VolunteerMatch: com la major xarxa de compromisos amb voluntaris del web connecta bones persones amb 120K actius sense ànim de lucre a nivell nacional

TL; DR: El 25 d’abril, en perfecta sincronització amb el mes del voluntariat nacional, VolunteerMatch esclata les espelmes en 20 anys de servei. Durant dues dècades, els sense ànim de lucre han ajudat a 13,5 milions de voluntaris a trobar maneres significatives de fer la diferència. Avui en dia, les solucions tecnològiques de l’empresa estimulen el compromís voluntari per a empreses, campus i agències governamentals d’arreu del país. Fa poc ens hem assentat amb Basil Sadiq, responsable de màrqueting i compromisos de VolunteerMatch, que ens ha explicat la història de l’empresa, els últims augments del trànsit i els plans per al futur creixement..


Durant diversos dies després de la inauguració del president Donald Trump, VolunteerMatch, la xarxa de compromisos de voluntaris més gran del web, va experimentar la major incidència del trànsit que mai havia vist. El 24 de gener de 2017, el trànsit del lloc web de l’organització va augmentar el 75%, el marge més gran de la història. Des d’aleshores, l’ascens ha continuat, el lloc acollint més d’un milió de nous visitants cada mes.

A banda de les afiliacions polítiques, la majoria dels nord-americans estan d’acord que aquesta administració s’ha iniciat en una era d’activisme polític. El 21 de gener de 2017, per exemple, s’estima que entre 3,3 i 4,6 milions d’americans van participar en una sèrie de marxes de les dones contraris a les posicions polítiques de la nova administració i les manifestacions han continuat des de llavors.

Els manifestants han sortit al carrer per desafiar la prohibició de viatges de diversos països musulmans, defensar els drets de la comunitat LGBTQ i oposar-se al mur de fronteres proposat, entre altres causes. Enmig de tota aquesta crisi, una cosa és clara: els ciutadans s’han animat a sentir la veu.

“Independentment de les vostres opinions polítiques, la democràcia és més poderosa quan la gent s’uneix per implicar-se amb les causes que els importen”, va dir Greg Baldwin, president de VolunteerMatch, en un comunicat. “VolunteerMatch s’enorgulleix de fer un paper per ajudar tothom a trobar la seva oportunitat de fer la diferència.”

Aquesta és, essencialment, la missió de l’organització. Com a xarxa de voluntaris més gran en línia, VolunteerMatch ofereix oportunitats de compromís úniques per a 13 milions de visitants anuals, 120.000 sense afany de lucre i 150 socis de xarxa.

“VolunteerMatch creu que tothom hauria de tenir l’oportunitat de fer la diferència facilitant la connexió de bones persones i bones causes”, va dir Basil Sadiq, responsable de màrqueting i compromís de VolunteerMatch.

Un motor que ajuda els voluntaris i els reclutadors a fer efectes del canvi positiu

VolunteerMatch es va llançar fa gairebé 20 anys quan Greg va ajudar a construir la primera iteració del lloc web de l’organització a la seva habitació dormitori universitària. Des d’aleshores, el seu abast s’ha ampliat de manera important.

“Avui ens enorgulleix que siguem la major xarxa de compromisos voluntaris del web”, va dir Basil. “Tot i que la nostra seu es troba a San Francisco, el nostre lloc web acull oportunitats de voluntariat a pràcticament tots els codis postals de tot el país”.

Unir-se a VolunteerMatch és increïblement senzill. Els voluntaris poden visitar la pàgina principal de l’organització per registrar-se en un compte mitjançant les seves adreces de correu electrònic. També hi ha opcions per connectar-se a través de les xarxes socials a Facebook i Linkedin.

Captura de cap de Basil Sadiq i logotip de VolunteerMatch

Basil Sadiq de VolunteerMatch ens va dir que el no lucratiu proporciona la xarxa més gran de compromisos voluntaris del web.

Per trobar oportunitats significatives, els voluntaris poden cercar per ciutat o per causa.

“Es proposen 29 àrees de causa diferents, com ara els animals o el medi ambient”, va dir Basil. “Els voluntaris poden perfeccionar la seva cerca encara més visitant la nostra pàgina de cerca avançada, on podran alternar filtres com oportunitats adequades per a gent gran, adequades per a adolescents o per a famílies”.

A l’altre costat de l’espectre, VolunteerMatch ofereix eines robustes per facilitar la contractació de 501 (c) sense ànim de lucre i altres organitzacions.

“També donem suport a entitats governamentals nord-americanes, incloses les escoles i biblioteques públiques, organitzacions amb exempció d’impostos a nivell estatal, hospicis i hospitals amb ànim de lucre i instal·lacions d’atenció de llarga durada, a les quals col·lectivament anomenem” bones causes “, Basil. dit.

Quan un reclutador es registra per publicar una oportunitat de voluntariat a la xarxa, se li demana que proporcione informació verificable, com ara un número d’identificació d’empleat o una carta de determinació de l’IRS. Basil ens ha explicat que això garanteix la seguretat i la legitimitat de la xarxa de VolunteerMatch.

Un cop aprovat, una publicació té el potencial d’arribar a milions de voluntaris tant dins com fora de la plataforma.

“Si una organització marca una habilitat relacionada amb una oportunitat de voluntariat (per exemple, la publicació de blocs, xarxes socials, codificació o gestió de projectes), reflectirem aquesta oportunitat al Mercat del Voluntariat de Linkedin, que coincideix amb professionals qualificats amb formes d’impactar en el seu comunitat ”, va dir Basil. “També reflectirem l’oportunitat dels nostres més de 100 socis corporatius, que inclouen Starbucks, Groupon i JetBlue.”

Les oportunitats per als majors de 55 anys estan dirigides a Generació a Generació, una campanya que ajuda els adults de més de 50 anys a relacionar-se amb els joves de les seves comunitats.

“Hi ha tones d’oportunitats per obtenir molta visibilitat només publicant una vegada a VolunteerMatch.org”, va dir Basil..

Augmenteu la visibilitat amb la recuperació d’un clic de manera exclusiva per als membres

Els que s’uneixen a VolunteerMatch per 9,95 dòlars al mes o $ 99 a l’any reben un conjunt complet d’avantatges per a membres, com ara qüestionaris de contractació automatitzada, salutacions personalitzades, botons de donació, mètriques d’oportunitat i eines de suport als membres.

“En general, les organitzacions ens han dit que la seva característica favorita és un benefici per als membres de VolunteerMatch anomenat reposició d’un clic”, va dir Basil..

La funció garanteix que les publicacions dels reclutadors es presenten de manera destacada a la part superior dels resultats de la cerca.

“Diguem que és una organització que publica una oportunitat de voluntariat a VolunteerMatch per primera vegada”, va dir Basil. “Una vegada que una altra organització entri i publiqui una oportunitat més recent, la vostra oportunitat passarà a la llista de resultats de la cerca. A mesura que inclogui més oportunitats, l’oportunitat que heu publicat continuarà disminuint en la rellevància. “

No obstant això, amb la recuperació d’un clic, els membres de VolunteerMatch poden tornar a posar diàriament la seva oportunitat a la pàgina de resultats de cerca i el procés és gairebé sense esforç..

“S’ha anomenat reposició d’un clic per un motiu”, va dir Basil.

Saltar als programes de responsabilitat social corporativa amb YourMatch

Les solucions empresarials de VolunteerMatch també estan utilitzant una àmplia gamma d’organitzacions per racionalitzar la gestió dels voluntaris dels empleats.

“Hem llançat VolunteerMatch Business Solutions per solucionar una necessitat en l’espai de responsabilitat social corporativa (RSC)”, va dir Basil. “Més de 100 empreses, incloses Starbucks, Groupon, JetBlue, Under Armour, Target, Whirlpool, VMware, aprofiten les solucions empresarials per aprofitar la nostra creixent xarxa d’oportunitats de negoci i comprometre els seus empleats mitjançant programes de voluntariat.”

Per a això, YourMatch de VolunteerMatch proporciona als empleats accés a 100.000 més sense ànim de lucre mitjançant dissenys personalitzables de pàgines d’inici, taulers de taula personalitzats i eines d’informes.

“Si una organització té aquesta solució, els seus empleats poden navegar al tauler de MyMatch per trobar una oportunitat de voluntariat que sigui significativa per a ells”, va dir Basil. “Poden registrar les seves hores de voluntariat i un administrador pot fer un seguiment de l’èxit d’aquests programes”.

Les empreses que ja tenen una plataforma empresarial donant lloc no han de témer cap procés d’integració complicat.

“En realitat vam obrir la nostra API a sis socis de la plataforma, inclosos Bright Funds, Causecast i YourCause, de manera que els empleats puguin connectar les més de 100.000 oportunitats de les nostres xarxes als seus sistemes existents”, va dir Basil. “Si una organització ja compta amb fons brillants i està contenta amb això, volem treballar amb ells per aconseguir que els empleats trobin oportunitats significatives que siguin personals i rellevants”.

Properament: un lloc redissenyat per servir un lloc en posició de trànsit

A mesura que els ciutadans es motiven cada cop més per oferir els seus serveis per causes que valguin la pena, VolunteerMatch continuarà creixent i adaptant-se.

“Fem una feina molt bona, i comencem a fer una feina encara millor: escoltar el nostre públic, abordar els seus punts de dolor i intentar crear eines més potents, fent que el nostre usuari experimenti una mica més intuïtiu”, Basil dit.

VolunteerMatch actualment està passant per una revisió del lloc web prevista per a la seva finalització a finals de la primavera de 2018.

“El nostre objectiu principal per al redisseny del lloc era facilitar el benefici i la intuïció dels voluntaris i els sense afany de lucre”, va dir Basil..

En definitiva, la cultura del seu equip permet a l’empresa fer això.

“Fer complir la nostra missió en la nostra vida diària ens permet crear un producte millor i entendre qui són els nostres components”, va dir Basil. “Tots estem molt alineats amb la nostra missió i vivim aquesta missió en la nostra vida diària. Com que treballem en una organització que dóna suport a gairebé 120.000 causes bones, tothom té un bon motiu al qual es retorna ”.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me