Polona la teva presència en línia amb Weblium: un creador de llocs web “Fes-me-la cosa” híbrida que ofereix llocs personalitzats a preus justos

TL; DR: Weblium posa el disseny de llocs professionals a l’abast de les PIME amb un compromís entre serveis de preus raonables i constructors de llocs de bricolatge. La plataforma permet als usuaris convertir els seus pensaments en prototips visuals abans que els dissenyadors experts de l’empresa tinguin les regnes. Amb un enfocament clau en mà i eines de SEO millorades en el camí, Weblium continua ajudant les petites empreses a veure el millor en línia.


Pinterest, una font inspiradora de receptes, manualitats i altres projectes creatius, ha permès als usuaris trobar, guardar i organitzar idees creatives des del 2010. I, a mesura que el llenguatge a la galta “Nailed it!” les memòries il·lustren, és també la força impulsora d’alguns fracassos èpics greument.

Des de pastissos lleugers de bricolatge fins a obres d’art de qualitat preescolar, hi ha tants contratemps que Pinterest en si mateix és ara una font de memes que juxtaposen bones intencions amb resultats dignes de criança.

La lliçó aquí és que la ruta no és sempre la que cal fer.

David Braun, director general de Weblium, ens va dir que també s’aplica a la creació de llocs web. “Si feu un cop d’ull a 100 llocs web realitzats amb constructors de webs de bricolatge populars, la majoria d’ells tindran una qualitat deficient, i no perquè no són plataformes dolentes”, va dir. “És perquè no importa el fàcil que siguin d’ús, la gent no té coneixement per construir un lloc fantàstic”.

Logotip de Weblium

Weblium opera a la intersecció de constructors de llocs i agències de disseny.

L’altra opció, va dir David, és deixar que els professionals es facin càrrec, però sovint és una mesura costosa. “Si contracteu un autònom o aneu a una agència, és bastant car, amb un preu que normalment comença a partir de 1.000 dòlars”, va dir. “Aleshores, si haureu de modificar el vostre lloc amb els nous canvis tecnològics, se us tornarà a passar la facturació.”

Weblium crea un mitjà feliç entre els dos models amb el seu creador de llocs web “Do-It-For-Me”, en el qual els dissenyadors de l’empresa creen llocs personalitzats que els usuaris posteriorment gestionen mitjançant una intuïta plataforma d’edició. El procés s’inicia amb la creació de prototips gratuïts i s’aprofita l’automatització per reduir costos en tasques rutinàries. Amb un servei clau en mà que permet als usuaris mantenir, controlar i promoure els seus llocs després de la creació, Weblium està amb els clients a cada pas.

Un terreny mitjà entre constructors de bricolatge i agències web

És difícil creure el 2018, però el 36% de les petites empreses encara no tenen representació en línia. Tenint en compte que el 97% dels consumidors van en línia per investigar productes i serveis locals abans de comprar, és un negoci arriscat.

David ens va dir que aproximadament el 40% dels clients de Weblium són petites empreses amb tres o quatre empleats que volen un lloc web per a la creació d’imatges i la generació de plom, però que no poden arribar-hi sols.

Va dir que el nivell i el cost de la destresa són dos grans blocs de ruta per a les PIME i que per això Weblium utilitza una solució híbrida que fusiona el millor dels constructors d’emplaçaments i les agències de disseny..

“La gent comet els errors més durant l’etapa de desenvolupament del lloc, però quan establim l’estructura primer, és molt fàcil que gestionin les publicacions i canviïn de fotos”, va dir. “La nostra plataforma ens ajuda a crear llocs web personalitzats de manera ràpida perquè puguem mantenir-los assequibles; normalment creem un lloc web tres vegades més car amb una agència que no pas amb nosaltres.”

Un concepte empresarial polivalent

Amb l’ajut d’automatització, l’equip de Weblium crea ràpidament llocs personalitzats assequibles.

Tots els llocs inclouen dissenys actuals d’acord amb les darreres tendències i bones pràctiques, allotjament mitjançant Google Cloud, certificats SSL, protecció contra atacs de DDoS i accés a una biblioteca de fotografies i icones d’imatges gratuïtes. Tots els llocs tenen una resposta sensible i mòbil. A diferència d’alguns constructors de llocs, Weblium proporciona accés complet al codi font que es pot descarregar. A més, els usuaris tenen accés 24/7 als experts del lloc web que van crear el seu lloc web.

El personal de Weblium, que actualment consta de sis membres de l’equip, crea una mitjana de 30 a 40 llocs personalitzats al dia. “El nostre objectiu final és obrir estudis de franquícia i crear 1.000 llocs web personalitzats al dia”, va dir David.

Convertiu les idees de llocs web en prototips amb Draftium

Alguna vegada has formulat el que semblava una idea guanyadora al cap, però has trobat que no ho pots escopir verbalment? Weblium va introduir Draftium, una eina gratuïta que permet als propietaris de petites empreses estructurar els seus pensaments i visions per solucionar aquest problema..

“Hi ha molta gent que dirà” El meu lloc web està en construcció “durant dos o tres anys sencers”, va dir. “Vaig començar a aprofundir en aquest tema i preguntar a aquestes persones per què no avancen i la seva resposta és que encara són en el procés d’idees.”

Draftium us porta a través d’aquest procés de forma ràpida i senzilla, de manera que teniu la confiança per avançar. En primer lloc, els clients trien una varietat de plantilles de pàgines principals dissenyades per a indústries com la tecnologia, els immobles, el turisme i la fabricació, entre altres negocis..

A continuació, l’eina ofereix als clients una biblioteca de blocs preparats que es poden apilar en qualsevol ordre. Els usuaris simplement seleccionen els blocs que volen, aborden la creació preliminar de contingut i comparteixen l’estructura del lloc amb els companys abans d’acordar un prototip final.

“Quan juguen amb aquesta eina de prototipat, ja escriuen text, canvien imatges i carreguen els seus logotips, de manera que es configuraran pel que fa al contingut”, va dir David. “Quan anem a dissenyar el lloc, només es necessiten 48 hores per posar-lo en marxa.”

De forma alternativa, els experts en experiència de l’usuari de Weblium realitzaran investigacions i crearan un prototip únic en 24 hores per només 15 dòlars.

“Draftium s’ha convertit en una característica d’assassí per al nostre producte perquè el 90% de les persones comencen amb ell, creen una estructura gratuïta i, un cop feta l’estructura, poden anar a una agència o simplement fer-ho amb un sol clic amb Weblium”, va dir David. dit.

Un enfocament holístic: mantenir, controlar i promoure el vostre lloc

David ens va dir que la creació del lloc només és l’inici del viatge en línia d’un SMB. Després que el vostre lloc estigui funcionant, haureu de gestionar-lo, evolucionar-lo al ritme dels avenços tecnològics i promocionar-lo a través de canals de SEO i mitjans de comunicació social.

“El problema que tenen molts negocis és que no tenen un empleat que pugui fer front a aquestes coses, de manera que acaben contractant molts subcontractistes diferents i la responsabilitat de prendre decisions difícils”, va dir David. “Estem creant un ecosistema on tots aquells subcontractistes (redactors, fotògrafs, experts de SEO i SEM, etc.) participen en un intercanvi freelance gratuït a través de Weblium”.

Un prototip de disseny de llocs

Weblium ajuda empreses com MiModels a crear fortes identitats en línia.

La bellesa d’aquest sistema, va dir David, rau en el fet que els preus es predefiniran. “Sovint, els clients no tenen cap indicació del que haurien de costar aquests serveis”, va dir. “Vull crear un estàndard daurat en termes de creació i gestió de llocs web.”

David ens va dir que està afegint aquests serveis com a resposta als comentaris dels clients. Els clients estaven satisfets amb el servei de disseny, però va resultar aclaparador buscar contractistes per a treballs addicionals pel seu compte. “Hem hagut de completar el viatge perquè la gent se sentia atabalada amb totes les opcions i sense preus estàndards”, va dir.

Properament: Gestió de SEO i xarxes socials millorada

A més d’un edifici d’una comunitat de socis certificats, Weblium té previst un programa El vostre webmaster proper que connectarà empreses amb assistents virtuals en temps real que els ajudin a complir diverses tasques. “Entenem que crear un lloc web només és el començament i volem posicionar Weblium com un soci intel·ligent i fiable en el camí”, va dir David.

A més, la companyia té previst millorar l’experiència dels usuaris mitjançant la inclusió de proveïdors de sistemes de pagament, eines de prova d’A / B i una major automatització de tasques rutinàries. També treballen en una plataforma de gestió robusta que permetrà a les empreses supervisar SEO, fer-se referència contra competidors i supervisar els comptes de mitjans de comunicació social.

“Els permetrem fer tot, tota la gestió i el seguiment – dins d’una única plataforma i procés de sessió”, va dir David.

Finalment, Weblium treballa per oferir un mode de bricolatge en el qual l’empresa serveixi de xarxa de seguretat sempre que sigui necessari. “Us donarem les instruccions i les eines que necessiteu, però a vegades la gent intenta construir un lloc, per exemple, durant el cap de setmana i acabarà completant només el 80%”, va dir David. “Aleshores, dilluns arriba, han de treballar a les feines diürnes i ens arribaran per acabar l’últim 20%.”

D’aquesta manera, si el vostre lloc es dirigeix ​​a la terra de bricolatges mal funcionat, Weblium s’enfonsarà i salvarà el dia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me