PrintingForLess es manté fidel a les seves arrels de Printshop mentre s’innova l’automatització per al màrqueting de correu electrònic directe per obtenir resultats

TL; DR: La primera botiga d’impressió en línia del món ara impulsa innovacions en tecnologies d’automatització de vendes i comercialització. PrintingForLess, que ha estat gestionant treballs d’impressió personalitzats d’alta qualitat i personalitzats durant els darrers vint anys, ha centrat la seva atenció en automatització de màrqueting i integracions de CRM que ajuden els equips de màrqueting i vendes a impulsar les conversions mitjançant una divulgació personalitzada i basada en dades. L’evolució de la cultura d’oficina, l’ètica laboral i l’atenció al client de PFL són essencials per a l’èxit de l’empresa i les seves últimes innovacions han provocat un creixement recent. Amb arrels que es remunten al segle anterior, és inspirador veure una empresa pionera encara trobant noves maneres de transformar-se mitjançant noves estratègies empresarials..


El màrqueting modern s’ha convertit en tota la comprensió del vostre client i en el lliurament de continguts personalitzats oportuns i que generen taxes de conversió més elevades.

Aquest concepte ara s’accepta a les estratosferes de correu electrònic i de xarxes socials amb un software d’automatització de màrqueting al lloc que utilitza dades recollides per comercialitzar digitalment productes rellevants als clients interessats en el moment adequat..

En el passat, es tractava de bústies que es completaven amb fulletons de correu directe. Ara que la majoria de comerciants segueixen la ruta digital, els seus clients rebran un desbordament de les bústies d’entrada, provocant que els consumidors siguin més receptius al correu físic que els sigui rellevant..

Retrat de Samantha Patterson, responsable de màrqueting per a PrintingForLess

Samantha Patterson, de la PFL, ens va dir que les empreses es concentren en el correu directe com a estratègia de compromís ja que la gent ja no rep tantes peces de correu directe..

Com a resposta a les tendències de màrqueting modernes, PrintingForLess (PFL), ha evolucionat des de la primera impremta de comerç electrònic del món a oferir als clients integracions de programari que automatitzen el lliurament de màrqueting de correu electrònic rellevant i rellevant..

Les empreses que utilitzen aquest enfocament maximitzen els seus pressupostos de màrqueting assegurant que els clients que orienten són més propensos a convertir-los perquè han mostrat interès en productes o serveis similars..

“No parlem del missatge directe i directe de correu brossa del spam”, va dir Samantha Patterson, responsable de màrqueting de PFL. “Permetem que els enviaments de correu electrònic siguin activats pel comportament del comprador i personalitzats amb dades que s’han recollit al vostre CRM o a la vostra plataforma d’automatització de màrqueting. Això proporciona una experiència rellevant del client i és més probable que efectuï una conversió. “

La PFL va començar el 1996 a Livingston, Montana, i la companyia ha crescut ràpidament, particularment en els últims tres anys amb la companyia que abasta la tecnologia que permet als venedors i venedors millorar la seva artesania..

“Tot el que fem és ajudar els venedors i venedors a millorar la seva feina i obtenir els resultats que busquen”, va dir Samantha. “Ja sigui a través dels nostres gestors d’èxit dedicats o de les nostres solucions tecnològiques que automatitzen i fan que aquestes peces d’impressió siguin més oportunes”.

Tres integracions PFL que potencien els equips de màrqueting i vendes

Tot i que l’objectiu original de PFL era proporcionar treballs d’impressió personalitzats de gran qualitat i fiables a clients individuals i corporatius, l’empresa ha superat les seves arrels mitjançant innovadores integracions de programari per a CRM i plataformes d’automatització de màrqueting com Salesforce, Marketo i Oracle Marketing Cloud..

El 2014, el fundador i conseller delegat de PFL, Andrew Field, es va adonar que els camps del màrqueting i les vendes estaven canviant cap a l’automatització de màrqueting basada en dades i es va preguntar per què hauria de ser diferent el màrqueting de correu electrònic o d’impressió..

La companyia s’ha mantingut fidel als treballs d’impressió personalitzats que es poden remuntar al segle anterior. Al mateix temps, ha estat desenvolupant una tecnologia de serveis a les empreses que ajuda als equips de vendes i màrqueting de les empreses a fer les delícies dels seus clients amb contingut rellevant. Entre els clients corporatius de PFL es troben Metro, Burger King, Zappos, Southwest Airlines, Esurance, Adobe, Apttus i Gartner. PFL ha desenvolupat tres innovacions clau durant els darrers anys que ajuden a assolir aquests objectius.

1. Màrqueting tàctil. El màrqueting directe de correu electrònic ben programat proporciona resultats

Els consumidors que hagin navegat alguna vegada en un lloc de comerç electrònic, han afegit un producte a la seva cistella de la compra i després l’han abandonat, podrien haver notat un correu electrònic puntualment publicitari que oferia una bona oferta en aquest mateix article. Aquest és un exemple d’automatització de màrqueting per correu electrònic, en què els desencadenants específics impulsen accions particulars i PFL fa el mateix amb el correu directe a través de la seva automatització de màrqueting tàctil (TMA)..

Una aplicació que s’integra amb les populars plataformes d’automatització de màrqueting CRM i màrqueting que la majoria de comercialitzadors ja utilitzen, TMA ajuda a impulsar els resultats mitjançant l’ús de dades per desencadenar el lliurament de correu directe directe, productes promocionals i kits de vendes. Els clients reben ofertes a les quals té més probabilitats de respondre, cosa que genera més vendes.

“És una altra manera de proporcionar a un client potencial una cosa que és realment rellevant per a ells en un esforç per orientar-los cap a una compra”, va dir Samantha. “Altres casos d’ús inclouen gestió de preferències, compliment regulatori, màrqueting basat en comptes, venda directa, venda creuada i màrqueting de fidelització.”

2. SwagIQ: les notes i paquets personalitzats impressionen els clients i augmenten les taxes de conversió

PFL també ha desenvolupat una integració de Salesforce que facilita als venedors la possibilitat de connectar-se amb les seves millors perspectives i avantatges. Samantha ens explica que l’utilitzen principalment les empreses B2B, permetent als seus equips de vendes fer servir enviaments tangibles personalitzats 1: 1, activats directament des de Salesforce.

Alguns dels paquets d’impacte que els equips de vendes han enviat a través de SwagIQ inclouen kits de còctels de viatge, aperitius gourmet, altaveus Bluetooth i fabricants de crispetes de blat de moro, però cap regal és massa grandiós o obscur. La integració permet fer missatgeria personalitzada i embalatges personalitzats per garantir que els clients senten que reben un tractament especial.

Els equips de vendes reben notificacions a Salesforce per al seu enviament i lliurament, de manera que sempre saben el moment ideal per fer una trucada telefònica per tancar una venda. A més, hi ha analítiques integrades de manera que els equips puguin veure quins regals són els que generen més conversions.

3. Centre de màrqueting personal: solució d’habilitats per a vendes impulsada per dades per a empreses empresarials

La darrera integració de programari de PFL combina elements de les dues solucions anteriors per a empreses a gran escala. El Centre de Màrqueting Personal (PMC) fusiona la força de vendes i l’automatització de màrqueting en una plataforma, proporcionant als representants de vendes la possibilitat d’enviar comunicacions impreses, digitals o socials a través de la plataforma CRM alhora que s’asseguren que segueixen la marca..

“PMC és una victòria per als equips de vendes i màrqueting”, va dir Samantha. “Els representants de vendes poden personalitzar els actius de màrqueting sense sortir de marca i poden tancar ofertes més ràpidament enviant el missatge adequat en el moment adequat. Els venedors no s’han de preocupar del compliment i de tenir una visibilitat completa del rendiment del contingut. “

PMC proporciona als equips de vendes accés a plantilles de correu electrònic, correu electrònic i xarxes socials que poden personalitzar per a la seva divulgació, alhora que garanteix el compliment de la missatgeria i altres regulacions.

Amb els administradors d’èxit del client, PFL actua com a socis per als clients

D’atenció al detall que inclouen treballs d’impressió personalitzada als gestors d’èxit dedicats als clients que ajuden als equips de màrqueting i vendes a treure el màxim profit de les seves integracions d’automatització, els empleats de PFL es comprometen a tenir un servei excel·lent al client..

“Anem més enllà de la tecnologia i proporcionem als nostres clients consultes de màrqueting integrades i improvisades per assegurar-se que veuen els resultats de màrqueting multicanal que desitgen”, va dir Samantha. “El seu èxit és realment el nostre èxit.”

Els gestors d’èxit de clients dedicats es troben a les primeres línies cada dia, responent a les preguntes dels clients i donant-los noves idees sobre com maximitzar el seu èxit de màrqueting i vendes..

“El gestor d’èxit del client està realment allà per escoltar i preguntar sobre quins són els objectius que busquen”, va dir Samantha. “Quins són els principals indicadors de referència (indicadors de rendiment bàsics) que volen conduir? I com els podem ajudar?

El Cel és el Límit d’aquest pioner d’impressió de comerç electrònic basat en Montana amb una pròspera cultura d’oficina

Si bé la seva reputació com a empresa d’impressió líder i el seu compromís amb les innovacions tècniques és de destacar, són les persones i la cultura que hi ha darrere de la marca PFL que destaquen realment.

Si visitessis la seva seu central a Montana, trobaríeu el conseller delegat, Andrew, evitant la seva oficina i passant temps al pis amb els seus més de 200 empleats, que tothom coneix per nom..

“Ell està constantment consultant a la gent, i és bàsic amb tots els membres de la companyia, cosa que és notable”, va dir Samantha. “Tots coneixen Andrew. Té molt de respecte per les persones que treballen per ell. “

És una empresa dura i divertida que promou l’equilibri entre la vida laboral i la que permet als empleats portar els seus gossos i fills a treballar. Samantha té un nen que passa temps a la guarderia a l’interior. Ens va dir que l’ambient a l’oficina és extremadament optimista i enèrgic.

L’empresa està creixent i evolucionant ràpidament, especialment durant els últims tres anys, amb l’enfocament recent en el desenvolupament de noves tecnologies que ajuden els equips de màrqueting i vendes a generar conversions. És un lloc emocionant per als centenars d’empleats de Samantha i PFL.

“Cada dia és alguna cosa nova”, va dir Samantha. “A vegades és una mica difícil mantenir-se perquè ens movem tan ràpid, però mai he tingut un dia avorrit a la feina.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me