Poseu-vos davant del vostre públic objectiu: BlogDash connecta les marques amb influents per implementar estratègies de màrqueting de contingut que funcionen.

TL; DR: Fa més d’una dècada, BlogDash va reconèixer l’impacte que els bloggers podrien tenir en el màrqueting de continguts i va construir una plataforma per connectar-los amb empreses rellevants. Ara, aquests influencers s’estan convertint en una part crítica de la imatge de marca i el màrqueting de contingut ha superat la majoria d’altres estratègies publicitàries. És per això que BlogDash ajuda les empreses (inclosos gegants com Intel i Hewlett-Packard) a desenvolupar campanyes de futur que ressonen amb el seu públic. BlogDash combina els seus clients amb veus influents que poden impulsar el SEO, la comunicació de xarxes socials i el trànsit basat en contingut de qualitat.


Les estratègies publicitàries han canviat dramàticament durant les últimes tres dècades a mesura que Internet ha evolucionat. No són suficients les oficines plenes de professionals del màrqueting que creen jingles atractius o anuncis de televisió memorables perquè les marques tinguin èxit en el panorama modern.

Avui en dia, més del 55% dels venedors identifiquen la comercialització de continguts (que és contingut creat amb un producte i propòsit en ment) com la seva estratègia principal d’entrada. I els populars bloggers, YouTubers i influencers de xarxes socials han aparegut com els venedors de continguts més cobejats.

L’estratègia ja no és opcional segons Steve Koulouris, consultor de màrqueting de continguts de BlogDash, una plataforma que connecta marques amb aquells bloggers influents.

Logotip de BlogDash

Fa més d’una dècada, BlogDash va reconèixer que els blocaires podien aportar autenticitat al màrqueting de continguts.

“Si ets una marca, ara has de saltar al vagó de banda d’influencer”, va dir. “Les marques han de considerar-ho com un aspecte clau de les seves estratègies de màrqueting.”

Steve va assenyalar Snow, una empresa que va dissenyar un innovador sistema de blanqueig de dents, com a potent exemple de màrqueting eficaç de contingut. De fet, Snow s’ha convertit ràpidament en un negoci de gairebé 100 milions de dòlars, basant-se només en el màrqueting de contingut.

“El màrqueting d’influencer funciona, i la prova hi ha”, va dir Steve.

BlogDash ha estat al negoci de màrqueting de continguts des del 2008 quan els blocs van aparèixer com a canal publicitari. La companyia va reconèixer el poder que tenia el format per connectar empreses amb el seu públic objectiu mitjançant contingut rellevant.

Amb el seu paquet de servei complet de la campanya, BlogDash pot controlar la divulgació de blogger i troba influents per generar contingut –i sonar– sobre una empresa per impulsar el trànsit i les vendes..

I les estratègies de BlogDash, ja sigui dirigides al trànsit, a la participació o al SEO, són tan efectives que la companyia promet resultats de contingut en un termini de sis mesos.

Desenvolupant contingut únic que es destaca als resultats de la cerca

Els bloggers poden tenir nínxols de públic, però també tenen una influència tremenda sobre la manera com els seus lectors o espectadors perceben una marca. Si una persona veu un creador de contingut com a creïble, té molta més probabilitat de comprar un producte o, almenys, visitar el lloc web de l’empresa per obtenir més informació..

Moltes empreses no saben per on començar, és per això que BlogDash les connecta amb la seva xarxa de bloggers. Steve va dir que BlogDash té moltes estratègies per combinar un negoci amb els creadors de contingut més rellevants.

“La nostra estratègia depèn del que busquen. Alguns poden tenir un objectiu de sensibilització de la marca, un objectiu del ROI o un objectiu de regeneració ”, va dir.

Captura de pantalla de la metodologia de divulgació de bloggers de BlogDash

El procés de divulgació de BlogDash garanteix que les marques estiguin connectades amb els influencers adequats per al seu públic.

Una vegada que l’empresa determini el que un client busca, explora les audiències dels influencers de la seva plataforma per veure quina demografia pot ser la més adequada. Per exemple, BlogDash no combinaria una empresa especialitzada en roba de club amb un influencer que tingui una audiència d’adults majoritàriament majors..

“Trobem els influents i els blocaires més rellevants per posar la marca a la seva audiència”, va dir Steve.

BlogDash ha creat una xarxa de més de 200.000 creadors de contingut, tots ells disposats a treballar amb empreses que s’ajusten als seus nínxols. Alguns blocaires només fan referència a empreses en les quals confien i en les quals les ofertes de productes són altament rellevants (no només vinculades a la seva audiència)..

“El màrqueting d’influencer és un dels canals de màrqueting més populars i continua creixent”, va dir Steve.

Adaptació a les estratègies per mantenir-se al capdavant de les tendències de SEO

Trobar el públic adequat és fonamental per a una campanya de màrqueting de contingut amb èxit, però el procés d’orientació d’aquestes dades demogràfiques ha canviat de forma espectacular. Quan BlogDash va començar fa 10 anys, podria guiar més fàcilment el seu contingut cap a l’audiència preferida. Però ara que una cerca a Google retorna milions d’articles sobre gairebé tots els temes imaginables, s’ha fet més difícil la creació de continguts que destaquen entre la multitud.

Per un, l’optimització de motors de cerca (SEO) a Google s’ha tornat més sofisticada. Fa una dècada, Google preferia articles més breus que tenien al voltant de 500 paraules, però ara, els articles més llargs funcionen millor en els resultats de la cerca.

Els articles també han de ser ben investigats i valuosos per als lectors. Un contingut fort no ha de fer només publicitat d’un producte o servei; en canvi, hauria d’ensenyar als consumidors alguna cosa útil.

“Amb el màrqueting de contingut, la fluff està fora i hi ha una forma llarga, sobretot si voleu classificar-vos a Google”, va dir Steven.

“Diàriament s’escriuen més publicacions de blocs que no es van escriure fa 10 anys. Per destacar, cal ser únic. Google té tants articles per triar sobre tots els temes, així que heu de tenir un angle original. ” – Steve Koulouris, consultor de màrqueting de continguts de BlogDash

A més, el contingut ha de ser únic, ja que el lector no estarà interessat si pot trobar el mateix tema o informació a Internet.

“Diàriament s’escriuen més publicacions de blocs que no es van escriure fa 10 anys. Per destacar, cal ser únic “, va dir Steve. “Google té tants articles per triar sobre tots els temes, així que cal que tingueu un angle original.”

Un altre avantatge de SEO és que, si els influencers parlen molt d’una empresa, més gent la busca a Google i visita el seu lloc web. Al seu torn, aquestes activitats poden millorar el rànquing de Google de l’empresa.

Aquelles estratègies i bones pràctiques de SEO poden beneficiar empreses de totes les mides i tipus. BlogDash ha executat amb èxit campanyes per a clients que van des de petites empreses fins a empreses Fortune 500. El contingut que aporta valor afegit per als lectors o els espectadors és el que totes les empreses haurien de cercar en els creadors de contingut.

BlogDash: Ajuda a les empreses a crear consciència de marca i a generar buzz

El màrqueting de continguts –i la indústria de la publicitat en general–, sens dubte, ha canviat considerablement des del 2008. Però, malgrat l’evolució d’influents, plataformes i expectatives, molts dels avantatges d’una campanya d’èxit s’han mantingut els mateixos..

Els serveis de màrqueting de contingut de BlogDash poden augmentar el coneixement i la circulació de referències per a les marques. Quan els influents de confiança presenten productes rellevants i de qualitat per a la seva audiència, els lectors o els espectadors són més receptius.

“Si són prou curiosos, el públic fa clic al vostre lloc web per obtenir més informació sobre la vostra marca”, va dir Steve. “I com més bloggers i influents escriviu sobre vostres canals de xarxes socials, més trànsit veuràs. És un cicle “, va dir Steve.

Les empreses també poden beneficiar-se del contingut a llarg termini. El contingut de màrqueting que es manté relativament llarg durant un temps, també conegut com a màrqueting enganxós, pot continuar afectant la línia de fons d’una empresa.

“Veiem articles que envien un trànsit de referència de l’empresa tres anys més o menys a través de Google o a través de l’arxiu personal d’un blogger”, va dir Steve.

Anys enrere, el màrqueting de contingut era un nou enfocament que potser les empreses no sabien que esdevindria el patró. Avui dia, les empreses no es poden permetre el luxe de no incorporar influents rellevants com a part de la seva cartera de màrqueting.

“Fa 11 anys que ho fem, i seguim fent petons”, va dir Steve.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me