ViART: El programari de la cistella de compra necessària sense codificació elimina les barreres d’entrada a l’espai de comerç electrònic per a petites i mitjanes empreses.

TL; DR: A mesura que un nombre creixent de consumidors recorren a la xarxa per cercar productes i serveis, és imprescindible que els comerciants creïn una presència en línia robusta. Tanmateix, obtenir un lloc de comerç electrònic segur i fàcil d’utilitzar pot ser intimidant. Enter ViART: una empresa de desenvolupament de programari que proveeix eines dissenyades específicament per a comerç electrònic. El producte insígnia de l’empresa (una solució de carret de compra basada en PHP sense codi, basada en codi PH) es va crear tenint en compte els minoristes principiants. Els carros ViART incorporen nombroses funcions i faciliten la integració de mecanismes per a diversos processadors de pagaments, descomptes, ressenyes i qualificacions. I, amb dissenys adaptats i potents garanties de seguretat, les solucions de ViART permeten als comerciants convertir clients en qualsevol lloc i en qualsevol dispositiu..


Des de ben jove, Jaye estava molt interessat a fabricar joies i accessoris casolans. A l’escola secundària, va convertir un petit benefici venent material personalitzat als seus companys. Aviat adonant-se del potencial per exercir una carrera professional per la seva passió, es va inscriure a Etsy per vendre una memòria cau d’articles en accions i fer peticions personalitzades. Després d’obtenir un benefici digne, Jaye es va adonar que el llançament del seu propi lloc web comportaria majors beneficis, escalabilitat i atractiu de la marca professional.

Armar amb un títol empresarial i un préstec per a petites empreses, Jaye va aprofundir. Va comprar un domini, una plantilla premium i un servei d’allotjament adequat. Ella volia que el seu lloc web tingués els treballs que es mostraven ressenyes i imatges de clients feliços, així com una fàcil navegació i facturació. Però no estava satisfeta amb les plataformes bàsiques de comerç electrònic incloses amb el seu paquet d’allotjament, així que Jaye es va dirigir a ViART per aconseguir una millor solució.

El logotip de ViART i els quadres de producte de ViART Shop

Els carretons de compra de ViART són perfectes per a empreses de qualsevol mida, des de startups fins a llocs de comerç electrònic de qualitat empresarial..

Quan Jaye va descobrir ViART Shop, un paquet de funcions de comerç electrònic amb diverses funcions dissenyat per jugar bé amb el seu lloc basat en PHP, va saber que havia trobat el producte adequat. ViART li va permetre vendre la seva mercaderia sense comissions ni restriccions alienes. I la millor part? Era un cinquena per aixecar-se.

Els comerciants en línia establerts i aspirants, com Jaye, han estat dirigint-se a ViART en cotxes per gestionar millor les seves plataformes de comerç electrònic i per una bona raó. Gaudeixen de beneficis més elevats i proporcionen experiències de clients sense frustracions.

Convertiu els clients allà on estiguin amb dissenys sensibles

El llançament del primer iPhone a mitjans de 2007 va crear un efecte de dòmino al mercat mòbil, amb centenars de telèfons intel·ligents diferents segons el mateix. En un curt període de temps, de la mateixa manera que la televisió i l’ordinador anteriors, el telèfon intel·ligent ja no era un luxe que pocs podrien permetre’s. Va substituir ràpidament els telèfons flip i BlackBerries com a dispositiu mòbil directe i es va convertir en sinònim del concepte modern del mòbil.

“El disseny responsable és una de les coses més importants ara”, va dir l’agent de suport de ViART Vito. “El disseny amigable per a mòbils és en segon lloc només per assegurar connexions que protegeixen la privacitat del client.”

Captures de pantalla de les pàgines de comerç virtual de ViART

Els dissenys responsius de ViART es van crear per convertir els clients allà on siguin i en qualsevol dispositiu que utilitzin.

El wifi públic sense seguretat suposa una amenaça important per a la seguretat de les transaccions de telefonia mòbil, que creixen a l’igual que l’ús del mòbil. És per això que ViART compta amb el compliment de PCI integrat i altres mesures de seguretat, com ara el xifratge, per protegir les dades dels clients de forma preventiva.

Al paisatge centrat en el mòbil actual, els consumidors esperen que els minoristes desenvolupin aplicacions web que proporcionin la millor experiència possible en qualsevol dispositiu que utilitzin. Com a resultat, ViART ha creat solucions de comerç electrònic altament responsives per adaptar-se a l’àmplia gamma de mides de pantalla mòbil.

Els carretons de la compra de ViART racionalitzen el procés de compra i creen una experiència perfecta per al consumidor. L’objectiu és simplificar el procés d’anar de la navegació a la conversió, i així s’ha estat donant els seus fruits en pades per a les empreses que utilitzen solucions ViART.

Una cistella ben arrodonida i segura, construïda amb l’usuari final a la ment

ViART Shop ha estat creat per facilitar la comercialització electrònica tant per a les empreses com per al consumidor. Si bé els clients gaudeixen de compres sense preocupacions, les empreses maximitzen els beneficis mitjançant l’extensa llista de potents funcions de ViART.

“En aquest moment estem treballant és proporcionar una connexió més segura als clients i altres coses per facilitar-los”, va dir Vito.

Captura de pantalla del portal d'administradors ViART

Les eines administratives de ViART permeten als comerciants gestionar perfectament les vendes i analitzar les tendències de compra.

Els principals punts destacats de ViART Shop inclouen:

  • La capacitat d’automatitzar la botiga en línia d’un usuari mitjançant un sistema de gestió d’accions en temps real, així com de càlculs avançats per a comandes a granel, transaccions i descomptes de fidelització. Amb les descàrregues digitals, un sistema de targeta de crèdit fora de línia i el compliment integrat de SEO i PCI, la botiga pràcticament funciona mentre estàs fora. A més, les funcions de diversos llocs i multilingües aporten una gestió central als administradors web alhora que donen lloc a diversos clients.
  • Un CMS completament web per a la gestió de dissenys de pàgines i detalls de producte, descripcions, valoracions i ressenyes. El CMS és fàcil d’utilitzar i no necessita habilitats de programació per crear una botiga d’aspecte professional que inclogui totes les campanes i els xiulets. L’assistència tècnica gratuïta, així com una plataforma d’enviament i maneig fàcil d’utilitzar, fa que la vostra botiga sigui més fàcil.
  • Un frontend centrat en el client complet amb fòrums de discussió, un sistema de bitllets d’assistència, una base de dades de contrasenyes xifrades i suport per a sistemes de pagament diferents 100 més. Es fomenta la implicació del client mitjançant ràpides consultes d’una pàgina, enquestes gràfiques i un sistema de punts de bonus prèviament configurats.

Al simplificar els processos per a empreses per darrere de les escena, ViART treu les endevines del comerç en línia i fa de les compres una experiència més gratificant per a l’usuari final. No contenta seguir les tendències, ViART estableix la tendència combinant els millors aspectes dels seus competidors amb una llista de safareigs de funcions addicionals originals per arrencar. I els clients de ViART no es mostren tímids de compartir les seves experiències positives.

“He estat utilitzant el carret de compres Viart des del 2009 i el considero el carret més complet i personalitzable disponible”, va dir Andy Safko, usuari de ViART. “Cada actualització des de la versió 3 era una millora i una actualització fàcil del meu lloc web existent.”

Pujar següent per ViART: un enfoc continuat en la innovació i la facilitat d’ús

ViART es va crear per fer que el comerç electrònic sigui el més fàcil d’utilitzar per a totes les parts. Com es pot veure amb el disseny sensible, moltes de les funcions de ViART es van inspirar en les tendències i frustracions populars del món del comerç electrònic. Quan l’equip no està ocupat en desenvolupar una nova funció, és difícil treballar perfectant les seves solucions existents.

“Hi ha tantes coses que hem de millorar”, va dir Vito. “Realment tractem de facilitar que tot sigui més fàcil per al client”.

ViART es basa en la passió per la innovació i el desig d’ajudar les empreses en línia a tenir èxit. Amb una filosofia centrada en la millora i la innovació, ViART està decidit a oferir solucions de comerç electrònic que obtinguin el major rendiment de la inversió per als comerciants en línia..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me