Cogeco Peer 1 – Levering af en pakke med infrastruktur og administrerede IT-løsninger til at hjælpe mellemmarkedsvirksomheder med at skabe vækst og innovation

TL; DR: Cogeco Peer 1 tilbyder en bred vifte af it- og infrastrukturløsninger til mellemmarkeder og virksomhedsniveau. Men der er én ting, som alle virksomhedens tilbud har til fælles: De er altid skræddersyet til kundens behov. Uanset om virksomheder søger en kraftfuld skyplatform, forbedret netværksforbindelse eller øget sikkerhed, er Cogeco Peer 1’s mål at forstå en organisations smertepunkter og levere løsninger for at afhjælpe dem. Vi satte os for nylig sammen med GM og VP Cindy Jordan Ford, der fortalte os, hvordan den førende inden for styrede teknologitjenester går ind for sine kunder for at hjælpe med at fremme vækst og opnå den højeste ROI.


IT er helt klart blevet et nødvendigt samlingspunkt for de fleste moderne organisationer. Og med god grund. En virksomheds produktivitet, rækkevidde og succes afhænger i vid udstrækning af effektiviteten af ​​dens teknologi. Det har faktisk vist sig, at når virksomheder nedbringer teknologiudgifter til kortsigtede gevinster, resulterer det i sidste ende i faldende indtægter over tid. Og hvis nok virksomheder skærer ned på tech-forbrug samtidig, kan BNP for hele lande falde dramatisk.

Managed IT-løsninger, der er rettet mod mellemmarkeder og virksomheder på virksomhedsniveau, er overflod. Men i de sidste to årtier har organisationer henvendt sig til Cogeco Peer 1 for sin brede vifte af teknologitjenester – fra cloud-hosting og colocation til sikkerheds- og compliance-løsninger.

Cindy Jordan Fords hovedskud og Cogeco Peer 1-logoet

Cogeco Peer 1’s Cindy Jordan Ford sagde, at virksomheden er forpligtet til at hjælpe virksomheder med at drive vækst gennem tech.

Cogeco Peer 1-teamet stræber efter at give kunderne et højt afkast på investeringer med de nyeste IT-løsninger, det leverer. Som GM og VP Cindy Jordan Ford fortalte os, er den rigtige differentierer imidlertid virksomhedens kundeservicefilosofi.

”Virksomheder i mellemmarkederne har et betydeligt behov for, hvad vi tilbyder,” sagde Cindy. ”Det er fordi mange af disse virksomheder ikke har seriøse it-systemer. Når de arbejder med os, er vi mere end bare en leverandør – vi er en partner, der er der for at vejlede dem og hjælpe dem med at nå deres rigtige potentiale. ”

Det handler ikke kun om at levere tjenester – Det handler om at opbygge partnerskaber

Cogeco Peer 1 arbejder med sine kunder på et rådgivende grundlag – måler hvad der har arbejdet for dem, og hvad der kan fungere bedre. Målet er at tage de investeringer, en virksomhed allerede har foretaget, og forstærke dem med komplementære teknologier.

Cindy bemærkede, at de fleste forbrugere synes, at alle hostingtjenester kan udskiftes.

”Mange mennesker tror, ​​at” hosting er vært er vært, “sagde hun. ”Det er blevet meget commoditized.”

Som et resultat har Cogeco Peer 1 en mere pædagogisk tilgang til at sælge sine tjenester. Virksomheden leverer ikke blot værktøjer – teamet viser kunder, hvilke løsninger der supplerer eksisterende infrastruktur og lærer dem derefter, hvordan man bedst implementerer dem.

Foto af mennesker, der ryster hænder på et møde

Cogeco Peer 1 tænker på sine klienter som partnere og aktivt går ind for deres succes.

”Virksomheder i mellemmarkedet uden en bred it-organisation har et betydeligt behov for en partner,” sagde Cindy. ”Der har altid været en spænding mellem it og iværksættere. Ofte spørger grundlæggere kun én ting om deres it-løsninger: Hvordan kan de spare flere penge? ”

Mens Cogeco Peer 1 arbejder for at reducere sine kunders IT-omkostninger, er det større mål at tilføre værdien til de IT-løsninger, som deres kunder allerede har implementeret.

”Vi ønsker at levere målbare forretningsresultater,” sagde Cindy. ”Vores tilgang er ikke transaktionel – den er strategisk. Det betyder, at man ser på den retning, som vores kunder rejser, og kortlægger løsninger, der vil hjælpe dem med at komme til deres destination hurtigere og mere effektivt. ”

Strategien: Forme produkter omkring kundebehov

Cogeco Peer 1 nægter at sælge tilføjelser, der duplikerer værktøjer, som deres kunder allerede har. Virksomheden fortæller ikke kunder om at købe tjenester, der ikke tilføjer værdi til deres unikke forretningsmodeller. I stedet studerer teamet hver enkelt virksomhed og tilbyder kun løsninger, der bedst passer til hver enkelt kundes forskellige behov.

”Vi spørger os selv,” Hvad kan vi gøre på tværs af vores produkter for at generere de bedste forretningsresultater for kunden? ”, Sagde Cindy. ”Så hvis kunden har brug for lavere latenstid, gør vi det. Vi finder den metriek, som virksomheden bedst kan måle deres egen succes og kortlægge en løsning, der vil hjælpe dem med at forbedre den metrik. ”

Collage af Cogeco Peer 1-ansatte

Cogeco Peer 1 tager en konsultativ tilgang og sigter mod at forstå sine partners missioner, før de foreslår løsninger.

Cindy bemærkede, at det hele går tilbage til at opbygge forhold til kunder. Teamet hos Cogeco Peer 1 ønsker at sætte sig ned og forstå de teknologier og tjenester, der kan føre til en organisations succes.

”Det er hvad vi mener, når vi siger, at vi danner partnerskaber med vores kunder,” sagde Cindy. ”Vi vil ikke prøve at være alt for alle, og det skal vi heller ikke. Hvis din virksomhed kun har brug for en Toyota, vil vi ikke forsøge at sælge dig en Cadillac. ”

Tro ikke på hypen – Tro på velprøvde løsninger

Efterhånden som denne strategi har udviklet sig, er det også Cogeco Peer 1’s markedsføring. Virksomheden forsøger ikke at forhandle kundens produkter og tilføjelser, de faktisk ikke har brug for.

”Alt er baseret på at fremhæve vores skræddersyede løsninger,” sagde Cindy.

Cindy fortalte os, at målet hos Cogeco Peer 1 er at tage sig tid til at lære klienter forskellen mellem flash-in-the-pan-trends og teknologier, der er her for at blive.

”For nylig fik vi en klient til at fortælle os,‘ En konsulent sagde, at hvis jeg lægger alt i skyen, ville det spare min virksomhed 11%, så jeg vil have alt mit miljø på skyen. Jeg er ligeglad med hvad det kræver, ”sagde Cindy. “De lytter til meddelelser på markedet, selvom denne meddelelse ikke gjaldt deres virksomheds struktur eller mål.”

Dette sker ofte ifølge Cindy. Iværksættere læser blogs og artikler, der skubber overhypede dille, og så sidder de fast med en enorm regning og løsninger, der ikke leverer reel værdi.

”Den blødende kant er ikke altid det bedste sted at placere sig selv,” sagde Cindy. ”Når en klient beder os om at gøre noget, der er moderigtigt, men i sidste ende ville være dårligt for deres forretning, tager vi os tid til at forklare, hvorfor det ikke fungerer. Vi har set disse manier komme og gå. Hvis vi synes, at en tendens er en masse varm luft, fortæller vi vores kunder. Målet er at styre klienter væk fra løsninger, der i sidste ende vil føre til katastrofe. ”

Et fortsat fokus på at uddanne kunden

Uddannelse spiller en afgørende rolle i de partnerskaber, Cogeco Peer 1-formerne med sine kunder. For eksempel fortalte Cindy os, at hvis en total skymigration ikke giver mening for en virksomhed, vil Cogeco Peer 1 udtænke en hybridstrategi.

”Vi vil sørge for, at klienter ser, at de ikke behøver at opgive deres nuværende miljø og deres indsatte aktiver fuldstændigt,” sagde hun. ”Når alt kommer til alt har de brugt mange penge på det, de allerede har udviklet. Så hvorfor ikke bruge det? Vi kan udnytte skyens og andre teknologiers kraft uden at genskabe hele deres infrastruktur. ”

Det er en tilgang, der giver kunderne mulighed for at tage et skridt tilbage, før de dykker ned i det ukendte. Det er en høringsstil, som Cindy siger, er kritisk for både Cogeco Peer 1’s succes og dets kunder.

”Vores job er ikke bare at give dem, hvad de vil. Det er for at bestemme det bedste handlingsforløb for deres forretning, ”sagde hun. ”Vi er deres talsmand. Vi sælger ikke kun produkter. Vi sælger resultater. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me