Dedikeret til kundeservice: DataPacket leverer pålidelige, lynhurtige bare metal-serverløsninger med 24/7 support

TL; DR: DataPacket, der er baseret i Storbritannien, leverer dedikerede hostingløsninger til båndbreddeintensive virksomheder over hele kloden. Virksomheden sigter mod at hæve industristandarder gennem pålidelige servere med høj ydeevne og support i realtid via flere praktiske kanaler. Med en kontinuerlig indsats for at udvide sin allerede spredte datacenterdækning gennem yderligere tilstedeværelsespunkter, fremmer DataPacket sin forpligtelse til effektivt at levere data til slutbrugere over hele verden.


I gymnasiet, på et tidspunkt, hvor de fleste teenagere er travlt med at ride op og ned i deres sociale liv, begyndte 15-årige Zdenek Cendra sin første webhosting-virksomhed.

I 2014 gav hans erfaring i branchen ham de nødvendige færdigheder til at finde DataPacket, en global leverandør af dedikerede servere, der er bygget til at håndtere selv de mest krævende digitale miljøer.

”Vi lancerede DataPacket med en mission om at bringe båndbredde-sultne applikationer tættere på deres slutbrugere,” sagde Simon, salgschef hos DataPacket. ”På et tidspunkt, hvor en 1 Gbps dedikeret serveroplink blev betragtet som branchenorm, var vi blandt de første udbydere, der tilbyder virkelig uinddelte og uopmålte 10 Gbps båndbredde.”

DataPacket-logo

DataPacket leverer pålidelige dedikerede servere med høj ydeevne og support i realtid.

I dag fortsætter den UK-baserede hostingudbyder med at gøre bølger i branchen ved at levere højtydende hardware- og premium-dataløsningsløsninger til båndbreddeintensive virksomheder over hele verden. Efter fem korte år på markedet inkluderer DataPackets netværk nu 20 Tier 3-datacentre med 6.000 fysiske servere over hele kloden og en kæmpe 18 Tbps opstrøms kapacitet.

Ud over sin top-notch teknologi er DataPacket stolt over sin dedikation til kunderne. Virksomhedens teammedlemmer på 40 plus fokuserer på at opbygge kundetillid ved at levere den mest effektive levering af data og sikre fremragende support gennem korte responstider, gennemsigtig kommunikation og klar pris.

Når vi går fremad, vil DataPacket fortsætte med at tilføje yderligere tilstedeværelsespunkter over hele kloden, mens de leverer realtids support via flere praktiske kanaler, der passer til kundernes stadigt skiftende behov. ”I stedet for at tilpasse os til nye tendenser i vores branche, fokuserer vi på at sætte dem,” sagde Simon.

At hæve standarder i det dedikerede hostingrum

Teamet bag DataPacket vidste fra starten af, at virksomheden havde de nødvendige færdigheder for at skille sig ud blandt et antal konkurrenter.

”I betragtning af vores erfaring med CDN-indholdsleveringsnetværket og vores robuste multihomed-netværk med private forbindelser med TIER-1 IP-transportører at bygge videre på, vidste vi, at vi kunne gøre bedre end de store spillere,” sagde Simon. ”Den langsomme og dårligt uddannede kundesupport, tvivlsom routing og utilstrækkeligt valg af datacenterpladser, der blev tilbudt af etablerede udbydere, var ikke svært at overgå.”

Dedikeret serverudbyder med ikke-delte 10 Gbps-porte

Virksomheden har en netværkskapacitet på 18 Tbps og tæller.

Når det kommer til hardware, sagde Simon, at DataPacket var blandt de første udbydere, der tilbyder udelte 10 Gigabit Ethernet-porte (GE) og op til 40 Gbps brugbar båndbredde pr. Server. ”Eksplosionen af ​​videoindhold og stigning i streamingbranchen i de sidste par år var nogle af de større bidragydere til stigende behov for båndbredde,” sagde Simon.

På samme tid sagde Simon, at branchen står over for fortsat commoditization, idet størstedelen af ​​sælgere sigter mod kun at konkurrere om pris. ”Det skubber hele branchen ned,” sagde han. ”Oftere end ikke betyder en lavere pris dårlig service.”

DataPacket er på den anden side henvendelsen til servicekunder, der er villige til at betale lidt mere for en problemfri oplevelse og høj grad af pålidelighed. ”Vi ønsker, at vores kunder skal have ro i sindet, når de er vært hos os, så de kan fokusere på deres faktiske forretning snarere end at skulle tage sig af leverandørproblemer,” sagde Simon.

Real-time support via e-mail, telefon og slack

Simon fortalte os, at DataPacket drives af et team af uafhængige spiritus, der søger resultater frem for alt andet. “Derfor vil du ikke se os spilde utallige timer i meningsløse møder og blive forkælet med unødvendige processer, der bremser tingene ned,” sagde han.

Virksomheden arbejder under en flad organisationsstruktur designet til at reducere bureaukrati og give medarbejderne mulighed for at tage vigtige beslutninger. Dette gør det muligt for teamet at bevæge sig hurtigt, når de tilpasser sig ændringer på markedet, alt sammen med at sætte kundebehov først.

”At være helt bootstrapped, tror vi, at de bedste investorer er glade kunder,” sagde Simon. ”Desuden trives vi med udfordringer, og vores produktudvikling sker ofte som et resultat af tilsyneladende umulige anmodninger.”

Faktisk har kundefeedback været drivkraften for mange af DataPackets funktioner, herunder to-faktor-godkendelse; realtids DDoS-beskyttelse; og øjeblikkelig levering, som gør det muligt for kunder at vælge mellem hundredvis af tilgængelige specifikationer. ”Alle disse funktioner forbedres løbende baseret på feedback fra vores kunder,” sagde Simon.

Mød DataPacket-teamet

DataPacket-teamet er kendt for sin kundecentriske tilgang.

DataPacket installerede også open source-softwaren Collectd – brugt til at overvåge, analysere og forudsige systembelastning – som en standard på alle servere som svar på kundernes feedback. ”Sikker på, at produktet i sig selv er helt i top, men hvor vi virkelig skiller os ud, er i vores forpligtelse til at sætte kunder i spidsen,” sagde Simon. ”Vores 24/7 tekniske supportteam er i problemløsningsbranchen, og det viser.”

Virksomheden går ud over ved at tilvejebringe flere kommunikationskanaler, som kunderne kan nå ud til hjælp til med at få problemer straks løst. DataPacket supportteam består kun af højtuddannede interne ingeniører, der konkurrerer via et internt leaderboard om den korteste gennemsnitlige responstid.

Dette betyder, at kunder ikke behøver at vade gennem et lagdelt support-system, før de finder nogen, der kan håndtere deres problem. I stedet er de forbundet med kyndig support næsten øjeblikkeligt. DataPacket er også unik, idet den ud over e-mail og telefon også tilbyder 24/7 support gennem Slack, et populært samarbejdsværktøj, der hjælper mennesker over hele verden med at forene deres systemer. Tjenesten er gratis for dem med månedlige planer over en specificeret tærskel og fås til en lav pris for alle andre kunder.

Opgraderet infrastruktur og nye PoP’er

DataPackets dedikerede servere af høj kvalitet er placeret i Tier 3, ISO-certificerede datacentre, der spænder over 20 globale placeringer i Europa, USA og Asien. Alle datacentre har overflødig strømforsyning, køling og tilslutningsmuligheder plus brandsprinkleranlæg, der er præ-action.

”Vi stræber løbende efter at udvide vores globale rækkevidde og kvaliteten af ​​vores netværk ved at tilføje nye PoP’er,” sagde Simon. “Vi har Sao Paolo, der kommer op næste på vores køreplan, hvor der er et yderligere datacenter, vi gerne vil flytte ind til i slutningen af ​​dette år.”

Bortset fra at etablere nye tilstedeværelsespunkter, fokuserer DataPacket løbende på at opgradere sin nuværende infrastruktur. I de sidste to måneder indpakket virksomheden en større udvidelse af sit Chicago datacenter med hensyn til både rackplads og netværkskapacitet, optimeret rutning fra Dallas til Mexico for at reducere latenstid og give bedre stabilitet og finjusteret routing fra Singapore.

”Den samlede kapacitet på vores netværk er for nylig blevet øget til 18 TB og tæller,” sagde Simon. “Når vi fortsætter med at tilføje nye direkte peers, forbedres vores effektivitet med at levere data over hele verden støt.”

Virksomheden arbejder også med en redesign af DataPacket-webstedet, der er bygget på React.js, der er beregnet til at blive vist senere i denne måned.

”Et hurtigere websted betyder en bedre brugeroplevelse, og det oversættes direkte til forretningsydelse,” sagde Simon. “Vi tager de nødvendige skridt i denne henseende for at forbedre anvendeligheden af ​​vores websted og udjævne vores online tilstedeværelse.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me