CodeGuard – CEO David Moeller Giver os et kig på deres Cutting-Edge-webside Backup & Restore Technology

TL; DR: CodeGuard er en tidsbesparende og præcis automatiseret sikkerhedskopieringsløsning, der indeholder differentielle sikkerhedskopier og gendannelse på fuld side. Ingen andre tjenester tilbyder dette niveau af enkelhed, samtidig med at du giver fuld sindssyn. Systemet uploader webstedsstrukturer og databaser til en git repo og sender ChangeAlert-rapporter dagligt. Brugere får besked om filer, der er tilføjet, ændret eller fjernet, og får derefter friheden til at rulle tilbage til en fungerende version af deres websted med lethed.


En af de mest problematiske farer, som nogen, der driver et websted, i sidste ende vil blive konfronteret med, er ikke at have en god sikkerhedskopi af deres websted, når katastrofen rammer. Måske har du ved et uheld slettet en vigtig række af filer eller databaser, måske blev dit websted hacket, eller filer er muligvis blevet opdateret, hvilket efterlader dit websted funktionssvigt og du er frustreret.

Ville det ikke være dejligt, hvis der var en enkel løsning på pludselig ødelagte websteder, en, der gjorde det muligt for webstedsejere at rulle tilbage til et tidspunkt, hvor deres websted fungerede korrekt?

“Hvorfor var der ikke nogen måde at beskytte mig mod mig selv?”

Heldigvis for os er der – der er CodeGuard.

CodeGuard er en revolutionerende sikkerhedstjeneste til websteder, der er hurtig, pålidelig, automatisk og betroet til at holde styr på alle ændringer, der foretages på dit websted dagligt. Vi havde chancen for at sidde sammen med CodeGuard CEO, David Moeller (@david_moeller), for at finde ud af mere om denne glatte tjeneste.

Sikkerhedskopier dækker forbrugere, små virksomheder, & Hostingudbydere

CodeGuard er mere end bare en sikkerhedskopi af webstedet – det kører git i Cloud og gør versionskontrol tilgængelig for alle. ”Det er en slags doven mand, hvor vi bare gør det for dig,” sagde David. Dets unikke differentielle backup-system giver dig mulighed for at gemme enhver ændring nogensinde foretaget på dit websted. Hvis du gendanner sikkerhedskopien fra fire dage siden, og der stadig er problemer, kan du fortsætte med at klikke tilbage til ældre versioner, indtil du finder det tidspunkt, hvor webstedet fungerer korrekt.

CodeGuard lanceret i CloudFlires App Marketplace. Ved udgangen af ​​2011 sikkerhedskopierede CodeGuard ca. 10-20.000 websteder og understøttede mindst 20.000 brugere. Siden da har de samarbejdet med flere hostingudbydere, herunder RackSpace, HostGator, blandt andre, der tilbyder CodeGuard til deres kunder.

CodeGuard-Website-Recovery-Team

CodeGuard-teamet arbejder utrætteligt for at beskytte websteder mod deres medfødte sårbarhed.

”Hostingudbydere udtaler sig i stigende grad til os at samarbejde,” fortalte David os; de markedsfører dog både direkte til forbrugere eller ejere af små virksomheder samt til hosting-udbydere. Fra siden direkte til forbrugeren anslår David, at omtrent en tredjedel af CodeGuard-kunder bliver indhentet fra Google-søgninger, en tredjedel via mund-til-mund, og resten strømmer ind fra en blanding af de to.

”Der er to store spande af kunder,” sagde han; der er de kunder, der har oplevet en hjemmesidekrise, og så er der dem, der er blevet henvist til CodeGuard af deres webhost-udbyder og leder efter en proaktiv, forebyggende sikkerhedsforanstaltning.

Uendelig tilbageholdelse betyder nul årsag til bekymring

Med CodeGuard komprimeres og krypteres filer på S3. Webstedsejere kan vælge mellem forskellige fastlagte opbevaringsfrekvenser, som CodeGuard tilbyder, eller vælge uendelig opbevaring. Med denne indstilling indfanges og katalogiseres alle ændringer, du eller en ondsindet ekstern kilde foretager, med indstillinger, der til enhver tid kan vende tilbage til enhver tidligere version.

”Det er en slags doven mand, hvor vi bare gør det for dig.”

CodeGuard tilbyder fire planer at vælge imellem, afhængigt af hvor mange websteder du ønsker at beskytte. Uanset om du er en ivrig blogger eller et multisitet-multimedie-forretningskonglomerat, er der en CodeGuard-pakke, der imødekommer dine behov. Alle planer inkluderer ubegrænsede databaser, med sikkerhedskopiering og overvågning, der skal ske dagligt.

Stressfri gendannelse af data & Reparation til webstedsejere

Gendan processen uden CodeGuard

De fleste ejere af websteder opretholder ikke deres egne sikkerhedskopier af websteder, og de er normalt under indtryk af, at deres webhost tager daglige sikkerhedskopier. Selvom dette måske er sandt, tager en webhost typisk en fuld sikkerhedskopi af hele serveren, der huser dit websted sammen med hundreder eller endda tusinder af andre websteder.

Lad os sige, at noget på dit websted ændres torsdag aften, og du fanger det ikke på fredag, før du går hjem til weekenden. Mandag morgen kommer, og du bemærker, at dit websted er ødelagt, så du ringer til din webhost for at bede om en gendannelse. Efter ventetider, potentielt for nogen at komme til din gendannelse, får du at vide, at de kun har den nyeste server-sikkerhedskopi fra søndag aften, og at dit websted også er brudt i denne sikkerhedskopi.

Hvis du er heldig, kan du prøve at se på de senest ændrede filer på dit websted og finde ud af tingene – men hvad nu hvis den senest ændrede fil er tom eller forvirret nu?

Gendan proces med CodeGuard

Nu med det samme scenarie med et websted, der er beskyttet af CodeGuard, torsdag aften efter den daglige sikkerhedskopi, vil du få en e-mail, der rapporterer en ændring af en fil på dit websted.

CodeGuard ChangeAlert Sammendrag

CodeGuard ChangeAlert-resumeet, når sikkerhedskopierne er kørt, hjælper med at vise, hvad der er ændret på dit websted.

Du vil blive vist, hvilke filer der blev tilføjet, ændret eller slettet.

CodeGuard ChangeAlert-filer ændret

CodeGuard ChangeAlert viser dig nøjagtigt, hvilke filer der er tilføjet, ændret eller slettet.

Du behøver ikke at vente på din webhosts supportteam for at begynde at løse problemet. Med CodeGuard kan du hoppe lige ind og se på den fil, der blev ændret for at undersøge, hvad der muligvis er gået galt.

Hvis du for nylig havde redigeret denne fil og bare glemte at afslutte en linje med en semikolon eller noget langs disse linjer, kan du blot redigere filen igen og rette din fejl.

Hvis denne fil i stedet blev overskrevet af en hacker og nu ikke indeholder noget af det originale indhold, kan du ganske enkelt gendanne denne fil fra den sidste sikkerhedskopi, som CodeGuard kørte på webstedet, før den blev hacket.

CodeGuard Backup Dashboard Klik på detaljer om første sikkerhedskopi

CodeGuard viser let ændringerne på dit websted over tid.

Når du har valgt den sidste sikkerhedskopi, inden filen blev ændret, kan du vælge at udføre en fuldstændig gendannelse af webstedet, eller i dette tilfælde skal du blot gendanne den enkelt fil, der blev ændret.

CodeGuard Selektiv gendannelse Vælg filer

CodeGuard tilbyder flere gendannelsesindstillinger fra at gendanne hele dit websted til kun en fil.

Katalysatoren til CodeGuard

Mens han deltog i Harvard Business School, besluttede David og en ven at konkurrere på American Inventor, et reality-tv-show for opfindere. De havde oprettet en cykelklemme, kaldet The Claw, og endte med at vinde; deres produkt blev solgt på Lowe’s og Home Depot, og det blev licenseret til en afdeling af Whirlpool, Gladiator.

Mens halvdelen af ​​Davids sommer blev afsat til realityshowet, tilbragte han den anden halvdel med at gøre investeringsbank for store virksomheder. I løbet af denne tid besluttede David, at han ville vove sig i små virksomheder og ville gøre noget relateret til Internettet.

CodeGuard-Team-2015

CodeGuard beskytter over 250.000 websteder mod brugerfejl eller hackers bortgang.

I 2007, efter at have taget skud for American Inventor, var der en måneds hiatus, før showet ville komme i live. David var begyndt at arbejde på et websted for deres produkt, og i den proces styrtede hans computer, og mange filer gik tabt. Han brugte enorm tid på at genskabe alt sit hårde arbejde, og det var et rod at få stedet tilbage til det normale.

“Hvorfor var der ikke nogen måde at beskytte mig mod mig selv?” David husker at tænke. To år senere forbandt David en computer videnskabsprofessor ved Georgia Tech, der introducerede ham for en SEO-kyndig gruppe af fyre, der delte lignende horrorhistorier om små virksomheder, der faldt bytte for ondskaben med tab af webstedet.

Spontant ødelagte websteder kan blandt andet stamme fra hackere, serverproblemer, menneskelig fejl eller ondsindede medarbejdere. Grundlæggende er websteder utroligt sårbare, og der er ingen løsning på det – eller der var først før CodeGuard.

I aftale med denne gruppe af fyre begyndte David og hans kompis samtalen med CodeGuard, som lige begyndte som en jagt efter en løsning på websides sårbarhedsfejl.

CodeGuard --- Løsning-til-Website-Sårbarhed

CodeGuard fungerer som en tidsmaskine, så du kan sikkerhedskopiere, overvåge og fortryde ændringer på webstedet.

David beskrev deres oprindelige spilplan som, ”Vi er alle meget interesserede i problemet. Lad os bare starte der, ”men indrømmede,” Det var omkring et år efter, at vi virkelig startede med denne problemstilling, at vi kom til en løsning, vi virkelig kunne lide. ”

De begyndte at arbejde med alfa-testere for at overveje deres muligheder. Efter at have prøvet flere mulige løsninger, herunder et WordPress-plugin, kom de til en endelig idé. Deres løsning involverede FTP- eller SFTP-legitimationsoplysninger, afhængigt af det ønskede sikkerhedsniveau.

I maj 2011 blev CodeGuard lanceret på TechCrunch Disrupt i New York City. Deres tonehøjde centrerede omkring kernekonceptet for den mulige løsning, de havde identificeret, som virkelig var et websteds backup-system i skyen med revisionskontrol.

”Vi kaldte det en tidsmaskine til dit websted,” sagde David. CodeGuard vandt Audience Choice-prisen og viste, at der var klare muligheder med denne potentielle løsning.

Afsluttende tanker om CodeGuard

World Wide Web er et minefelt af pludselige angreb på websteder og deres dyrebare filer. Uden advarsel kan et websted blive offer for ødelæggelsen af ​​brugerfejl, serverfald eller hacker-ondsindelighed. Som websteejer, for din egen fornuft, hvorfor ville du ikke hoppe på chancen for den ultimative fortrydelsesindstilling?

CodeGuard har ændret webstedets gendannelses- og reparationsspil på en revolutionerende måde. 50.000 kunder oplever den ro i sindet og den sikkerhed, CodeGuard tilbyder. Mere end 250.000 websides databaser er CodeGuard-beskyttet, hvilket betyder, at deres webmastere har magten til at vende tilbage til deres ændringer til enhver tid, hvilket sparer utallige mængder tid, bekymring og stress.

Du kan prøve verdens nr. 1-sikkerhedskopieringstjeneste på webstedet GRATIS i dag med deres eksklusive 14-dages prøveversion på enhver plan. Med CodeGuard får du mere end en sikkerhedskopieringstjeneste – du får magten til at vende tilbage til tiden og gemme den i fremtiden.

David-Moeller-CEO-of-CodeGuard-660

David Moeller, administrerende direktør for CodeGuard

Fotokilder: commercecentral.yahoo.com; gtert.org

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me