Solucions de pantalla tàctil de grau comercial: Mimo Monitors s’especialitza en pantalles innovadores de factor de forma petita amb una àmplia gamma d’usos

TL; DR: Mimo Monitors és la força de moltes de les pantalles digitals que fan servir els consumidors dia a dia. El proveïdor mundial de petites tauletes i monitors de pantalla tàctil ofereix una línia de productes comercials flexible que es pot personalitzar a les vostres necessitats i mercat. De cara a esperar, Mimo té previst centrar-se en proporcionar funcions com ara comentaris hàptics específics per a píxels i una tecnologia AV-over-IP més assequible..


Tant si ens n’adonem com si no, la tecnologia de pantalla tàctil s’ha convertit en un estàndard en la nostra vida diària, proporcionant comoditats que sovint donem per descomptat. Sortir a una escapada de cap de setmana? Des del quiosc de facturació automàtica de l’aeroport fins a la tauleta de pagament per part del passatger del vostre taxi, les pantalles digitals no deixen de viatjar. Voleu sopar en un restaurant ocupat? Un sistema de comanda de tauleta elimina el temps dedicat a l’espera en un servidor.

A diferència de la tauleta mitjana que un consumidor compraria a Best Buy, aquestes pantalles estan dissenyades per a ús comercial. Els proveïdors d’aquest espai, com els monitors Mimo, s’especialitzen en dispositius de factor de forma petita (SFF) dissenyats per suportar el desgast d’un ús públic gairebé constant..

Logotip de Mimo Monitors

Mimo Monitors ofereix pantalles de pantalla tàctil de qualitat comercial.

L’àmplia selecció de l’empresa de tauletes comercials Android de 7 a 21,5 polzades comercials, com ara, per exemple, disposen de suport de muntatge VESA, més sistemes de protecció de targetes de memòria, panells multitouch de vidre temperat i fundes robustes. Els dispositius resistents també estan dissenyats per obtenir la màxima velocitat i potència per garantir una experiència al consumidor. Al mateix temps, això significa que són més que capaços de gestionar les exigències del joc, la transmissió en temps real i la navegació web quan s’aprofiten per a un ús personal..

David Anderson, director general de Mimo, va dir que la companyia utilitza els seus recursos d’enginyeria avançada per mantenir un pas per davant de la competència. “No responem simplement a allò que demana la gent, sinó que intentem posar el producte a la prestatgeria abans que la gent s’adoni que ho necessita”, va dir.

En última instància, mitjançant solucions de pantalla tàctil petita sense problemes per a sales de conferències, senyalització digital i transport, entre altres casos d’ús, Mimo s’esforça a fer el món més interactiu alhora que ofereix la millor experiència d’usuari possible. En el futur, David ens va dir que la companyia busca portar aquesta experiència al següent nivell mitjançant la retroalimentació hàptica específica del píxel i una tecnologia AV més IP més assequible..

Per assolir un estàndard més alt en senyalització digital, quiosc i més

David va dir que Mimo (curt per a mini i monitor) es va crear el 2008 per produir productes directes al consumidor, sent el primer portàtil de 7 polzades. En aquell moment, l’iPhone era encara relativament nou, i l’iPad de primera generació encara no era al mercat.

“Hem llançat amb una petita i lleugera pantalla portàtil que els guerrers de la carretera podrien tenir amb ells per ajudar a augmentar la productivitat”, va dir. “Va ser un pensament original; Ningú més no feia res a la mateixa mida. ”

Més tard, quan les tauletes van començar a inundar el mercat, Mimo va començar a observar el mercat business-to-business, on actualment resideix la companyia. Però no ha abandonat les seves arrels, de fet, Mimo encara ofereix un dispositiu de 7 polzades ideal per als consumidors.

Avui l’objectiu general de l’empresa és servir com a líder de la indústria en monitors, pantalles i tauletes de pantalla tàctil SFF que ofereixen solucions perfectes per a senyalització digital, sales de conferències, quioscs, punt de compra, punt de venda, hostaleria, venda al detall i molt més. Fins al moment, ha desplegat solucions per a empreses de tot el món que inclouen marques de gran nom que inclouen Four Winds Interactive, Google, Hertz, Logitech i Verifone.

L’èmfasi de la companyia en els dispositius SFF l’ajuda a destacar entre altres agents comercials.

“El que realment ens diferencia de la nostra competència és el fet que realment no som els únics centrats en dispositius petits en aquest espai”, va dir David. “Segur, podeu anar a LG i seleccionar el seu producte de 10 polzades, però oferim des de 15 a 20 versions diferents d’un producte de 10 polzades. Intentem assegurar-nos que sempre tenim el producte que necessiteu per estar a la prestatgeria. “

Solucions personalitzades adaptades a les necessitats individuals

Dit això, si no veieu un producte que s’ajusti al que busqueu dins de la col·lecció actual de Mimo, l’empresa treballarà amb vosaltres per crear una solució personalitzada perfecta.

La companyia ha proporcionat aquests serveis per a diversos projectes d’alt perfil, com el DEEPSEA CHALLENGE de James Cameron, en el qual el famós director va explorar el fons oceànic en un vaixell submergible conegut com el Deepsea Challenger. El vaixell, llançat el 2012, es basava en la tecnologia de la pantalla tàctil USB Mimo Touch de 7 polzades per inspeccionar 180 sistemes diferents – des de bateries fins a sonar – a bord.

Fotos del client de Mimo Monitors en acció

La línia de productes de Mimo és prou flexible per treballar en diverses aplicacions. També hi ha solucions personalitzades.

La pantalla tàctil de 7 polzades de Mimo també es va seleccionar com a interfície d’usuari del Nanoracks Plate Reader, un dispositiu utilitzat en experiments de microgravitat a l’Estació Espacial Internacional. En un altre cas, Mimo va ser escollit per ajudar a construir un jukebox fora d’un carretó de la compra, creant el potencial per a una festa de ball mòbil. La companyia va instal·lar el seu dispositiu de pantalla tàctil de 7 polzades de pantalla oberta com a la interfície del jukebox, proporcionant el DJ del control final.

Mimo s’enorgulleix d’oferir una tecnologia de pantalla tàctil d’última qualitat que és prou flexible per donar vida a aquestes visions. “Una part important del nostre negoci està centrada en la publicitat digital a través de quioscos i altres pantalles comercials, però també hem treballat amb empreses força destacades en projectes impulsats pels clients”, va dir David. “Quan empreses com Google es posen a cops, no dius” no “.

Feedback hàptic específic per píxels i AV-over-IP assequible

L’any passat, Mimo va formar una associació amb Tanvas per aprofitar la seva tecnologia TanvasTouch, que permet als clients sentir textures a través de la pantalla. Sorprenent, no? La tecnologia, coneguda com a haptics de superfície, va ser descoberta pels cofundadors de Tanvas, Ed Colgate i Michael Peshkin, al laboratori de neurociència i robòtica de la McCormick School of Engineering de Northwestern..

“La tecnologia TanvasTouch no és diferent a la que he experimentat mai. Permet que una pantalla tàctil típicament estancada cobri vida de forma atractiva “, va dir David Anderson, conseller delegat i president de Mimo Monitors, en un comunicat de premsa el 6 de juny de 2018. “La nostra propietat tecnològica de pantalla tàctil d’alta qualitat i la senyalització digital de senyalització, en conjunt amb la innovadora tecnologia d’haptics de superfície de Tanvas, constitueixen una associació ideal.”

El Mimo Vue amb TanvasTouch, que inclou haptics programables i textura definida pel programari, ja està disponible per un preu sorprenentment baix al lloc web de l’empresa. Ara per ara, l’empresa recomana el dispositiu per a diverses aplicacions, inclosos entorns puntuals de venda al detall; quioscs informatius interactius per a venda al detall, museus i entreteniment; activacions de marques d’esdeveniments especials i accessibilitat, entre d’altres.

Pel que fa al futur, David va dir que Mimo està centrant els seus esforços en dos àmbits. En primer lloc, la companyia estudia com impulsar l’adopció de AV-over-IP, una tecnologia popular per a la distribució de senyals d’àudio, vídeo i control a través de la infraestructura de xarxa.

La tecnologia s’utilitza cada vegada més per substituir els sistemes AV analògics convencionals, però el cost continua sent una barrera important per a l’adopció. “El problema és que són bastant cars”, va dir David. “Si intentéssim competir, hauríem afegit 2.000 dòlars a una exhibició de 300 dòlars. De moment, no crec que hi hagi un mercat per a una pantalla de 10 polzades que costi 2.300 dòlars. “

Mimo es compromet a proporcionar AV-over-IP a un cost assequible. “No vaig a dir que encara ho hem aconseguit, però tenim alguns conceptes al laboratori”, va dir David. “Aquest és el nostre objectiu principal a l’hora de investigar i dissenyar el nostre producte de nova generació.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me