Precisa, eficaç i fàcil d’utilitzar: SpamExperts proporciona solucions de filtratge i arxivatge de correu electrònic professionals, basades en dades

TL; DR: SpamExperts, que ara forma part de la família SolarWinds MSP, és un proveïdor líder de solucions de seguretat per a proveïdors de serveis d’internet i empreses d’arreu del món. La companyia aborda els filtres de correu electrònic entrants i sortints mitjançant un enfocament basat en investigacions mitjançant una base de dades d’amenaça en temps real. Amb una protecció addicional per a Office 365 i els plans per al desenvolupament continu, SpamExperts es compromet a construir una suite creixent d’eines de seguretat de correu electrònic..


El programari maliciós, conegut com a programari maliciós, està dissenyat específicament per causar danys en un equip, servidor, client o xarxa. L’amenaça destructiva pren moltes formes, com ara virus, phishing, ransomware, cucs, spyware i cavalls de Troia, però hi ha una cridanera comunitat: segons l’informe d’investigació de la violació de 2018 de Verizon, el 92% de tot el programari maliciós es lliura per correu electrònic..

Conèixer aquests gremlins digitals són parcials a la safata d’entrada, i apareixen de noves formes gairebé diàriament, les empreses experimentades mantenen les netes safates d’entrada aprofitant les solucions de filtratge de correu electrònic anti-spam que es basen en les dades actuals. SpamExperts, per exemple, té la missió de protegir el correu electrònic a tot el món oferint solucions de seguretat premium centrades en la necessitat del client.

Sam Renkema, CEO de SpamExperts, i logotip de l'empresa

El conseller delegat Sam Renkema, que va fundar SpamExperts el 2005, està en missió de protegir el correu electrònic a tot el món.

“Hem notat la creixent amenaça de pirates informàtics, virus, spam, phishing i robatori d’identitat, així com la necessitat de protegir informació comercial”, va dir Sam Renkema, director de Product Management, de SpamExperts. “Les pràctiques de cibegigiene com les solucions de seguretat de correu electrònic que oferim són encara crucials per prevenir problemes”.

Fundada el 2005, SpamExperts acumula gairebé 15 anys d’experiència com a líder en seguretat de correu electrònic per ajudar a proveïdors de serveis i empreses d’arreu del món a mantenir-se en seguretat en l’entorn en constant evolució de programari maliciós.

L’enfocament basat en la investigació de la companyia per a la seguretat del correu electrònic utilitza una base de dades d’amenaça avançada per garantir la màxima seguretat, control i continuïtat del correu electrònic. Amb una protecció addicional per als usuaris d’Office 365 i un desenvolupament de productes continuat basat en la retroalimentació dels usuaris, SpamExperts es dedica a construir la defensa més forta possible contra les amenaces digitals.

Líder en seguretat de correu electrònic per a proveïdors de serveis i empreses a tot el món

Amb seu a Amsterdam amb una segona oficina més important a Romania, SpamExperts havia proporcionat protecció i arxivatge de correu electrònic basat en SaaS per a proveïdors de serveis gestionats, proveïdors de serveis d’internet, telcos i altres proveïdors de TI durant més de deu anys abans que SolarWinds MSP l’adquirís el 2017..

“Com a part de la família MSW de SolarWinds, SpamExperts dóna servei a un equip global centrat en oferir servei al client d’alta qualitat i solucions intel·ligents”, va dir Sam. “Mentre treballem a oficines de tot el món, funcionem com un equip unit dedicat a una cosa: l’èxit del client”.

SpamExperts ara forma part del SolarWinds MSP

SpamExperts, que ara forma part de la família MSW SolarWinds, ha sorgit com a líder mundial en seguretat de correu electrònic.

Des d’aleshores, SpamExperts s’ha convertit ràpidament en un proveïdor líder mundial de solucions de seguretat de correu electrònic que es poden desplegar al núvol o a les instal·lacions locals, juntament amb serveis per a l’arxiu de correu electrònic i el filtratge de correu brossa i de correu d’entrada i sortint..

“Amb el tremenda creixement de la indústria d’allotjament web també hi ha hagut una oportunitat tremenda de donar suport a aquest sector en expansió amb les solucions que necessiten per tenir èxit”, va dir Sam. “La protecció per correu electrònic és fonamental per als proveïdors, ja que busquen ajudar els serveis de correu electrònic segurs i fiables per als seus clients.”

Els robustos sistemes de seguretat de correu electrònic de SpamExperts estan dissenyats per oferir seguretat premium mitjançant una intuïtiva interfície gràfica d’usuari. El sistema protegeix la xarxa contra totes les amenaces de la xarxa basades en correu electrònic per mitigar el risc que els usuaris sense saber-ho de ser víctima d’amenaces malintencionades.

La plataforma també es va dissenyar per estalviar recursos i costos per als usuaris. SpamExperts instal·la, monitoritza, actualitza i manté els sistemes de seguretat de correu electrònic dels seus clients, de manera que tenen més temps per centrar-se en les seves missions fonamentals. A més, l’empresa proporciona un model de negoci a mida junt amb una garantia de preu més baix en comparació amb altres solucions de la mateixa qualitat del servei..

Un enfocament basat en la recerca que aprofita una base de dades de amenaces en temps real

Les amenaces relacionades amb el correu electrònic, com el programari maliciós, poden originar les primeres formes d’amenaces digitals, però això no significa que hagin deixat de créixer tant en termes de prevalença com de sofisticació. Des de la pèrdua de dades i els danys reputacionals fins a la pèrdua de dades sensibles, aquestes amenaces poden afectar greument les operacions comercials.

Les amenaces emergents són tan habituals que el Centre d’anàlisi i anàlisi de dades d’informació multiestatal mapeja les 10 principals amenaces habituals de programari maliciós que s’observen des de les xarxes locals i estatals de control cada mes. És per això que és crucial que SpamExperts s’apropi a la seguretat del correu electrònic amb un fort focus en la investigació i el desenvolupament, mitjançant solucions basades en dades que treuen de la intel·ligència d’una base de dades d’amenaça global, en temps real..

Un mapa de les oficines de SpamExperts

SpamExperts té seu a Amsterdam amb oficines secundàries a tot el món.

“Tenim una base de dades d’amenaça en temps real, amb tecnologies d’autoaprenentatge basades en amenaces detectades recentment i compartides amb tots els clients a tot el món”, va dir Sam. “A més, proporcionem cicles de llançament regular amb una funcionalitat de producte nova basada en gran mesura en l’aportació del client.”

Sam va dir que SpamExperts gestiona els seus conjunts de dades propietaris internament sota el control total de l’equip de SpamExperts per assegurar serveis de seguretat de correu electrònic d’alta qualitat..

“Els nostres productes de seguretat de correu electrònic (filtratge de correu electrònic entrant i sortint i arxivatge de correu electrònic) es van crear inicialment tenint en compte proveïdors d’allotjament web i proveïdors d’accés, tenint en compte la seva necessitat de seguretat de correu intel·ligent automatitzada, opcions de desplegament local i en núvol i opcions de marca privada, Va dir Sam.

Filtratge de correu electrònic entrant i sortint, més arxivatge de correu electrònic

Les solucions de filtratge de correu electrònic entrants proporcionades per SpamExperts utilitzen algoritmes avançats i mètodes de detecció de patrons per separar el correu electrònic de confiança del correu electrònic massiu no sol·licitat. El servei ofereix una protecció completa de la safata d’entrada alhora que garanteix el màxim control i s’ha demostrat que augmenta la productivitat dels empleats mitjançant un nombre reduït de correus electrònics malbaratats i una major gestió del temps.

Les solucions de filtratge de correu electrònic sortint de SpamExperts impedeixen que el correu brossa s’enviï accidentalment de la vostra xarxa a través d’un compte compromès; així es salvaguardaran els vostres rangs d’IP, garantint la fiabilitat del servei i garantint la continuïtat del correu electrònic. El servei de passarel·la reorienta el correu electrònic sortint a través de filtres de correu brossa i de virus mitjançant una intuïta interfície web o a través de l’API.

A més, el sistema completament gestionat es pot desplegar al núvol amfitrió de SpamExperts o executar-se en un núvol privat. De qualsevol forma, la solució SaaS és controlada les 24 hores del dia, els set dies de la setmana i els 365 dies de l’any per SpamExperts.

Finalment, el servei d’arxiu de correu electrònic de SpamExperts ajuda a les empreses a assolir el compliment legal mitjançant un sistema avançat amb funcionalitats de cerca indexades i opcions d’emmagatzematge per domini. De la mateixa manera que amb les solucions de correu electrònic entrants i sortents de l’empresa, els usuaris poden executar el sistema d’arxiu de correu electrònic al núvol allotjament a SpamExperts o localment a través d’una solució de núvol privada.

Sam també va dir que SolarWinds Mail Assure, construït com a part de l’adquisició de SpamExperts, ajuda a un conjunt específic de clients a assolir molts dels mateixos objectius que les solucions de la marca SpamExperts. “Els nostres productes serveixen diferents verticals del mercat, tot amb l’objectiu compartit de protegir millor i protegir el correu electrònic”, va dir. “Els serveis de SpamExperts estan orientats a proveïdors d’allotjament web i telcos, i SolarWinds Mail Assure està adaptat a proveïdors de serveis gestionats, distribuïdors i operacions informàtiques.”

Desenvolupament continu i protecció addicional per als usuaris d’Office 365

A més dels avantatges esmentats, Sam va dir que SolarWinds Mail Assure proporciona avantatges únics als usuaris de Microsoft Office365. Com que la mida i la visibilitat d’aquestes organitzacions tan grans poden convertir-les en objectius d’alt valor per a ciberdelinqüents, SpamExperts s’esforça per ajudar els clients a salvaguardar el correu electrònic d’Office 365 amb una capa addicional de seguretat i control..

La plataforma de processament de correu electrònic distribuïda té una característica de continuïtat robusta que garanteix el rendiment fins i tot quan el servidor de Microsoft està a la baixa. “El nostre programari de filtratge emmagatzema els correus electrònics i intenta distribuir correus, oferint un flux de correu electrònic ininterromput i accés a correu electrònic en cua, arxivat o en quarantena durant les parades de correu electrònic o els temps morts”, va dir Sam. “D’aquesta manera, el nostre programari ofereix una protecció addicional als usuaris d’Office 365, que poden continuar rebent, redactant i enviant correu electrònic sense interrupcions.”

Sam, amb els cicles de llançament regular, va dir que els productes SpamExperts estan continuament desenvolupant-los en línia amb el panorama de la seguretat. “Continuarem invertint en investigació i desenvolupament que ens permeti satisfer les necessitats del mercat en constant evolució”, va dir.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me