Administrer din cloud-ejendom: HPEs hybridløsninger giver virksomheder mulighed for at optimere produktiviteten ved at udnytte fordelene ved private og offentlige skyer

TL; DR: Hewlett Packard Enterprise (HPE) leverer en portefølje af skyprodukter og -tjenester, der gør det muligt for virksomheder at opbygge, implementere og styre forenklede hybridmiljøer. Virksomheden strømline private, administrerede og offentlige skyer for at forbedre hastighed og omkostningseffektivitet. Gennem softwaredefineret infrastruktur og forbrugsbaserede ressourcer genintegrerer HPE, hvordan kunderne fungerer.


Én ting, jeg lærte ved at arbejde som kasserer i min ungdom, er, at de fleste afskyr dagligvarer. Jeg kunne se det på deres kropssprog, da de stod på linje med livløse øjne og tunge hoveder. I dag er jeg den person. Jeg vil meget hellere betale for et tilberedt måltid end at løbe rundt i butikken på en vanvittig jagt på ingredienser, som jeg så skal hjem og kombinere.

Som det viser sig, er denne følelse ikke begrænset til købmandsforretningen. Wayland Jeong, VP og GM for Hybrid Cloud Engineering, Software Defined og Cloud Group hos HPE, fortalte os, at hans virksomheds mål er at give kunderne et forenklet hybridmiljø snarere end en hovedgade af private, administrerede og offentlige skyer.

”Det tema, du ser hos vores virksomhed, er, at vi ikke tilbyder punktløsninger – vi sælger ikke ingredienser,” sagde han. ”Vi sælger resultatet, måltidet.”

Hovedskud af Wayland Jeong og HPE-logo

Wayland Jeong, VP og GM for Hybrid Cloud Engineering, Software Defined, og Cloud Group hos HPE, fortalte os, at virksomheden aflaster kunderne for stresset i jonglering af forskellige skymiljøer.

I en verden, hvor virksomheder ofte kører på en blanding af traditionelle og cloud-ressourcer, er HPE’s mål at forenkle operationerne, så de bevæger sig med en optimal hastighed, uanset hvor dataene er.

Wayland har været i virksomheden siden dens tidlige dage. ”Vi startede som en hardware-virksomhed, og vi undgår ikke, at vi bygger god hardware,” sagde han. ”Siden da har vi fokuseret virksomheden omkring at levere resultater til vores kunder, der er forankret i vores hardwarehistorie.”

I dag gør HPEs portefølje af skyhåndteringsprodukter det nemt for virksomheder at opbygge, implementere og styre hybridmiljøer. Virksomheden leverer en ensartet oplevelse på tværs af alle skyer for at forbedre hastigheden og samtidig tilbyde forbrugsbaserede ressourcer, der sænker omkostningerne. Med skalerbare løsninger og en kundecentrisk intern udviklingsproces giver HPE brugere mulighed for at forme deres hybrid skymiljøer omkring individuelt behov.

Byg, implementer og administrer et forenklet hybridmiljø

Når det kommer til cloud computing, er der intet galt i at ønske det bedste fra begge verdener – når alt kommer til alt har både offentlige og private cloud-løsninger unikke fordele. Private skyer tilbyder kontrol, fleksibilitet og sikkerhed, mens offentlige skyer er kendt for deres overkommelige priser og lave vedligeholdelse.

”Virksomheder ønsker at drage fordel af både den offentlige sky og den private sky,” sagde Wayland. ”Men at være i stand til at indarbejde virksomhedskontrol og styring omkring alt dette er virkelig vanskeligt. Derfor er vores mission at gøre hybrid sky enkel for vores kunder. ”

Der er også tilfælde, hvor virksomheder skal have infrastruktur på stedet. Wayland fortalte os, at tyngdekraften ofte gør mobilisering til skyen upraktisk, og privatlivets fred er i nogle tilfælde et problem (tænk på GDPR). ”De fleste af vores virksomhedskunder lever af nødvendighed i en hybridverden,” sagde han. “Der vil altid være en vis mængde arv infrastrukturvirksomheder skal administrere.”

En galakslignende repræsentation af et samlet netværk

HPE hjælper med at reducere den kompleksitet, der ofte står overfor, når man benytter sig af flere cloud- og lokale infrastrukturløsninger.

Selvom kombination af forskellige skyløsninger med lokal infrastruktur ofte giver en mere fleksibel løsning, kan den tilhørende kompleksitet få ting til at spiral ude af kontrol og i sidste ende langsom innovation. ”Vi leverer løsninger til drift, implementering og styring af hybridskyens verden,” sagde Wayland.

For eksempel er HPEs Pointnext beregnet til at reducere operationelle komplikationer gennem digitale rådgivningstjenester. Gruppen er dedikeret til at levere ekspertise i design, implementering og drift af virksomheder via hybrid sky-løsninger.

Bro over afgrunden mellem DevOps og regeringsførelse med OneSphere

HPE OneSphere er en hybrid cloud management-løsning, der forenkler og strømline operationer for at øge ydeevnen og forbedre omkostningseffektiviteten.

”Et mønster, som jeg ser igen og igen med mellemstore og store virksomheder, er, at de har en masse forretningsprocesser, men alligevel ønsker de at være smidige med høj hastighed,” sagde Wayland. ”Det giver dem en konkurrencefordel – som de siger,” Det er ikke længere det store, der slår de små; det er den hurtige slå den langsomme. ‘”

Wayland sagde, at disse virksomheder ser værdien ved at flytte deres aktiviteter til skyen, men er ikke helt sikre på, hvordan man kommer dertil.

Et arbejdermøde med en robot

OneSphere: Hjælp virksomheder med at fusionere traditionelle politikker og cloud-infrastruktur for at forbedre resultaterne.

”De er nødt til at bygge bro mellem denne opdeling mellem et moderne applikationsudviklingsparadigme og deres nuværende forretningspraksis, herunder hvad der kræves fra et politik- og sikkerhedsperspektiv,” sagde han. ”Hvis din virksomhed blev født i skyen, som Facebook eller SalesForce, er dette ikke et problem. Hvis du er en Johnson & Johnson eller Bank of America, og du er nødt til at være mere skylignende, det er det. ”

Indtast HPE OneSphere. Software-as-a-Service-løsningen giver brugerne mulighed for at administrere deres hybridbo gennem en enkelt rude glas, der er dybt integreret med resten af ​​virksomhedens portefølje – hvilket tillader dem at holde øje med deres virksomhed med en ørnes syn. ”Vi fokuserede på at bygge en hel løsning, der gør hybridskyen enkel for vores kunder fra infrastrukturen og op,” sagde Wayland.

Softwaredefinerede, komposible infrastrukturløsninger

Ifølge International Data Corporation vil det verdensomspændende marked for sammensatte / opdelte infrastrukturer være anslået til 751,5 millioner dollars ved udgangen af ​​2018 og nå 4,7 milliarder dollars i 2023.

HPE er en pioner inden for teknologi, med over 1.600 kunder, der udnytter sine komposible infrastrukturløsninger. Målet med at optimere ressourcer og forbedre smidighed giver HPEs komposible infrastrukturløsning, kendt som HPE Synergy, organisationer til at imødekomme den voksende efterspørgsel efter fleksible ressourcer. Platformen forenkler IT-operationer gennem en softwaredefineret infrastruktur til fysiske, virtuelle og containeret arbejdsbelastning.

”I stedet for at købe metalplader og bundkort og sætte det fast – ved at vide, hvordan du konfigurerer det, er det, hvordan det vil forblive for evigt – det, vi kører med komponerbar infrastruktur, er softwaredefineret alt,” sagde Wayland. “Du har ikke brug for en gaffeltruck, skruetrækkere eller værktøjsrem for at skifte det rundt.”

Løsningen kombinerer AI med et samlet API, der udnytter kraftfulde værktøjer fra HPE-partnerøkosystemet. Med henblik herpå erhvervede HPE Plexxi tidligere på året for at udvide sin sammensatte infrastrukturportefølje.

Abstrakt teknisk billede

HPEs komposible løsninger forenkler operationer gennem softwaredefineret infrastruktur.

”Plexxi er fokuseret på softwaredefineret netværk og applikationsdrevet netværksoptimering,” sagde Wayland. ”Jeg er begejstret for overtagelsen og over, hvordan Plexxi vil styrke en masse af vores komposibilitetsbestræbelser.”

Mens virksomheden bevæger sig ind i infrastrukturmiljøer, der styres af software, vender HPE ikke tilbage på sin hardware-arv. “Vi tager vores betroede hardware – vores servere, bladesystemer, al den fantastiske infrastruktur, vi har – og gør det, så software kan specificere, hvordan den hardware ser ud med hensyn til CPU, hukommelse, opbevaring og hvordan netværket er konfigureret,” Wayland sagde.

I slutningen af ​​dagen ønsker HPE ikke, at kunder skal tænke på sine produkter som blot “bokse” placeret på et server rack. ”Vi handler virkelig om softwaren, der gør den” kasse “meningsfuld i forbindelse med virksomheden,” sagde han.

Leverer løsninger, der ændrer den måde, kunderne fungerer på

Wayland krediterer HPEs præsident og administrerende direktør Antonio Neri med udviklingen og leveringen af ​​virksomhedens hybrid cloud-løsninger. Antonio kom til HP i 1995 som kundeservicerepræsentant og arbejdede sig op i rækkerne, før han blev udnævnt til præsident i 2017 og administrerende direktør et år senere.

”HPE er en stor virksomhed med en masse historie, og der er en stor fordel ved at forstå, hvordan virksomheden fungerer,” sagde Wayland. ”Antonio har været i virksomheden i over 20 år og kender dens rødder på et dybt niveau. Han fører os fremad – en sand nordstjerne for virksomheden. ”

Wayland fortalte os, at Antonio’s vejledende vision for HPE er centreret om at forbedre hver kundes forretningsrejse, så de let kan nå deres endelige destinationer. ”Fokus er virkelig omkring kundesucces og leverer løsninger, der ændrer den måde, folk arbejder på,” sagde Wayland.

Selvom virksomheden næppe er en opstart, er der en række opstartlignende virksomheder, der falder ind under HPE-paraplyen. Denne struktur sikrer, at virksomheden ikke er for stor til at arbejde tæt sammen med sine kunder. F.eks. Tager Wayland, der fører tilsyn med HPEs skyprodukter, en kundefokuseret tilgang til produktudvikling.

”Vi har designpartnerskaber, hvor vi vil blive sammen med kunder og give dem mulighed for at sætte funktionsanmodninger i vores efterslæb,” sagde han. ”Vi har også regelmæssige designanmeldelser med kunderne, så de i det væsentlige kan forme vores produkter baseret på deres behov.”

Glem dagligvarer – HPE-kunder får oprette deres egen menu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me