Det nye brandwatch: Fusion bringer maskinlæring og AI-drevet indsigt til den fleksible og intuitive platform for social intelligens

TL; DR: Brandwatch, en innovatør inden for det sociale intelligensrum, giver topmærker, herunder Walmart, Unilever og IKEA, mulighed for at tage databaserede forretningsbeslutninger. Nu går virksomheden sammen med Crimson Hexagon for at bringe AI-drevet indsigt til sin allerede robuste dataanalyseplatform. Med udvidede kapaciteter, personlig kundesupport og et partnerskab med Twitter giver Brandwatch virksomheder en kæmpe chance for at appellere til forskellige målgrupper i et stadig mere splittende sociale mediemiljø.


For bare 15 år siden har du brug for en wiretap for at aflyse de andres intime samtaler. I dag er alt hvad du behøver, en webbrowser.

Fremkomsten af ​​sociale medier har gjort det normalt at sætte dine inderste tanker om eksplosion til et massivt publikum af fremmede. For mærker, der ønsker at sikre uopfordret, brutalt ærlig feedback på deres produkter og tjenester, er der ingen bedre ressource.

Men med flere sociale medieplatforme og milliarder af interaktioner pr. Dag, viser det sig udfordrende at tolke disse data på en meningsfuld måde. For at give mening om det hele serverer virksomheder som Brandwatch intelligente softwareløsninger, der er designet til at spore samtaler og give handlingsdygtig indsigt.

Brandwatch-grundlægger Giles Palmer kom med ideen for mere end 10 år siden i Brighton, England.

Kellan Terry, PR Data Manager hos Brandwatch og firmalogo

Kellan Terry, PR Data Manager hos Brandwatch, gav os scoopen om magten af ​​social intelligens.

”Han troede, det ville være fordelagtigt at trække mærker ud af mørket med hensyn til hvad folk siger om dem,” sagde Kellan Terry, PR Data Manager hos Brandwatch. “Hvis folk på sociale netværk taler om dine produkter, tjenester og varer, vil du tage denne feedback og bruge den til at tage bedre forretningsbeslutninger, forbedre kundeservicen og informere produktstrategien.”

Brandwatch gør denne proces til en leg med data af høj kvalitet fra sociale medieplatforme, blogs, fora, nyhedssteder og gennemgangssider præsenteret på en måde, der hjælper brugerne med hurtigt at identificere tendenser. Virksomhedens rige datapuljer og tilpassede supporttilbud hjælper virksomheder med at opretholde en konkurrencefordel i en stadig mere splittende social og politisk atmosfære. Nu med fusionen af ​​Brandwatch og Crimson Hexagon bringer det nyligt integrerede firma kraften i kunstig intelligens og maskinlæring til en allerede fleksibel og robust platform.

Bedre sammen: Udvidede kapaciteter gennem integration

Brandwatch og Crimson Hexagon var begge industriledere inden for social intelligens inden fusionen, hvilket gjorde partnerskabet desto mere magtfuldt.

”Vi tror, ​​at dette er en kamp lavet i himlen,” sagde Kellan. ”Vi har konkurreret imod Crimson Hexagon i lang tid og har stor respekt for dem. For virksomheder, der ser på seriøse sociale lytterløsninger, var der kun to valg før fusionen: os og Crimson. ”

Kellan fortalte os, at de to selskabers styrker og svagheder supplerer hinanden godt. Brandwatch udmærker sig i fleksibel informationshåndtering, en intuitiv brugergrænseflade og kvalitetsdata. Virksomhedens flagskibsprodukter, Brandwatch Analytics og Vizia-platformen, giver adgang til robuste datasæt og bringer livets indsigt. Crimson Hexagon bringer på den anden side omfattende historiske data og 11 års investeringer i kunstig intelligens og maskinlæring til bordet.

Brandwatch og Crimson Hexagon logoer

En strategisk kombination: Brandwatch og Crimson Hexagon-fusionen forener to førende kræfter inden for social intelligens.

”Vi ser efter at tage det bedste fra begge verdener og styrke hinandens tilbud, som vil køre separat i et stykke tid, indtil der er en klar sti til integration,” sagde Kellan. “Vi forstår, at vores kunder valgte Brandwatch af en grund, ligesom Crimsons kunder, så vi vil gradvist forbedre begge produktudbuddene, samtidig med at de er bevidste om alle de kunder og klienter, vi betjener.”

I mellemtiden vil begge virksomheder strømline deres processer for at frigøre tid til ingeniører og udviklere. ”Det er det, der er mest spændende for os – muligheden for at skabe ting, som vores klienter ønsker at se, men ikke ved, at det er muligt,” sagde Kellan.

Insightens magt i et stigende splittende sociale miljø

Når det kommer til politik, har neutralitet længe været navnet på spillet for virksomheder, der prøver at forblive i gode nåder med et flertal af forbrugerne. Men i dagens politisk ladede klima er stilhed blevet en egen holdning – og et stigende antal kunder kræver, at virksomheder taler.

Kellans job hos Brandwatch indebærer at give virksomhederne oplysninger om virksomhedskommunikation samt de nyeste overskrifter. I løbet af de sidste tre år har han været vidne til, at sociale medieplatforme bliver hot spots til ideologisk debat.

”Da jeg først startede her, brugte jeg min tid på at kvantificere de sociale mediers svar på ting som Starbucks ‘seneste Frappuccino, Instagram’s nye logo og Spotifys farveændring,” sagde han. “I dag er det lidt mere splittende – og det siger jeg med et grin, fordi det faktisk er lidt mere splittende.”

Brandwatch Vizia-platformen

Virksomhedens værktøjer til datavisualisering skaber en imponerende visning af indsigter i store billeder.

Ikke overraskende hævdede præsidentvalget i 2016 varmeindekset for samtaler på sociale medier. ”Efter valget begyndte mærker at tage en holdning – hvad enten det er målrettet eller ej,” sagde han. ”Næsten alt, hvad de siger eller gør, kan slå tilbage og forårsage et offentligt skrig.”

Brandwatch er brandalarmen, der giver virksomheder besked om disse lovovertrædelser, så de kan reagere hurtigt og effektivt. Walmart, Microsoft, IKEA, Unilever og andre førende detailhandlere stoler på, at virksomhedens analytiske platform gør netop det. Ved at opdage potentielle problemer gennem detaljeret information tilgængelig i realtid og tilgængelig over hele kloden, er det langt mere sandsynligt, at de beskytter deres mærker.

Tilpasset support inkluderer personlige læringssessioner

Brandwatch tager kunden ombord på alvor. Adgang til en professionel platform for social intelligens er en investering, og virksomheden har til hensigt at hjælpe virksomheder med at få mest muligt ud af hver dollar, der bruges. Det er derfor, dets eksperter på social intelligens leverer en række programmer, der er dedikeret til at hjælpe brugerne med at vokse, vedligeholde og fortolke data.

“Her hos Brandwatch har vi en temmelig seriøs onboarding-proces, og det kan være så dybtgående eller så lænstret som du vil have det til at være,” sagde Kellan.

Virksomhedens on-demand videokurser udstyrer virksomheder med de færdigheder, de har brug for for at komme i gang med Brandwatch Analytics-platformen på bare få timer. Online- og onsite-uddannelseskurser hjælper med at udvide viden, mens certificeringskurser giver brugerne mulighed for at blive akkrediterede eksperter.

Fotos af Brandwatch's uddannelsesmuligheder

Uanset om det er online eller personligt, går Brandwatch den ekstra mil, når det kommer til kundeuddannelse.

”Vi tror, ​​at hvis du er villig til at bruge tid og kræfter på at lære vores produkter at kende, vil du se den værdi, de giver,” sagde Kellan. “Det ville være dejligt at nedbryde menneskelige samtaler og interaktioner med et klik på en knap, men det er sjældent, hvordan det går, især når du tænker på sprogens nuancer, hvad enten det drejer sig om slang eller sarkasme.”

Baseret på virksomhedens New York-kontorer såvel som dets hovedkvarter i Storbritannien, er virksomhedens uddannelsespecialister tilgængelige for at give dybdegående vejledning om en række emner. Privatkurser, der er skræddersyet til kundernes behov, er nyttige for klienter, der er gamle og nye, der ønsker at tackle komplekse, brandrelaterede koncepter og drage fordel af avanceret træning.

”Vi stræber efter at være ekstremt fleksible og ivrige, når vi arbejder med vores klienter,” sagde Kellan. ”Vi tøver ikke med at sætte vores folk på en flyvning for at være i samme rum som vores klienter, når de bruger vores produkter. Vi håber, at de lærer at bruge dem såvel som alle, der selv arbejder hos Brandwatch. ”

Få adgang til rige data gennem Brandwatch’s Twitter-partnerskab

Som en af ​​de mest populære sociale mediesider omkring er Twitter en skattekiste af forbrugerinformation. Den sociale medieplatform har 330 millioner månedlige aktive brugere over hele verden, der er ansvarlige for at sende 500 millioner tweets om dagen. Med denne form for rækkevidde giver det mening at dagens forretninger vender sig til platformen for at træffe centrale beslutninger.

Som officiel Twitter-partner giver Brandwatch kunder fuld adgang til Twitter-datastrømme og hjælper dem med at omdanne disse oplysninger til handlingsmæssig indsigt. “Vi er en af ​​en håndfuld officielle Twitter-partnere, som giver os et omfattende niveau af adgang til Twitter-data, som mange af vores konkurrenter ikke har,” sagde Kellan.

For at få en officiel Twitter-badge skal et firma gennemgå en selektiv gennemgangsproces, hvor deres løsninger løbende gennemgås for at sikre en klientoplevelse af høj kvalitet. Til gengæld får partnere tidlig adgang til de nyeste Twitter Data-tilbud.

“Brandwatchs evne til hurtigt at få øje på globale tendenser, let identificere publikums indsigt og i forvejen spore Twitter for kriser gør det til en uvurderlig løsning for mærker i dag,” sagde Twitter COO / CFO Anthony Noto i en pressemeddelelse. ”Vi er stolte over at styrke vores partnerskab med Brandwatch og bringe Twitter’s bedste dataplatform ind i Brandwatchs pakke af analyser for at løse reelle forretningsudfordringer.”

Ud over det officielle partnerskab med Twitter sagde Kellan, at Brandwatch har proprietære datacrawlere, der dækker Facebook, Instagram og 90 millioner andre kilder. ”Det er noget, der er unikt for denne branche, og vi er meget stolte af den,” sagde han.

Med så mange kilder er det let at se, hvorfor der er brug for analyseværktøjer som dem, der tilbydes af Brandwatch.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me