SA Webhosts: solucions d’allotjament i creador de llocs assequibles que descomponen barreres als mercats en línia per a empresaris sud-africans

TL; DR: Johann Joubert va fundar SA Webhosts després de descobrir que els proveïdors d’allotjament internacionals no inclouen molts dels serveis que necessitaven les empreses sud-africanes. SA Webhosts va cobrir aquestes necessitats i, a mesura que la companyia anava creixent, va afegir el potent constructor web ItSoEzi al seu conjunt d’eines. I aviat, SA Webhosts llançarà una solució de comerç electrònic dissenyada per aconseguir que el lloc web d’un empresari funcioni en pocs minuts. Johann i el seu equip estan orgullosos d’ajudar a potenciar l’economia d’internet del país i assegura que el servei al client de l’empresa no és igual a cap..


Quan Johann Joubert tenia els seus primers anys 40, posseïa una empresa amb èxit a Sud-àfrica. De fet, la companyia ho va fer molt bé que no va tenir una gestió directa.

“El negoci havia sortit d’una mica. Vaig jugar a golf els dimecres i els dissabtes i sobretot em tocava els polzes “, va dir. “Així que vaig pensar:” Hi ha coses millors a veure amb el meu temps “i vaig començar a explorar com puc guanyar més diners a Internet”.

Quan Sud-àfrica es preparava per acollir la Copa Mundial del 2010, Johann va començar Book SA Online per atraure turistes a reservar allotjaments. Però va utilitzar un proveïdor d’allotjament internacional i va comprovar que tenia poca experiència amb el mercat sud-africà. Tot i que el lloc web no descartava com esperava, Johann va aprendre lliçons valuoses sobre màrqueting de nínxol i com promoure negocis en línia. També va descobrir el valor d’un bon host web.

Logotip de SA Webhosts

SA Webhosts va ser fundada per centrar-se en les necessitats d’allotjament de comerç electrònic d’empresaris sud-africans.

Va ser quan va llançar la seva pròpia empresa d’allotjament, SA Webhosts, dissenyada per a les necessitats úniques dels empresaris sud-africans, fins i tot aquells amb accés limitat a mètodes de pagament comuns occidentals, incloses les targetes de dèbit i de crèdit. Avui, és un dels serveis d’allotjament més importants del país, que ofereix noms de domini .co.za gratuïts i bústies de correu electrònic ilimitades, espai web i bases de dades MySQL als seus clients.

És la culminació de que Johann aprengués de les seves passes i creés un negoci amb més èxit del que havia previst inicialment. Però, a causa del seu contratemps amb la seva companyia de reserves, potser no s’havia adonat de l’extensió del problema d’allotjament al país natal.

“No podríeu posar cap preu en les lliçons que vaig aprendre amb l’experiència de llançar aquest negoci”, va dir Johann.

Crear un creador de llocs web potent i automatitzat per a empreses

Quan Johann va començar a construir SA Webhosts, va voler resoldre problemes d’allotjament exclusius al seu país. Entre els que es trobava hi havia l’accés als recursos que moltes altres empreses d’allotjament assumeixen que tenen els seus clients.

“Tenim una comunitat important de persones que tenen accés a Internet, però no tenen productes bàsics com targetes de crèdit o dèbit”, va dir Johann. “Alguns d’ells ni tan sols tenen accés a la banca per Internet. Tot i això, moltes d’aquestes persones tenen petites empreses que volen accedir a Internet. El meu objectiu era ajudar-los a fer-ho. ”

Així, va facilitar que els sud-africans es registressin en línia amb SA Webhosts eliminant algunes d’aquestes barreres. En comptes de requerir una targeta de crèdit o de dèbit, va permetre als clients pagar mitjançant EFT directe o mitjançant dipòsits en efectiu ATM, gratuïts a Sud-àfrica. Ara, aquell mercat d’empresaris sense explotar pot accedir fàcilment als serveis que necessiten, i aprofitar funcions gratuïtes.

Captures de pantalla de les plantilles ItSoEzi per a SA Webhosts

El creador de webs ItSoEzi facilita als empresaris el disseny de llocs web amb les seves plantilles i les seves funcions arrosseguades.

I a mesura que la seva base de clients creix, SA Webhosts segueix les seves demandes en evolució.

“Més gent busca desenvolupament de llocs web, així que vam decidir actualitzar el nostre creador de llocs web”, va dir Johann. “Ara fem servir ItSoEzi, que és la nostra companyia germana. Els nostres clients poden registrar-se ràpidament a ItSoEzi.com i accedir al seu creador web més gran de la línia. “

ItSoEzi té una àmplia varietat de plantilles i una simple interfície arrossegable. Aquesta funcionalitat significa que tant els principiants com els desenvolupadors experimentats poden treure el màxim partit de les seves funcions, i és gratuïta per a tots els clients de SA Webhosts..

Avui en dia, SA Webhosts i ItSoEzi proporcionen eines d’allotjament web accessibles i assequibles a tots els sud-africans, fins i tot aquells que no tenen accés als serveis tradicionals que molts amfitrions internacionals donen..

Continuar amb el ritme ràpid del comerç electrònic

Tot i que els llocs de comerç electrònic utilitzen SA Webhosts, la indústria a Sud-àfrica encara no està tan desenvolupada com als Estats Units o Europa.

“Quan vaig visitar els Estats Units el 2004, el meu amic em va demanar que portés una samarreta de Superman a casa. Però no en vaig trobar-ne enlloc. Cap de les botigues que vaig visitar no tenia res semblant ”, va dir Johann. “Així que vaig acabar ordenant una en línia mentre encara estava a Amèrica i em van lliurar en 24 hores. Em va sorprendre perquè no teníem res proper a aquest tipus de servei a Sud-àfrica. “

Tot i que el comerç electrònic sud-africà ha avançat molt des del 2004, les empreses en línia encara no estan en el punt que puguin lliurar mercaderies als clients al cap d’un dia d’alguna persona que comanda el producte. Aquesta persistent bretxa va inspirar Johann a desenvolupar les seves pròpies eines de creació de llocs web de comerç electrònic que permeten als clients de SA Webhosts apropar-se a aquestes capacitats..

Captura de pantalla de la pàgina principal de SA Webhosts

SA Webhosts es diferencia dels hostes internacionals en acceptar una àmplia varietat de formes de pagament.

“Em apassiona millorar els nostres serveis perquè crec que pot fer coses fantàstiques per a l’economia d’Internet sud-africana”, va dir Johann. “A més, només penso que la construcció de plataformes és genial. Estem publicant una solució de comerç en línia preparada per a l’ús, semblant a les aplicacions líders del mercat, però millor, més barata i més adequada a les necessitats del mercat d’aquest país. Separarà la nostra empresa de la nostra competència i farà que SA Webhosts sigui una solució tot-en-una més completa. “

El nou creador de llocs web permetrà als usuaris crear un lloc de comerç electrònic en pocs minuts. Com que totes les passarel·les de pagament ja estan configurades, els empresaris d’Internet només han d’afegir categories, productes i preus. La funció posa SA Webhosts en l’avantguarda del comerç electrònic sud-africà.

Centrat en les necessitats dels clients a Sud-àfrica

El que va començar amb una experiència impressionant de comerç electrònic fins a la Copa del Món de 2010 va culminar en la creació d’un servidor d’internet sud-africà que s’ajustés a la natura del mercat del país. I si bé els clients agraeixen com SA Webhosts compleix les seves necessitats úniques, també agraeixen el seu equip d’atenció al client sensible i útil..

“Alguns proveïdors d’allotjament creuen que la reducció de preus farà que més clients comprin els seus productes. No crec que aquest tipus de valor sigui el que la gent busca “, va dir Johann. “El que volen la majoria de clients són sistemes fàcils d’utilitzar i una gran atenció al client. Quan els nostres clients ens truquen, no els indicem en una direcció i diem: “Cal fer això, això o el següent.” Fem el treball per als nostres clients mentre els tenim en línia. “

I els seus clients han pres notificació. Un client, el president i conseller delegat de JetVision Holdings, ha treballat amb SA Webhosts des del 2012, i elogia l’empresa en un testimoni en línia..

“Jo sóc un client molt difícil de complaure, però, amb Johann i el seu equip, no he viscut un dia que em va fer sentir menys impressionat”, va dir. Un altre client, Daleen Botha, de King Print, va acordar, escrivint: “Són el proveïdor de serveis més senzill i eficient que he trobat. No només us guieu pel procés d’inscripció amb el mínim d’estrès, sinó que també obteniu una cosa bastant rara: un servei postvenda fantàstic ”.

SA Webhosts ofereix un servei especialitzat d’allotjament sud-africà amb un toc personal, precisament el que va plantejar Johann quan va començar.

“Quan els clients truquen i em parlen, pensen que sóc un vell amic per la meva manera de relacionar-me amb ells”, va dir. “El meu personal i jo tractem a les persones que ens truquen com a nombres. Això és una cosa que no canviarà mai. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me