2BrightSparks-grundlægger Michael Leaver på SyncBackPro: Hvordan hans team har til formål at bygge tilpassede sikkerhedskopieringsløsninger, der ikke ofrer systemydelsen

TL; DR: I 2004 grundlagde Michael Leaver sammen med partnerne Mike De Sousa og Richard Gascoigne 2BrightSparks med deres flagskibsprodukt SyncBack. Softwaren tilbyder omfattende databeskyttelse, så brugerne problemfrit kan sikkerhedskopiere, synkronisere og gendanne datafiler. Michael og hans team har skræddersyet deres sikkerhedskopierings- og gendannelsesløsninger til at fokusere på fleksibilitet, og det er grunden til, at så mange organisationer rundt om i verden bruger dem for at beskytte missionskritisk forretningsintelle. Michael fortalte os, hvordan SyncBack kan tilpasses til at prioritere backup-processer – tackle udfordringen ved at afbalancere databeskyttelse med systemydelsen. Michael og 2BrightSparks-teamet tilbyder værktøjer, der skal bruges individuelt eller samtidigt, og har til formål at forstyrre pladsen yderligere med fortsatte forbedringer af deres data-backup-løsninger i 2017.


Det var de tidlige 1990’ere, og Michael Leaver var nyuddannet fra Coventry University. Vinder af British Computer Society Prize for sit sidste års projekt, Michael var moden for en lovende karriere inden for udvikling. Dog undersøgte han landskabet for beskæftigelsesmuligheder i Storbritannien, fandt han, at arbejdsmarkedet var meget tyndt for nyuddannede. Så han gjorde, hvad enhver anden 20-noget ville gøre i den situation – sælge alle sine ejendele og flytte til Hong Kong for at starte kodning professionelt.

”Jeg solgte alt, hvad jeg ejede, som bare var en gammel 386 pc,” sagde Michael. ”Jeg havde intet job oprettet, men jeg havde intet at tabe.”

År senere, efter succesrige stints hos en række internationale virksomheder og start-up virksomheder, befandt Michael sig i Singapore og skrev ressourcehåndteringssoftware til hospitaler. Han fandt, at sit arbejde var stablet op og indså hurtigt, at han skulle bruge et sikkerhedskopi af sine filer. På det tidspunkt fandt Michael imidlertid ingen passende løsning.

”Jeg ville holde min hjerne aktiv, så jeg skrev min egen enkle backup-software,” sagde han. ”Det var den første version af SyncBack.”

Michael stillede softwaren til rådighed til download på sit websted og bad om små donationer for at holde webstedet i gang. Da det skete, endte den første person, der bidrog til årsagen, med at grundlægge 2BrightSparks med ham.

Collage af 2BrightSparks og SyncBackPro logoer

Michael Leaver og hans partnere grundlagde 2BrightSparks med udviklingen af ​​deres SyncBack-software.

”Den allerførste person, der donerede, var Mike de Sousa,” sagde han. ”Det viste sig, at Mike var fantastisk til alle de ting, som udviklere ikke er gode til – grafik, webstedsdesign, hjælpefiler, osv. Vi blev enige om at arbejde sammen, og så startede 2BrightSparks. ”

Kort efter lavede en amerikansk udstationerede, der boede i Singapore, Richard Gascoigne, en donation og mødtes med Michael for at diskutere softwaren. Da han hørte, hvor populær SyncBack var blevet, overbeviste Richard Michael og Mike om at registrere 2BrightSparks som en rigtig forretning, og i 2004 blev 2BrightSparks et privat aktieselskab med de tre af dem som direktører.

Fleksibel synkronisering & Backup-software, der kan tilpasses brugernes behov

I årenes løb fortsatte SyncBack med at udvikle sig og forbedre. I dag tilbyder softwaren en komplet synkroniserings- og backup-løsning med en vigtig differentierer – den er fleksibel.

”De fleste software er designet til at være enkle og indlysende at bruge, og en måde at opnå det på er at fjerne så mange muligheder som muligt,” sagde Michael. ”Vi er altid gået i den anden retning, som er at levere den mest fleksible software, vi kan.”

Dette resulterer i software, der er mere kompleks at bruge og forstå, bemærkede Michael. Brugere er dog i stand til at skræddersy funktionerne til deres behov og få softwaren til at fungere nøjagtigt, som de ønsker det.

På grund af SyncBacks fleksibilitet, egner softwaren sig til en lang række brugertyper. SyncBackSE giver hjemmebrugere mulighed for let at sikkerhedskopiere eller synkronisere deres data til lokale eller eksterne drev, over et netværk og gennem FTP.

Den professionelle version af softwaren, SyncBackPro, bliver ansat af missionskritiske organisationer over hele verden, herunder retshåndhævende agenturer, hospitaler og regeringsafdelinger. Pro-versionen giver virksomheder og organisationer en robust sikkerhedskopieløsning med adskillige funktioner, såsom integration med SyncBack Management Service, cloud support, scripting support og detektering af automatisk drevfejl, blandt mange andre.

Skærmbillede af SyncBackPro backup-proces

Med SyncBackPro kan flere backup-filkopier gemmes forskellige steder for at sikre fuld beskyttelse.

”Vores vigtigste appel er, at vi tillader enhver at tage backup af enhver fil til næsten enhver platform på nøjagtigt den måde, de vil,” sagde Michael. ”Når den er konfigureret, behøver brugeren aldrig at bekymre sig om at miste deres data igen.”

Michael bemærkede softwarens SmartSync-system fungerer ved at registrere en oversigt over alle de tidligere tilstande i en fil. Når en profil køres, scanner SyncBack filerne og sammenligner dem med deres tidligere tilstande. Den kan derefter beslutte, hvad den bedste handling skal være.

Versionering er også tilgængelig, som giver brugerne mulighed for at bevare gamle versioner af filer, hvis de har brug for adgang til en ældre kopi af indholdet.

”Nogle skysystemer, filsystemer og applikationer understøtter muligvis indbygget versionering,” sagde Michael. ”SyncBack fungerer dog med enhver form for lager, dokument og filsystem, så det betyder ikke noget, hvor din sikkerhedskopi er gemt. Du kan beslutte, hvor mange versioner af en fil, der skal opbevares, og / eller hvor længe de skal opbevares. ”

Samlet datadækning er muligt uden at gå på kompromis med ydeevnen

Som de fleste i it-samfundet ved, er mange sikkerhedskopierede softwareløsninger grænsen mellem at give komplet dækning og opretholdelse af optimale ydeevneniveauer. 2BrightSparks’s software blev bygget til at løse dette problem.

“SyncBackPro er designet til at bruge så lidt hukommelse som muligt, når det kan,” sagde Michael. “Vi har brugere, der skal sikkerhedskopiere millioner af filer, og SyncBackPro kan klare dette uden at opleve nogen problemer.”

Michael fortalte os, at det er muligt at konfigurere softwaren, så Windows-cache ikke bruges, når du kopierer store filer. Indstillinger kan justeres for at skifte båndbredde for at forhindre overbelastning af netværk, og der kan indstilles prioriteter i sikkerhedskopieringsprocessen, så det ikke overvælder systemet.

”For nogle mennesker, og i nogle situationer, er præstation prioritet,” sagde Michael. ”En sikkerhedskopi eller synkronisering kan være tidskritisk. For andre er ydeevne ikke et problem, for eksempel når sikkerhedskopien køres om natten, når der ikke er nogen konkurrence om ressourcer. SyncBack har mange indstillinger, der kan finjusteres, så sikkerhedskopien eller synkroniseringen køres, som du ønsker det. Det handler om, hvad brugeren har brug for og ønsker. ”

2BrightSparks frigiver altid en ny version af softwaren med øget FTP- og cloud-ydelse ved at reducere den tid det tager at scanne efter ændringer til filer.

Parringsløsninger giver omfattende, flere platforme beskyttelse

Alle it-fagfolk er bekymrede for at miste filer og beskytte dem mod malware. 2BrightSparks tilbyder muligheden for at kombinere løsninger for at skabe et fuldt beskyttet miljø.

Michael bemærkede at have en sikkerhedskopi er det eneste rigtige svar på at blive inficeret med malware. Dog har 2BrightSparks for nylig samarbejdet med Emsisoft for at give et gratis et-årigt abonnement på deres anti-malware-software til SyncBackPro-brugere.

”Du får så både forebyggelse og kur,” sagde han. ”Det, som folk ofte ikke er klar over, er, at selv deres sikkerhedskopifiler kan inficeres med malware. Nogle malware er specifikt designet til at gøre dette. Hvis du sikkerhedskopierer til et eksternt drev, medmindre du tager stikket ud af dette drev, bliver det også inficeret. ”

Det samme gælder for et skysystem, fortalte Michael os. Selvom visse skytjenester opretholder gamle, uinficerede versioner af filer, er gendannelsesprocessen normalt kompliceret og tidskrævende.

Skærmbillede af SyncBack-sammenkoblinger med 2BrightSparks's andre tilbud

SyncBack kan parres med flere løsninger, f.eks. Touch og Emsisoft, til total datadækning.

SyncBackPro er i stand til at tage sikkerhedskopi til og fra de fleste cloud-tjenester uden at kræve deres klientsoftware. På denne måde kan malware ikke nå backup-filer. Og med versionering kan brugerne let hente en kopi af en uinficeret fil i tilfælde af en malware-overtrædelse.

Stacking af 2BrightSparks løsninger sammen sikrer integriteten af ​​brugerdata. Deres SyncBack Touch-værktøj kan installeres på Windows, MacOS og Android. Touch kan derefter bruges med SyncBackPro og SyncBackSE til at synkronisere filer med enheder, som softwaren er installeret på. FTP-support er inkluderet i hver version af SyncBack, som giver et andet lag af beskyttelse til sikkerhedskopifiler.

Med den næste iteration af softwaren vil 2BrightSparks forbedre dens effektivitet mod trusler.

”Med V8 introducerer vi også en enkel, men effektiv funktion, der kan registrere malware-infektion på dit værtssystem,” sagde Michael. ”Det fungerer ved at kontrollere, om en fil er blevet ændret, og i bekræftende fald vil sikkerhedskopierne ikke køre. Dette forhindrer, at du kopierer inficerede filer til dit backup-lager. ”

Et team, der forpligter sig til at udvikle hjælpeprogrammer af høj kvalitet

Meget har ændret sig, siden Michael solgte alt, hvad han havde, og flyttede til Sydøstasien. Det succesrige firma, han startede med Mike og Richard, er vokset eksponentielt. Selvom Mike og Richard for nylig er pensioneret, er der ingen planer om at stoppe virksomhedens udvikling.

2016 havde deres team arbejdet kraftigt mod den næste version af SyncBack, som vil indeholde adskillige funktioner og opdateringer. Det har krævet meget arbejde, som Michael bemærkede, men 2BrightSparks-teamets forpligtelse til løbende at forbedre og innovere fik det til at virke ubesværet.

”Alle ved, hvad de skal gøre, og hvornår det skal afsluttes,” sagde han. ”Alle giver input til alle aspekter af virksomheden. Vi bruger en masse tid på at analysere alt, hvad vi gør, og hvordan vi kan forbedre det. ”

Selvom Michael muligvis er den sidste af grundlæggerne, der stadig er i virksomheden og har påtaget sig Mike’s og Richards roller, er han stadig begejstret over at bruge det meste af sin tid på at arbejde med sit team og fokusere på den centrale SyncBack-kode.

”Computerlandskabet har ændret sig enormt, siden vi startede. Den første version af SyncBack blev skrevet ved hjælp af Delphi, og den er stadig, ”sagde han. ”Det giver os mulighed for at gøre alt, hvad vi vil gøre, og er forbedret konsekvent uden at bryde noget. Vi behøver ikke at bekymre dig om alle de moter, der har været og forsvundet i løbet af den tid. Ingen omskrivninger er påkrævet. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me