Et væsentligt stykke af privatlivets puslespil: NordVPNs personlige virtuelle private netværksløsninger tillader brugere at få adgang til internettet uden at bekymre sig

TL; DR: NordVPNs avancerede privatlivs- og sikkerhedsløsninger giver mere end 8 millioner brugere over hele verden mulighed for at beskytte deres online trafik og adgang til indhold uanset censurbegrænsninger. Virksomhedens krypteringsstandarder for militær kvalitet og lynhurtigt netværk på mere end 5.000 VPN-servere i 60 lande er bare begyndelsen. Med et fokus på opbygning af tillid gennem dybdegående uddannelse, stjernestøtte og løbende produktudvikling baseret på feedback, er NordVPN forpligtet til at frigøre internettet, en kunde ad gangen.


I 2018 begyndte Twitterverse at nåde os med en rigelig hjælp af tweets og memes om FBI-agenterne, der formodentlig overvåger os alle gennem vores computere.

Memes, hvor komikere hver dag omfavner deres fiktive spioner som ledsagere, vender bordet mod uretfærdighed. De er vittige, de er over toppen, og de understreger det faktum, at vi har brug for en mestringsmekanisme for at håndtere sandheden: Vi har måske ikke vores egen tildelte spion, men Big Brother ser sandsynligvis i en eller anden form.

Men frække memes er ikke vores eneste forsvar mod krænkelser af privatlivets fred. Virtuelle private netværk som NordVPN tilbyder avancerede krypteringstjenester i militær kvalitet for at forhindre overvågning og omgå censur – og du behøver ikke at være en teknisk ekspert for at bruge dem.

NordVPN logo

NordVPN gør private og sikre forbindelser tilgængelige for alle.

”Kombinationen af ​​vores komplette katalog over premiumfunktioner, robust infrastruktur og brugervenlighed afspejler den hensigt, vi lægger på at skabe vores produkt,” sagde Daniel Markuson, Digital Privacy Expert ved NordVPN. ”Vi gør VPN’er tilgængelige for alle.”

NordVPN er muligvis baseret i Panama (hvor virksomheden ikke har nogen lovlig forpligtelse til at gemme de private data for sine brugere), men dens navn var inspireret af nordiske idealer om tillid, tillid og innovation.

”Vi stræber efter at være innovative med vores teknologi og den overordnede tilgang og sikre, at vores kunder har valgfrihed,” sagde Daniel.

Siden starten blev NordVPN blevet en betroet løsning for mere end 8 millioner brugere over hele kloden. Virksomhedens enorme netværk på mere end 5.000 VPN-servere i 60 lande er optimeret til individuelle behov baseret på brugerfeedback. Gennem et fokus på robust uddannelse, overlegen support og løbende produktudvikling kæmper NordVPN for et virkelig åbent internet.

Intuitiv kryptering af militær kvalitet plus avancerede privatlivsløsninger

NordVPN blev grundlagt i 2012 af fire barndomsvenner, der havde været vidne til fremkomsten af ​​internetcensur, kontrol og overvågning første hånd gennem rejser over hele kloden.

I håb om at overvinde disse begrænsninger begyndte gruppen at undersøge virtuelle private netværk og legetøj med udvikling. Gruppens prototype viste sig øjeblikkelig populær blandt venner, der opfordrede teamet til at fortsætte indsatsen.

Et foto af en kvinde, der bruger NordVPN på en smartphone, og en computer med NordVPN åbent på skærmen

Det intuitive virtuelle private netværk er kompatibelt med et antal enheder.

I 2017 begyndte den nuværende leder på VPN-rummet, Hide My Ass, at miste sit greb om markedet på grund af en skandale, der afslørede en underliggende fejl i virksomhedens metoder. ”Dette kombineret med en gradvist voksende interesse for VPN-teknologi hjalp med at skabe plads til NordVPN på markedet,” sagde Daniel.

Det er ingen underdrivelse: I dag giver NordVPN’s avancerede sikkerhedsløsninger over 8 millioner mennesker over hele verden adgang til et ægte åbent web. Ved hver ny åbenbaring af dataovertrædelse sagde Daniel, at antallet vil fortsætte med at stige.

Fra Edward Snowden-lækager til de alvorlige privatlivsproblemer, der er skabt af Facebook og Google, er folk i stigende grad opmærksomme på det voksende problem. ”Hver gang der opstår en form for indtrængen, vender folk igen opmærksomheden mod VPN’er,” sagde Daniel. ”De er en væsentlig del af privatlivets puslespil.”

Med henblik herpå tager NordVPN sit ansvar på alvor gennem brugen af ​​en avanceret krypteringsstandard (AES) med 256-bit nøgler – den samme type, der bruges af NSA og den amerikanske regering til at beskytte klassificerede oplysninger. Og for at sikre, at virksomheden leverer kompromisløs sikkerhed og privatliv, logger NordVPN aldrig brugerdata.

Et stort netværk på mere end 5.000 servere i 60 lande

Virksomheden giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til en bred vifte af VPN-servere, så de kan ændre deres IP-adresse og dermed beskytte browseaktiviteter.

Valgmuligheder inklusive bestilling af en dedikeret IP-adresse, som kun kan fås adgang til dig; sende trafik gennem to VPN-servere til dobbelt kryptering; tilslutning til en af ​​fire obfuscatede servere, mens de er i et land med tung censur; eller at kombinere de anonymiserede fordele ved Onion Router med NordVPN.

Desuden kan kunder forbinde op til seks enheder, inklusive smartphones, computere, spillekonsoller, smart TV’er, routere og tablets via en enkelt NordVPN-konto samtidigt. ”Jeg blev behageligt overrasket over, hvor let installationen med NordVPN var, og den lethed, hvormed du kan skifte mellem geografiske placeringer,” sagde den bekræftede bruger Priyan Meewella på virksomhedens websted.

Ikke sikker på, hvilken rute du skal tage? NordVPNs smarte algoritme vælger automatisk den bedste VPN-server baseret på placering, belastninger og særlige krav. ”Vores VPN er et kraftfuldt værktøj, og det kan gøre meget afhængigt af dine behov,” sagde Daniel. ”Fordelen, som alle klienter får, er imidlertid ro i sindet gennem en service, der er pålidelig, sikker og privat.”

Hvis du ikke er tilbøjelig til at tage vidnesbyrd som bevis på fremragende service, frygt ikke. NordVPN tilbyder også en gratis 7-dages prøveversion og 30-dages pengene-tilbage-garantipolitik for konti med god status, så brugerne kan afprøve tjenesterne for sig selv.

Virksomhedens ultimative mål, sagde Daniel, er at gøre NordVPN så allestedsnærværende i online-sikkerheds- og privatlivets rum, at det bliver et eponym for virtuelle private netværk.

Et fokus på opbygning af tillid gennem robust uddannelse og support

Daniel sagde, at det er lidt af en udfordring at overbevise førstegangs VPN-brugere om at købe VPN-tjenester, når markedet er mættet med gratis tjenester. Men selvom det ser ud til at være en god handel, er disse tjenester ofte fyldt med problemer, såsom gashåndteringsgrænser, servicebegrænsninger og et overvældende antal annoncer.

”Hvis du ikke er bekendt med, hvordan teknologien fungerer, hvordan markedet fungerer og vigtigheden af ​​visse funktioner, kan gratis optioner virke mere attraktive,” sagde Daniel. ”Vores job er at uddanne offentligheden, så de forstår manglerne ved dette valg, og hvorfor en premium VPN er så vigtig.”

Ud over uddannelse stræber NordVPN efter at give et robust vidensgrundlag og fremragende kundesupport. Virksomhedens supportagenter behandler mere end 3.000 anmodninger hver dag via live chat og supportbilletter, hvor hver billet er rettet til en specialiseret afdeling. NordVPN er stolt af sit venlige og vidende kundeserviceteam, der har en dyb forståelse af produktet, og hvordan man kan kommunikere med kunderne med succes.

”Ud over at hjælpe vores kunder med at løse problemer hurtigt og effektivt, prøver vi også at integrere deres feedback i den fremtidige udvikling,” sagde Daniel. ”Det er virkelig, hvad det kommer til at lytte til offentligheden og opfylde deres behov.”

Ud over sin kundevendte support har NordVPN et omfattende team af testningsteknologier med lys sind, identificering af problemer og finde løsninger. ”Vi har en hel proces på plads til fejlfinding, sporing af tendenser og overvågning af censur i forskellige lande,” sagde Daniel.

Dedikeret til sikkerhed, privatliv og løbende produktudvikling

Fremadrettet er virksomheden forpligtet til at gøre NordVPN så intuitiv og kraftfuld som muligt. I februar annoncerede virksomheden et nyt partnerskab med Adyen, en af ​​de mest betroede betalingsudbydere med selvhosting på markedet.

”Den alsidighed, som Adyen tilbyder, og dens erfaring med markeder over hele verden vil hjælpe os med at blive endnu mere fleksible og bedre til at forfølge vores mål,” sagde Ruby Gonzales, kommunikationschef ved NordVPN, i en pressemeddelelse. ”Vi introducerer snart en række nye regionsspecifikke lokale betalingsmuligheder, som vil gøre NordVPN mere tilgængelig for internetbrugere over hele verden.”

Daniel sagde, at virksomheden i øjeblikket er tæt på udviklingen af ​​nye løsninger – ”Jeg er begejstret i det abstrakte,” sagde han – men brugere kan være forvissede om, at de snart kommer.

Indtil da vil virksomheden fortsat fokusere på sin holistiske pakke med løsninger. ”Med NordVPN er det ikke kun grænsefladen, det er ikke kun funktionerne; det er det uddannelsesmæssige aspekt, der gør vores produkt så vellykket som en helhed, ”sagde Daniel. ”Det er et område, hvor vi har det godt.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me