Bygget på tillid: eWebGuru leverer delte, sky- og dedikerede serverløsninger bakket op af gennemsigtig priser og opmærksom support

TL; DR: eWebGuru, der er baseret i Indien, har leveret delt, sky og dedikeret hosting plus relaterede løsninger til kunder siden 2007. I løbet af denne periode har virksomheden opnået et ry for konkurrencedygtige priser, kyndig support og pålidelige tjenester. I dag fokuserer eWebGuru på at udvide sit produktkatalog for bedre at støtte sin stadigt voksende pool af loyale kunder.


I hostingbranchen, hvor konkurrencen er hård, og forbrugerne har flere valg end nogensinde før, er brandtillid blevet en afgørende differentierende for udbydere over hele verden.

En undersøgelse fra 2019 af 16.000 forbrugere over hele kloden afslørede, at tilliden til et brand er direkte korreleret med loyalitet.

Tre fjerdedele (75%) af respondenterne oplyste, at de fortsat vil købe produkter fra et mærke, de har tillid til, selvom et andet mærke bliver trendy. Derudover sagde 76% af de adspurgte, at de går ind for de mærker, de har tillid til, og vil altid anbefale disse mærker, når de bliver spurgt.

eWebGuru logo

eWebGuru stræber efter at levere hosting med høj ydeevne til de lavest mulige omkostninger støttet af opmærksom support.

Når CMO’er hos virksomheder overalt i verden for at skabe tillid til deres mærker, kan eWebGuru, en Indien-baseret udbyder af delte, cloud og dedikerede hostingløsninger hvile let. Og det skyldes, at virksomheden har opbygget autentiske, ærlige forhold til sine kunder siden første dag.

”Vores politikker er gennemsigtige, så enhver kunde forstår fordelene ved vores webhostingtjeneste sammen med købsbetingelserne,” sagde Hasmatullah Ansari, forretningsudviklingschef hos eWebGuru. ”Dette skaber tillid hos kunderne. Det er sådan, vi har langsigtede forretningsforbindelser med flere glade kunder og forbliver konkurrencedygtige. ”

I de 13 år siden starten har eWebGuru opnået et hårdt tjent ry for sine overkommelige prispoint, opmærksom support og pålidelige tjenester. Da virksomheden nu fokuserer på at udvide sin sortiment til at omfatte de forskellige behov i det voksende kundegrundlag, vil det fortsætte med at opbygge en arv, der er baseret på tillid.

Hjælp til virksomheder trives online siden 2007

Da eWebGuru formelt blev etableret, sagde Hasmatullah, at hostingmarkedet var gabent sammenlignet med dagens konkurrenceprægede miljø.

”Der var kun få serviceudbydere, der tilbyder begrænsede funktioner,” sagde han. ”Vi analyserede kundernes behov for at forstå den support, der kræves for at forbedre deres forretninger i høj grad. Derfor besluttede vi at indføre webhostingtjenester, der ville hjælpe selv meget unge startups med at finde succes online. ”

Virksomhedens andet mål var at levere webhosting og relaterede tjenester til en lavere pris end nogle af de superkostede indstillinger, der eksisterede på det tidspunkt. Oprindeligt sagde Hasmatullah, at eWebGuru stod overfor udfordringer, der fik tillid, fordi kunderne var blevet så vant til den dårlige service, som andre hostingfirmaer leverede.

Ikoner, der repræsenterer eWebGuru-tjenester

Virksomheden tilbyder alt hvad du har brug for for at opbygge en online tilstedeværelse, fra domæneregistrering til hosting og webstedsbyggere.

Men i sidste ende udnyttede virksomheden sin enorme tekniske viden og robuste teknologi for at tjene kundernes tillid og levere hosting-tjenester skræddersyet til voksende virksomheder.

I dag inkluderer disse tjenester adgang til supportspecialister 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, 365 dage om året via e-mail, billetning og telefon, plus fuldt administreret hosting support – alt sammen til nogle af de laveste priser i Indien.

Kunder kan vælge mellem en række forskellige hostingmuligheder, herunder Windows og Linux hosting, VPS-løsninger, Linux-forhandlerpakker, Java-hosting og dedikerede servere, blandt andre.

“Den største styrke ved eWebGuru er at tilbyde førsteklasses webhostingtjenester med pålidelighed, fremragende kundesupport og teknisk supportteam, der forstår værdierne for både kunder og virksomheden og arbejder sammen som en familie,” sagde Hasmatullah.

Han tilskrev eWebGurus levetid til dels det faktum, at virksomheden følger op med kunder i aktiviteter efter salg – ikke kun pre-salg og salgsperioder. ”Dette er vores grundsten til succes,” sagde han.

Tilbyder lave priser uden at gå på kompromis med ydeevnen

Ikke alle hostingfirmaer løfter om at levere de laveste priser og overlegen ydelse – fordi det er en hård balance at finde. Men det er eWebGurus ultimative mål.

”Vi i eWebGuru sætter os i vores kunders sko og tilbyder dem tilpassede webhostingtjenester efter deres behov,” sagde Hasmatullah. ”Vi sparer dollars og tid med højtydende renter, hvilket giver et bedre afkast af deres investering hos os.”

For at sikkerhedskopiere sine løfter tilbyder eWebGuru en 99,9% oppetids-SLA, i tråd med industristandarder, og en 30-dages pengene-tilbage-garanti på alle produkter undtagen VPS og dedikerede hosting-planer.

EWebGuru-teamet

EWebGuru-teamet arbejder døgnet rundt for at sætte kunderne først og er forpligtet til kontinuerlig innovation.

Virksomhedens tillid i denne henseende stammer fra det faktum, at alle dets servere er vært i Tier 4-datacentre med overflødige strømforsyninger, høj båndbredde og syv lag af sikkerhed. Disse datacentre er spredt over hele kloden på steder, herunder Indien, New York og Chicago.

eWebGuru tilbyder også downtime-gratis migrationstjenester uden beregning, gratis applikationer på serversiden, lavpris domæneregistrering og adgang til brugervenlige kontrolpaneler, såsom cPanel, Plesk, DirectAdmin og SolidCP. Derudover inkluderer alle planer adgang til en gratis sitebuilder og logoopretter.

”Jeg blev anbefalet at eWebGuru af en ven,” sagde kunde Swapnil Agarwal i en udtalelse på eWebGuru-siden. ”Siden da har jeg aldrig engang set på en anden vært. De er altid tilgængelige for hjælp. De er altid tilgængelige. De går ikke på kompromis med serverens kvalitet. De er i topklasse. ”

Et fokus på intern træning og produktforbedringer

eWebGuru forstår, at hver virksomheds største aktiver er sine kunder – uden dem er der ingen forretning. Derfor fokuserer virksomheden, når man opdaterer produkter, tilføjer funktioner og sætter nye ideer i produktion, stort set på feedback fra kunder.

”Vi lytter til eksisterende kundefeedback og forespørgsler fra nye kunder, sorterer kravene og ser, hvad vi kan tilbyde eller forbedre med det samme for at imødekomme kundernes behov,” sagde Hasmatullah. ”Vi tager initiativ til at nå ud til folk, der har besøgt vores websted og tålmodig tale med dem for at forstå deres webhosting og tekniske behov.”

Virksomheden sørger også for at holde sig på top med at ændre forbrugernes forventninger, opdatere holdets tekniske færdigheder og tilføje den nyeste teknologi til deres produkter undervejs. Løbende uddannelse er afgørende i denne henseende.

”Internt træningsprogrammer leveres regelmæssigt til vores team, og vi sørger også for at ansætte folk, der udviser en vilje til at lære og blive ekspert,” sagde Hasmatullah.

For at hjælpe kunderne med at øge deres hosting-viden leverer eWebGuru videotutorials og en omfattende videnbase, der inkluderer en omfattende ordliste for webhosting plus information om databaser, domæner, e-mail-programmer, DNS og sikkerhedskopier, blandt andet dybdegående guider.

Virksomhedens WordPress-artikler er en stor ressource for enhver, der kommer i gang med det populære CMS, med emner, der spænder fra, hvordan man installerer WordPress og konfigurerer indstillinger til, hvordan man administrerer plugins og opdaterer installationen.

Catering til en voksende brugerbase

Når det kommer til fremtiden, sagde Hasmatullah, at eWebGuru allerede tilbyder en komplet liste med webhosteløsninger, så planer, der går videre vil sandsynligvis dreje sig om opdateringer og tilføjelser.

”Vi leverer flere tjenester til hosting af webserver og alle tjenester, der er relateret til webdesign, udvikling osv.” Sagde han. “Faktisk tilbyder vi en komplet webløsning til din virksomhed under ét tag.”

Virksomheden opdaterede for nylig sin prisstruktur for at sikre fuld gennemsigtighed og planer om løbende at forbedre sine eksisterende produkter. ”Vi vil fortsætte med at forbedre vores produkter og opdatere dem ofte i vores vidensbase,” sagde Hasmatullah.

Med hver nye ændring vil eWebGuru naturligvis forblive opmærksom på sit ultimative mål: at opbygge tillid hos alle kunder, samtidig med at man plejer langsigtede forretningsforbindelser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me