Ràpid, fiable i escalable: les solucions d’allotjament basades en SSD de VernalWeb ajuden a les startups a construir i mantenir la presència en línia amb facilitat

TL; DR: VernalWeb, basada a Bangla Desh, fundada el 2014 per oferir solucions d’allotjament compartides, núvols, virtuals i dedicades d’alt rendiment d’alt rendiment, capacita les startups per establir i fer créixer la seva presència en línia. En els cinc anys des de la seva creació, l’empresa centrada en el client ha treballat per ajudar els usuaris a escalar la seva presència en línia en el pas del creixement empresarial. Amb punts de preu baix, suport sensible i una cartera de serveis gestionats, la companyia està eliminant les barreres d’entrada als mercats en línia per als clients de tot el món.


Per a la majoria de mecenes de l’era digital, els telèfons intel·ligents s’han convertit en un company de tot el dia. La investigació ho diu tot: Un interessant 71% dels adults enquestats en una enquesta recent va dir que dorm amb o al costat dels seus telèfons mòbils, i 1 de cada 3 persones admeten comprovar-les al mig de la nit. La història és la mateixa a la sortida del sol, i els informes suggereixen que 4 de cada cinc usuaris de telèfons intel·ligents comproven el telèfon als 15 minuts després de despertar.

Al mateix temps, la majoria dels consumidors recorren a Internet quan cerquen productes i serveis. Per als empresaris que busquen un avantatge competitiu, aquestes estadístiques posen de manifest una veritat innegable: en el món basat en la tecnologia actual, no és suficient construir un lloc web. Per a la possibilitat de captar l’atenció del consumidor modern, les empreses han d’evitar els temps morts tant el dia com la nit.

Amb una reputació de fiabilitat i suport 24 hores, empreses com VernalWeb estan ajudant les empreses a fer-ho. El fundador Saief Mahmud va ingressar el 2014 al dinamitzador mercat d’allotjament de Bangla Desh, amb la missió de proporcionar solucions d’allotjament d’alt rendiment, atenció al client amb coneixement i preus favorables per a carteres.

“Hem intentat omplir un buit en la indústria d’allotjament de Bangla Desh proporcionant una gran assistència al client perquè les startups es posin en línia i resolguin ràpidament qualsevol problema que poguessin afrontar”, va dir Saief..

En els cinc anys des de la seva creació, VernalWeb ha mantingut el seu enfocament centrat en el client per proporcionar solucions d’allotjament compartides, núvols, virtuals i dedicades. L’empresa s’enorgulleix del seu equip de suport fiable i de resposta i amb una garantia de satisfacció del 100%.

Amb punts de preu assequibles i nous serveis al núvol gestionat, VernalWeb continua eliminant les barreres d’entrada als mercats en línia per a startups i empreses establertes per igual..

Hosting compartit, núvol, virtual i dedicat centrat en el client

La cartera de solucions d’allotjament de VernalWeb ofereix a les empreses tot el que necessiten per posar-se en funcionament i en línia. Saief va dir que molts clients comencen amb els plans compartits basats en SSD de l’empresa, que inclouen un nom de domini gratuït i certificats SSL gratuïts. En cas d’emergència, el sistema de còpia de seguretat automàtica de l’empresa emmagatzema fitxers i bases de dades per assegurar que els clients no perden mai dades precioses, i el procés de restauració es finalitza gratuïtament..

Necessiteu ajuda per crear el vostre lloc? L’equip de dissenyadors intern de VernalWeb & Els desenvolupadors estan disponibles per lliurar llocs web personalitzats segons sigui necessari. L’empresa també ofereix una gamma de plans d’allotjament optimitzats per a sistemes de gestió de continguts, inclosos WordPress, Joomla i Drupal; així com plans per a plataformes de comerç electrònic com Magento, OpenCart i PrestaShop.

Banner que mostra les solucions d'allotjament compartit basades en SSD d'EzzyTech

Els plans compartits basats en SSD de l’empresa inclouen un nom de domini gratuït i certificats SSL gratuïts.

Però VernalWeb no abandona els clients un cop estan funcionant. Al cap i a la fi, per a negocis en línia, la incapacitat d’escalar pot ser un malson costós: imagineu com us sentireu si el vostre lloc de comerç electrònic rebés una afluència de trànsit (més vendes!) I es trencés ràpidament. Reconeixent els elevats costos monetaris i de reputació dels temps d’inactivitat, VernalWeb ha creat una plataforma escalable perfecta per adaptar-se al creixement ràpid amb solucions fiables i flexibles que creixen al pas del seu negoci..

“Molts dels nostres clients comencen amb hosting compartit i passen a solucions núvols, VPS i solucions dedicades a mesura que creixen les seves empreses”, va dir Saief..

L’entorn d’allotjament en núvol de l’empresa, per exemple, és extraordinàriament escalable a un preu assequible. Per obtenir el màxim control i estabilitat, els plans VPS gestionats per VernalWeb asseguren un rendiment constant. Els servidors dedicats de l’empresa són perfectament optimitzats per a la rapidesa, la seguretat i l’escalabilitat, perfectes per allotjar grans bases de dades i manejar trànsit pesat. La companyia ofereix allotjament compartit a Mont-real i Singapur; va gestionar VPS a través de centres de dades a Los Angeles, Nova York i Països Baixos; i allotjament dedicat fora de centres de dades a Los Angeles, Nova York i Miami.

Un equip de suport fiable i sensible que valora el vostre temps

És difícil negar la influència del servei d’atenció al client en l’èxit d’una empresa d’acollida tenint en compte que el 44% dels consumidors nord-americans portaran el seu negoci en un altre lloc després de rebre un servei deficient. I els informes recents indiquen que la tendència no és probable que s’alenteixi aviat: el 2020, es projecta que l’experiència del client esdevindrà més valuosa per als consumidors que el preu o fins i tot el producte mateix..

Conscient que una única interacció negativa pot allunyar un client de bé, l’equip que hi ha darrere de VernalWeb pretén oferir un servei constantment excel·lent, tant si els clients arriben a través d’un bitllet d’assistència, una trucada telefònica o un xat en directe. La companyia forma als seus experts interns per ajudar els clients amb qualsevol problema relacionat amb el servei d’allotjament 24 hores.

Logotips que representen suport, seguretat i rendiment

El servei d’atenció al client és el diferenciador clau de VernalWeb, seguit de la seguretat i el rendiment.

I perquè les migracions poden ser un dels aspectes més desconcertants per canviar a un nou host, VernalWeb pretén fer-les el més indolors possible amb les migracions gratuïtes i l’aprovisionament automàtic. Per descomptat, l’equip d’assistència 24/7 de la companyia està disponible durant tot el procés per facilitar la transició.

Les revisions al lloc web de VernalWeb testimonien la naturalesa responsiva del personal d’assistència tècnica de l’empresa. “Després d’un gran problema amb el meu lloc web, em vaig trobar amb VernalWeb”, va dir el client Monjur Morshed en una revisió al lloc web de l’empresa. “El que em va fer quedar amb VernalWeb va ser el seu equip tècnic, sempre disponible quan buscava el seu suport – i també l’estabilitat dels servidors, sense temps d’inactivitat”.

Punts de preu baix combinats amb una garantia de satisfacció del 100%

No és cap secret que els empresaris sovint esbrinin en els seus propis comptes d’estalvi per finançar els seus esforços. Segons l’Administració de petites empreses, els comptes d’estalvi personal i familiar són la font de capital més utilitzada per finançar el creixement empresarial, seguida de beneficis i actius, préstecs financers i targetes de crèdit. Tenint en compte que el 23% de les petites empreses fracassen perquè simplement es queden sense efectiu, els empresaris han de vigilar els seus pressupostos de prop.

VernalWeb proporciona als startups un avantatge al respecte, proporcionant paquets d’allotjament integrats a preus assequibles. L’allotjament web compartit de cPanel compartit de l’empresa, per exemple, comença a preus fins a 1,88 dòlars al mes per un paquet bàsic. Fins i tot els seus paquets d’allotjament gestionats són ajustats al pressupost, amb hosting de WordPress gestionat a partir de 7,95 dòlars al mes i administrats servidors privats virtuals per només 35,95 dòlars al mes.

Saief ens ha explicat que tots els paquets estan garantits amb la garantia de satisfacció del 100%. “Els nostres especialistes estan molt dedicats a portar la infraestructura de hosting del vostre negoci al següent nivell”, va dir. “La satisfacció dels nostres clients és la nostra prioritat màxima.”

La garantia de la companyia especifica que qualsevol client que consideri que VernalWeb no és adequat per a ells podrà rebre un reemborsament complet en un termini de 30 dies – no es fa cap pregunta. Per garantir la fiabilitat, l’empresa també ofereix una garantia de temps de vida del 99,9%, que segons el lloc web de l’empresa, permet una xarxa de seguretat del 0,1% cada mes per permetre reparacions i fer front a circumstàncies inevitables..

Nou a VernalWeb: un servei d’allotjament en núvol gestionat assequible

Saief ens va dir que VernalWeb s’està convertint ràpidament en el seu allotjament en núvol basat en SSD, dissenyat amb la tecnologia més recent per millorar el rendiment dels llocs de clients. L’oferta més recent de l’empresa: una plataforma en núvol gestionada completament, també inclou un complement de rapel·lació de velocitat per a la memòria cau de fitxers bàsics i fer que els llocs funcionin amb més eficiència.

Els nous serveis d’allotjament en núvol gestionats de l’empresa van des d’un pla d’inici de 49,95 dòlars mensuals, amb 2 GB de RAM i 30 GB d’emmagatzematge SSD; amb un pla de negoci de 129,95 dòlars mensuals amb 12 GB de memòria RAM i emmagatzematge SSD de 192 GB.

Aquests plans representen les darreres eines que la companyia ofereix com a part de la seva missió d’ajudar els empresaris a assolir un avantatge competitiu en el nostre món impulsat per la tecnologia. Per descomptat, vénen avalats pel mateix suport 24 hores al dia per què es coneix per VernalWeb, tant de dia com de nit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me