PinnacleCart: com la plataforma de comerç electrònic en mà ofereix als empresaris un punt d’entrada en vendes i màrqueting en línia

TL; DR: Si voleu que la vostra empresa continuï sent competitiva el 2017, tenir un aparador en línia no és negociable. PinnacleCart equipa els desenvolupadors no web amb poca o cap experiència de codificació per crear i desplegar un lloc de comerç electrònic d’alt funcionament a un cost mínim. La plataforma eCommerce clau en mà permet als empresaris configurar ràpidament la seva botiga i començar a vendre en línia. Mitjançant dissenys convincents de plantilles, eines de màrqueting i més de 300 funcions, PinnacleCart ha ajudat a més de 30.000 empreses, grans i petites, a crear presència en línia i a obrir fluxos d’ingressos..


La creació de botigues al web s’ha convertit en gairebé obligatòria per a les empreses contemporànies. Segons un estudi BigCommerce, el 51% dels nord-americans i el bonic 67% dels mil·lenaris prefereixen comprar productes a Internet. Si la vostra empresa no disposa d’un lloc de comerç electrònic en funcionament, us en perdreu un potencial d’ingressos. Però, per als empresaris que vulguin vendre els seus productes en línia, el procés de creació d’un lloc eficaç, completat amb SEO, màrqueting, carret de compra i solucions de pagament, pot semblar desconcertant..

Per sort, hi ha una solució per a empresaris amb poca o cap experiència de desenvolupament web. PinnacleCart ofereix una completa plataforma de comerç electrònic preparada per sortir directament.

Collage de dispositius que mostren llocs de comerç electrònic PinnacleCart i una dona que sosté una tauleta

PinnacleCart permet als empresaris amb poca o cap experiència de desenvolupament web crear llocs de comerç electrònic efectius.

L’extens conjunt de funcions de la plataforma conté tot el que un negoci necessita per començar a vendre en línia, incloses plantilles ja preparades, eines de màrqueting, un carret de compra integrat i opcions de pagament flexibles. PinnacleCart també ofereix serveis professionals de disseny i desenvolupament de comerç electrònic per part d’especialistes interns que són capaços de personalitzar completament els aparadors..

Des de gegants, com Discovery Channel i Corona, fins a petits llocs de comerç electrònic mom-and-pop, més de 30.000 empreses han creat una presència en línia amb PinnacleCart. La plataforma és fàcil d’utilitzar i no requereix una inversió massiva de temps, de manera que us podeu concentrar en els vostres objectius comercials.

Un conjunt complet de funcions per crear la vostra botiga & Fes créixer el teu negoci

Una cosa que apareix immediatament quan observeu la plataforma de comerç electrònic de PinnacleCart és que conté funcions, moltes d’elles. Només algunes de les més de 300 funcions disponibles són nombroses plantilles d’aparador, múltiples integracions i eines de màrqueting.

 • Guia d’inici ràpid a 3 passos
 • Administració intuïtiva basada en web
 • Plantilles de botiga dissenyades professionalment
 • Assistència de transferència de dominis
 • Manual d’ajuda basat en web o descarregable
 • Taulers de debat
 • Pujades d’imatges
 • Disseny sense taula de CSS / XHTML
 • Plantilles compatibles amb el W3C / XHTML
 • Fàcil d’integrar amb el vostre disseny existent
 • Funció de disseny de disseny arrossegat i solt
 • Editeu CSS i HTML mitjançant el vostre navegador
 • Optimització de motors de cerca d’avantguarda
 • Generació d’URL plana

Hi ha massa funcions per tractar-les en profunditat, de manera que hem reduït alguns dels nostres aspectes preferits de la plataforma PinnacleCart. Els objectius de qualsevol empresa que busqui vendre productes en línia giren entorn de la capacitat d’avançar fàcilment i ràpidament, atraure públic objectiu, proporcionar solucions de pagament fàcils i créixer a mercats més grans.

1. Trieu entre 30 temes preparats per mostrar productes & Atreu els compradors

Mantenir un aparador atractiu és tan important per a les empreses en línia com per als establiments de maons i morters. Al cap i a la fi, la vostra pàgina de destinació, igual que el showfloor, és la primera impressió que tenen els clients del vostre negoci i, a vegades, aquestes impressions poden comportar una conversió o un abandonament. De fet, segons Taylor & Francis, els visitants formen una opinió sobre els llocs dels primers 50 mil·lisegons (que són 0,05 segons!) A la qual surten a la pàgina.

Collage de plantilles Fashonista i Grease Monkey de PinnacleCart

PinnacleCart ofereix plantilles preestructurades impressionants, que segur que crearan primeres impressions positives per als clients.

PinnacleCart ofereix 30 temes impressionants que els empresaris poden triar per crear aparadors que els clients trobin atractius. Per als minoristes en línia que venen peces de vestir, la plantilla Fashionista de PinnacleCart presenta línies de productes amb un estil elegant i minimalista. A l’altre costat de l’espectre, la plantilla Grease Monkey es basa en un tema automobilístic perfecte per a la venda de peces d’automòbils i accessoris relacionats..

Resum: els temes de PinnacleCart s’adapten a gairebé qualsevol tipus de negoci. Les eines de disseny de la plataforma permeten als usuaris gestionar i personalitzar els seus llocs sense haver de codificar. Per als programadors, la barra d’eines Cart Designer concedeix accés al codi per personalitzar-lo. Des de restaurants fins a gimnasos, les empreses poden utilitzar les plantilles de PinnacleCart per mostrar productes i serveis amb una estètica adequada a les seves ofertes.

2. Eines de màrqueting d’aprofitament per arribar a públics orientats & Conversions del programa

El primer lloc al qual recorren molts consumidors quan busquen informació sobre un producte al qual els interessa comprar és Google. Pagar Google per espai publicitari a la part superior de les cerques de paraules clau pot ser una manera efectiva, però costosa, de desplaçar els visitants al vostre lloc.

Tot i això, l’optimització de motors de cerca (SEO) proporciona una solució molt més barata. Als llocs de PinnacleCart s’inclouen funcions de SEO, com ara URL admeses amb SEO, etiquetes de capçalera compatibles i mapes de llocs web, que ajuden a les empreses a classificar els resultats en cerca de resultats i a créixer el trànsit orgànic..

Els llocs de comerç electrònic PinnacleCart també inclouen un conjunt de màrqueting complet que les empreses poden aprofitar per arribar als clients en el seu mercat objectiu. Els usuaris tenen la possibilitat de crear descomptes i promocions, oferir enviaments gratuïts per a comandes sobre un import determinat en dòlar i generar codis promocionals.

Els clients amb articles al carro reben recomanacions sobre els productes en funció del que pretenen comprar, cosa que permet millorar l’experiència del client i augmentar els ingressos per visita. La plataforma inclou una eina d’abandonament del carretó de la compra incorporat per ajudar les empreses a recuperar vendes perdudes. Les funcions de màrqueting de PinnacleCart també s’integren a la perfecció amb els sistemes de filiació i MailChimp.

3. Facturació recurrent & Opcions de pagament flexibles faciliten la compra per als clients

Una vegada que la vostra botiga s’ha posat en marxa i haureu superat la campanya de màrqueting, hi ha qüestió de com factureu els vostres productes i quins tipus de pagament podreu acceptar..

La funció de facturació recurrent de PinnacleCart permet als usuaris crear diverses opcions de facturació automàtica basades en subscripcions per als clients. Les empreses poden establir proves de productes o serveis gratuïts o de pagament que es converteixen en períodes de facturació específics per a la data que cobren als clients una quantitat determinada, per exemple, cada 30 dies. PinnacleCart s’ha associat amb les empreses de passarel·les FirstData i Authorize.net per proporcionar els seus serveis de facturació segurs i respectables..

Captura de pantalla d’algunes de les opcions de pagament i facturació disponibles amb PinnacleCart

Les opcions de pagament i facturació flexibles de PinnacleCart milloren l’experiència del client simplificant el procés de compra.

Com que els carretons de compra de PinnacleCart són compatibles amb PCI / PA-DSS, els comerciants que utilitzen la plataforma poden estar segurs que els seus comptes de client i les seves dades siguin segures. La plataforma atorga la possibilitat d’acceptar gairebé qualsevol tipus de pagament, incloses targetes de crèdit, PayPal i Amazon Payments, entre molts altres. Un cop finalitzades les transaccions, USPS, FedEx, VIPparcel, UPS, Stamps.com, Endicia o Canada Post, posaran els seus productes a mans dels seus clients..

4. Les integracions en xarxes socials ajuden a generar trànsit & Amplieu el nivell d’abast de la vostra botiga

L’ús de les xarxes socials s’ha convertit en omnipresent en la societat moderna. Aquests dies no hi ha molta gent en línia que no té cap compte de Facebook. PinnacleCart proporciona als propietaris de llocs la possibilitat d’estendre la funcionalitat del seu lloc amb Facebook i botigues mòbils.

La plataforma de comerç de mitjans de comunicació social PinnacleCart ofereix als vostres clients la possibilitat de compartir els vostres productes mitjançant Twitter, Facebook i Google+. Aquesta funció està disponible de forma gratuïta a tots els plans de comerç electrònic PinnacleCart i ofereix una oportunitat fantàstica per ampliar l’abast de la vostra botiga per fer créixer el vostre negoci..

Serveis de disseny i desenvolupament personalitzats per personalitzar el vostre lloc

Per als comerciants en línia que vulguin llocs altament personalitzats, adaptats específicament a les seves marques i necessitats empresarials, PinnacleCart ofereix serveis professionals de disseny i desenvolupament de comerç electrònic. Els especialistes interns de la companyia treballen directament amb els clients per crear aparadors elegants i solucions empresarials efectives.

Captura de pantalla de dispositius que mostren un aparador dissenyat a mida de PinnacleCart

PinnacleCart ofereix serveis de disseny i desenvolupament personalitzats per crear aparadors atractius i optimitzar processos.

Recordeu que les estadístiques de persones que formen una opinió en un termini de 50 mil·lisegons de visitar un lloc, és important. Els dissenyadors web experimentats de PinnacleCart poden ajudar a donar forma a aquestes primeres impressions mitjançant un disseny convincent de pàgines d’inici. Els paquets de serveis de disseny inclouen una completa integració de xarxes socials, pàgines i botons d’agraïment personalitzats, lliscants de pàgines d’inici, pàgines de productes i categories personalitzades i compatibilitat entre navegadors. PinnacleCart també ofereix complements personalitzats de disseny de comerç electrònic, que inclouen disseny de plantilles de blogger, disseny de pàgines de destinació, lightbox add-to-cart i moviments animats, entre d’altres.

Els serveis de desenvolupament de la plataforma es proporcionen a empreses, petites i grans, per optimitzar els seus processos. Aquests serveis inclouen API mejorades, serveis d’integració empresarial, passarel·les de pagament personalitzades i atributs complexos de producte.

Comerç electrònic de bones pràctiques per mantenir el vostre negoci competitiu

El secret per executar un negoci amb èxit no és en absolut cap secret: per ser competitius i obrir fluxos d’ingressos, les empreses han de tenir presència en línia. PinnacleCart demostra que no ha de ser difícil que aquells que no coneixen el desenvolupament web es posin en funcionament.

La companyia també garanteix que els usuaris tinguin accés a recursos que ofereixen bones pràctiques de comerç electrònic. El bloc de PinnacleCart cobreix temes sobre com prevenir i combatre els recàrrecs fins a la importància d’estratègies de SEO puntuals.

Aquests recursos efectius de comerç electrònic i funcions aparentment interminables són per això que 30.000 empreses han creat botigues amb PinnacleCart per comercialitzar i vendre els seus productes en línia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me