Domænenavne til det nye internet: Hvordan Radix hjælper websteder med at skille sig ud med meningsfulde, beskrivende domæner

TL; DR: Med mere end 5 millioner domæner under dens ledelse giver Radix webstedsejere og -mærker adskillige livlige, forfriskende måder at skabe en online tilstedeværelse på. Virksomheden opretholder eksklusiv global kontrol over ni nye domæner på topniveau (nTLD’er) perfekt klar til at betjene tech-startups, onlinebutikker, små virksomheder, solopreneurs og enhver kunde, der ønsker at bryde normerne for traditionelle TLD’er. Administrerende direktør Sandeep Ramchandani beskrev de skiftende roller som domæneregistre og -registratorer fortalte os, hvordan Radix bygger brugerengagement og konkurrerer med de dominerende kræfter i branchen.


Allerede brugt af innovative organisationer som Consumer Electronics Show (CES®), Viacom og Intel, .TECH-domæner giver lignende troværdighed og energi til fremtidstænkende nye startups – til en $ 2 milliard dollar i risikovillig kapital.

Radix, registeroperatøren, der fører tilsyn med det nye domæne på topniveau (nTLD), annoncerede for nylig, at mellem 2017 og 2019, mere end 170 virksomheder gearede domænet til det høje finansieringsbeløb for at udvide deres forretning og fremskynde udviklingen.

Af de ni domæneregistreringer under Radix-ledelse rangerer fem blandt de top 25 mest populære nTLD’er og samlet samlet ca. 4 millioner registreringer. På egen hånd spænder .TECH over næsten 250.000 domæner og mere end 41.000 aktive websteder.

En af dem, Nimest.tech, bygger spænding efter en kommende mobilapp, der parrer historiefortælling med 3D og øger virkeligheden for at give brugerne mulighed for at tale og interagere med historiske karakterer, når de går gennem vigtige vartegn. Da det var tid til at etablere et websted, valgte administrerende direktør Carlos Morales at strejfe fra de traditionelle, traditionelle domæneudvidelser til fordel for noget nyt.

“.TECH-domænet er kommunikativt, da det fortæller vores brugere, hvad vores opstart handler om,” sagde administrerende direktør Carlos Morais i en udtalelse. ”Det giver et stærkt førsteindtryk af, hvad de vil lære om, når de lander på vores websted. Teknologi er det, der får os til at bevæge os, og teknologi skal være den første ting, folk tænker på, når de ser vores URL eller logo. ”

9 domæneudvidelser, der viser dit brand

Da ICANN, Internet Corporation for tildelte navne og numre, annoncerede en ny liste med topdomæneudvidelser i 2012, investerede Radix mere end $ 30 millioner i applikationer til at blive registeroperatør for 31 nye domæner, lige fra .ONLINE til .FUN . Før Radix grundlagde og styrede brødrene Bhavin og Divyank Turakhia Directi Group, den første ICANN-akkrediterede registrator i Indien. På det tidspunkt husede det succesrige webhosting- og domæneregistreringsfirma store hosting-mærker som ResellerClub, LogicBoxes og BigRock.

Skærmbillede af Radix-domæner

Som den eksklusive registeroperatør for ni nTLD’er giver Radix webstedsejere og små virksomheder en chance for at skille sig ud.

Med introduktionen af ​​nye og mere farverige generiske domæner på topniveau (gTLD’er), der indeholder en syv-årig proces, havde ICANN til formål at forbedre innovation, konkurrence og forbrugervalg.

”Det var et historisk øjeblik for Internettet og åbnede en stor mulighed for at gøre internetadresser kortere, meningsfulde og adskillelige,” sagde Radix CEO Sandeep Ramchandani.

Radix fik eksklusive rettigheder til syv domæner og har siden erhvervet to nye udvidelser. Virksomhedens portefølje:

  • .SITE
  • .INTERNET SIDE
  • .TRYKKE
  • .ONLINE
  • .VÆRT
  • .PLADS
  • .TECH
  • .BUTIK
  • .SJOVT

Ud over succeserne for virksomheder, der bruger .TECH-domænet, har .ONLINE- og .SITE-udvidelserne begge overskredet 1 million domæneregistreringer hver, siger Sandeep.

”Disse domæneudvidelser giver brugerne en mulighed for at få et domænenavn, der er beskrivende, nøgleordrig, brandable og meningsfuld,” sagde han. ”Radix gør således internetadresserne mere organiserede, specifikke og tilgængelige.

Udvikler registeroplevelsen og engagerer sig med kunder

Inden ICANN og nTLD’erne i 2012, overvågede Internet Assign Numbers-myndigheden kun syv gTLD’er: .COM, .ORG, .NET, .INT, .EDU, .GOV og .MIL med kun tre domæner til rådighed for enhver at registrere.

Når .COM dukkede op som det dominerende primære domæne for organisationers websteder, begyndte alle typer organisationer, fra nonprofitorganisationer og store virksomheder til skoler og individuelle webstedsejere, at samle for at registrere den nye vare.

”Da vi først lancerede, investerede registre næsten intet i markedsføring og salg, idet de fuldt ud var afhængige af registratorer til forretningsvækst,” sagde Sandeep. ”Det var en tid, hvor registreringer ikke havde noget direkte engagement med dets slutkunder. Imidlertid har markedsdynamikken ændret sig siden da. ”

Da domænerne bliver stadig overfyldte og allestedsnærværende, lancerede ICANN et væld af nTLD’er, der er specifikke for forskellige industrier, erhverv, hobbyer og genstande, der skulle sprøjte lidt liv og kreativitet ind i domæneregistreringsområdet..

Billede af Radix CEO Sandeep Ramchandani med Radix logo

CEO Sandeep Ramchandani leder virksomhedens bestræbelser på at opbygge partnerskaber og samarbejde med kunder, der ønsker at vokse.

Resultatet af det, som Sandeep kaldte “enorm udvikling” i de sidste syv år, er domæneregistreringspladsen blevet fornyet med øget konkurrence, fornyet energi og smart fantasi. Men med alt dette tilføjes et ekstra pres for registeroperatører til at investere betydelig tid og ressourcer i at engagere kunder, markedsføre nye domæner og opbygge opmærksomhed.

Som sådan har Radix taget enorme skridt for at opbygge styrker inden for brand management, kanal partnerskaber og forretningsudvikling ifølge Sandeep.

”Vores fokus er at øge bevidstheden og efterhånden efterspørgslen efter vores udvidelser gennem aktiv opsøgning i forskellige former til domænekøbende virksomheder,” sagde han.

”Den grundlæggende årsag til, at Radix endda eksisterer, er at gøre det let for enkeltpersoner og nye virksomhedsejere at få deres førstevalget domænenavn uden at skulle inkludere fyldstoffer som bindestreger og numre, samtidig med at de tilføjer specificitet til deres online identitet med relevant domæne udvidelser.”

David vs. Goliath: Hvordan Radix ‘s lille, energiske team nedtager giganter

I en branche domineret af lignende som Verisign, der har et kvælningsgreb på mere end 156 millioner domæneregistreringer, holder Radix mere end sin egen takket være en ungdommelig holdånd og innovative, kundecentriske ideer.

”Vi er et ungt og magert team, der har været i stand til at gøre en alvorlig bukke i domæneregistreringsrummet, og det er mit yndlingsaspekt ved Radix,” sagde Sandeep. ”Jeg kan med stolthed sige, at vores team brænder for at forstyrre et rum, der er domineret af pengeinstitutter med væsentligt højere ressourcer. Selvom Radix er fuldstændig bootstrapped, tager han ambitiøse skridt og bevæger sig støt foran. ”

Med hovedkvarter i Dubai markedsfører cirka 50 ansatte nTLD’erne, bygger partnerskaber med registrarer og forhandlere og hjælper kunder med at få fart ved at udnytte forretningsudviklingsmuligheder og Radix’s stærke teknologier.

Radix-domæner understøttes af to DNS-løsninger: CentralNic, der også leverer backend-registerplatformen, og Dyn, den førende service bag virksomheder som Twitter, Netflix og LinkedIn. Alt i alt behandler Radix mere end 300 millioner DNS-forespørgsler hver uge.

”Jeg er stolt af vores teams initiativrige holdning og en arbejdspladsskultur, der tilskynder til at tage risici for at gøre gennembrud og sætte nyere benchmarks,” sagde Sandeep. ”Hele Radix-teamet er grundlagt til at tage data-støttede forretnings- og marketingbeslutninger, og det er fortsat årsagen bag vores succeshistorie indtil videre. Og vi har kun lige ridset overfladen. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me