WebStarts: la forma en què el constructor intuïtiu d’arrossegar i deixar anar la companyia permet als usuaris desenvolupar-se ràpidament i ampliar la seva presència en línia

TL; DR: Com a pioner en el mercat d’arrossegament, WebStarts té anys d’experiència. I al llarg del camí, l’empresa ha après coses o coses sobre el que volen els clients. Des d’allotjament web i noms de domini fins a programari de disseny, WebStarts proporciona tot el que els usuaris necessiten per crear un lloc web personal, un bloc o una botiga en línia sense necessitat de codificar. Fa poc ens vam trobar amb el conseller delegat de WebStarts, Steve Waldrop, que ens va explicar la missió general de la companyia i els seus últims esforços per millorar encara més el constructor de llocs ja robust.


Per a les petites empreses que intenten destacar, Internet pot semblar un lloc molt concorregut. Amb 1.900 milions de llocs web i que compten en línia avui, tenir una estratègia de SEO eficaç és vital per a l’èxit d’un negoci modern.

És per això que els usuaris que hi ha al darrere de WebStarts s’han centrat en ajudar els usuaris a conduir trànsit als seus llocs des del 2006, quan es trobaven entre els primers usuaris al mercat dels constructors d’arrossegament i solta..

“En aquell moment, molts editors arrosseguen i es van fer a través de Flash, i això és el que, des del principi, ens vam allunyar”, va dir Steve Waldrop, WebStarts COO..

La idea era construir una estructura HTML simple que permeti als motors de cerca descobrir llocs web. I, segons va assenyalar Steve, l’estratègia va resultar ser molt efectiva.

“Tot el que fem està orientat a facilitar que Google, Bing i Yahoo indexin el contingut adequadament, des de la forma en què es construeix el creador de menús fins a la forma en què es recopila el contingut de la pàgina amb HTML”, va dir..

La captura de pantalla de Steve Waldrop i el logotip de WebStarts

Steve Waldrop, director de l’empresa, va dir que l’objectiu de la companyia és ajudar als usuaris a crear llocs impressionants optimitzats per classificar-se en la cerca..

Una bona estratègia de SEO és fonamental per fer notar una empresa a la xarxa. I Steve ens ha explicat que és per això que WebStarts consulta els clients sobre la importància de construir un lloc SEO-friendly des del primer moment..

“La realitat és que no tothom està immers en aquesta cultura web”, va dir. “Heu de treure les persianes i adonar-vos que no tothom entén les complexitats. Hi ha molta gent que no ho pregunta, però és important per a ells, però encara no ho saben. “

Avui, WebStarts té més d’una dècada d’experiència sòlida que ajuda els clients a entendre el que fa que un lloc sigui més eficaç. I tot i que la plataforma ha evolucionat contínuament, la seva missió general: fer que la construcció, l’optimització i la gestió del lloc sigui el més simple possible – s’ha mantingut coherent.

“Amb WebStarts, pretenem mantenir-lo assequible, mantenir-lo a temps i, per descomptat, mantenir la qualitat”, va dir Steve. “Té el control; estàs al capdavant. “

Possibilitats il·limitades: un WYSIWYG sense restriccions

Tot i que molts constructors de llocs limiten els usuaris a un conjunt selecte de temes ja registrats per centenars d’altres llocs, WebStarts proporciona la flexibilitat i el control que els usuaris necessiten per crear llocs realment únics..

L’editor d’arrossegar i deixar anar l’empresa proporciona una experiència del que veieu és el que obteniu (WYSIWYG) en què els usuaris poden transmetre el valor dels seus productes i serveis, tot i que els agradi i sense restriccions.

Collage de llocs web construïts per webs

WebStarts proporciona un entorn arrossegador i senzill que simplifica el procés de creació de llocs web moderns i elegants.

Quan es tracta de WebStarts, l’empresa s’esforça a superar la bretxa entre la falta de restriccions i la facilitat d’ús.

“Així assimilo el nostre editor de llocs web en les nostres filosofies”, va dir Steve. “Intentem tenir el millor dels dos mons.”

Incrementeu la visibilitat amb una plataforma de SEO atractiva i rica en funcions

A més d’una plataforma fàcil d’utilitzar i flexible, WebStarts està embalat amb funcions potents que costen poc o sense cap cost. Els llocs creats mitjançant el programari estan preparats per a mòbils amb configuració automàtica del domini i la possibilitat d’iniciar una botiga en línia de manera instantània. Els usuaris també poden afegir allotjament de vídeo gratuït, xat en directe i favicons, a més de triar entre més de 700 tipus de lletra i imatges d’una biblioteca integrada.

Després hi ha la capacitat de la plataforma per conduir trànsit als motors de cerca.

“Vaig dir que és probablement un dels aspectes més importants d’un creador de llocs web: trobar el vostre lloc a Internet”, va dir Steve. “Una de les primeres preguntes que es fan els clients és:” Què us caldrà arribar al número 1 a Google? “I els heu d’explicar que no podeu comprar el primer lloc, sinó que és molt més complex que això “

Aquesta és una de les raons per les quals WebStarts intenta mantenir-se compromès amb els seus clients. Steve ens ha explicat que la recepta de l’èxit ha estat conèixer els clients i quines són les seves missions en línia.

“Si no ho és, comença a perdre el contacte i treballar per coses que no són necessàriament importants per a les persones que utilitzen el producte”, va dir.

Atenció al client i assessorament al món real de 24 hores

Les solucions d’allotjament i creació web de l’empresa atreuen diversos tipus d’usuaris diferents, des de les PIME que van llançar els seus primers llocs fins als desenvolupadors racionalitzant fluxos de treball. Steve va dir que la filosofia subjacent que atrau i conserva aquesta àmplia varietat d’usuaris és un servei al client superior.

“Moltes vegades parleu directament amb mi”, va dir Steve. “Sens dubte no hi ha cap nombrós sistema de pagaments per respondre. Responem correus electrònics tot el dia”.

La companyia també s’enorgulleix d’oferir suport basat als Estats Units.

“Creiem que si esteu als Estats Units i voleu començar la vostra petita empresa, podeu agafar el telèfon i parlar amb algú just al costat de la carretera que entengui la cultura i entengui les vostres necessitats”, va dir Steve. “No ho podeu aconseguir amb la majoria de les altres plataformes”, va dir Steve.

Quan parlem amb els clients, l’equip d’assistència de l’empresa és la millora addicional, oferint assessorament de bones pràctiques d’alt nivell, així com informació tècnica. Steve va dir que, si bé l’adquisició de clients és important, la retenció de clients és l’objectiu de l’empresa.

Foto dels membres de l'equip de WebStarts

L’equip d’experts de WebStarts es compromet a oferir atenció al client en tot moment.

“Volem que la gent tingui èxit amb la nostra plataforma i, per fer-ho, no us podeu asseure i veure que algú creï una cosa que no serà efectiva”, va dir Steve.

En canvi, Steve ens ha explicat que el seu equip pretén orientar els clients durant tot el viatge de la creació d’un negoci en línia amb èxit. I, de vegades, això significa proporcionar serveis més enllà d’un punt de preu quantificable.

“Si bé els preus que cobrem potser no cobren aquest tipus de suport, trobem que, si s’ofereix de manera racionalitzada per aconseguir que la gent, almenys, es dirigeixi en la direcció correcta, serà més feliç, tindrà més èxit i roman amb nosaltres més temps “, va dir Steve. “És una inversió que paga diners”.

Una plataforma d’etiquetes blanques actualitzada per al client orientat al disseny

WebStarts ha centrat els seus últims esforços en la seva plataforma de dissenyadors, que permet als usuaris crear i vendre llocs sense escriure codi.

“Ha estat disponible durant un temps, però hi aportem més energia mentre parlem”, va dir Steve. “La plataforma de dissenyador us permet desmarcar el backend de WebStarts i, a continuació, proporcionar als vostres clients accés al lloc web perquè puguin gestionar-lo endavant.”

Amb la plataforma de dissenyadors, els usuaris poden gestionar diversos clients i llocs web des d’una mateixa ubicació. Steve ens va dir que també és possible gestionar els permisos perquè els clients puguin iniciar la sessió si cal.

“Acabem de donar a la II un augment important per a una experiència més cohesionada i continuarem aportant més recursos perquè és extremadament valuós”, va dir Steve. “Aquesta és la progressió que hem continuat durant els últims dos anys, no necessàriament allunyar-nos del model d’empresa a consumidor, sinó intentar comercialitzar més envers els dissenyadors segons les seves necessitats.”

Amb la plataforma de dissenyadors, els usuaris poden gestionar diversos clients i diversos llocs web: tots des d’una mateixa ubicació. Els desenvolupadors i les agències també poden gestionar permisos perquè els clients puguin iniciar sessió i fer canvis als seus llocs web.

“L’objectiu és facilitar el procés tant com podem perquè els nostres clients puguin centrar-se en les seves missions empresarials”, va dir Steve.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me