DHIs Flagship Product Dice ™ hjælper virksomheder med at rekruttere de teknikere, de har brug for, for at tackle digital transformation

TL; DR: Moderne virksomheder, uanset branche, er nødt til at give ajourført information om færdigheder, løn og virksomhedskultur for at tiltrække de mest ønskelige ansættelser. Dice, en del af DHI-gruppen, identificerede dette behov blandt tech-mærker tilbage i 1990 og har i de efterfølgende årtier udviklet digitale værktøjer, der giver tech-virksomheder og andre organisationer ressourcer til at rekruttere konkurrencedygtigt. En af Terningens mest attraktive funktioner er dens Open Web-kapacitet, en funktion, der forbinder rekrutterere til topkandidater, der muligvis ikke aktivt ansøger om åbne positioner. Jobsøgende kan også bestemme værdien af ​​deres færdigheder, polere deres anvendelsesmaterialer og finde deres ideelle position ved hjælp af terninger.


Virksomheder har altid haft konkurrence om at tiltrække toptalenter, hvorfor information om lønforventninger, rekrutteringsstrategier og udvikling af virksomhedskultur kan være så uvurderlig.

I 1990 åbnede Data Processing Independent Consultants Exchange (DICE) i San Francisco Bay-området for at løse dette problem. I 1996 debuterede Dice et af verdens første karrierewebsteder på nettet – Dice.com.

Foto af George McFerran, EVP for produkt & marketing hos DHI Group

George McFerran, EVP for produkt & Marketing hos DHI Group talte med os om terningenes effektivitet.

Siden starten har Dice forbundet virksomheder med de kvalificerede jobsøgende, de har brug for. Dagens terninger tilbyder flere data og markedsanalyser, der bedre forbereder virksomheder til rekruttering og identificerer de kandidater, de skal forfølge.

”Terninger begyndte som et af de første karrierewebsteder, og tilbyder i dag en omfattende pakke med rekrutteringsløsninger, der giver virksomheder og rekrutterere mulighed for at træffe informerede ansættelsesbeslutninger,” sagde George McFerran, EVP for produkt & Marketing hos DHI Group, Dices moderselskab.

Terninger er et flagskibsprodukt fra det, der blev til Delivering Hiring Insights – eller DHI for kort – i 2015. Efter at have tilegnet sig karriereråd i seks sektorer, udviklede DHI rekrutteringsstrategier, dataanalyse og stillinger for kandidater og rekrutterere. Terninger er DHIs værktøj, der udelukkende er dedikeret til virksomheder, der ansætter i tech-sektoren.

I sidste ende er funktionerne af DHI og Dice de samme: At give arbejdsgiverne viden, data og joboptagelsesmuligheder for at finde de ideelle medarbejdere til deres virksomheder.

Levering af rekrutteringsværktøjer til at hjælpe med at identificere & Onboard Top Talent

Terninger sigter mod at spore lynhastighedsændringerne inden for tech-branchen, herunder at identificere løntal og behovene for skiftende færdigheder. En af Terningens nøglefunktioner er at hjælpe rekrutterere og kandidater med at fokusere på færdigheder, der ofte er vigtigst for arbejdsgivere.

“I tech-verdenen er færdigheder vigtigere end en jobtitel, mange års erfaring eller uddannelse til at bestemme konkurrencedygtig kompensation, hvilket er grunden til, at Dice tilbyder en færdighedsdrevet lønberegner,” sagde George. “Det peger på den kompensation, der er nødvendig for at tiltrække det bedste teknologiske talent på dit marked.”

Terningens lønberegner gør det muligt for både jobsøgende og arbejdsgivere at se lønområder for forskellige positioner samt bestemme, hvordan specifikke kompetencer påvirker løn. For eksempel antyder lommeregneren, at den årlige løn for en senior Java-udvikler i San Francisco, Californien med 5 års erfaring, ville ligge mellem $ 82.500 til $ 129.500. Men færdigheder som JMS og multithreading vil tilføje kompensation til dette grundindkomstestimat.

Skærmbillede af terningens lommeregner

Yderligere kan tech-fagfolk bruge Dice til at søge efter job, markedsføre sig selv og spore ønsket om deres færdigheder.

Arbejdsgivere kan bruge Dice’s analyse og indsigt til at drive rekrutteringsstrategier og tiltrække det rigtige talent til deres positioner. Terningens ideelle arbejdsgiverrangeringer beskriver arbejdsvilkårene hos topteknologiske virksomheder. Google rangerer altid højt på grund af sin virksomheds frynsegoder, fleksible arbejdsplaner og engagerede teammiljø. Mindre arbejdsgivere kan se på disse placeringer for at bestemme, hvilke af disse arbejdspladsskulturfunktioner, de kunne anvende i deres egen virksomhed.

”Vores rekrutteringsværktøjer er designet til at gøre processen effektiv for arbejdsgivere, der ansætter teknologisk talent,” sagde George.

Terninger giver også arbejdsgivere mulighed for at placere job på 3.000 partnerwebsteder for at tiltrække tech-specifikt talent. Udskrivningspriser varierer afhængigt af antallet af job, som et firma ønsker at udstede. I sidste ende er strategien dog at finde de bedste kandidater blandt de 2 millioner aktive jobkandidater på Dices websted.

Data og indsigt viser en aktuel klima moden til teknologisk fremgang

Terninger giver arbejdsgivere og jobsøgende de nyeste oplysninger om teknologiområdet, som kan vise sig at være uvurderlige i det stadigt skiftende teknologiske landskab. De mest markante ændringer er ofte efterspørgslen efter færdigheder omkring de nyeste teknologier.

”Vi ser nye teknologier som blockchain, AI og maskinlæring, der driver de konstant skiftende krav til færdigheder. I vores seneste lønnsundersøgelse fandt vi, at de bedst betalte evner inkluderer Platform as a Service (PaaS), MapReduce, Elasticsearch, Amazon Redshift og Cloudera, ”sagde George.

Oplysninger om løn og færdigheder formidles til kandidater og jobsøgende gennem funktioner som “Terningdata” og “Terningrapporten.” Sidstnævnte udarbejder de mest markante ændringer inden for det tekniske felt hver måned. Rapporten fra december 2017 omfattede en infographic af årets mest efterspurgte færdigheder. Eftertragtede færdigheder blev ledet af Docker og React.js, som oplevede en øget efterspørgsel på henholdsvis 1.017% og 806% mellem 2016 og 2017.

Terninger holder også arbejdsgivere informeret om de mest effektive nye ansættelsesmetoder. ”Virksomheder er på udkig efter talent, der dukker op i tekniske samfund – fra hackathons til bidrag i open source-samfund og mere,” sagde George. “Specifikke tekniske færdigheder får topkandidater til at skille sig ud, og virksomheder følger øje med disse samfund for at forstå, hvem disse mennesker er.”

Opsporing af disse under-radar-kandidater er det, hvor Dice beviser det er værd. Terninger kan hjælpe arbejdsgivere med at finde jobsøgende, som de ellers ikke kunne rekruttere. Dice’s Open Web samler information fra mere end 180 sociale websteder for at oprette profiler af kandidater, der muligvis ikke aktivt ansøger om stillinger. Når en kandidats profil er samlet, får rekrutterere derefter kontaktinformation for de identificerede kandidater.

“Værktøjer som Open Web samler sociale profiler og overflader ‘skjult perle’ tech-fagfolk, der muligvis er ansat, men er åbne for at høre nye muligheder,” sagde George.

Og nye medarbejdere skal tilskyndes og støttes for at fortsætte med at udvikle de færdigheder, der gjorde dem til en så attraktiv leje i første omgang. ”Når det er ansat, er det vigtigt, at arbejdsgivere støtter medarbejdernes ønske om at fortsætte deres arbejde i disse lokalsamfund, der fungerer som professionel udvikling for de enkelte og kan informere om virksomhedens teknologistrategier,” sagde George.

Terninger parrer virksomheder med ideelle kandidater til it-behov

Siden starten for næsten 30 år siden har DHI’s Dice givet arbejdsgiverne værktøjer til at skabe konkurrencedygtige rekrutteringer og identificere kandidater med værdifulde færdigheder. Nyere funktioner inkluderer endda at finde talentfulde teknikere, der ikke aktivt søger arbejde.

Til gengæld kan kandidaterne sætte en monetær værdi på deres færdigheder og få kontakt med rekrutterere, der ansætter hos stærk fit tech virksomheder.

”Terninger er udelukkende fokuseret på tech-fagfolk, og når arbejdsgivere udstiller et job på Terninger eller søger efter kandidater, vil de ikke engagere sig med nogen udover tech-talent,” sagde George.

Selvom DHI og Terninger er ændret, har de stadig en kerneopgave: identificering og fremme af færdigheder, der kræves for at få succes. ”Dette er de tekniske færdigheder, der understøtter opbygningen af ​​nye teknologier,” sagde George. ”Arbejdsgivere og rekrutterere er nødt til at forstå, hvad kandidater, der besidder disse færdigheder, forventer for løn, og hvad der betyder mest for at tiltrække dem.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me