Content Watch & Net Nanny hjælper dig med at kontrollere din internetoplevelse: Hvordan deres dynamiske filtreringsmotor eliminerer indhold, du ikke ønsker

TL; DR: Med en lidenskab for at beskytte internetbrugere mod upassende online indhold tilpasser Net Nanny sig til de nye trends og teknologier inden for internet browsing. I stedet for at opretholde en liste over websteder, der skal blokeres, fungerer Net Nanny’s integrerede indholdsfilter, mens du gennemser for at bestemme, hvor meget af en side der skal vises. Blandt de første programmer til at filtrere onlineindhold tilbyder Net Nanny nu sociale medieløsninger, styring af mobile enheder og brugsrapporter – alt sammen på et skybaseret dashboard, der giver dig mulighed for at administrere enheder overalt.


Den gode nyhed? Internettet har alt: øjeblikkelig global kommunikation, verdensomspændende forbindelser og samfund, nyheder, som det sker … og kattevideoer.

Den dårlige nyhed? Internettet har alt: erotik, vold, mobber, rovdyr og bande.

Den værste nyhed? Dine børn kan finde det – alt sammen.

Net Nanny og deres moderselskab, Content Watch, beskytter familier fra den lysere side af Internettet ved at filtrere uønsket eller usmageligt indhold. Chief Product Officer Clayton Ostler sagde, at Net Nanny tilpasser sig nye trusler og teknologier, mens de giver forældrene fleksible og detaljerede overvågningsværktøjer til computere, tablets og telefoner..

”Vi vil virkelig hjælpe forældre med at være bedre forældre,” sagde han. ”Vi forsøger at give forældrene de værktøjer, de ville bruge i det virkelige liv i deres børns liv online.”

Sådan byggede det første internetfilter en kultur omkring sikker browsing

Content Watch kom faktisk ind på internetfiltrerings- og administrationsområdet med et andet produkt end Net Nanny.

Net Nanny var blandt de første produkter på markedet i 1998 og fungerede dybest set som en pornoblocker. Selvom Clayton sagde, at det originale program ikke var godt vedligeholdt, nød Net Nanny stor mærkegenkendelse.

Content Watchs tilbud, ContentProtect, blev designet et par år senere til at beskytte mod upassende pop-ups og bedre udnyttelse af teknologi. Deres signaturpræstation var en dynamisk filtermotor, der scannede websteder i realtid for upassende indhold i stedet for at opretholde en liste over forbudte websteder.

Net Nanny blev købt og solgt et par gange i de tidlige 2000’ere, hvor Content Watch overtog mærket i begyndelsen af ​​2007.

Content Watch hovedkvarter og portræt af Clayton Ostler

Clayton Ostler er Chief Product Officer hos Content Watch, der har hovedkontor i Salt Lake City, Utah.

”På det tidspunkt købte vi dybest set navnet, fordi det var godt anerkendt for så vidt angår forældrekontrol og at holde børnene sikre på Internettet,” sagde Clayton. ”Produktet var imidlertid forældet og ikke særlig nyttigt. Grundlæggende tog vi den teknologi, vi havde bygget, og satte den i Net Nanny-navnet. ”

Nu sammen, fungerer Content Watch og Net Nanny-mærkerne sammen for at gøre livet lettere for familier. Siden overtagelsen blev ContentProtect omdannet til et forretningsorienteret internetfilteringsprogram, der er beregnet til produktivitet.

”Vi ønsker at hjælpe forældre med at være bedre forældre, fordi vi virkelig mener, at forældre er et vigtigt job,” sagde Clayton. ”Gode forældre laver gode børn, og gode børn laver glade forbilder. Denne mission og drivkraft for at hjælpe forældre med at beskytte børn er kernen i hele virksomheden. ”

Sådan fungerer det: Dynamiske indholdsmotorfiltre websider i realtid

De fleste af Net Nanny’s konkurrenter er stolte af ”en gigantisk database med hundreder af millioner af blokerede webadresser,” sagde Clayton. Net Nanny ser imidlertid faktisk på det indhold, folk forsøger at få adgang til.

I stedet for automatisk at blokere for noget som Wikipedia, skelner Net Nanny’s filter mellem indhold om havearbejde eller hvalpe og poster af voldelig eller erotisk karakter.

Net Nanny fungerer som en abonnementstjeneste, hvor nogen opretter en konto og installerer software på hvilke enheder der skal beskyttes. Programmet indeholder et filter, der scanner indhold efter bestemte nøgleord eller sætninger sammen med navnene på billeder og videoer, tværbindinger, kommentarer og metadata.

”Det er en meget kompleks algoritme, men det er en af ​​fordelene ved den brancheerfaring, vi har,” sagde Clayton. ”I 14 år nu har vi indstillet denne motor til at blive mere nøjagtig og mere præstation. Det er ikke bemærkelsesværdigt for brugere, men det giver denne beskyttelse på enhver webside. ”

Collage af teenagere samlet omkring en bærbar computer og en far og søn kiggede på en tablet

Net Nanny beskytter teenagere, små børn og endda voksne mod upassende online indhold.

Net Nanny’s platform for tjenester udvikler sig sammen med ændringerne i teknologi og deres anvendelse, ifølge Clayton.

Efterhånden som pop-ups blev mindre af en trussel, udfoldede Net Nanny nye funktioner, herunder tidsstyringskontrol, rapporterings- og alarmsystemer sammen med support til mobile enheder og sociale medier.

”At begrænse beskyttelsen til blot en webbrowser er for eksempel ikke særlig effektiv i den verden, vi lever i i dag,” sagde Clayton. ”Vi prøver virkelig at inkludere de nye teknologier, som børnene bruger, så forældre kan være opmærksomme på ting, de har brug for at være bekymret for.

Med Net Nanny Social kan forældre se deres børns indlæg, billeder og videoer og modtage advarsler, når der identificeres skadelig eller upassende aktivitet.

”Efterhånden som børnene vokser op og sociale medier bliver mere udbredt, har de svært ved at lære modenhedsniveauer og den passende anvendelse af teknologi,” sagde Clayton. ”Jeg tror, ​​at forældre lærer, at det at checke op til dine børn online er ligesom at tjekke deres børn i den virkelige verden.”

Forældre kan overvåge deres børns online opførsel med en skybaseret administrativ portal, der giver dem mulighed for at kontrollere Net Nanny-indstillinger og se rapporter for alle beskyttede enheder.

Skærmbillede af Net Nanny's rapporteringskonsol

Net Nanny’s rapporteringsplatform genererer ugentlige rapporter om brug og adfærd for hver enhed.

Med børn, der bruger op til 20% af deres tid på internettet, sagde Clayton, at det er bydende nødvendigt for forældre at vide, hvad de laver, og med hvem de kommunikerer.

”Børn står over for ting som cybermobning, upassende brug og udveksling af indhold på Internettet,” sagde han. ”De kræver bare forældre, så de kan lære at gøre det rigtigt.”

Content Watch fortsætter med at forbedre webbrugernes browsingoplevelser

Net Nanny er heller ikke kun for familier eller børn. Clayton kan lide at læse Slashdot om morgenen for sin nyhed, men nyder ikke de lejlighedsvis vulgære kommentarer, som folk vil efterlade.

Nogle internetfiltre registrerer 4-bogstavsordene og blokerer hele webstedet. Net Nanny’s bande-maskeringsværktøj indlæser siden og erstatter forbandelsesordene med specialtegn.

Net Nanny-teamet planlægger at frigive nye funktioner senere i 2016 med fokus på at begrænse mængden af ​​skærmtid, GPS-sporing og tilpassede indstillinger baseret på placering eller tid på dagen – alt sammen i et forsøg på at hjælpe børn med at lære at interagere med teknologi i en moden måde, sagde Clayton.

”Det er noget, der bare bliver overdraget dem, og de forventes at finde ud af det,” sagde han. ”Vi forsøger at hjælpe forældre med at lære deres børn gode vaner og give forældrene overvågningsværktøjer, så de kan gå tilbage og se, hvilke samtaler de har brug for.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map