Oportunitat econòmica mitjançant STEM: Techbridge Girls Champions Educació centrada en la tecnologia per a noies en comunitats de baixos ingressos

TL; DR: Techbridge Girls té una missió per animar les nenes de les comunitats de baixos ingressos a aconseguir mobilitat econòmica mitjançant programes STEM polifacètics. L’organització, que compleix 20 anys el proper any, pretén donar servei a 1 milió de nenes fins al 2030. Mitjançant la seva programació d’alta qualitat i un sistema de suport d’adults compromesos, Techbridge Girls treballa per equipar elementalment a través de noies de secundària i les seves comunitats amb un inspirador enriquiment STEM experiències.


Com que Amèrica té l’objectiu de mantenir-se competitiva en l’economia global mitjançant una educació STEM d’alta qualitat, hi ha un grup de ciutadans que són ignorats amb freqüència: les nenes i les dones joves, sobretot les minories de les comunitats de baixos ingressos que assisteixen a escoles d’alta pobresa amb menys recursos..

La situació és encara més descoratjadora si es consideren els avantatges que l’accés a una educació STEM de qualitat podria proporcionar aquesta informació demogràfica. Segons una anàlisi del Pew Research Center de 2018 de les dades del cens de l’Oficina dels Estats Units, els treballadors de la STEM gaudeixen d’un avantatge salarial de fins al 26% en comparació amb treballadors no STEM amb assoliments educatius similars. El treballador mitjà STEM a temps complet guanya 54.745 dòlars anuals, mentre que un treballador no educat amb formació STEM guanya 40.505 $.

Nikole Collins-Puri, CEO de Techbridge Girls

Nikole Collins-Puri, consellera delegada, ens va donar una visió detallada de com Techbridge Girls està ampliant les oportunitats STEM per als participants.

Techbridge Girls busca proporcionar un accés just a aquestes oportunitats econòmiques mitjançant l’equitat en l’educació. La doctora Linda Kekelis va llançar el benefici sense ànim de lucre el 2000, sense tenir en compte la idea que les noies no estan interessades en ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques..

“A través de les seves investigacions, literatura i entrevistes amb altres organitzacions de servei juvenil, va comprovar que no és que les noies no els agradi la STEM; és que hem creat experiències i pedagogies pobres i no van exposar-les a STEM en realitat. a tot el món, amb la seva capacitat de sortida “, va dir Nikole Collins-Puri, consellera delegada de Techbridge Girls. “Techbridge Girls va néixer del desig de corregir-ho.”

Avui, gairebé 20 anys després, l’organització encara es concentra a oferir una programació d’enriquiment d’alta qualitat per tal que les nenes puguin veure l’ETEM com una possibilitat en els seus futurs i, més important, un camí cap a la mobilitat econòmica.

Esforç per servir 1 milió de nenes cap al 2030

En els seus vint anys d’existència, Techbridge Girls ha atès a més de 7.000 nenes, 20.000 educadores, 1.400 membres de la família, 1.500 models de rol i 1.000 voluntaris, a més de 70.000 estudiants addicionals a través de les seves lliçons STEM certificades per la Fundació Nacional de Ciència certificades per la Fundació Nacional de Ciències..

I, per a l’any 2030, l’organització espera arribar a un milió de nenes mitjançant una col·laboració amb Expand Your Horizons que millorarà els punts forts programàtics a tot el país.

En aquest moment, l’organització opera fora d’oficines regionals a Califòrnia, el nord-oest del Pacífic i Washington, D.C., per lliurar programes STEM d’alta qualitat a noies de K-12 procedents de comunitats amb recursos baixos d’ingressos.

“Tenim la capacitat de mantenir-nos amb les nostres nenes sempre que possiblement vulguin romandre dins de Techbridge Girls”, va dir Nikole. “Ens col·laborem estratègicament amb les escoles i títols sense afany de lucre per crear títols que permetran que les nostres noies passin de primària fins a l’escola secundària”.

Mapa de Techbridge Girls

Techbridge Girls té una presència costa a costa i una estratègia d’expansió robusta.

A nivell d’escola primària, el programa InspireTM es centra en fomentar l’emoció per STEM a les nenes de quart i cinquè grau a través d’activitats pràctiques en diverses disciplines. A l’escola mitjana, el programa ChangemakersTM educa les nenes en les habilitats tècniques i toves necessàries per tenir èxit en els camps STEM. I a la secundària, el programa AchieversTM connecta les nenes als recursos STEM mitjançant programes universitaris i de credencialització.

“El nostre primer pas és eliminar les barreres per a una educació STEM i enriquiment de qualitat d’alta qualitat i experiències enriquidores en la comunitat de baixos ingressos”, va dir Nikole. “Els exposem a les seves carreres a STEM, els presentem a models que són professionals de base i trobem activitats pràctiques culturals rellevants i que responen al gènere a les experiències que tenen dins de les seves pròpies comunitats.”

Construir un sistema de suport d’adults i oportunitats extraescolars

El segon pas, va dir Nikole, és activar un sistema de suport d’adults que ajudarà les nenes a veure el seu recorregut acadèmic.

“Es tracta d’atraure a les famílies proporcionant els recursos que necessiten i reconeixent el paper influent que tenen a l’hora d’animar les nenes cap a les persones infectades amb malalties infantils”, va dir Nikole. “També està introduint models de rol professional per a la indústria que estiguin equipats per involucrar-se, contractar i connectar-se amb les nostres noies perquè puguin imaginar la seva carrera professional.”

Fotos de participants a Techbridge Girls

Techbridge Girls treballa per equipar les noies de primària amb secundàries amb experiències d’enriquiment STEM.

Amb aquesta finalitat, l’organització també està enfocada a tornar als alumnes antics en el plec per servir de models per a les noves generacions de dones joves. “Si la indústria és incapaç de produir models de rol que provenen dels mateixos antecedents i experiències de les nostres noies, aleshores podem activar les nostres exalumnes perquè siguin un exemple endavant”, va dir Nikole..

Techbridge Girls vol canviar la narració entorn al valor que una presència femenina més forta aportarà a la força de treball STEM. És sabut que una major diversitat ètnica i de gènere en la força de treball tecnològica té un bon sentit empresarial, donant lloc a més innovació i ingressos més elevats. Però no és tot.

“També hem de reconèixer que no és només un impacte en la indústria, sinó que és imprescindible econòmic que incloguem una població de noies en carreres STEM que puguin, amb o sense un grau de quatre anys, aconseguir un salari”, va dir Nikole. . “Estàs canviant la trajectòria del seu futur, de pobresa, però també econòmicament per al nostre país en general”.

L’impacte de les experiències d’enriquiment de STEM d’alta qualitat

Durant els últims 15 anys, Techbridge Girls ha funcionat amb una subvenció de la National Science Foundation que ordena un rigorós procés d’avaluació del programa.

Cada any, els avaluadors de tercers realitzen una avaluació basada en resultats per avaluar l’eficàcia de l’organització per ajudar les nenes a desenvolupar habilitats i aptituds tècniques; augmentar la confiança en si mateix, la persistència i les habilitats de lideratge; i promoure una major consciència i interès per les carreres de ciència, tecnologia i enginyeria.

L’avaluació empra mètodes d’avaluació quantitatius i qualitatius, incloent enquestes, entrevistes, observació i focus group, per avaluar l’impacte dels programes de servei directe i de creació de capacitats tant sobre nenes com sobre educadores. “Sabem que el nostre programa funciona a causa del nivell de rigor en la nostra avaluació”, va dir Nikole. “És una part clau de qui som com a organització.”

Els resultats del 2017 al 2018 indiquen que Techbridge Girls està tenint un impacte significatiu. Per exemple, el 96% de les nenes del programa van dir que creuen que l’enginyeria és una bona carrera per a les dones, el 98% dels pares van dir que el programa ha augmentat la confiança de les seves filles en STEM i el 100% dels professors van dir que els estudiants van augmentar la comprensió de com preparar-se per a la seva carrera professional.

I, segons un estudi longitudinal realitzat amb el districte escolar unificat de Oakland a Califòrnia, les participants de Techbridge Girls tenen més probabilitats de mostrar una major confiança, un rendiment acadèmic millorat i una major tendència a perseguir majors i carreres universitàries STEM..

“Les nostres noies es matriculen en cursos de càlcul més sovint”, va dir Nikole. “També tenen notes superiors a aquests cursos. Es graduen amb taxes més altes. Realitzen una prova superior d’algebra estàndard. I són més propensos a la mitjana nacional de cursar una carrera i una carrera universitària STEM. “

Noves col·laboracions i un 20è aniversari

En definitiva, STEM no és el joc final de Techbridge Girls, sinó un vehicle amb el qual els participants poden assolir la llibertat econòmica. “No es tracta només d’incorporar les nostres noies a STEM, sinó que és el que STEM els permet fer amb la seva vida en general”, va dir Nikole. “Obre portes que comporten una mobilitat econòmica per a ells, que és un canvi total d’on provenen.”

A mesura que l’organització es prepara per celebrar el seu vintè aniversari el 2020, s’ha centrat a ajudar encara més dones joves a trobar èxit mitjançant experiències emocionants i inspiradores. La seva col·laboració amb Expand Your Horizons forma part d’aquest esforç. “La nova associació permetrà que Techbridge Girls estigui a 43 estats de tot el país, reclutant més de 25.000 noies anuals”, va dir Nikole.

Techbridge Girls també està creixent internament, i el grup recentment va contractar tres antics alumnes com a membres del personal. “La nostra organització representa el rerefons dels nostres participants; és molt diversa”, va dir Nikole. “Crec que per això tenim un impacte tan gran a través del treball que fem amb les nostres nenes i educadores.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me