Alvorligt om sikkerhed: SonicFast leverer overkommelig, DDoS-beskyttet hosting bakket op af erfarne kundesupport

TL; DR: SonicFast, en UK-baseret udbyder af delte, virtuelle og dedikerede hostingløsninger, hjælper virksomheder med at opbygge en tilstedeværelse online gennem en sikkerhed-første tilgang. Virksomhedens avancerede DDoS-beskyttelse modvirker angreb, mens dens SonicVPN-service sikrer privatlivets fred for kunder over hele verden. Med add-on design, udvikling og serverstyring plus 24/7 support fra et team af sikkerhedseksperter leverer SonicFast alt, hvad virksomheder har brug for for at trives i dagens digitale arena.


I 1989 forelagde den britiske videnskabsmand Tim Berners-Lee et forslag til en ny måde at dele information mellem forskere på, i det væsentlige opfinde World Wide Web.

I år, tre årtier siden den historiske begivenhed, delte han bekymring for, at hans skabelse “har givet en mulighed for svindlere, givet en stemme til dem, der sprede had og gjort alle former for kriminalitet lettere at begå.”

Sikkerhedseksperter ville helt sikkert være enige. Onlinekriminalitet øges i omfang og sofistikering, hvilket gør internettet farligere end nogensinde. Distribution Denial of Service (DDoS) angreb – hvor dårlige aktører oversvømmer en onlinetjeneste med trafik for at forbruge alle dens ressourcer – vokser særligt kompliceret. Værre endnu er, at sælgere på sorte markeder sætter muligheden for at udføre sådanne angreb i hænderne på kriminelle, der mangler tekniske færdigheder – nogle gange for så lidt som $ 150.

SonicFast-logo

SonicFasts hostingløsninger blev designet med DDoS-beskyttelse i tankerne.

Øverst i fødekæden er dem, der implementerer LayD 7 DDoS-angreb – som målretter applikationslagsprocesser og derfor er særligt vanskelige at opdage. Men ikke alt håb går tabt: For at afbøde sådanne trusler tilbyder hostingudbydere, inklusive SonicFast, nu tjenester, der er specifikt designet til at beskytte dine online aktiver.

“SonicFast blev grundlagt i 2016 for at tilbyde hostingløsninger med cybersikkerhedsfokus,” sagde Mauro Carini, COO for SonicFast. ”Vores team af sikkerhedseksperter er specialiseret i at give Layer 7 DDoS-beskyttelse til især små og mellemstore virksomheder.”

Den britiske-baserede udbyder af delt, virtuel og dedikeret hosting er også en one-stop shop for design, udvikling og serveradministrationsløsninger. Og hvis du nogensinde har brug for hjælp, frygt ikke: Alle tjenester støttes af 24/7 support fra SonicFasts kyndige og erfarne team.

Delte, virtuelle og dedikerede løsninger med avanceret DDoS-beskyttelse

SonicFast leverer en bred vifte af hostingløsninger designet til at imødekomme kundernes forskellige behov. Dem med små websteder vælger ofte en af ​​virksomhedens fire delte planer, som alle inkluderer ubegrænset båndbredde, 24/7 support, cPanel og daglig backup.

For et lavere prispoint tilbyder Startup, Professional og Enterprise-planer grundlæggende DDoS-beskyttelse. Hvis du ønsker at beskytte din virksomhed mod angreb på højere niveau, skal du vælge SonicFasts pansrede plan, der inkluderer avanceret DDoS-beskyttelse gennem Corero SmartWall Threat Defense System og specialdesignede filtre. Kunder kan tilføje lag 7-beskyttelse til enhver pakke for 20 euro pr. Måned.

Grafisk afbildning af lag 7 DDoS-beskyttelse

Virksomheden forsvarer sig mod Layer 7 DDoS-angreb, som er nogle af de sværeste at opdage.

Kunder, der leder efter en højtydende, skalerbar løsning med en dedikeret IP, bør overveje SonicFasts virtuelle hostingplaner. Virksomheden tilbyder et valg af OpenVZ virtualiseringsteknologi (Linux) eller KVM (Linux eller Windows). Alle virtuelle private servere har avanceret DDoS-beskyttelse.

Virksomheder med websteder af enhver størrelse, der leder efter en sikker løsning og endnu mere behandlingskraft, henvender sig ofte til SonicFasts DDoS-beskyttede dedikerede servere, der ligger i datacentre i London, Caribien og Hong Kong. Virksomheden tilbyder også sikre, højtydende gaming-servere, der er beskyttet af Corero til Minecraft, Grand Theft Auto V, Left 4 Dead og Counter-Strike: Global Offensive, blandt andre spil.

”Vi mener, at oppetid ikke kun bestemmes af redundansen af ​​tjenesten, men også af Anti-DDoS-beskyttelse,” sagde Mauro. ”Alle vores tjenester er beskyttet mod DDoS-angreb, og vi udfører daglige test for at forbedre og holde beskyttelsen ajour.”

Ud over sikkerheden på topniveau tilbyder virksomheden gennemsigtig prisfastsættelse. Kunder kan betale sikkert ved hjælp af PayPal eller Bitcoin uden forudgående omkostninger, forpligtelser eller opsigelsesgebyrer.

En one-stop shop for design, udvikling og serveradministration

Hvis du leder efter en nøglefærdige udbyder af alt, hvad det kræver for at opbygge og vedligeholde et websted, er SonicFast et godt bud.

Foruden de sikre hosting-tjenester har virksomheden serveradministrationspersonale til rådighed til at fungere som en udvidelse af dit IT-team. Og det giver kunderne mulighed for at diktere det engagement, de er komfortable med – fra engangstjenester til komplet hosting-support med hvid etiketter, herunder e-mail, ticketing og live chat.

”Vi vil håndtere næsten alt, inklusive overvågning, konfiguration, vedligeholdelse, opdateringer, sikkerhed, sikkerhedskopiering og virtualisering,” sagde Mauro. ”Vores team har mange års erfaring inden for udvikling, design og sikkerhed.”

SonicFast kender værdien af ​​godt design ved at hjælpe virksomheder med at skille sig ud fra konkurrencen. Et attraktivt, velorganiseret websted, der tydeligt kommunikerer en virksomheds brand og meddelelser, vil gøre et stærkt førsteindtryk – ligesom en amatør en vil drive besøgende væk. Uanset om målet er at designe et websted fra bunden eller tage et eksisterende design til næste niveau, er SonicFasts kreative team altid klar til at hjælpe.

Men det er ikke alt: SonicFast tilbyder også udviklingstjenester designet til at strømline forretningsdrift og levere værdi til kunderne. Valgmulighederne inkluderer alt fra fuldt funktionelle webapplikationer, databaser og API’er til komplette tech-stacks. Priser for disse indstillinger er kun tilgængelige via tilpassede tilbud.

Beskyt dit privatliv: Sikker browsing med SonicVPN

Uanset om du ønsker at omgå internetcensur, beskytte browseaktivitet, mens du er på offentlig wifi eller afbøde sikkerhedsrisici, er et virtuelt privat netværk (VPN) et fremragende værktøj til at tage kontrol over dit online privatliv.

Teknologien, der fungerer ved at dirigere din trafik gennem en krypteret sti, så hackere og regeringsenheder ikke kan opfange den, anbefales i stigende grad med stigningen i censur, kontrol og overvågning over hele kloden.

For at hjælpe kunderne med at genvinde frihed og kontrol over deres online data tilbyder SonicFast robust beskyttelse gennem sit søsterselskab, SonicVPN. Som en del af sin forpligtelse til at beskytte brugernes privatliv vil virksomheden aldrig observere, gemme eller kontrollere trafik, holde kunderne anonyme og sikre.

SonicVPN-logo

SonicVPN arbejder for at bevare online frihed og privatliv gennem sit virtuelle private netværk.

SonicVPNs tjenester er tilgængelige via tre niveauer planer, med priser baseret på antallet af tilladte samtidige forbindelser. Alle planer inkluderer ubegrænset båndbredde, 256-bit kryptering, DDoS-beskyttelse og 24/7 support. Hver inkluderer muligheden for at få adgang til indhold sikkert over hele kloden via serverplaceringer i USA, Storbritannien, Italien, Rumænien, Rusland og Tyrkiet.

I henhold til SonicVPN-webstedet anbefaler industriledere som privatlivsekspert Christopher Reed at bruge virksomhedens VPN til at surfe på internettet. ”I dag anbefales brug af en VPN til alle, der surfer på nettet for at undgå at blive spioneret af deres udbydere eller hackere,” sagde han i et citat på webstedet.

Gratis migrationer og support døgnet rundt fra sikkerhedseksperter

Hvis du overvejer at skifte til SonicFast fra en anden hostingudbyder, er du heldig: Virksomhedens dedikerede team af eksperter håndterer hele processen for dig.

For at sikre, at du er ekstra sikker på tjenesten, er virksomhedens supportteam tilgængeligt døgnet rundt for at hjælpe med eventuelle problemer via live chat eller supportbilletter.

Tilfredse kunder kan endda tjene penge ved at tilmelde nyt kundekreds gennem SonicFasts henvisningsprogram, der tilbyder en fast provision på hver nye kunde. Virksomheden er overbevist om, at dens stærke sikkerhedsposition vil føre til vækst gennem mund-til-mund-marketing.

”Vi elsker vores job, fordi vi kommer til at hjælpe folk, og det er derfor, vi altid er online,” sagde Mauro. “Vi tilbyder et niveau af kundeservice, som de større virksomheder ikke kan levere.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me