Det oversøiske sikkerhedsrådgivende råd: Fremme af sikkerhedssamarbejde mellem den amerikanske regering og den amerikanske private sektor

TL; DR: Oprettet i 1985, Det Overseas Security Advisory Council (OSAC) er et joint venture mellem det amerikanske udenrigsministerium og den private sektor med fokus på internationale sikkerhedsproblemer af gensidig bekymring. Rådets Forsknings- og Informationssupportcenter (RISC) leverer forskning og analyse, opsøge den private sektor og vejledning om aktuelle og nye digitale trusler. Hold øje med OSACs 34. årlige briefing i november, en informativ begivenhed, der er centreret omkring at udvide dit netværk og viden.


I 1985 fik en stigning i trusler mod amerikanske interesser en gruppe af administrerende direktører fra kendte amerikanske virksomheder til at mødes med daværende statssekretær George P. Shultz.

Deres mål – at øge samarbejdet mellem den amerikanske private sektor og den amerikanske regering om sikkerhedsspørgsmål – blev mødt med oprettelsen af ​​Det Overseas Security Advisory Council (OSAC). I henhold til Federal Advisory Committee Act fungerer OSAC som et joint venture mellem det amerikanske udenrigsministerium og den amerikanske private sektor.

”Siden 1985 har OSAC fremmet sikkerhedssamarbejde mellem udenrigsministeriet og amerikanske interesser i den private sektor rundt om i verden,” sagde en amerikansk udenrigsministerium. ”Rådet er sammensat af 34 repræsentanter fra virksomheder, nonprofitorganisationer og offentlige agenturer, der beskæftiger sig med oversøisk sikkerhed.”

OSAC logo

Gennem OSAC arbejder den offentlige og private sektor for at løse internationale sikkerhedsproblemer af gensidig bekymring.

Direktøren for den diplomatiske sikkerhedstjeneste (DSS) fungerer som rådets medformand, ligesom et roterende medlem af det private samfunds samfund. I dag inkluderer OSAC også mere end 5.500 amerikanske virksomheder, uddannelsesinstitutioner, trobaserede virksomheder og ikke-statslige organisationer.

Derudover OSAC’s Research & Information Support Center (RISC) leverer de nyeste sikkerheds- og sikkerhedsrelaterede oplysninger via original analyse, netværksbegivenheder, sikkerhedskonsultationer og trusselmeddelelser om dens valgkreds.

Hver privat sektor i USA med aktiviteter i udlandet er berettiget til at tilslutte sig OSAC, deltage i arrangementer eller programmering og bruge dens tjenester uden omkostninger. Samlet arbejder OSAC med mere end 25.000 sikkerhedsadministratorer og understøtter mere end 150 individuelle programmer over hele landet og rundt omkring i verden.

”Netværk og adgang til beslutningstagere i den private og den offentlige sikkerhedssektor er hjørnestenen i, hvorfor så mange sikkerhedsadministratorer har opretholdt deres interaktion med OSAC siden dens oprettelse i 1985,” sagde embedsmanden i udenrigsministeriet.

Ved at udnytte sin 35 års erfaring til at give de værktøjer og bedste praksis, der er nødvendige for at klare dagens udviklingsmæssige sikkerhedsudfordringer, fremmer OSAC sin mission til at afbøde sikkerhedsspørgsmål i udlandet.

35 års erfaring mindsker oversøiske sikkerhedsproblemer

Sikkerhedsrummet har udviklet sig vildt i de sidste par årtier med fremkomsten af ​​nettet som et primært kommunikationsværktøj og en stigende afhængighed af digitale aktiver. For at forblive relevant og nyttig har OSAC arbejdet for at udvide rækkevidden i overensstemmelse hermed.

”Siden oprettelsen har OSAC fulgt ledelsen af ​​den private sektor sikkerhedsledere til at udvide dens anvendelsesområde og se på andre trusler mod operationer i udlandet,” sagde embedsmanden i det statslige ministerium. “Kriminalitet, civil uro, cybersikkerhed, sundhedsspørgsmål og naturkatastrofe er blandt de mange sikkerhedsrelaterede problemer, OSAC nu behandler i sine produkter og fora.”

Med hensyn til websikkerhed har OSAC for nylig vendt sit fokus til bekymringer som brugen af ​​VPN’er i Kina, databeskyttelse under anvendelse af offentlig wifi og stigningen i iranske cyberangreb på den private sektor.

OSACs kommunikationsmekanismer har også udviklet sig i løbet af de sidste årtier. Oprindeligt leveret udelukkende gennem rapporter og periodiske briefinger i Washington, D.C., OSAC giver nu online adgang til information gennem OSAC.gov, OSAC-mobilappen til iOS og Android, regelmæssige webinarer og dens Twitter-tilstedeværelse.

Derudover har OSACs programmering spredt sig både i USA – med flere lokale begivenheder tilgængelige for sikkerhedsadministratorer med base uden for Washington – såvel som til amerikanske ambassader og konsulater rundt om i verden.

Rådets metode er også udviklet. ”Vi skal sikre, at de sikkerhedsoplysninger, vi leverer, er klare og handlingsmæssige,” sagde embedsmanden fra statsafdelingen. “I stedet for at fokusere på akademiske forskningsartikler, giver vi korte øjebliksbilleder af løbende tendenser og hændelser og leverer interaktive konsultationer for at fokusere på en komponents specifikke behov.”

OSAC udfører også undersøgelser for at bestemme, hvordan dens netværk reagerer på ændringer i sikkerhedsmiljøet og producerer derefter rettidige rapporter til resten af ​​samfundet. Dette gør det muligt for hver organisation at etablere standarder, når det kommer til beredskab.

”Da så mange i den private sektor med sikkerheds- eller sikkerhedsansvar ikke nødvendigvis har sikkerhedsbaggrunde, gør vi det hele på almindeligt engelsk og undgår teknisk jargon eller andre formaliteter, der muligvis kan virke betydningen af ​​vores budskab,” sagde embedsmanden fra statsafdelingen. ”Vi vil sikre os, at alle forstår, hvad vi har at sige.”

OSACs forsknings- og informationssupportcenter (RISC)

I 1997 oprettede Bureau of Diplomatic Security (DS) RISC – et forsknings- og informationssupportpersonale dedikeret til oversøiske sikkerhedsspørgsmål, der berører U.S.A. – som svar på en OSAC-henstilling. I dag består RISC af forsknings- og opsøgende programmer, herunder landestyrelser, regionale råd og sektorspecifikke arbejdsgrupper.

Enheden Forskning og analyse er for eksempel ansvarlig for at producere rapporter, orienteringer og konsultationer om spørgsmål, der berører den private sektor i udlandet.

”Sidste år gennemførte vi mere end 2.000 individuelle sikkerhedskonsultationer med indgående organisationer og udarbejdede 200 originale analytiske sikkerhedsrapporter,” sagde embedsmanden fra det statslige ministerium. ”Vi offentliggjorde næsten alle vores populære 250 kriminalitets- og sikkerhedsrapporter for at give en god baseline for sikkerhedsmiljøet i alle lande rundt om i verden.”

RISC logo

Research and Information Support Center (RISC) blev dannet i 1997.

Enheden Outreach Programs fremmer og letter informationsnetværk såsom OSAC County Councils, der efterligner OSAC-modellen på 142 oversøiske steder. Landsråd hjælper med at forene diplomatiske missioner og organisationer i den private sektor for at lette udvekslingen af ​​sikkerhedsrelateret information i udlandet.

Foruden landrådene samler Outreach Programs-enheden sektorspecifikke OSAC-arbejdsgrupper og OSAC-regionale råd, som giver medlemmer mulighed for at deltage i sikkerhedsdiskussioner, der er koncentreret om Afrika, Europa, Latinamerika, Mellemøsten og Pan-Asien.

Endelig opretholder OSACs globale sikkerhed tætte forbindelser på tværs af efterretningsfællesskabet for at hjælpe med at tilskynde til frigivelse af information på et uklassificeret niveau, når den amerikanske regering er opmærksom på specifikke og troværdige trusler rettet mod amerikanske enkeltpersoner eller organisationer.

Fremadrettet vil OSAC fortsætte med at udvide sin mission om at dele sikkerhedsinformation med den private sektor. Udvalgte initiativer inkluderer et Kvinder i sikkerhed-forum, branche-specifikke arbejdsgrupper, der er fokuseret på emner som luftfart og akademisk sikkerhed, og oversøiske land og regionale råd for sikkerhedsadministratorer med lokaliseringsspecifikt ansvar.

Kommer i efteråret: OSAC’s årlige briefing

OSAC klargør i øjeblikket sin årets største interne begivenhed: OSAC’s årlige briefing. Begivenheden afholdes 20. – 21. november 2019 i Washington, D.C., og begivenheden vil fokusere på at udvide ens netværk og viden. Registrering er nu åben på OSAC.gov.

”Denne to-dages konference er vært for 1.300 sikkerhedsfagfolk fra alle områder og indeholder analyser fra vores eget personale, hovedadresser fra store industriaktører, paneldiskussioner med fagfolk, der deler bedste praksis afledt af virkelige hændelser og træningsmuligheder for deltagere, der spænder fra tidlige -karriereanalytikere til øverste sikkerhedsofficerer hos Fortune 500-virksomheder, ”sagde embedsmanden i det statslige departement.

OSAC årlige briefing banner

Tilmeld dig nu OSACs 34. årlige briefing den 20.-21. November 2019.

OSAC forbereder sig også på andre programudbud, herunder regionale og landsdækkende konferencer, der skal hjælpe sikkerhedsansvarlige med at lære, engagere og samarbejde med spillere fra regeringen og den private sektor.

Hvis du er interesseret i at blive en OSAC-bestanddel, kan du besøge OSAC.gov for at tilmelde dig. Registrering er ligetil og giver adgang til alle OSACs tjenester og programmering, såvel som oplysninger, der stammer fra OSACs store globale netværk af vælgere og organisationer.

”Vores vælgere ved, hvem de skal ringe til, når de har et spørgsmål eller et sikkerhedsproblem – eller endda hvis de bare vil afvise en idé fra nogen, de har tillid til,” sagde embedsmanden i det statslige ministerium. ”Dette er en fordel ved OSAC. Derudover kommer det uden omkostninger for den private sektor. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me