SUPERAntiSpyware for Business: una solució de programari lleugera i escalable per a la gestió central d’amenaces de seguretat

TL; DR: Els clients diuen la seva fe en les empreses cada vegada que lliuren targetes de crèdit o altra informació identificable personalment durant les transaccions. Però si la confiança del client es trenca en qualsevol moment, pot tenir un impacte devastador en la línia de fons del negoci. Descarregada més de 55 milions de vegades des del seu llançament inicial el 2006, SUPERAntiSpyware està especialitzada en protegir els ordinadors de programari maliciós i altres amenaces, mantenint les dades fora de les mans de ciberdelinqüents. La seva plataforma empresarial proporciona als departaments d’informació una consola de gestió central que poden utilitzar per escanejar i controlar tots els punts finals de la infraestructura d’una empresa. SUPERAntiSpyware for Business és una solució de seguretat assequible i lleugera, proporcionant a les empreses una tranquil·litat que les seves dades de clients siguin segures.


Les empreses s’enfronten a un interminable abraç de programari maliciós ja que els ciberdelinqüents busquen vulnerabilitats en els sistemes per llançar atacs de ransomware que amenacen la reputació de la marca. Els clients confien en les empreses per mantenir les seves dades fora de les persones que intenten robar la seva informació personal, i un títol negatiu pot causar danys irreparables.

L’equip SUPERAntiSpyware porta més de 10 anys millorant el motor d’exploració que utilitza a les edicions gratuïtes, professionals i empresarials de la seva plataforma de seguretat. El producte de programari s’ha descarregat més de 55 milions de vegades i va ser adquirit per Support.com el 2011, cosa que s’adapta perquè l’equip s’ha beneficiat del suport que rep de la inversió de la seva empresa matriu a la plataforma..

“Hem estat treballant en la tecnologia des de fa més de 10 anys i dins de Support.com hem continuat fent el mateix que sempre hem fet, que llança una resposta activa a programari maliciós emergent”, va dir Geoff Bullard , Enginyer de programari sènior II a Support.com.

SUPERAntiSpyware for Business és una solució lleugera, escalable i assequible que un departament informàtic d’una empresa pot operar mitjançant una consola de gestió central, utilitzant-la com a primera o segona línia de defensa. John Jost, responsable de vendes i màrqueting sènior de SUPERAntiSpyware (SAS), ens va dir que els clients agraeixen el funcionament de la plataforma juntament amb altres programes empresarials essencials..

Captura de pantalla de la pàgina principal de SUPERAntiSoftware

SUPERAntiSpyware té edicions gratuïtes, professionals i empresarials que operen amb la mateixa robusta tecnologia d’escaneig.

“Podeu utilitzar (SAS) per a empreses com a solució primària o secundària”, va dir John. “Això sol ser el que fan les empreses: fer funcionar diverses aplicacions per mantenir els sistemes nets”.

El seu equip d’enginyers gaudeix del repte diari de detectar i eliminar fitxers nocius dels ordinadors de clients. SAS proporciona la protecció més rellevant possible en funció del tipus d’atacs que veuen els clients.

“Ens fixem en els nostres clients consumidors reals i ens preguntem:” Quines amenaces teniu als vostres equips? “A continuació, adaptem la nostra resposta per adaptar-se als nostres clients”, va dir Geoff. “Podeu fer moltes investigacions sobre programari maliciós i alliberar moltes definicions, però mai no podreu veure les amenaces en un sistema real. Ens assegurem que el que detectem és a les màquines dels nostres clients. “

Actualitzacions diàries de programari per combatre milions de noves amenaces de programari maliciós

Els membres de l’equip SAS es troben a les primeres línies cada dia per trobar les darreres amenaces de programari maliciós i evitar que danyin la reputació dels seus clients.

“Alliberem nova tecnologia per eliminar les amenaces un parell de vegades al dia”, va dir Don Fowler, responsable de desenvolupament de productes de Support.com. “Gestionem un flux de 80.000 mostres de programari maliciós cada dia, de manera que estem rebent un flux constant d’amenaces actuals per bloquejar.”

Captura de pantalla del detall d'escaneig de SAS

Els usuaris de SAS reben una exploració integral que els avisa sobre programari maliciós detectat en els seus sistemes.

Identificant les amenaces que afecten els clients, l’equip intenta adaptar i centrar la seva energia en allò que més necessita.

“Treballant en un entorn reduït a SAS, hem pogut adaptar-nos als canvis que els clients demanen”, va dir John. “Podem fer canvis per a les solucions empresarials o professionals bastant ràpidament i és molt bo quan podem respondre a les necessitats dels clients.”

L’equip detecta milions d’articles cada dia a les diverses edicions de SAS i molts d’aquests articles representen serioses amenaces per als sistemes informàtics.

“Moltes són realment amenaces de gran resistència, com els cavalls i cucs de Troia”, va dir Geoff. “El Ransomware és enorme.”

Geoff ens va dir que programes potencialment no desitjats (PUP) també han prevalgut, ja que algunes empreses de programari agruparan aplicacions addicionals en descàrregues. Els PUP s’utilitzen sovint per fer el seguiment de l’ús web per vendre informació als anunciants.

“El que m’ha impulsat que tot aquest temps sigui ingressos”, va dir Geoff. “Les persones que creen aquest programari maliciós busquen guanyar diners d’alguna manera”.

Una plataforma assequible i assequible per a la protecció de negocis

Alguns programes de seguretat que protegeixen les empreses poden intimidar als usuaris. Però SAS va ser creat pels desenvolupadors amb antecedents informàtics i amb un focus de manteniment fàcil d’utilitzar, lleuger i barat.

“Una de les coses que apel·len a la nostra solució empresarial és que sigui accessible i en comparació amb altres tipus de programari a nivell empresarial més intimidatori”, va dir Geoff. “És per això que la gent ve a nosaltres”.

SAS for Business utilitza el mateix motor d’exploració que es troba a les edicions gratuïta i professional, però proporciona als departaments de TI una solució centralitzada per gestionar la configuració i les notificacions d’escaneig de diversos usuaris..

“El procés de desplegament és molt fàcil de fer arribar el programari als clients individuals i és escalable”, va dir Geoff. “Així que podeu suportar cinc estacions de treball o 500”.

Collage de captures de pantalla del SAS for Business Central Management System

Una exploració en curs (esquerra) i articles en quarantena (a la dreta) del sistema de gestió central SAS for Business.

Portage Community Bank de Ravenna, Ohio, és un client de SAS, i el seu departament d’informàtica ha vist de primera mà com l’àgil i eficaç pot ser el programari empresarial per mantenir tots els seus punts segurs. Al cap i a la fi, només cal comprometre un ordinador empleat per causar danys greus.

“SAS for Business ha fet possible que nosaltres (nosaltres) aprofitem al màxim la excel·lent protecció contra programari espia i programari maliciós que proporciona SUPERAntiSpyware”, va dir Charles Bevan, especialista informàtic del banc. “Amb la consola de gestió central, podrem desplegar ràpidament SAS als ordinadors de sobretaula dels nostres empleats i proporcionar al nostre personal informàtic les eines necessàries per gestionar els nostres ordinadors de manera eficient.”

La plataforma empresarial funciona amb el mateix motor d’exploració que les altres plataformes SAS, de manera que qualsevol cosa que es detecti dels milions de fitxers que veuen diàriament s’elimina com una amenaça.

“Aprofitem la mateixa tecnologia que utilitzem a la versió de consum (SAS) per a que tot funcioni igual i per mantenir totes les amenaces actualitzades en totes dues”, va dir Don. “Quan un client executa una exploració, torna a informar-lo al servidor si troba alguna cosa i pot ser eliminat automàticament o manualment per l’administrador.”

Els clients de protecció contra programari maliciós han assistit a la seva confiança

El programari contra programari maliciós i antivirus és fonamental per a les operacions empresarials. Quan els clients compren amb empreses, confien en aquest negoci per deixar la seva informació fora de les mans dels delinqüents. Si aquesta confiança és traïda o fins i tot posada en dubte, els consumidors passaran a altres empreses on la seva confiança romangui intacta.

L’equip SUPERAntiSpyware desenvolupa i perfecciona els seus productes des de fa més de 10 anys, garantint que els ordinadors dels seus usuaris quedin nets. La solució empresarial de gestió central de la plataforma garanteix la confiança dels consumidors i es basa en aquesta relació per ajudar els seus clients empresarials a prosperar i créixer.

Mentre que l’equip de SAS obté la seva satisfacció laboral de la vigilància i la supressió diàries de les amenaces emergents de programari maliciós, l’audició dels clients també fa un llarg camí.

“Hem rebut molt comentaris de clients”, va dir John. “Els agrada el seu funcionament. És fàcil d’instal·lar i fa el que diu que farà. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me