Tallers fundadors Jonathan Valentin Crea un fòrum: una plataforma gratuïta que permetrà als usuaris construir comunitats en línia sense esforç

TL; DR: Crea un fòrum (una plataforma d’allotjament de taulers de missatges dissenyada per ser potent però fàcil d’utilitzar) ha ajudat milers de grups a construir comunitats en línia des del 2009. La solució intuïtiva inclou un pla estàndard gratuït per posar en marxa administradors i actualitzacions molt riques en el pressupost. -preus amistosos. Amb gairebé una dècada d’experiència i els plans d’extensions en marxa en marxa, Crea un fòrum hi és present per a llarg recorregut.


Amants de Minecraft Aficionats al cotxe. Concessionaris de pedres precioses. Clubs de pares.

Aquests grups aparentment dispars comparteixen una cosa en comú: tots estan representats en taulers de missatges creats mitjançant Crear un fòrum, una solució fàcil d’utilitzar que ajuda a persones que comparteixen interessos a reunir-se a través del web..

El fundador Jonathan Valentin va iniciar la plataforma amb diverses marques diferents abans de crear un fòrum el 2009. Aleshores, encara era a la universitat, però des de llavors ja va crear el servei. Jonathan coneix fòrums per dins i per fora: com a desenvolupador de programari, ha treballat en ells durant anys, creant complements i personalitzacions, a més de contribuir amb contingut.

Crea un logotip del Fòrum

Create a Forum proporciona serveis d’allotjament de fòrums disponibles mitjançant serveis gratuïts d’inici i actualitzacions assequibles.

Un cop Jonathan va decidir llançar una plataforma d’allotjament de fòrums, no va mirar mai enrere. Ara bé, malgrat la consolidació de la indústria, no té pensat disminuir el ritme de trànsit ni la competència.

“Podria fer-ho per sempre: he estat més de deu anys i no vaig a enlloc”, va dir Jonathan. “Fins a la data, hi ha hagut més de 100.000 fòrums creats a la meva plataforma.”

Els clients nous es registren diàriament per accedir al servei gratuït d’ús, que és compatible amb els anuncis al cap de 30 dies. A partir d’aquí, l’empresa ofereix plans d’allotjament gratuïts d’anuncis a preus econòmics i econòmics amb un preu basat en visualitzacions de pàgines. I Jonathan ens va dir que sempre manté una oïda a terra per les funcions que els clients busquen.

“La retroalimentació dicta el que gento i, sempre que sigui un cas d’ús adequat, estic encantat de donar resposta a les sol·licituds”, va dir Jonathan. “Si no us serveix per ajudar els vostres clients, sovint voldran mantenir-se en pau.”

Un sistema complet per a fòrums gratuïts amb publicacions il·limitades

Jonathan s’enorgulleix de les funcions incloses en els seus plans gratuïts i de pagament. “El que realment ens fa distingir-nos dels altres serveis d’allotjament de fòrums és el nostre conjunt de funcions; molts dels altres host que hi ha fòrums ofereixen un conjunt molt bàsic”, va dir Jonathan.

Ens va dir que el servei gratuït estàndard de crear un fòrum comença amb una prova de 30 dies sense cap anunci. Després, els clients tenen l’opció de retenir els anuncis o comprar crèdits d’eliminació d’anuncis que van dels 5 als 14,95 dòlars al mes. Independentment de la supressió dels anuncis, tots els plans estàndards inclouen publicacions il·limitades, temes, taulers i subforums, amb un sistema avançat que serveix per controlar els permisos..

A més, el pla ofereix l’accés a EzPortal, un sistema complet de portal i pàgina web que permet als usuaris crear blocs de contingut i pàgines personalitzades. Voleu fomentar encara més la construcció de comunitats? La plataforma també inclou un sistema d’arcades gratuït amb més de 1.000 jocs, que permeten als membres del fòrum competir en tornejos i fer un seguiment de puntuacions altes.

Bombolles de parla

Parlem: creem que el servei gratuït de Fòrum no estableix cap límit en el nombre de publicacions, temes, taulers o subforums permesos..

Crear un fòrum té com a objectiu que el procés de bord sigui directe i lliure de frustracions. “És instantani: ja se sap, us registreu, rebeu automàticament un subdomini (o podeu apuntar-vos al vostre domini personalitzat) i ja esteu preparats.” Si us trobeu amb algun problema, Crear un fòrum proporciona atenció al client amb coneixement i Jonathan va dir que sempre està disposat a crear solucions personalitzades per als clients que ho necessiten.

“Per exemple, quan vaig sentir que CafeMom tancava, el primer que vaig fer va ser intentar posar-los al servei”, va dir. “Vull que les comunitats creixin i no desapareguin.”

Jonathan va publicar alguns anuncis per obtenir l’atenció del grup i, tot i que l’esforç no va funcionar tal com tenia previst, va atraure nous clients. “Algunes persones van crear els seus propis nous fòrums al meu servei com a resultat de la divulgació i ara demanen funcions específiques que crearé amb molt de gust per a ells”, va dir..

Plans d’allotjament gratuïts per a anuncis a preus econòmics

Els plans de pagaments de crear un fòrum porten fòrums al següent nivell amb una galeria fotogràfica integrada que permet als membres compartir imatges, fer comentaris i iniciar una col·lecció d’imatges personals. Aquests plans ofereixen als clients la llibertat d’utilitzar el seu propi nom de domini i eliminar la marca Crea un fòrum. També hi ha diversos complements disponibles, incloent-hi un sistema de sales de xat.

“En els plans de pagament, tenim un sistema de comerç electrònic que permet als usuaris crear la seva pròpia botiga per vendre productes físics o digitals; un sistema de classificacions que permet als membres tenir subhastes; i un sistema de gestió d’anuncis per als propietaris de fòrums que configuren les seves pròpies ubicacions ”, va dir Jonathan.

Una representació gràfica del disseny responsiu

Un disseny sensible garanteix que els fòrums de l’empresa es vegin al màxim en diversos dispositius.

Pel que fa a les tendències de la indústria, Jonathan ha experimentat un canvi important cap a l’ús de dispositius mòbils en els darrers anys. Ell no s’ho imagina: segons el Pew Research Center, el 77% dels nord-americans és propietari d’un telèfon intel·ligent. I la revolució mòbil no mostra cap senyal d’aturada: de fet, el trànsit mòbil mundial, que es mesura en exàbits al mes, es preveu que augmentarà per set de 2016 a 2021.

Per atendre millor una base de consum cada cop més centrada en els mòbils, Crear un fòrum ha desenvolupat una interfície mòbil personalitzada, que Jonathan va dir que actualitza. Els plans de pagament de l’empresa també inclouen la integració amb Twitter, Discord i Tapatalk per proporcionar una millor experiència als usuaris i augmentar el trànsit als fòrums. Discord, una aplicació de VoIP i una plataforma de distribució digital, és especialment popular entre la comunitat de jocs Crear un fòrum serveix.

Ferma davant la consolidació de la indústria

Jonathan ens va dir que el hosting de fòrums va experimentar un augment del creixement del 2006 al 2010, que es va reduir considerablement des de llavors. “Avui, la majoria dels host del fòrum s’han comprat, fusionat o tancat completament”, va dir.

Des del seu punt de vista, la tendència ha reduït la innovació global. “Quan ho consolides tot en una sola plataforma, acabes perdent funcions úniques”, va dir Jonathan.

És per això que ha rebutjat les ofertes d’altres amfitrions del fòrum que volen crear un fòrum. “No tenien el mateix objectiu que jo, així que no em vaig vendre”, va dir Jonathan. “Em preocupava que la consolidació reduiria la plataforma i els fòrums que suporta”.

Per descomptat, una altra tendència que ha afectat l’escena del fòrum és l’aparició de les xarxes socials. Una enquesta de principis del 2018 sobre adults en EUA utilitza les xarxes socials mostra que el 68% utilitza Facebook, el 35% utilitza Instagram i el 24% utilitza Twitter.

Però, mentre que Facebook, Twitter i Instagram ofereixen punts de venda convenients per a una breu conversa, les xarxes socials tenen les seves limitacions. Per exemple, Jonathan va dir que el món de les xarxes socials d’avui no sempre es presta a debats ampliats. “Encara crec que els fòrums són el millor lloc per a la comunicació a llarg termini”, va dir.

Segons les declaracions de Jonathan, les xarxes socials i les aplicacions de xat també tenen un abast estricte, ja que les converses desapareixen i no es poden cercar fàcilment. Aquesta és la bellesa dels fòrums, essencialment són dipòsits de coneixement en profunditat.

Següent amunt: Funcions addicionals adaptades als mercats nínxols

Quan es tracta de desenvolupar productes, Jonathan va dir que sempre busca noves maneres de facilitar la vida dels clients. Recentment, la seva atenció s’ha centrat en una millor integració amb plataformes de tercers.

“Els nostres objectius a llarg termini estan centrats en integracions amb diversos proveïdors de programari en funció de les necessitats dels nostres usuaris; puc veure que construïm funcions més personalitzades per a nínxols específics”, va dir..

Logotips que representen diverses indústries servides.

A l’horitzó: Crear un fòrum està treballant en noves funcions adaptades a grups únics.

Aquests grups utilitzen la gamma, des de jugadors fins a propietaris d’empreses i tots els que hi hagi entremig. “Crear un fòrum és una eina potent: podem ajudar-vos a crear qualsevol tipus de fòrum a tot el conjunt”, va dir Jonathan.

Jonathan manté fitxes sobre quins serveis fan servir els membres del fòrum per ajudar-los quan pugui. Per exemple, va afegir la integració Discord després de notar la seva popularitat entre els membres del fòrum de jocs. “Després d’això, em va costar aproximadament una setmana integrar-lo al sistema”, va dir.

Amb cap projecte que dugui a terme, Jonathan no és qui hagi rebutjat un repte. “Puc fer les coses amb més rapidesa que algunes d’aquestes empreses corporatives”, va dir. “Codifiquem ràpidament, tenim un bon equip de desenvolupament i podem fer les coses.”

Tant si són aficionats al cotxe com fanàtics de Minecraft, és una cosa diferent la diversa clientela de Jonathan que tenen en comú: tots agraeixen la feina ben feta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me