Codero’s nøglefærdige hosting til skymigration, styring og optimering driver kundecentriske, fremadstormende resultater

TL; DR: Med rødder, der stammer tilbage mere end 25 år, er Codero en gennemprøvd hosting-udbyder, der altid undersøger og innoverer med nye teknologier. Laserfokuseret på optimering og brugeroplevelse leverer virksomheden sømløse og tilpassbare overgange til sky- eller hybridinfrastruktur, der imødekommer både fremtidige forretningsmål og eksisterende legacy-systemer. Chief Revenue Officer Ric Riddle gav os sit syn på, hvordan Codero har udviklet sig sammen med cloud hosting-branchen og de muligheder, serverløs og cloud computing er til stede for forretnings- og IT-acceleration.


I stedet for at tale om muligheder for cloud-hosting med hensyn til edge computing og Internet of Things, foretrækker Ric Riddle at tage et bredere syn på, hvordan migrering til den moderne, optimerede infrastruktur påvirker det større forretningsøkosystem.

”IT er ikke længere en funktion, der bor i en organisations mørke værelser eller kælder eller tarm”, sagde han. “Skyen repræsenterer en hel forretning og kulturomdannelse.”

Ud over de skiftende hardwarekonfigurationer repræsenterer cloud computing et tektonisk skift i forretningslandskabet, hvor organisationer i alle størrelser kan kapitalisere og vokse med moderne hostingløsninger. Industri-veteran Codero giver kunderne mulighed for at tage springet ved at skræddersy stærkt tilpassede og understøttede teknologier omkring specifikke forretningsmæssige mål og applikationer.

”Det er ikke længere bare de store virksomhedsvirksomheder, der har mange ressourcer og penge, der flytter til skyen,” sagde han. ”Selv virksomheder i tidlig fase har omfavnet den kulturændring, der prioriterer brugeroplevelsen. Små virksomheder kan nu stadig fokusere på deres forretning med de tilgængelige skyressourcer og stadig være i stand til at udvide og prøve nye ting. ”

Ric, Codero’s Chief Resource Officer, udlignede energien og innovationen omkring cloud hosting-revolutionen til det momentum og spænding, der blev skabt af udslettet af teknologititaner, der starter i en iværksæters garage eller soveværelse.

”De kan tiltrække talent, pleje små teams og udvikle færdigheder, når de bygger ud alle disse nye innovationer som et lille firma,” sagde han. ”Innovationen og IT-rollen fremskynder den hastighed, som virksomheden transformerer på. IT har nu et ret vigtigt sæde ved bordet. Når virksomheder taler om, hvad der er næste, er en af ​​de første grupper, de taler med nu, it. ”

Tilvejebringelse af flere ruter til skypræstation og succes

Codero startede oprindeligt som Aplus.net i 1992 som en computerforhandlerbutik og til sidst en internetudbyder. Efterhånden som flere og flere mennesker og organisationer ønskede at komme online, tilføjede virksomheden delt hosting – derefter dedikerede servere, derefter webdesign og derefter domænenavnsregistreringer. Codero kaste nogle tjenester og omdefinerede i 2009 og valgte at koncentrere sig om, hvad Ric kaldte kronjuvelerne til dedikerede og administrerede servere.

Billede af Ric Riddle med Codero-logo

Ud over administrerede servere hjælper Codero med at indlede kunder til sky- og hybridarkitekturer.

”Da de konkurrencedygtige vinde af skyhosting begyndte, stod Codero op sin egen private sky,” sagde Ric.

Når man bemærker, at andre store private skyudbydere, herunder Rackspace, HP og Cisco, skodde deres private skyer til fordel for videresalg af offentlige skyløsninger fra dem som Amazon Web Services, Microsoft Azure og Google Cloud, blev Codero en certificeret udbyder af AWS og Azure. Virksomheden annoncerede platform-agnostiske skyimplementeringer på sin hybrid multi-cloud-arkitektur i januar 2018.

”Den store bevægelse er, at flere og flere virksomheder flytter til skyen,” sagde Ric. “Hvad enten de gør det yndefuldt, logisk, strategisk eller økonomisk, er der noget tilbage for virksomheder som os for at hjælpe dem med at finde ud af.”

Ifølge Ric flyttede mange organisationer – især små og mellemstore virksomheder – til skyen for tidligt. Uden fuldt ud at forstå platformens potentielle virkninger på deres organisation blev disse virksomheder hurtigt overvældede og mistede fokus.

”Det tager et firma som Codero, der har været der og gjort det,” sagde han. “Vi forstår skyen, og hvordan vi opretter forbindelse til gamle investeringer, så skyen er en mager, optimeret oplevelse.”

BEAT-vurderinger Optimer kundernes onboarding-oplevelse

Internt udfører Codero-medarbejdere det, de kalder BEAT Assessments, når de møder nye kunder og forbereder skymigrationen:

”Vi vil forstå vores kunders hjerteslag, og hvad de prøver at gøre,” sagde Ric. ”Nøglen til succes er at have et meget godt kendskab til det originale udstyr eller processer og det gamle udstyr og være i stand til at opbygge det til en onboarding-proces. Vi besætter over hvad der allerede er der, og hvor de vil være. ”

 • B står for forretningsdrivere. Hvorfor ønsker kunden at gå over til skyen? Hvor vidende er de om, hvordan skyen realistisk kan understøtte deres mål?
 • E står for de økonomiske overvejelser. Flytter alle systemer til skyen eller bare nogle? Forstår kunden de samlede ejerskabsomkostninger samt afkastet på investeringen?
 • A står for applikationer. Bør kunden genudvikle nogle ældre processer for at drage større fordel af skytjenester? Hvordan påvirker de aktuelle applikationer og cloud-applikationer virksomhedens overholdelsesstatus?
 • T står for teknologi. Forstår kunden fuldt ud, hvordan deres cloud-infrastruktur og applikationer fungerer? Var kunden matchet med nøjagtigt de rigtige systemer og konfigurationer for at maksimere skyens muligheder?

Gennem samtalen med kunderne sagde Ric, at Codero bringer objektive, platform-agnostiske meninger til interaktionerne.

”Vi ser på deres eksisterende infrastruktur og deres eksisterende applikationer og identificerer de bedste tjenester til deres flytning til skyen,” sagde han. ”Vi sørger for at dække skalerbarhed og arkitektoniske problemer, at deres applikationer og serverprocesser er komplette, at databaser kan skalere og foretage transaktioner med mere. Der er så mange kritiske applikationer, og hvis der er nogle ældre investeringer eller infrastruktur, der er mest fornuftigt at lade være på plads, hjælper vi dem med at gøre det. ”

Codero’s High-Touch Support sikrer effektiv cloud-forbrug

I modsætning til mange af sine konkurrenter, udføres Codero’s job ikke, når en kunde er migreret til skyen. Da cloudplatformers månedlige afgifter er baseret på forbruget af databehandlingsressourcer, sagde Ric, at Codero fortsat vil hjælpe kunderne med at optimere deres applikationer og reducere omkostningerne.

”Vi samarbejder virkelig med vores kunder og ikke kun for at forstå, hvor de er, og hvor de skal hen,” sagde han. ”Når de først er der, hælder vi os sammen med dem og optimerer proaktivt den nye verden, de er i. Det er en jævn, sikker og kompatibel implementering og migrering, men det skal være en high-touch proces under hele rejsen.”

Collage af Codero-medarbejdere rundt på kontoret

Codero-medarbejdere betjener kunder fra virksomhedens hovedkvarter i Overland Park, Kansas og Austin, Texas.

Denne support og kundeforhold er kritisk for Codero, da Ric sagde, at virksomheden ikke behøver at definere succes som værende den billigste eller den dyreste – eller endda den bedste.

”Vi er bare nødt til at være bemærkelsesværdige med vores kunder og hjælpe dem med at være bemærkelsesværdige selv,” sagde han.

Det inkluderer ofte kunder, der kan kommunikere med den samme supportagent i adskillige år, hoppe på hyppige telefonopkald eller endda hjælpe en kunde med at konsultere med Codero’s hovednetværkschef.

”Vi bringer det bedste og det lyseste for vores kunder,” sagde Ric. ”Du kan ikke få folk som Amazon på telefonen. Vores kunder kan lide det lille firma, men vi leverer utroligt talentfulde og talentfulde mennesker, der sætter en ære i at vores kunder får succes. ”

At nå horisonten for kognitiv og serverløs computing

Codero holder allerede øje med de nye teknologier, der vil have indflydelse på skytjenester og kapaciteter. I følge Ric repræsenterer kognitiv computing (også kendt som kunstig intelligens og maskinlæring) store sky-drivere – især når det kommer til dataindsamling og -behandling.

”Det vokser hurtigere end vores evne til virkelig at forstå det,” sagde han og tilføjede, at det øgede pres for virksomheder at bevæge sig med smidighed og skalerbarhed i skyen understøtter større og større muligheder for serverløs computing. Da udviklere ikke længere har brug for at bekymre sig om levering eller administration af servere, kan de fokusere på deres virksomheds kerneprodukter og tjenester.

”Når det først begynder at blive leveret på skyen, er der alle disse nye muligheder og fordele for organisationer. Vi vil se flere og flere virksomheder drage fordel af det. ”

Gartner fortsætter med at spore og forudsige eksponentiel vækst i forskellige skytjenester – og forsknings- og rådgivningsfirmaet anslåede indtægter ville fordobles fra 153 milliarder dollars i 2017 til op til 300 millioner $ i 2021.

Efterhånden som skyadoptionen vokser, sagde Ric, at organisationer ikke længere behøver at stille spørgsmålstegn ved, om de skal migrere til skyen; Vægten skal i stedet fokuseres på at identificere den bedste måde at gå på, og hvordan man fortsætter med at optimere deres miljø.

”Det er ikke længere et spørgsmål om hvornår, det er et spørgsmål om, hvordan og hvordan forbliver du konkurrencedygtig,” sagde Ric. ”Det ser ud til, at næsten alle virksomheder i dag bruger skyen i en eller anden lomme i deres forretning.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map