor du er gået, det er alle du har talt med, og det er alle du har interesseret dig i,” sagde Helen. ”Tænk nu på det på arbejdet. Hvis nogen forlader dit team, får du en kopi af deres indbakke eller deres mapper, og det bor i et eller andet bibliotek et sted, som IT-fyren måske kan få ved, men det er i bund og grund forsvundet. ”

Med dette i tankerne tillader Topicbox deling af meddelelser, der er sendt og modtaget af alle i virksomheden, og giver tilpasninger til at holde indbakker håndterbare. Meddelelsestråde er tildelt forskellige grupper, og brugere kan vælge, hvor mange og hvilke typer e-mails de modtager fra hver gruppe.

”Hvis du har et hold, der alle er i den samme tidszone, kan du bare bruge en chat, fordi de alle kan tale med hinanden,” sagde Helen. ”Men når du begynder at flytte folk, hvor de ikke arbejder på samme tid på uret, fungerer det ikke.”

Ud over den forventede succes blandt etablerede kommercielle og nonprofitorganisationer, resonerer Topicbox også med mindre teams på forskellige markeder, fortalte Helen os.

”Hvis du er en lille virksomhed, hvis du er en startup, vil du se, hvem din kollega taler med som en potentiel kunde, du kaster,” sagde hun. ”Den del af gruppediskussionen, som personen havde med denne klient, er virkelig værdifuld.”

Forestillingen om at berøve e-mail kan tage et stykke tid at vænne sig til, ifølge Helen, men klienter ser generelt forbedring i kommunikation og arbejdsgange.

”Det er lidt af et tankesæt skift,” sagde hun. “E-mail er stadig en til én, men det er tilgængeligt langt ud over det.”

Forståelse af kundens arbejdsgang for at finjustere funktionalitet

I den uendelige søgen efter at finde ud af, hvordan FastMail kan gøre livet lettere for kunder, sagde Helen, at svarene ofte kommer fra hverdagens interaktion med klienter.

”Jeg elsker at tale med kunderne,” sagde hun. ”Jeg tror ikke, at mine ideer er de eneste, der giver mening. Ofte taler du med kunder, og du begynder at forklare dem noget, og de giver dig dette forvirrede ansigt. Du er klar over, ‘Åh, det er ikke sådan, at andre mennesker tænker over dette problem.’ ”

Billede af Helen Hosrtmann-Allen og FastMail-logoet

Helen Horstmann-Allen sluttede sig til FastMail i 2015 og bragte Pobox- og Listbox-e-mail-tjenester med sig.

En funktion, der kom ud af sådanne samtaler, er muligheden for, at folk kan tilpasse deres underretninger på de mobile versioner af FastMails produkter.

“Med de fleste systemer kan du enten få pinget en zillion gange om dagen, eller du kan slå dem helt fra,” sagde Helen. “Vi vil give dem lidt mere fleksibilitet, så de kan sige, ‘Faktisk vil jeg gerne have en meddelelse fra disse vigtige mennesker eller denne vigtige mappe.'”

Kundesupportteamet er med vilje overbemandet, så teammedlemmer kan tilbringe mere tid individuelt med klienter. De er konstant engageret i afslappet daglig undersøgelse af, hvad der får kunderne til at krydse og hvordan de interagerer med produkterne.

”Vores supportteam prøver meget eksplicit ikke at komme igennem så mange billetter om dagen, som vi muligvis kan,” sagde Helen. ”Det er de mennesker, der faktisk taler mest med vores kunder, så de bliver de første, der hører nye måder, som kunderne tænker over og snakker om vores produkter og e-mail generelt. Vi giver plads til dem til at gøre noget med disse oplysninger, fra blogging til at arbejde med vores udviklere for at gøre forbedringer. ”

Samarbejder for at bygge Open Source-løsninger

FastMail samarbejder ikke kun med at være førende inden for e-mail-industrien gennem sine højtydende produkter, og samarbejder også med andre virksomheder og organisationer for at gøre e-mail bedre for alle – uanset hvilken platform de bruger.

”Vores tekniske teams arbejder i brancher på e-mail og kalenderstandarder, i grupper mod anti-spam og mod misbrug og i open source community-opbygning af e-mail-værktøjer, der bruges af tusinder af organisationer til at drive deres egne produkter,” sagde Helen.

Som en grundlæggende teknologi, der bruges af alle med stigende volumen, e-mail kræver nye og forbedrede måder at gøre det mere effektivt. At være en del af bygningsstandarder og open source-værktøjer giver FastMail mulighed for at tage løsninger ud over sit kundegrundlag for at forstå og adressere alle e-mailers bekymringer.

Billede af person, der bruger FastMail på en bærbar computer og mobiltelefon

FastMail lægger vægt på pålidelighed, sikkerhed og effektivitet i sin annoncefri e-mail-, kalender- og kontaktplatform.

”Open source-arbejde er fantastisk, fordi værdien ikke kun er teknologien,” sagde Helen. ”Det er vigtigt for os at være en del af at opbygge standarderne og opbygge de værktøjer, der siger, at dette ikke er en teknologi, der er begrænset til kun et sted eller kun et firma.”

Samarbejdskulturen på FastMail egner sig til open source-arbejde. Fra kundeservicerepræsentanter til softwareingeniører høres alle stemmer for at få et holistisk overblik over problemer og mulige løsninger.

”At styrke dem til at gøre mere synes jeg er utroligt værdifuldt med hensyn til, hvordan vi taler om vores produkt til vores kunder, men også hvordan vi tænker på det og bygger den næste generation af det,” sagde Helen. ”Du får alle disse forskellige mennesker med forskellige oplevelser i rummet, og du kan besøge mange steder på kort tid.”

Innovation med fokus på produktivitet og privatliv

I et forsøg på at komme forbi den verdslige e-mail-kommunikation for at fokusere på innovation og missionskritisk arbejde, trækker virksomhederne sig tilbage fra ”altid-på” -kommunikationsværktøjer og optimerer effektive arbejdsgange, ifølge Helen.

Når det kommer til innovation hos FastMail, er det at prioritere tiden i e-mail-indbakke at reducere. Nye funktioner under udvikling inkluderer snooze og fortryd sendefunktioner samt et system til at hjælpe kunder med at kategorisere deres e-mails mere effektivt.

”Jeg tror, ​​at hvis man ser på e-mail-pladsen, er det, hvad folk er interesseret i nu,” sagde Helen. ”De er interesseret i værktøjer, der gør dem mere produktive.”

Kundens privatliv er også en primær overvejelse, når man udvikler nye produktfunktioner og forbedringer, sagde Helen. Med sikkerhedsspørgsmål, der involverer forskellige gratis e-mail- og sociale medietjenester, der skaber overskrifter, er privatlivets forkant i forretnings- og tekniske samtaler i e-mail-branchen.

”I Facebook-æraen kommer folk mere og mere til at indse de høje omkostninger ved gratis,” sagde Helen. “Vi har set en enorm tendens i, at kunder flytter væk fra de gratis udbydere, fordi de vil vide, at deres data er private, og deres udbydere arbejder for dem, ikke annoncører.”

Da virksomheden har prioriteret privatliv siden grundlæggelsen for mere end 15 år siden, er det i stand til at holde sig foran disse sårbarheder. Som mange andre onlineudbydere afsluttede FastMail for nylig forberedelserne til GDPR (General Data Protection Regulation) – en EU-forordning, der skulle give borgerne øget beskyttelse og kontrol med deres personlige data – men det involverede mest at oprette dokumentation i stedet for at ændre forretningspraksis, der skulle komme i overensstemmelse.

”Vores langvarige fokus på kundernes privatliv har gjort det muligt for os at være en standard-sætter med hensyn til hvad vores kunder forventer af andre udbydere,” sagde Helen. ”At være en del af standardfællesskabet er en del af at sikre, at vi fortsætter med at opbygge og sætte vores bedste for den næste generation af teknologi.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map