Navega sense límits: Maxthon ofereix un rendiment i sincronització perfecta amb qualsevol plataforma o dispositiu

TL; DR: En un dia determinat, podrem treballar en diversos tipus de tecnologia (ja sigui tauleta, telèfon o ordinador) amb la necessitat de navegar cap enrere i endavant entre els seus sistemes diferents. El navegador Maxthon Cloud ofereix una compatibilitat perfecta i una sincronització de núvols per fer cada transició tecnològica una mica més senzilla. Jeff Chen, director general de Maxthon, descriu el navegador núvol com “proporcionant als usuaris la possibilitat de moure’s sense esforç entre els seus dispositius, sense cap interrupció en la seva experiència de navegació.” Combinant la compatibilitat, el núvol i una gamma completa de funcions del navegador, inclòs AdBlock integrat, Maxthon ofereix una alternativa als navegadors nadius i una manera senzilla d’agilitzar la vida de diversos dispositius..


Hi ha una certa inevitabilitat: hi ha set pestanyes profundes en investigar les opcions per a la seva propera gran compra, quan l’energia (i el seu ordinador) mor de manera incerta. Un moment, estàs en estat de xoc. El que acaba de passar?

La desesperació s’inicia; tot ha desaparegut. Tres llargues i esgotadores hores de recerca, enllaç rere enllaç rere enllaç per arribar a la informació adequada, i què? Segur, podeu obtenir Internet al vostre telèfon, però, com podeu tornar a trobar aquesta publicació al fòrum? No saps com vas arribar en primer lloc. Tot està segurament perdut …

O és? Si utilitzeu MX4, el navegador Maxthon Cloud, podeu suspirar l’alleujament i recollir la vostra feina, allà on la vau deixar, independentment de quina tecnologia necessiteu utilitzar. Vostè és un dels milions de persones cada mes que confia en la compatibilitat multiplataforma i la sincronització de núvols de Maxthon per alliberar-te de les limitacions del seu maquinari i del seu programari..

“Amb cada plataforma entrellaçada a través del nostre motor C4 Cloud, la informació [flueix] perfectament d’un dispositiu a un altre”, va dir Jeff Chen, director general de Maxthon.

Segons la tradició de Maxthon, MX4 es va dissenyar tenint en compte les necessitats de la seva comunitat, i es millora i es recolza contínuament amb l’ajuda d’aquesta comunitat. Maxthon ha estat construint navegadors web amb aquesta mateixa filosofia des de fa més de 20 anys, a partir de MyIE el 2002. “Maxthon va ser un fenomen innovador”, segons el lloc. “La companyia va créixer perquè gent de tot el món va provar els seus productes i els va encantar”.

MX4 mostra sens dubte els resultats d’aquelles dues dècades més d’experiència del navegador i implicació de la comunitat, oferint no només una compatibilitat perfecta, sinó una funcionalitat completa, incloses velocitats competitives i AdBlock integrat. Tot sobre Maxthon està dissenyat per racionalitzar i millorar la vostra experiència de navegació completa.

Des de l’escriptori fins al tren D, el navegador Maxthon Cloud funciona allà on feu

Al nostre món de tecnologia multi-dispositiu, multi-plataforma, en constant transformació, es converteix gairebé en un treball a temps complet només al dia de l’últim i més gran, sobretot quan cada nou sistema operatiu sembla tenir la necessitat de semblar tan diferent a la la competició possible. El fet d’haver d’aprendre, i recordar, diversos conjunts de menús i dreceres poden suposar una transició complicada.

Al més bàsic, Maxthon Cloud ofereix la possibilitat de simplificar la vostra vida web i utilitzar un navegador únic en tots els dispositius, eliminant la necessitat de canviar els navegadors cada vegada que canvieu tecnologia. Per descomptat, MX4 és més que un camí cap a una estètica coherent.

Gaudeix de la independència de la plataforma i dels dispositius

Un dels principals objectius del producte Maxthon Cloud era proporcionar a l’usuari la independència total de les restriccions tecnològiques. El navegador Maxthon Cloud ofereix transicions perfectes entre les plataformes i els dispositius: quan l’energia es fa fora de l’escriptori d’Apple, salteu a la tauleta Microsoft o al telèfon Android i continueu la vostra navegació amb gairebé una interrupció..

Captura de pantalla de Maxthon Browser Home

El navegador Maxthon Cloud funciona en qualsevol plataforma que necessiteu i en qualsevol dispositiu que disposeu.

El navegador MX4 també inclou dos motors de renderització diferents: IE’s Trident i Webkit, de Safari i Chrome, que permeten una compatibilitat encara més avançada. Els llocs web sempre es presten al millor, independentment de l’entorn del navegador per al qual s’hagin optimitzat.

Tampoc us haureu de preocupar de la seguretat en passar de dispositiu a dispositiu. Maxthon ofereix un xifratge total per a les vostres dades privades, incloses les contrasenyes i l’historial. També tenen navegació privada i la possibilitat de desactivar el seguiment.

Per als treballadors múltiples que necessiten iniciar sessió en diversos comptes per al mateix lloc web, Maxthon permet als usuaris obrir diverses sessions. Podeu iniciar la sessió fàcilment a qualsevol lloc amb tants ID com sigui necessari.

Les opcions de personalització abunden; Els usuaris d’escriptori poden aprofitar el Centre d’Extensions per a una selecció d’extensions d’entreteniment, informació i xarxes socials. També es poden habilitar diferents modes de lectura als diversos navegadors, inclosa la configuració del mode nocturn per a entorns de poca llum.

Navegador al cel: utilitzant el núvol per a transicions suaus

Una gran part del navegador Maxthon Cloud és, per descomptat, el núvol. MX4 aprofita al màxim l’emmagatzematge en núvol per fer-ho tot accessible, a tots els vostres dispositius, en només uns clics, a través del servei Maxthon Passport.

Un cop connectat al passaport personal, podeu sincronitzar tot allò que necessiteu, inclosos la configuració del navegador, les adreces d’interès, les descàrregues, l’historial de cerques i fins i tot les vostres pestanyes. Podeu emmagatzemar-vos al núvol cada pas d’aquest camí convolut que heu fet per arribar a la pàgina que necessitàveu, proporcionant-vos un mapa complet del vostre viatge d’investigació..

També es poden desar més de les vostres consultes. Amb la funció Magic Fill, podeu “guardar i sincronitzar de manera segura els vostres accessos, les contrasenyes i altra informació d’emplenament de formularis en diversos dispositius diferents.” Mai no aneu pel problema de “Has oblidat la contrasenya?” restablir el procés de nou. Tampoc us preocupeu per la seguretat. “El nostre sistema de seguretat de triple amenaça protegeix la vostra informació xifrant-la de manera que ningú no pugui accedir-hi sense la vostra informació personal d’inici de sessió de Maxthon Passport”.

Gràfic de Núvols Maxthon Cloud

Maxthon Cloud Push us permet sincronitzar imatges, vídeos, text i mapes.

Per sincronitzar les notes, hi ha SkyNote. Accessible des del menú lateral de la versió del Windows del navegador, SkyNote us permet crear, editar, guardar i sincronitzar notes entre dispositius. Tant si feu una llista de queviures com si sou els avantatges i els contres del darrer televisor d’alta definició, podreu accedir-hi allà on ho necessiteu. SkyNote actualitza immediatament la vostra còpia al núvol quan realitzeu un canvi, de manera que sempre veieu la versió més actualitzada.

Per a la resta, hi ha Cloud Push. “Enviant suports sense problemes a tots els vostres dispositius, ara és possible amb només un parell de clics”, segons el lloc, que descriu la funció que permet als usuaris compartir imatges, vídeos, text i mapes. Tot el que heu de fer és iniciar la sessió al vostre compte de passaport i podeu fer clic amb el botó dret de la vostra manera per compartir de forma perfecta mitjançant correu electrònic, SMS o el núvol..

“La millor part és”, explica Maxthon, “si compartiu per correu electrònic o missatge de text, la informació es torna accessible des de la font.” Tot i que la vostra cohort no té Maxthon, poden veure la informació compartida.

AdBlock i opcions de velocitat integrades

Quan feu un innovador desenvolupador de navegadors web que veu una tecnologia de bloqueig d’anuncis molt eficaç que ataca el mercat, què feu? Si sou intel·ligent, l’integrau a la funcionalitat del vostre navegador.

Maxthon va veure l’èxit de l’extensió d’AdBlock, va escoltar els comentaris de la comunitat i es va adonar que integrar AdBlock al seu navegador Maxthon Cloud el portaria al següent nivell i no podrien haver estat més encertats. Just fora de la porta, podeu navegar sense la paperera d’anuncis bloquejant el vostre camí. L’AdBlock integrat de Maxthon no només es lliura a aquells anuncis molestos de la barra lateral, sinó que també elimina els banners que s’infiltren en tot el seu fons.

Què més va demanar la seva comunitat? Velocitat. “El 80% dels usuaris afirma que la velocitat és el seu criteri de presa de decisions número 1 i que està disposat a renunciar a les funcions per obtenir-ne més”, va dir Jeff.

Maxthon va escoltar, implementar la tecnologia de renderització i optimització per crear “velocitat ràpida” al navegador Maxthon Cloud. Les proves de referència van revelar que es va trobar un desarrelat del navegador original del núvol, Maxthon Nitro, amb un rendiment del 80% més ràpid que el competidor més proper, amb temps de càrrega de 40ms quan es va escalfar la memòria cau del navegador..

MX5: Descobreix el futur de la navegació

La propera vegada que entra una tempesta, combat-lo amb el núvol (el navegador Maxthon Cloud, és a dir). Un dels navegadors més fantàstics dels quals probablement no heu sentit a parlar, MX4 demostra que l’experiència genera resultats sorprenents. De fet, el futur de la navegació web és clar, però, segons Maxthon, pot no semblar molt a la navegació web.

Logotip de Maxthon

“El navegador tradicional mor”, va explicar Jeff. “En general, els navegadors web s’han definit com a eines de presentació simples; però estem dient: “Hola, espera, un navegador pot ser molt més que això”. “

Maxthon pretén convertir el simple navegador web en un centre de gestió de vida, integrant informació personal, seguretat, correu electrònic i contingut multimèdia en una sola plataforma. La seva visió cobra vida a MX5, la darrera evolució en navegació, que inclou una nova adquisició de punts d’interès i un sistema de correu per al món modern..

Combina la adquisició de marques amb la presa de notes, afegeix a l’emmagatzematge al núvol i obtindràs Infobox, el cor del nou navegador. “Infobox és, en essència, un centre d’informació personal en línia”, segons el lloc. Els usuaris poden gestionar i guardar no només les adreces d’interès al lloc mateix, sinó el contingut dels llocs, incloses fotografies, captures de pantalla o, fins i tot, notes personals.

Maxthon és fins i tot tornar a imaginar el correu electrònic amb la funció UUMail. “Avui, la majoria de la gent té diversos comptes de correu electrònic, difícils de gestionar, generen molt correu brossa i són vulnerables als pirates informàtics”. L’UUMail de MX5 té la intenció de conquerir el problema dels correus electrònics no protegits, proporcionant als usuaris un gestor de bústies únic des del qual poden controlar diversos comptes.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me