Regal del dia: ajudant els desenvolupadors a comercialitzar els seus productes mitjançant promocions de programari gratuït

TL; DR: Durant més d’11 anys, Giveaway of the Day ha estat un recurs de màrqueting per a desenvolupadors i un proveïdor de programari gratuït per als usuaris finals. Negociant amb empreses de programari per arribar a promocions guanyadores d’ambdues parts, GOTD acull aplicacions i jocs gratuïts, amb llicència completa durant períodes de 24 hores. La seva comunitat d’usuaris obté programari gratuït, mentre que els desenvolupadors posen els seus productes davant d’una audiència de 100.000 visitants diaris i reben valuosos comentaris que poden utilitzar per millorar el seu treball. El lloc, que ara està traduït a dotze idiomes, ha evolucionat per oferir programari gratuït per a Windows, Android, iPhone i una categoria per a jocs, amb els plans per afegir aplicacions Mac en el futur..


Imagina’t que ets un programador de programari actual i que vàreu dedicar mesos a desenvolupar un RPG que creieu que podria oferir una mica de diners als gegants del programari més establerts. Tanmateix, us heu trobat amb un gran problema: ningú no ha sentit a parlar mai ni de la vostra partida.

Heu dedicat tot el temps i recursos a aquest nou producte i no us queda gaire al banc per llançar una campanya promocional per informar-vos-en. És aquí on un lloc com Giveaway of the Day (GOTD) es converteix en un valor inestimable per brillar els focus de les noves aplicacions, evitant que es perdin en la competència d’un mercat competitiu..

Si bé GOTD sovint ajuda a empreses de software més recents a comercialitzar productes, també dóna un cop de mà a empreses de programari més establertes com AVG, Ashampoo, CyberLink, IObit, Panda Security i Reallusion a l’hora de cridar l’atenció sobre les seves últimes ofertes. Amb més de 300 milions de visitants únics durant els darrers 11 anys, GOTD calcula que ha distribuït prop de mil milions de llicències.

“Giveaway of the Day és una solució perfecta per ajudar un nou producte a veure el món i aconseguir nous usuaris”, segons Auslogics, una companyia amb seu a Austràlia que publica programari d’optimització i manteniment d’ordinadors. “Els resultats que obté només proporcionant GOTD amb l’instal·lador i la clau de llicència són bàsicament els mateixos que els que obteniu gastant grans pressupostos en campanyes publicitàries en línia.”

Captura de pantalla de la pàgina d'inici del Giveaway of the Day

Giveaway of the Day ajuda als desenvolupadors de programari a promoure la seva feina mitjançant freebies diaris.

GOTD rep més de 100.000 visitants únics al dia que desitgen descarregar nous jocs i aplicacions, que estan disponibles de forma gratuïta amb les indicacions que s’han de descarregar i instal·lar en un termini de 24 hores. Els usuaris s’assabenten de les regales consultant diàriament el lloc o registrant-se en les notificacions i accedeixen a enllaços de descàrrega gratuïta compartint l’enllaç a la pàgina de Facebook de GOTD o sol·licitant un enllaç per correu electrònic..

Per evitar la difusió il·legal i fomentar les vendes posteriors als usuaris amants d’un joc o d’una aplicació, les versions gratuïtes de GOTD inclouen garanties integrades per prevenir la pirateria i no inclouen el suport tècnic gratuït ni les actualitzacions de programari que s’ofereixen amb edicions de pagament..

Si bé el benefici és clar per als usuaris finals, la col·laboració amb GOTD serveix per a desenvolupadors tres propòsits clau: exposició instantània, informació vàlida dels usuaris que es pot utilitzar per millorar les futures versions d’aplicacions i la possibilitat d’anunciar fins a cinc altres productes pel mateix. editor al costat del programari lliure.

El programari, com la majoria de les coses de la vida, rares vegades és perfecte en el primer moment, i la retroalimentació dels clients fa un llarg recorregut a l’hora d’assenyalar modificacions que poden portar aplicacions d’allò més bones. De fet, molts editors de programari gasten molt en les proves de programari i la distribució d’enquestes per aquest mateix feedback, un cost que els socis de GOTD poden evitar en gran mesura. Moltes promocions GOTD reben milers de comentaris, que poden contenir feedback valuós per als desenvolupadors.

Distribució i comercialització segura de programes amb llicència per a una audiència d’usuaris diaris de 100K

Quan GOTD va començar el 2006, el lloc estava donant llicències per a tota la vida amb les mateixes regles actuals de sense suport ni actualitzacions gratuïtes. Com que el model SaaS (Programari com a servei) va començar a guanyar tracció a la indústria, GOTD va decidir que necessitava evolucionar per satisfer les necessitats de distribució modernes..

“A mesura que passava el temps i el model basat en subscripcions era cada vegada més adoptat per molts desenvolupadors de programari, vam decidir que ja era hora de considerar mètodes alternatius de lliurament”, GOTD ens va parlar dels canvis en el seu model de negoci..

Ara, GOTD és més flexible amb els seus socis, incloent limitar el nombre de llicències per a una aplicació determinada o regalar versions de prova ampliada, que solen ser bones almenys durant un any. L’objectiu és arribar a un escenari guanyador per a GOTD i els seus socis, assegurant que aconsegueixen els seus objectius de màrqueting.

La pirateria és una preocupació natural a l’hora d’enviar fitxers d’instal·lació de programari, però l’equip GOTD va desenvolupar un sistema que impedeix als usuaris instal·lar programari després del període promocional de 24 hores..

“A diferència d’altres llocs web obsequiats, no agrupem fitxers d’instal·lació amb components addicionals, de manera que la nostra comunitat gaudeix d’experiència lliure de virus i anuncis amb els títols de programari que obtenen del nostre lloc web”, ens va dir GOTD..

Crear la campanya ideal per sensibilitzar les noves aplicacions

Tot i que moltes de les promocions de GOTD són amb socis de molt de temps, l’equip sempre busca activament noves empreses de programari per tal que apareguin al lloc. Els desenvolupadors interessats en la comercialització a través del lloc poden contactar-los a través de la pàgina de Facebook de GOTD o enviant un correu electrònic a l’equip per discutir les oportunitats de campanya.

“Estem oberts a qualsevol idea promocional que desenvolupin els desenvolupadors i estem sempre disposats a trobar una solució adequada per a qualsevol empresa”, ens va dir GOTD..

Després de negociar un acord mutuament beneficiós amb un editor o desenvolupador de programari, l’equip GOTD s’estableix en la data ideal per a la entrega i els seus editors preparen una pàgina de promoció per a ser aprovada pel desenvolupador abans del llançament..

Després del lliurament, GOTD proporciona resultats de la promoció de manera que l’empresa de programari obté una imatge clara de les estadístiques, inclosos el nombre estimat de descàrregues, el nombre de visitants i els informes de Google Analytics.

Evolució per satisfer les necessitats d’una comunitat cada vegada més diversa

En els darrers anys, el lloc ha estat buscant ampliar el seu abast mitjançant la col·laboració amb estudis de jocs més independents i amb intenció de repartir regals de jocs. Per tant, aquest és un moment ideal per portar aquell joc de joc desenvolupat a GOTD. En un termini de 24 hores, podeu aconseguir que el vostre joc tingui davant de 100.000 usuaris, generant un seriós sonor mentre feu un error inicial a través dels seus comentaris..

“Fa un any, regalàvem jocs només els caps de setmana”, ens va dir GOTD. “Ara, a més de la setmana, també fem regals a la setmana i fem concursos setmanals. El nostre objectiu és oferir un nou joc cada 24 hores. “

GOTD va tenir un èxit molt aviat i, finalment, va esquerdar els 1.000 llocs web més visitats, segons el rànquing d’Alexa al setembre del 2011. Tot i això, l’equip es preocupa més de crear col·laboracions a llarg termini que d’incrementar els números..

“El signe més important que el lloc té èxit és el comentari que rebem de la nostra comunitat i dels desenvolupadors amb què treballem”, ens va dir GOTD. “Sempre és inspirador per a nosaltres conèixer com ajuda el nostre treball a ambdues parts. Per això, estem sempre oberts a noves idees i fem tot el possible per complir les expectatives de totes les persones que visiten el nostre lloc web, sigui un consumidor o un soci potencial. “

Captura de pantalla d’iPhone i entrega d’aplicacions Android

GOTD ofereix regals separats per a aplicacions per a iPhone i Android, donant servei a una audiència més gran d’usuaris i desenvolupadors.

Amb usuaris i desenvolupadors de programari a tot el món, l’equip de GOTD va veure la demanda d’un lloc multilingüe. El lloc ha estat traduït des de la seva creació a 12 idiomes (anglès, espanyol, italià, alemany, francès, portuguès, holandès, rus, japonès, turc, grec i romanès). I com que no tothom utilitza el mateix sistema operatiu o dispositiu, el lloc també ha evolucionat fins a oferir regals que van més enllà de Windows, inclosos els regals de jocs i aplicacions per a dispositius i iPhones Android..

“Estem desitjant llançar una altra sucursal web dedicada a obsequis amb aplicacions de Mac”, ens va dir GOTD. “No podem dir amb certesa quan es publicarà exactament aquesta plataforma, però convidem als desenvolupadors de Mac a participar en el procés de conformació d’aquesta plataforma.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map