Yola Opinions: Un fantàstic creador de llocs web per al 2020

TL; DR: En el mercat competitiu dels creadors de llocs web, Yola té una funcionalitat de primera classe. A la meva experiència, vaig trobar que Yola era senzilla i senzilla. La interfície és elegant i senzilla d’utilitzar, mentre que els llocs que produeix són atractius i ben estructurats.


Com a desenvolupador web, em trobo davant d’un flux interminable d’amics i coneguts que busquen fer els seus propis llocs. Tant si es tracta de donar suport a la seva botiga de maons com de morter, mostrar la seva idea d’arrencada artesanal o compartir la seva marca personal, he trobat gairebé totes les seves necessitats per tenir una presència digital que poden satisfer els constructors de llocs web moderns..

Yola és un d’aquests creadors de llocs web, amb funcions i funcions d’última generació. Disposen d’una interfície moderna, a més d’un gran equip de suport que proporciona correu electrònic, xat i fins i tot videoconferència per ajudar-vos a començar i a implementar totes les eines que voleu utilitzar al vostre lloc web..

La seva integració amb els carros de compres d’eCommerce i Google Analytics permet als usuaris tenir tots els avantatges d’un lloc personalitzat sense totes les molèsties de contractar un desenvolupador..

Pàgina oficial de Yola

Una visió general de les funcions de Yola

Abans d’informar-me amb massa detalls sobre la meva experiència completa amb Yola, teniu una breu visió general de les funcions fantàstiques disponibles:

✔ No hi ha anuncis de tercers (fins i tot en la versió gratuïta)
✔ Integració senzilla de la botiga en línia de comerç electrònic
✔ Funcions socials integrades, inclosos els comentaris de Facebook
✔ Seguiment fàcil de llocs web amb Google Analytics i altres eines
✔ Webinars gratuïts per ajudar-vos a començar
✔ Suport 24/7

Inscripció

Registrar-se i començar a Yola no pot ser més senzill. És gratuït que ho proveu i podeu crear un lloc web complet sense haver de pagar ni cap centenari (no cal la informació de la targeta de crèdit). Un cop hàgiu comprovat que Yola funcionarà a les vostres necessitats, podreu comprovar algunes de les seves funcions de pagament fantàstiques.

Aquestes funcions de pagament inclouen carros de compres de comerç electrònic, eines / ressenyes de SEO, dominis personalitzats, adreces de correu electrònic personalitzades, publicació per a mòbils i seguiment avançat d’usuaris..

El nostre procés de revisió

Per fer una revisió a fons de Yola, vam decidir construir el nostre propi lloc utilitzant-lo. Al capdavall, semblava la manera més lògica de fer-ho.

Així, sense utilitzar els nostres recursos de desenvolupament ni de disseny intern, ens vam proposar crear HostingAdviceTeam.com utilitzant només Yola.

Tria una plantilla

Començar va ser bastant senzill. Tot el que havíem de fer era fer clic a “crear un lloc” i Yola ens va portar d’allà. Ofereixen una bonica galeria de plantilles de dissenys bàsics o, alternativament, teniu l’opció de començar amb un llenç en blanc.

Una de les nostres funcions preferides sobre Yola és que gairebé tot es pot personalitzar des de l’editor (que us tocarà en un moment).

Yola: tria d'una plantilla

Creació del vostre lloc bàsic

Després de triar la plantilla o el llenç, podeu començar a afegir imatges i text al vostre lloc. Volia un lloc senzill que mostrés l’equip i la nostra oficina, així com l’enllaç a una botiga en línia per vendre Swag HostingAdvice.com.

Amb el meu iPhone, simplement em vaig acostar i vaig fer una foto a l’oficina; aleshores, ho he penjat a Yola. També vaig obrir un programa senzill d’edició d’imatges per fer un logotip per al lloc.

Als primers cinc minuts d’utilitzar Yola, ja tenia un lloc molt útil a les obres.

El meu següent pas va ser afegir imatges a la part inferior de la pàgina principal que no només mostrarien el nostre intercanvi, sinó que també portaria a la gent a fer clic a la nostra botiga. Una vegada més, vaig fer servir un programa d’edició d’imatges, vaig ajuntar algunes imatges dels nostres “productes” i les vaig penjar a la pàgina..

Al voltant dels quinze minuts del procés, tenia una pàgina principal. Haig de reconèixer – amb un audible “WOW” – no va trigar gaire temps com ho havia previst.

Pàgina d'inici de l'equip de HostingAdvice

Configuració d’una botiga en línia

Com que era tan fàcil, parlem de quelcom que és normalment difícil de fer: configurar una botiga en línia. La preocupació per acceptar els pagaments i integrar les opcions d’enviament i l’inventari a més d’executar un lloc sovint comportarà un mal de cap veritable, però no amb Yola.

Yola té una bonica pestanya separada per configurar la vostra botiga, així com un passeig perfectament dissenyat per començar. Permet afegir productes fàcilment, configurar l’enviament des de la ubicació, configurar les opcions d’enviament (FedEx, SAI, etc.), configurar les opcions de pagament (targetes de crèdit, PayPal, Google Wallet, etc.), fer una comanda de prova, i llançar!

Configuració de comerç electrònic de Yola

Una vegada més, em va sorprendre la simplicitat. Si hi hagués un desavantatge, diria que era que les opcions per dissenyar una botiga en línia eren una mica més avançades i probablement la majoria de la gent no les utilitzaria. Tot i així, Yola té un lloc senzill i fluid que permetria a tothom vendre els seus productes en línia si ho escollís.

Botiga en línia de HostingAdvice

Integració amb Google Analytics

Una altra característica excel·lent de Yola és la seva excel·lent integració amb Google Analytics. Això us permetrà saber d’on provenen els vostres visitants, com usen el vostre lloc i què hi fan. A més, permet integrar el remàrqueting fàcilment a la vostra botiga en línia.

Conclusió

Tot plegat, no podria quedar més impressionat amb el producte que Yola ofereix als consumidors. Des de tenir la possibilitat de crear un lloc gratuïtament i provar els seus serveis abans de comprometre’s, fins a aprofitar l’increïble integració amb analítica i comerç electrònic, Yola és un gran recurs, especialment per a la creació de llocs web novells..

Sé que hi ha moltes persones que volen un lloc web, però no tenen la capacitat tècnica ni el pressupost per produir-ne un. Yola elimina tots dos obstacles, permetent als clients construir els llocs que sempre han volgut.

Kudos a l’equip de Yola per oferir un producte tan excel·lent.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me