WebHostingSecretRevealed, el fundador Jerry Low, proporciona els resultats principals per triar l’amfitrió adequada per aconseguir que la vostra missió empresarial en línia sigui un èxit.

TL; DR: Tant si teniu un professional experimentat com un empresari web inicial, trobar un amfitrió en què confieu en potenciar la vostra presència en línia no és res a prendre a la lleugera. Aquí és on entrenen experts com Jerry Low. El lloc de Jerry, WebHostingSecretRevealed (WHSR) es va crear per proporcionar als propietaris de llocs les eines que necessiten per comparar funcions, preus i els avantatges i els contres dels allotjaments de paquets perquè puguin triar la solució més adequada per llurs missions empresarials individuals. Fa poc ens vam trobar amb Jerry, que ens ha explicat com ell i l’equip WHSR s’han compromès a ajudar els propietaris de llocs a construir les seves marques en línia durant els últims 10 anys..


Malàisia ha estat coneguda durant molt de temps com a centre cultural del sud-est asiàtic. Situat al braç occidental del mar de la Xina del Sud, el país acull i acull gent de diversos països, com l’Índia, la Xina, Tailàndia, el Vietnam i Indonèsia, entre molts altres..

Aquesta diversitat ha donat lloc a una famosa escena culinària amb influència i aclamació internacionals. Malàisia també ha atret els millors i més brillants de tot el món a participar en el seu pròsper sector tecnològic. I, com a professional alimentari de la indústria web i autoproclamat, Jerry Low és feliç d’anomenar el país.

Després de graduar-se a la universitat amb un grau en enginyeria mecànica a principis dels anys 2000, Jerry es va interessar per la tecnologia i el desenvolupament web. A mitjans de la dècada, gestionava més de 30 llocs web i ràpidament es va adonar que hi havia molt a desitjar a l’espai d’allotjament web.

“El mercat era molt diferent aleshores”, va dir. “La majoria de les empreses de hosting petites i mitjanes empreses van ser atrapades i dirigides pels seus fundadors. I hi havia moltes marques d’allotjament més petites entre les quals podrien escollir els propietaris del lloc. “

Representació del cop de cap de Jerry Low i logotip WHSR

Jerry Low va fundar WebHostingSecretRevealed com a recurs per ajudar els empresaris web a trobar les millors opcions d’allotjament.

Jerry ens va dir que en aquell moment no hi havia una referència de preu estàndard per als serveis d’allotjament. La majoria de les empreses comercialitzaven diversos serveis similars, però tots tenien un preu diferent. Així doncs, Jerry va arrodonir-se les mànigues i va decidir facilitar les coses als propietaris i empresaris que busquen allotjament i va llançar WebHostingSecretRevealed (WHSR)..

“Vaig començar WHSR el 2008 com a projecte secundari per compartir les meves experiències relacionades amb diverses empreses d’allotjament”, va dir Jerry. “El 2008, molta gent que coneixia era encara nova al terme blocatge i màrqueting a Internet. I sabia que hi havia un potencial enorme en oferir serveis per a masses.

L’escena d’allotjament no ha canviat, però la importància de la fiabilitat no ho és

Durant els últims deu anys, Jerry ha assistit a canvis en el mercat de hosting. Un dels majors canvis ha estat el desgranat gradual de les barreres d’entrada als mercats en línia per a la petita empresa empresarial.

“És molt fàcil crear i tenir un lloc web avui en dia respecte a fa deu anys”, va dir. “Els costos de hosting i domini són avui dos vegades més barats”.

Jerry ens va dir que els creadors de llocs web i els sistemes de gestió de continguts (CMS), com WordPress, Joomla i Ghost, han contribuït molt a ajudar les empreses a facilitar el procés de creació de presència en línia. Tot i això, tot i que ara es poden instal·lar més empreses en línia sense tenir un desenvolupament integral i un personal informàtic, Jerry va assenyalar que romandre en línia i estar disponible per als visitants hauria de ser la prioritat número 1 en seleccionar un proveïdor d’allotjament..

“La fiabilitat del servidor és el factor més important que s’ha de tenir en compte i les taxes de funcionament per sota del 99% són inacceptables”, va dir. “No hi ha res més important que tenir un host web que funciona les 24 hores del dia. Els visitants poden venir al vostre lloc des de tot el món. Com a resultat, cal un amfitrió web estable tant pel que fa als servidors com a les connexions de xarxa perquè els visitants (i possibles clients) puguin accedir al vostre lloc durant tot el dia. “

Desitjar les ressenyes imparcials i de primera mà basades en dades dures

Però no acaba de ser de fiabilitat. Jerry ens va dir que hi ha diversos articles a tenir en compte a l’hora de triar un amfitrió.

“Hi ha tants factors que entren en joc a l’hora de seleccionar la solució adequada d’allotjament”, va dir. “És per això que és important recórrer a una guia d’allotjament A-Z per trobar l’amfitrió i el paquet adequats per a la vostra missió empresarial..

Jerry s’enorgulleix del fet que les ressenyes d’allotjament de WHSR siguin justes i imparcials. Les revisions es basen en proves acurades per part de Jerry i els seus editors, tenint en compte la fixació de preus, conjunts de funcions, suport i fiabilitat.

“Només publiquem ressenyes sobre serveis d’allotjament que havíem utilitzat abans”, va dir Jerry.

El procés de revisió normalment comença amb Jerry i el seu equip configurant un lloc de prova amb un amfitrió. A continuació, utilitzen serveis de prova i QA de tercers, com WebpageTest.org, Bitcatcha i Uptime Robot, durant un mes abans de fer la revisió. Aquest període proporciona a l’equip una imatge precisa del que experimenten els clients de l’amfitrió.

“Una llista de comprovació de 80 punts s’utilitza per avaluar el servei d’allotjament des de cinc perspectives clau: el rendiment del servidor, les funcions, l’assistència al client, la simpatia de comerç electrònic i la relació qualitat-preu”, va dir Jerry..

Això, va assenyalar Jerry, permet a l’equip construir ressenyes basades en “dades fredes i dures” en lloc d’incorporar preferències i biaixos personals..

Un equip divers que col·labora per al benefici dels propietaris de llocs arreu

Tot i que Jerry va començar WHSR per si sol, no va ser possible un espectacle d’un sol home després de la popularitat del lloc. WHSR dóna la benvinguda a visitants de tot el món que busquen solucions d’allotjament i, per tant, Jerry va haver d’ampliar el seu equip.

“L’equip WHSR està format per nou membres de quatre països diferents”, va dir. “Tots treballen de forma remota, però tots col·laborem a la perfecció.”

Foto de Jerry Low i Jason Chow a WordCamp

Jerry i el responsable del lloc, Jason Chow, van assajar a l’estand en un programa local de WordCamp a Kuala Lumpur, Malàisia, el 2017.

Jerry va dir que la clau està treballant en unitats petites en cada projecte. Quan hi hagi una revisió d’allotjament, no es poden connectar més de tres membres de l’equip per provar i investigar els serveis. I, segons va assenyalar Jerry, tenir la gent adequada sobre el cas ha estat integral per a l’èxit de WHSR.

“Va ser extremadament difícil trobar els membres de l’equip adequats que fossin disciplinats i motivats per ells mateixos”, va dir. “Però, ara que els tinc a la meva disposició, gasto una quantitat mínima d’energia en tasques de gestió. I tothom té la llibertat de triar on i quan vol treballar la major part del temps. “

Pugeu el següent per Jerry and Co. – Noves eines per ajudar els propietaris de llocs a millorar UX

En general, Jerry ens ha explicat que el benefici més gran que WHSR proporciona als propietaris de llocs és l’estalvi de temps. El mercat està ple de milers de proveïdors d’allotjament i tots semblen comercialitzar i preuar-se el mateix. L’objectiu de Jerry és transmetre aquesta missatgeria exterior i arribar al cor de la qualitat i el valor que ofereixen aquests amfitrions.

“Les nostres ressenyes orientades a les dades ajuden els compradors a filtrar el soroll i a seleccionar l’amfitrió adequat per a les seves missions de negoci en línia”, va dir..

Però Jerry no està satisfet amb haver-hi parat. Els seus darrers plans per WHSR consisteixen en desenvolupar una nova eina d’auditoria de llocs web.

“Això permetrà als usuaris identificar problemes del lloc, com ara la velocitat de càrrega lenta i la mala UX al mòbil”, va dir. “Tot serà possible en una única exploració. El motiu principal de la creació de l’eina és continuar la nostra relació amb els usuaris després que hagin seleccionat un host web i construït el seu lloc. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me