Novetats d’HostMDS: Serveis d’allotjament renovats, de baix cost i infraestructures de classe mundial per ajudar els propietaris del lloc a donar visió del seu negoci en línia.

TL; DR: HostMDS va adquirir una nova vida quan va ser adquirida pel gegant canadenc que allotjava Cirrus Tech el 2016. Avui, la companyia potencia aplicacions web de centres de dades de classe empresarial ubicats estratègicament al centre de Toronto i Vaughan per servir al bulliciós mercat regional i assegurar el compliment d’una estricta privadesa canadiana. normativa. Durant l’última dècada, HostMDS ha transformat la seva línia de plans de servidors compartits, virtuals i dedicats i solucions de col·locació, per oferir infraestructures optimitzades per a rendiment i seguretat. Com a resultat, l’amfitrió és capaç de seguir el ritme amb Azure, Google i Amazon com l’espai competitiu d’allotjament del mercat massiu, alhora que proporciona un enfocament senzill i personal d’un proveïdor menor..


“L’objectiu era rebaixar el preu de l’allotjament per a usuaris personals”, va dir Mehdi Salek, tot citant l’adquisició de HostMDS el 2016 per Cirrus Tech com una mesura que va dinamitzar l’espai d’allotjament del mercat massiu canadenc..

Com a director de vendes d’ambdues organitzacions, Mehdi ens ha explicat com un costat de Cirrus Tech segueix centrat en organitzacions de nivell mitjà i empresarial, mentre que HostMDS n’aconsegueix allotjament a particulars i petites empreses.

“La idea era distingir dues marques i, alhora, oferir solucions de qualitat proveïdes per a públics diferents”, va dir Mehdi..

I, per als clients HostMDS, la metamorfosi va resultar especialment beneficiosa.

“Tenir aquesta configuració ens permet baixar el preu perquè la càrrega del cost recau en la infraestructura empresarial”, va dir Mehdi.

El logotip de HostMDS i un gràfic d’un nen amb un vestit de vol

HostMDS ajuda les PIME i els propietaris de llocs personals a tot el món a crear presència web mitjançant solucions d’allotjament escalables.

Cirrus Tech i HostMDS comparteixen el mateix objectiu: proporcionar “solucions segures i fiables amb un alt nivell de servei”, va dir Mehdi. I la relació entre les dues marques proporciona un equilibri ideal entre expectatives de preus i infraestructures als dos conjunts de clients.

Ara, HostMDS ha presentat la seva darrera línia de plans de servidors compartits, virtuals i dedicats i solucions de col·locació, que funcionen des d’una xarxa d’alta velocitat, basada a Toronto, amb taxes de servei del 99,99%. Les noves ofertes són el reflex de la dedicació de l’empresa a ajudar els clients a crear una presència en línia assequible mitjançant solucions d’allotjament potents i segures recolzades per un equip d’experts en informàtica..

Centres de dades basats en Toronto, lliurats per una empresa que compleix els requisits

Els centres de dades d’HostMDS estan estratègicament situats al centre de Toronto i als voltants de Vaughan. Com a un dels mercats informàtics amb més ràpid creixement a Amèrica del Nord, aquesta zona és el principal nucli empresarial de la costa est. També és la casa principal del punt d’intercanvi d’internet del Canadà: el Toronto Internet Exchange (TorIX).

Per als clients locals de la zona, una ubicació geogràfica propera equival a un rendiment millorat de les seves aplicacions web. Els centres de dades d’HostMDS també estan vigilats tot el dia i disposen de sòls elevats, control del clima i del foc i energia ininterrompuda.

Però no són els únics empats. Mehdi va dir que la ubicació dels centres de dades de l’empresa també garanteix l’adherència a les regulacions de privadesa locals, com ara la Llei de protecció de dades d’informació personal i documents electrònics (PIPEDA) del Canadà, que protegeix les dades de propietat.

Foto de l’horitzó de Toronto

HostMDS va ubicar estratègicament els seus centres de dades a Toronto per oferir seguretat i alt rendiment als clients.

Els propietaris de llocs a tot el món han estat observant l’evolució de les lleis de vigilància dels Estats Units, que creen preocupacions creixents sobre la privadesa. Com a resultat, moltes persones i empreses busquen allotjar propietats web en un altre lloc, fent que la normativa de privadesa del Canadà sigui cada cop més atractiva.

Les lleis canadenques també especifiquen on les institucions del govern federal poden albergar les seves dades.

“Per exemple, els hospitals i algunes universitats estan obligades per la llei perquè les dades es quedin al Canadà”, va dir Mehdi.

Com a proveïdor que presta serveis web a aquestes institucions, i qualsevol persona que desitgi allotjar un lloc dins de les fronteres del Canadà, HostMDS compleix aquestes normes de privadesa. La companyia es pren seriosament la protecció de dades i fins i tot va més enllà del que la normativa exigeix ​​per mantenir-se al marge de les bones pràctiques de seguretat del sector.

Creeu una presència en línia amb allotjament web assequible i il·limitat

Mehdi va dir que l’última línia de plans d’allotjament web il·luminats d’HostMDS està preparada per WordPress, equipada amb cPanel, un domini gratuït i un espai i un ample de banda il·limitats en disc. Els plans il·limitats proporcionen als clients una manera lliure de risc d’expandir la presència en línia sense la por d’afrontar càrrecs inesperats.

“Vam mirar al mercat per veure com podríem mantenir aquest avantatge competitiu, però, alhora, atendre les necessitats i necessitats del client”, va dir Mehdi, que va afegir que els plans es basaven fonamentalment en la retroalimentació dels clients. “Hem parlat amb diferents usuaris i dissenyadors web i hem assistit a diferents seminaris i reunions per identificar el que buscaven els nostres clients.”

Identificant la seguretat com una preocupació principal, HostMDS es va associar amb SpamExperts® per mantenir les bústies lliures de correus electrònics no sol·licitats.

“Utilitzant les seves eines i solucions, hem aconseguit reduir el consum de correu brossa en un 95%”, va dir Mehdi.

La companyia també es va associar amb Let’s Encrypt per oferir xifratge SSL, que Mehdi va descriure com a crític per protegir les dades de clients sensibles.

Per als clients nous al web, la creació i el funcionament és senzilla i rendible amb l’activació d’un clic, les despeses de configuració zero i la tranquil·litat que ofereix una garantia de devolució de 30 dies..

“El més important per a nosaltres és l’experiència del client i la facilitat d’ús”, va dir Mehdi. “Agafem comentaris sobre l’experiència de l’usuari i els canvis que els agradaria veure seriosament.”

Potents VPS i plans de servidors dedicats en una xarxa d’alta velocitat

HostMDS també ha renovat el seu VPS, servidor dedicat i plans de col·locació completament gestionats. Els clients que busquen control i capacitat addicionals sobre allotjament web es beneficiaran dels servidors privats virtuals de l’empresa.

Les solucions VPS ofereixen una infraestructura escalable que es pot personalitzar segons les especificacions necessàries. Aquests servidors de classe empresarial, econòmics i potents, tenen una amplada de banda fiable amb preus a partir d’uns pocs dòlars al mes.

El logotip de HostMDS i un noi amb un vestit de ciència-ficció

HostMDS ofereix diverses opcions VPS i servidors dedicats per als clients que necessiten més energia per a les seves aplicacions web.

HostMDS també ha introduït quatre paquets de servidors dedicats flexibles amb CPU, RAM i opcions d’espai de disc personalitzables. Els plans, que poden ser gestionats o no gestionats, ofereixen una alta estabilitat avalada per un seguiment 24 hores al dia, solucions anti-DDoS i aprovisionament ràpid..

Per completar el seu sòlid catàleg de serveis, els tres plans de col·locació d’HostMDS ofereixen als clients accés segur a les instal·lacions, vigilància 24 hores i NOC in situ. I inclou tots els avantatges inherents als seus centres de dades de Toronto estratègicament situats. Si bé la col·locació pot ser costosa, HostMDS ofereix el servei a preus competitius i accessibles per a les PIME.

Equilibri del rendiment & Seguretat mantenint un cant competitiu

Les noves ofertes d’HostMDS són el reflex de l’aposta que la companyia té de fer front a qualsevol assaig que es produeixi. L’amfitrió està traient totes les parades per oferir el millor rendiment i seguretat possibles als clients alhora que competeix amb grans jugadors com Azure, Google i Amazon..

“Les empreses més grans estan intensificant el joc, i ara tot el mercat espera una millor qualitat”, va dir Mehdi. “Hem d’acceptar el repte”.

Per exemple, Mehdi ens va dir que va parlar recentment amb un client que va mostrar interès per gestionar tota la seva solució d’allotjament des del seu telèfon mòbil i va dir que l’empresa troba propostes com aquesta vigoritzant.

“Aquests són els reptes als quals ens enfrontem ara”, va dir. “El que més m’emociona és bàsicament la introducció de diferents tecnologies i intentar evolucionar amb el mercat.”

I, a diferència dels gegants de la indústria esmentats anteriorment, HostMDS és capaç de fomentar una connexió amb la comunitat local. Sota el paraigua de Cirrus Tech, ara una de les majors empreses d’allotjament web del Canadà, HostMDS també es diferencia mitjançant un enfocament en la participació pública.

“Intentem relacionar-nos amb institucions educatives i universitats per animar els estudiants a explorar solucions diferents”, va dir Mehdi.

Des del punt de vista empresarial, la companyia es dedica a ajudar les PIME locals a créixer i prosperar.

“Aquí hi ha comunitats que ajuden a les petites empreses, de manera que col·laborem amb elles, proporcionem els nostres serveis i, en alguns casos, oferim solucions d’allotjament gratuïtes per a empreses startup”, va dir Mehdi..

Per a una empresa amb seu a Canadà que vol retornar a la comunitat on va començar, aquest enfocament és difícil de superar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me