CiviHosting: Pålidelige delte og virtuelle serverløsninger bakket op af stjernernes kundesupport fra et familielignende team

TL; DR: CiviHosting, der blev grundlagt i 2006, leverer delte og VPS hosting-løsninger, der er bygget for at holde websteder sikre og køre hurtigt. Virksomheden er specialiseret i hosting af open source-systemer, såsom CiviCRM, MediaWiki og Nextcloud, med lethed. Med fokus på at levere ro i sindet gennem eksemplarisk kundesupport har CiviHosting sigte på at fremme sit ry som en betroet og erfaren vært.


Ændringer i det politiske klima i de sidste par år har ansporet borgerligt engagement fra organisationer, der ønsker at tackle spørgsmål af social bekymring. Men at administrere disse grupper er ikke altid en let opgave, især når det kommer til at spore og engagere sig med donorer, frivillige, medlemmer og abonnenter.

Siden 2005 har mange nonprofitorganisationer, advokater og ikke-statslige organisationer henvendt sig til CiviCRM, et CRM-værktøj til åben kildekode, til en løsning. Den overkommelige og robuste CRM, der eksplicit er bygget til borgerlige grupper, hjælper med at strømline begivenhedsstyring, e-mail-marketing og fundraising, blandt andre komplekse opgaver.

Der er én advarsel: Softwaren er notorisk vanskelig at være vært på grund af ressourcekrav, især på delte servere.

CiviHosting logo

CiviHosting blev bygget specifikt til at være vært for CiviCRM.

”Det er her vi kommer ind,” sagde David Feldman, Account Manager hos CiviHosting. ”I 2006 udviklede vi et unikt hosting-system, der gav flere ressourcer i backend end de fleste andre delte værter, så vi kunne håndtere CiviCRM fejlfrit. Vores mål var at levere en nøglefærdigt hostingløsning til CiviCRM, og det er præcis, hvad vi gjorde. ”

I dag udnytter CiviHosting mere end 13 års erfaring til at levere specialiserede delte og virtuelle hostingløsninger, der er ideelle til websteder, der kører unikke værktøjer, såsom CiviCRM, MediaWiki og Nextcloud, samt populære pakker som Drupal og WordPress. Virksomhedens 100% tilfredshedsgaranti løfter, at alle CiviCRM-funktioner fungerer godt på dets servere, både nu og i fremtiden.

”Ikke enhver vært kan levere en nøglefærdig løsning til software som Nextcloud og MediaWiki, men med CiviHosting er det det, vi gør,” sagde David. “Vi har erfaring og ekspertise med disse mere vanskelige at være vært-pakker, og vores tjenester inkluderer installation af enhver pakke, som vores klient har behov for.”

En premier vært for CiviCRM, MediaWiki og Nextcloud

CiviHosting har optimeret sine delte og virtuelle løsninger gennem årene for at give en top CiviCRM oplevelse. Open-source CRM kan køres i WordPress, Drupal og Joomla, da CiviHosting understøtter alle tre. Virksomheden kan være vært for alle CRM’s kernefunktioner, og det tester hver nyudgivne version for at bekræfte kompatibilitet med dets delte og virtuelle konti.

Kunder, der ønsker at være vært for CiviCRM, kan vælge mellem tre planer – en regelmæssig delt plan med 10 GB diskplads for europæiske brugere eller 1 GB for dem i USA, en udvidet delt plan med 100 GB diskplads eller en mini VPS-plan med 4 GB hukommelse og 50 GB af SSD-baseret diskplads.

David fortalte os, at selvom CiviHosting har ret ekspertise inden for hosting software såsom CiviCRM, MediaWiki og Nextcloud, kan virksomheden være vært for næsten enhver PHP eller MySQL-baseret pakke.

”Vi er den første vært i CiviCRM-rummet,” sagde han. ”I årenes løb er vi vokset til at imødekomme skiftende krav, og vi specialiserer os nu i andre unikke rum såsom Nextcloud og MediaWiki. Vi er selvfølgelig også vært for mere populære pakker som Drupal og WordPress. ”

Alle CiviHosting-servere kører på Linux og overvåges proaktivt af kvalitetssikrings- og administratorteam 24 timer i døgnet, syv dage om ugen og 365 dage om året. Disse grupper udfører regelmæssigt sikkerhedstest med fysisk sikkerhed opnået via avanceret røgdetekterings- og brandundertrykkelsessystemer, døgnet rundt sikret adgang med bevægelsessensorer, videoovervågning og alarmer til sikkerhedsbrud.

I tilfælde af en nødsituation understøttes serverne af redundant strøm, et redundant netværk af fiberkufferter fra flere kilder og flere backup-generatorer. Alle planer inkluderer også daglige sikkerhedskopier og SSL-beskyttelse.

Gennem disse foranstaltninger har virksomheden opretholdt 99,9% server oppetid siden 2007 og er ikke klar over engang et sikkerhedsbrud i sin eksistens.

At levere ro i sindet gennem pålidelig service og support

I årenes løb fortalte David os, at han har set et markant skift, når det gælder at ofre kvalitet til pris.

“I dag kan du i dag finde vært for bogstavelige øre med løfter om ‘ubegrænsede’ ressourcer,” sagde han. ”Naturligvis klarer ikke folk at læse den lille bogstav, som ofte siger, at det andet års hosting vil blive opkrævet til fuld pris, og at ‘ubegrænset’ faktisk er ret begrænset i virkeligheden. ‘

I dette nye og yderst konkurrencedygtige miljø sagde David, at mange værter ty til at sælge pakker til så lave priser, at de sjældent er i stand til at investere i infrastruktur og supporttjenester.

”Vores tilgang har altid været og vil altid være det modsatte – vi opkræver en rimelig pris forfra, der ikke ændrer sig på fornyelsestidspunktet,” sagde han. “Til gengæld leverer vi kun de mest kraftfulde servere med den nyeste hardware, og vores supportteam svarer på alle spørgsmål inden for 10 minutter.”

CiviHosting: Hosting, der bare fungerer

Virksomhedens mål er at tackle hostingproblemer, så kunderne kan fokusere på det, der er vigtigst: deres forretninger.

Hvert medlem af virksomhedens utroligt professionelle supportteam kan prale af mindst seks års erfaring, hvilket betyder, at teamet er parat til en løsning på næsten ethvert problem, der måtte opstå. Og som udbyder af fuld service tager CiviHosting det fulde ansvar for ydelsen af ​​alle dets servere, hvad enten de er delte eller virtuelle.

”Vi har migreret klienter væk fra andre firmaer på grund af rædselfortællinger om mistede sikkerhedskopier, serveruheld og tre dages ventetider på et support svar, der informerer dem om, at værten ikke kan hjælpe,” sagde David. “Med CiviHosting er intet overladt til tilfældighederne eller givet vores klienter til at håndtere dem selv.”

Virksomheden modtager ofte ros fra kunder med hensyn til deres ro i sindet – de behøver ikke at bekymre sig om, at deres websteder pludselig går ned, eller at de bliver nødt til at vente dage på et svar, hvis noget går galt.

”Vi tager os af at være vært for dit websted, og du er fri til at tage sig af din virksomhed uden at skulle bekymre dig om noget,” sagde David.

Løbende udvikling baseret på kundernes feedback

Når det kommer til produktudvikling, favoriserer CiviHosting en mere forsigtig tilgang til de industristendenser, der ofte kommer og går.

”Hvis du griber fast i en tendens, når det er ved et opsving, kan du faktisk få succes, men det er ofte på bekostning af stabilitet og kvalitet,” sagde David. ”Feedback er vores største drev – når vores kunder har brug for tjenester, som vi ikke har, prøver vi at udvikle dem.”

Kunder var inspiration bag virksomhedens nylige udvidelse af VPS-tilbud samt planer for forhandlerindstillinger. ”Vi arbejder i øjeblikket på en VPS-forhandler-stil,” sagde David. ”Vores VPS-konti har altid kun været single-site, men vores klienter ønsker en VPS, der kan understøtte flere websteder.”

David beskriver CiviHosting-teamet som en lille og tæt sammenfødt familie, der behandler hinanden med omhu. Denne ånd strækker sig også til virksomhedens kunder, som han sagde værdsætter personlig support.

”Når noget går galt med en af ​​vores klienters websteder, selvom det skyldes en opdateret softwareopgradering, som klienten selv gjorde, bliver vi nervøse sammen med vores klient og dropper alt, indtil vi kan få dette websted op igen,” siger han sagde. ”Vores klienters oppetid er vores æresemblem.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me