EnterpriseDB udvider kraften i Open Source Postgres-databaser – Leverer dataplatformer med høj ydeevne til digitale virksomheder

TL; DR: Med forsøg på at udfordre traditionelle leverandører med en mere overkommelig relationsdatabase i enterprise-klassen, integrerer EnterpriseDB ydelses-, sikkerheds- og administrationsværktøjer i open source Postgres-platformen. Det robuste databasesystem hjælper kunder med at oprette nye applikationer, modernisere eksisterende værktøjer og migrere til skyen for en brøkdel af prisen. EnterpriseDB, der er hurtig til at introducere kompatibilitet med mere dyre og besværlige Oracle-databaser, giver en omkostningseffektiv og kraftfuld databaseløsning til mere end 3.500 virksomheder og offentlige kunder, herunder 88 af Fortune 500.


Med mere end 26 milliarder tilsluttede enheder forventet i 2020, havde Ericsson brug for at omarkitektere sit Content Management System ™. Produktet, der hjælper tv- og underholdningsindustrien med at skabe, levere og distribuere medier på tværs af flere platforme, holdt ikke trit med de øgede krav.

Virksomheden erstattede sit ældre databasesystem med en løsning fra EnterpriseDB, som kommercielt udvider og understøtter open source Postgres-databasen.

”Kravene til indholdsstyring, der stilles til vores kunder, øges, og behandlingskraften i vores tidligere infrastruktur kunne ikke holde trit,” sagde Ericsson produktchef Vladimir Jakobac i en case study. “EnterpriseDB og Postgres forsynede os med de ydelses- og datastyringsfunktioner, vi havde brug for for at give uovertrufne resultater til vores kunder – alt sammen til en utrolig lavere pris.”

Med EnterpriseDB er Ericssons indtagelsesgrad mere end fordoblet. Det nye system understøtter 11 millioner titler, 3 millioner arbejdsordrer og adskillige flere af begge skal stadig komme.

Med EnterpriseDB-værktøj øger Postgres-databaser skalerbarhed, øger ydelsen og reducerer driftsomkostningerne, ifølge Senior Vice President for Produktudvikling og tjenester Marc Linster. Dataplatformen appellerer til mere end 3.500 virksomheds- og statslige kunder og hjælper kunderne med at udvikle nye produkter omkostningseffektivt, modernisere den aktuelle praksis og migrere til skyen.

”Målet var altid at se, hvordan vi kan bruge Postgres-databasen til at give en mere omkostningseffektiv og mere innovativ open source-baseret løsning for virksomheder,” sagde han. “Vi tager noget, der er en meget god open source-database, og tilføjer spyt og polering i den nødvendige infrastruktur for at gøre det anvendeligt i virksomheden.”

Et erfarent team bidrager til Postgres Open Source Community

Ifølge Marc inkluderer EnterpriseDB-ledelse en stærk blanding af mennesker med erfaring i både forretnings- og samfundssiden i open source-verdenen:

  • Ed Boyajian, præsident og administrerende direktør, tilbragte seks år hos gigantiske Red Hat og har mere end 15 år i den kommercielle open source-branche.
  • Robert Haas, vicepræsident og chefdatabasearkitekt, har været en stor bidragyder til Postgres siden 2008.
  • Dave Page, vicepræsident og chefarkitekt for værktøjer og installatører, er et af seks medlemmer af Postgres Core Team og har arbejdet med Postgres siden 1998.
  • Bruce Momjian, senior databasearkitekt, grundlagde PostgreSQL Global Development Group i 1996 og skrev en bog om PostgreSQL fire år senere.

Den 13-årige virksomhed har kontorer i 16 lande, herunder et laboratorium i Indien, der udelukkende fokuserer på at øge Postgres ydeevne og skalerbarhed til at imødekomme kundernes behov.

Billeder af lederne af EnterpriseDB og Postgres

EnerpriseDB-eksperter (fra venstre): Ed Boyajian, Robert Haas, Dave Page, Bruce Momjian og Marc Linster

”Vi er dybt forankret i open source-siden af ​​virksomheden, men så arbejder vi også meget tæt med virksomheder for at sikre, at de forstår, hvad Postgres virkelig kan bringe til bordet,” sagde Marc. ”Til gengæld får vi en masse vejledning fra dem for at sikre, at vi som kommercialiseringsfirma for Postgres virkelig leder med evnen til at udføre med fuldstændighed.”

Parallelle forespørgsler og andre værktøjer EnterpriseDB tilføjer til databaser

Selvom Postgres allerede er “en meget stor arbejdshest”, som Marc kaldte databasen, investerer EnterpriseDB stærkt i at gøre det bedre ved at oprette værktøjer, der sætter virksomheder i stand til at implementere dataplatformen i forretningskritiske infrastrukturer.

Ud over de generelle forbedringer af ydeevne og skalerbarhed sikrer EnterpriseDB Postgres-platformen tilgængelighed med en failover-manager, backup- og gendannelsesværktøj, replikationssystem og migreringsværktøjssæt.

Sent i 2016 introducerede Postgres parallel forespørgselsfunktionalitet, der bruger alle CPU-kerner til at fremstille en individuel databaseforespørgsel og genererer behandling af hastigheder to til fire gange hurtigere.

Skærmbillede af EnterpriseDB Postgres Enterprise Manager

Postgres Enterprise Manager udfører overvågnings- og alarmeringstjenester for EnterpriseDB-kunder.

”Det er det arbejde, vi har ført i samfundet i de sidste to år, og det er en spiludveksler for Postgres,” sagde Marc. “Der er arbejdsgange, som vi nu kan tackle, som før var uden for rækkevidde af, hvad du kunne gøre med et open source transaktionsdatabasesystem.”

3 frynsegoder til at flytte fra en kommerciel til en open source-database

Ifølge virksomheden bruger kunderne i gennemsnit 42% mindre på operationerne og ser et afkast på mere end 160% efter tre år. EnterpriseDB-abonnementsniveauer er vokset i 27 på hinanden følgende kvartaler.

EnterpriseDB lagde oprindeligt meget vægt på at erstatte dyre Oracle-databaser, men Marc sagde, at virksomheden fandt en større, mere generel interesse i at bruge open source-databaser.

1. Spar penge

Hovedlinjen er naturligvis blandt de første faktorer, som de fleste virksomheder overvejer, og en af ​​de primære kræfter bag beslutningen om at skifte til et kommercialiseret open source-produkt.

”Det er et meget attraktivt skridt, og mange kunder arbejder med os, fordi de ønsker at tage det skridt,” sagde Marc.

2. Distribuer hvor som helst

Det “virkelig spændende trin” er ifølge Marc den langt mere liberale og overkommelige licenspolitik, der findes med produkter, der er baseret på open source-teknologier; EnterpriseDB-kunder kan implementere Postgres-databaseplatformen på enhver hostingkonfiguration eller cloud-service.

”Hvis man ser på licenser til kommercielle databaser, er de meget restriktive,” sagde han. “Du er begrænset i din evne til at reagere på forretningskrav.”

3. Innovere yderligere

Mellem de sparede penge og de tilføjede funktioner inkluderet indbygget i Postgres, kan EnterpriseDB-kunder begynde at tackle flere modeldatabaser og applikationer, der understøtter flere ressourcer i et enkelt backend-system.

“Der er en enorm mængde innovation, som du får ved at komme til en open source-database som Postgres,” sagde Marc. F.eks. Er mobilbevidst og geo-bevidst funktionalitet inkluderet i Postgres. ”Du kan gøre det med andre databaser, men omkostningerne er astronomiske. Hver eneste funktion, du bruger, vil koste dig flere penge. Det hele er indbygget i Postgres. ”

At bevæge sig fremad med mikroservices og øge forretningsgendigheden

Den traditionelle verden af ​​databaser kræver bolig og analyse af mange terabyte data. For nylig har DevOps-bevægelsen indført krav om mere smidighed, sagde Marc.

”De ser nu på at tage disse store nyskabelser og hugge dem op i flere mindre ting,” sagde han og talte om virksomhedens pres på mikroservices og containere.

”Det er som at erstatte en mammut med 1.000 kaniner,” sagde han. ”Det er måske ikke nøjagtigt så betænkeligt og stabilt og glemmer aldrig, men det kan bevæge sig meget, meget hurtigere.”

Marc sammenlignede også det mikroservicesinspirerede push for forretnings agility-produkter til en database-as-a-service, der giver udviklere mulighed for at oprette databaser på få minutter i stedet for uger.

”Ikke kun gør vi databasen hurtigere og mere skalerbar, vi arbejder på at gøre den meget mere implementerbar og fleksibel,” sagde han. “Ud over at bare håndtere data hurtigere, kan vi håndtere nye forretningsudfordringer meget hurtigere.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me