Solucions informàtiques Gnome: un amfitrió econòmic que permet als petits negocis crear una presència en línia amb un servei fiable i un suport fort

TL; DR: En l’economia global actual, fins i tot les empreses locals més petites han de tenir una presència web impressionant. És per això que Gnome IT Solutions ofereix un conjunt complet de productes d’allotjament que van des d’un intuïtiu creador de llocs web fins a servidors completament gestionats. I el seu equip també es posa en marxa per proporcionar un suport robust als clients que confien en l’empresa per a l’assistència informàtica. Les petites empreses que busquen un amfitrió fiable a un preu assequible solen recórrer a Gnome IT Solutions per fer créixer les seves marques en línia.


Els empresaris intel·ligents entenen que, fins i tot en una economia cada cop més global, les relacions són el fonament d’un negoci d’èxit. I aquest fet no es perd en Jewel Roy, el gestor de desenvolupament de negocis de Gnome IT Solutions.

“Mentre que Internet ha desglossat les fronteres, al final del dia, una empresa que no és suportada pels seus veïns més propers no triomfarà”, va dir Jewel..

Logotip de Gnome IT Solutions

Les solucions informàtiques Gnome poden ajudar les petites empreses a crear presència web per atraure més clients locals.

Aquesta filosofia diferencia Gnome IT Solutions de molts altres proveïdors de hosting global. L’equip informàtic de Gnome entén que necessita fer més que connectar clients amb usuaris d’internet a tot el món; ha de donar-los suport a nivell personal de la mateixa manera que un veí amable.

I la impressionant suite de productes de Gnome IT Solutions li permet ajudar a molts tipus de negocis amb les seves necessitats. Ofereix un fàcil creador de llocs web, servidors dedicats i gestionats, allotjament en núvol, servidors de jocs i configuracions especials per a les PIME. Les empreses que necessiten un certificat SSL en poden obtenir un mitjançant Gnome IT, mentre que les empreses de comerç electrònic que vulguin aprofitar Cloud VPS trobaran que l’empresa pot ajudar-los a configurar-se ràpidament..

“El nostre servei no té problemes”, va dir Jewel. “Si anem a bord d’un client nou o resoldrem problemes amb un client a llarg termini, ens deixem el nostre camí per oferir un tipus de servei amable i accessible que faci que la relació prosperi”.

Per què cada petita empresa necessita allotjament de confiança

No és cap secret que crear presència a Internet s’ha convertit en un ingredient per a l’èxit de moltes petites empreses. De fet, prop de dos terços de les pimes ara confien en els seus llocs web per connectar-se amb els clients. Això és degut a que molts consumidors, sobretot de les generacions més joves, que volen fer preguntes sobre què hi ha en estoc o recopilar informació sobre les devolucions del producte, prefereixen comunicar-se en línia que passar per la porta o agafar el telèfon..

Les empreses ja no poden sobreviure només als clients antics, i ningú no trobarà una empresa passant per la llibreta telefònica. Quan la gent necessita alguna cosa, sovint entra en línia i hi fa una cerca local. Si una botiga no apareix, la seva competència serà, i és allà on aniran els clients locals.

Captura de pantalla de l’allotjament dedicat a Gnome IT

Fins i tot les petites empreses tenen accés a la xarxa d’allotjament dedicada a Gnome IT.

“Tenim molts tipus de clients diferents, però hem constatat que les persones que realment valoren el nostre servei són les que treballen a les botigues de maó i morter”, va dir Jewel. “És possible que no tinguin molts coneixements interns a Internet, per la qual cosa estan contents que estiguem sempre disponibles per ajudar-los a trobar la solució que s’adapti millor a les seves necessitats.”

Una de les funcions que els clients de Gnome IT Solutions encanten és la velocitat que ofereix. L’empresa disposa d’una funcionalitat de xarxa privada dedicada i separada de la seva interfície de xarxa d’Internet. Això vol dir que els clients dels seus clients no tenen cap problema en navegar pels llocs i no seran frustrats perquè les pàgines triguen massa a carregar-se. Jewel ens va dir que és aquest tipus de tecnologia avançada que posa Gnome IT Solutions al davant del pack.

Els plans pressupostaris ajuden els empresaris a tornar els diners a les seves operacions

Gnome IT Solutions també dóna suport als seus clients donant-los l’oportunitat de gastar diners allà on sigui el que més tingui, en la planificació del futur. Quan una empresa té uns anys prims, ha de vetllar per obtenir les millors ofertes possibles. I en èpoques pròsperes, els empresaris volen invertir diners en operacions que els ajudin a créixer encara més.

És per això que Gnome IT Solutions ofereix plans d’allotjament que comencen a preus baixos mensuals. Fins i tot els seus serveis premium estan dissenyats amb punts de preu que els clients consideren valuosos. Afegir encara més valor és el seu compromís d’aturar els accidents i els ciberataques costosos abans que es produeixin. Gnome IT creu que la millor manera d’estalviar diners és assegurar-se que les empreses no ho desaprofiten en fer servir els llocs web que ja han construït després d’un esdeveniment catastròfic..

“Quan els nostres clients tenen èxit, es queden amb nosaltres, així ho aconseguim. És tan senzill: mirar els clients no és només el que cal fer; també és una estratègia de negoci intel·ligent ”. – Jewel Roy, responsable de desenvolupament de negocis de Gnome IT Solutions

Tots els servidors de solucions informàtiques Gnome ofereixen còpies de seguretat nocturnes, és a dir, si alguna cosa no funciona malament, els llocs web dels clients estaran segurs. I el seu robust sistema de seguretat protegeix servidors i infraestructures contra atacs de denegació de servei distribuïts (DDoS). Els clients han confiat en l’equip de seguretat expert que manté els seus llocs en línia.

Tot es remunta a la filosofia bàsica de Gnome IT Solutions, sent els seus clients.

“No volem fugir de les persones que treballem. En canvi, volem fer tot el possible per a que els seus negocis tinguin èxit “, va dir Jewel. “Quan els nostres clients tenen èxit, es queden amb nosaltres, així ho aconseguim. És tan senzill: mirar els clients no és només el que cal fer; també és una estratègia de negoci intel·ligent ”.

No hi ha equip informàtic? Cap problema: personal de suport integrat per al vostre negoci

Moltes empreses petites no tenen el pressupost per contractar un equip informàtic que pugui suportar una pròspera operació de comerç electrònic. Fins i tot les empreses que creixen ràpidament no començaran amb els recursos que necessitaran un cop superen els seus objectius.

L’equip de Gnome IT Solutions entén aquesta situació i vol estar allà per a clients que no siguin experts en TI.

“Hem creat un equip d’atenció al client que respon més que a respondre a les trucades d’emergència i arreglar les coses després que s’hagin trencat. Per a molts dels nostres clients, el nostre personal d’atenció al client és l’equip informàtic de la seva empresa ”, va dir Jewel. “Són intel·ligents, dedicats, treballadors i es posen de manifest per ajudar les empreses a reforçar i ampliar la seva petjada a Internet”.

Captura de pantalla de les funcions de Gnome IT Solutions

Gnome IT Solutions proporciona suport, rapidesa i assistència als empresaris que necessiten una solució integral.

L’equip d’assistència tècnica de Gnome IT Solutions està disponible les 24 hores del dia, els set dies de la setmana. Els membres de l’equip parlen anglès, francès i alemany i es pot accedir per bitllet o per telèfon, els clients que prefereixin. Aquest compromís amb els clients ajuda a les petites empreses a igualar el terreny de joc amb els seus grans i grans competidors, que sovint tenen un departament informàtic dedicat i intern.

A més, Gnome IT Solutions ofereix un creador de llocs web dissenyat per a usuaris de qualsevol nivell d’experiència. Tant si un empresari no té experiència web com si un dissenyador web amb experiència vol revisar un lloc de l’empresa, pot utilitzar les seves eines web simple i intuïtiva i potent. Gnome IT Solutions ofereix a cada negoci l’oportunitat de crear i mantenir una presència web professional i productiva.

Gnome IT ofereix funcions d’allotjament premium a preus de valor

Si bé Gnome IT Solutions ofereix els seus serveis a preus assequibles, es nega a sacrificar la qualitat pel cost i pretén incloure les millors característiques del negoci. I els seus servidors estan equipats amb les solucions premium que els seus clients han confiat, independentment del cost del seu pla.

“En tots els nostres plans d’allotjament, només utilitzem una xarxa premium i els millors components de maquinari del servidor”, va dir Jewel. “Així va ser com vam crear una cartera de hosting de classe mundial en quatre centres de dades globals diferents”.

Els clients necessiten la solució informàtica adequada quan intenten treure els seus llocs web fora de terra, ampliar el seu negoci o mirar d’actualitzar la seva presència a Internet. I ho poden trobar amb Gnome IT Solutions.

“Oferim plans ràpids i fiables per a cada necessitat, des de blocs bàsics fins a llocs d’alt poder. Treballem amb dissenyadors, desenvolupadors i tothom que estigui entremig ”, va dir Jewel. “Al final del dia, l’objectiu és ajudar els nostres clients a crear i mantenir els millors llocs web que possiblement puguin. I estem disposats a anar més enllà i més enllà perquè això passi ”.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me