Arbejd smartere: Uassist.ME leverer specialiserede virtuelle assistenttjenester, der frigører tid og øger produktiviteten

TL; DR: Uassist.ME er en El Salvador-baseret udbyder af tosprogede virtuelle hjælpeløsninger med mere end et årti erfaring med at betjene iværksættere og virksomheder over hele verden. Virksomhedens dedikerede fagfolk er tilgængelige til at påtage sig en bred vifte af tjenester, fra administrativt arbejde til design og udvikling, på fuld eller deltid. Idet tendenser inden for fjernarbejde fortsætter med at forme den måde, vi gør forretning på, gør Uassist.ME det lettere end nogensinde for kunder at få en konkurrencefordel.


For blot et årti siden var eksterne jobmuligheder få og langt imellem, da mange virksomheder kæmpede for at omfavne ideen om, at ansatte kan have tillid til at arbejde hjemmefra.

Men dagens kommunikationsteknologier har vendt tidevandet, hvilket giver medarbejderne en chance for at bevise sig selv og give virksomheder nyvundne fordele – såsom højere opbevaringsgrad og behovet for mindre kontorlokaler. Ifølge Gallup er virksomheder begyndt at anerkende disse fordele, med 43% af amerikanerne, der blev undersøgt i 2017, og sagde, at deres arbejdsgivere tillader dem at arbejde fjernt i det mindste noget af tiden.

Uassist.ME logo

Øg produktiviteten med Uassist.ME.

Mange virksomheder benytter endda den fjerne tendens ved at ansætte virtuelle assistenter til at hjælpe med administrative opgaver og reducere daglige forretningskompleksiteter. Uassist.ME har for eksempel et personale af tosprogede virtuelle fagfolk klar til at påtage sig en række opgaver, herunder admin-arbejde, marketing, kundeservice, design og udvikling.

”Vi leverer alt fra deltidsstøtte fra en assistent til hele teams med fuldtidsassistenter med forskellige kvalifikationssæt, der rapporterer til en central leder,” sagde Hector Linares, marketingchef hos Uassist.ME. ”Vi hjælper mange virksomheder i USA med at spare tid og penge, mens de når nye produktivitetsniveauer gennem outsourcing.”

Ud over at øge produktionen giver det El Salvador-baserede selskab virksomhederne mulighed for at skære omkostninger på typiske medarbejderrelaterede forretningsudgifter, såsom fordele, skatter, forsyninger og kontorleje. Idet tendensen mod fjernarbejde fortsætter ind i fremtiden, er Uassist.ME klar til at hjælpe endnu flere kunder med at gøre deres professionelle liv lettere og mere effektive.

10+ års erfaring med at hjælpe virksomheder overalt i verden

Uassist.ME blev grundlagt i 2009 af Alfredo Atanacio og Rodolfo Schildknecht, der også leder Fundación Colabora, en nonprofit-organisation, der bestræber sig på at støtte og fremme iværksætteri i El Salvador. I årenes løb har virksomheden modtaget en række priser og anerkendelser, inklusive Inc.com’s 30 Under 30-pris i 2016 og et lykønskningsbrev fra præsident Barack Obama.

I dag udnytter Uassist.ME mere end et årti med erfaring til at levere forretningstjenester af høj kvalitet og outsourcing-løsninger til iværksættere og virksomheder i USA og videre.

”Vi startede med kun fire ansatte, og nu er vi vokset til et personale på 250,” sagde Hector. “De fleste af vores virtuelle assistenter er tosprogede på engelsk og spansk, og vi er godt placeret i San Salvador, El Salvador, med tidszoner, der ligner USA. Det er en god kulturel pasform.”

Ikoner, der demonstrerer bredden af ​​tjenester

Kunder udnytter Uassist.MEs virtuelle assistentløsninger til forskellige formål.

Uassist.ME betjener mere end 200 kunder primært beliggende i USA På grund af El Salvador’s nærhed til mange stater (en to-timers flyvning i nogle tilfælde) omtaler virksomheden ofte sine tjenester som nær sourcing, snarere end outsourcing.

Hector sagde, at virksomhedens tosprogede tjenester er nyttige, når klienter søger at vokse deres forretninger internationalt eller bedre betjene latinamerikanske befolkninger i U.S. Oversættelses- og transkriptionstjenester er også særligt populære i denne henseende.

Uassist.ME tilbyder også administrative og specialtjenester inden for mere end 20 ekspertiseområder, herunder indgående og udgående opkaldstjenester, digital marketing, dataregistrering, forskning, grafisk design og webstedsudvikling. Personlige hjælpetjenester, såsom kalenderstyring, tidsplan for aftaler og rejsearrangementer, findes også på menuen.

En række løsninger til e-handel, administrator, design og udvikling

Hector fortalte os, at onboarding-processen hos Uassist.ME er hurtig og enkel. Efter at have anmodet om en konsultation med en af ​​virksomhedens salgsrepræsentanter, opretter teamet en specialiseret plan skræddersyet til kundens behov og branche.

Virksomheden finder altid nye måder at hjælpe klienter med at få mest muligt ud af deres virtuelle assistenttjenester. Gennem sin blog tilbyder Uassist.ME tip til, hvilke opgaver man skal delegere, hvordan man kommunikerer med assistenter effektivt, og hvordan virtuelle assistenter kan hjælpe med e-mail / indboksadministration, blandt andre emner.

”At forblive konkurrencedygtigt handler om at levere de bedste løsninger til vores kunder,” sagde han. ”Vi udvikler og uddanner altid vores virtuelle assistenter, så de kan tilbyde den bedst mulige kundeoplevelse.”

F.eks. Uddannede Uassist.ME sit personale i MLS-management (multiple Listing Service) til bedre at hjælpe med at betjene sine kunder som en del af virksomhedens månedlige pakke med fast ejendomsløsninger. Løsningen inkluderer også kalenderstyring, indgående og udgående telefonsupport, lead management, agent support, filorganisation og koordinering af generelle kontrakter.

Virksomheden har også en komplet pakke med e-handelsløsninger, herunder alt fra opbygning af en online butik og placering af produkter på sælgers kanaler til at skabe en salgsstrategi og organisering af webstedet. Andre specialiserede tjenester inkluderer projektstyring, planlægning, kundepleje, fakturering og betalingshenvendelser.

”Vi ønsker, at vores kunder skal have succes med os, så de kan få tingene gjort uden at gennemgå en rekrutteringsproces eller spilder penge på medarbejderomkostninger, såsom ferier eller forsikring,” sagde Hector. ”Vores kunder har et betydeligt afkast på investeringen.”

Mens du arbejder med en virtuel assistent, estimerer Uassist.ME, at virksomheder kan spare op til 77% om året ved at outsourcere og fordoble deres produktivitet ved at delegere arbejde.

Tryk på den eksterne arbejdsstyrke-trend med planer, der er skræddersyet til dine behov

Kunder kan vælge mellem fire planer, der faktureres månedligt uden afbestillingsgebyr eller sanktioner. Den tilpasselige 20-timers månedlige plan inkluderer for eksempel en fuldt udstyret arbejdsstation med et U.S.-telefonnummer, en direkte vejleder og ubegrænset U.S.-opkald.

Deltidsplanen inkluderer et dedikeret amerikansk telefonnummer og adgang til en assistent i to til fire timer om dagen, mens fuldtidsassistenten giver et dedikeret amerikansk telefonnummer og otte timers assistance pr. Dag.

Endelig inkluderer virksomhedens fuldtids supportteampakke et virtuelt personale på tre virtuelle assistenter ledet af en kaptajn uden driftstop til ferie, sygdom eller uforudsete omstændigheder.

”Vi tildeler vores kunder en virtuel assistent eller et helt team af virtuelle assistenter, afhængigt af hvad de har brug for,” sagde Hector. “Hvis du f.eks. Har en e-handelsbutik og har brug for tre virtuelle assistenter til digital markedsføring, salg og kundeservice og en teamleder til at koordinere alt, kan vi tilbyde det.”

Virksomhedens endelige mål er at give kunderne den bedst mulige løsning, hvad enten det er en enkelt assistent eller evnen til at outsource hele områder af deres forretning.

”Fjernstyrke er tendenserende, fordi du ikke længere behøver at have nogen fysisk der for at gøre et godt stykke arbejde,” sagde han. “Du kan have perfekt kommunikation og en perfekt teamoplevelse med en ekstern arbejdsstyrke.”

Fremadrettet planlægger Uassist.ME at fortsætte med at udnytte sine færdigheder for at give virksomheder og iværksættere de menneskelige ressourcer, de har brug for for at finde succes på trods af uanset markedskonkurrence, de måtte have.

”At have et eksternt personale fungerer faktisk, og vi er her for at bevise det,” sagde Hector.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me