Llocs de bricolatge o només realitzats per Web.com: un mitjà de baix cost sense cost per establir una presència en línia personal o professional

TL; DR: Web.com ofereix a les empreses petites, mitjanes i empresàries un mètode increïblement fàcil i sense codificació d’obtenir en línia, comercialitzar els seus serveis i fer créixer la seva base de clients. Els dissenyadors experts de Web.com creen llocs web professionals basats en una trucada introductòria en què s’assabenten més sobre les necessitats úniques de cada negoci. Si sou més pràctics, podeu crear el vostre lloc web sense escriure ni una sola línia de codi, utilitzant plantilles dissenyades professionalment amb un editor desplegable. Qualsevol manera de triar la creació del vostre lloc web, Web.com té les eines i els experts per aconseguir que els clients potencials els trobeu a través de SEO, PPC i màrqueting de xarxes socials. Web.com també ofereix eines especialitzades en CRM, màrqueting, programació i comunicació per a llocs específics de la indústria, com ara els de l’automoció i l’odontologia..


Molts amfitrions de creadors de llocs web ofereixen interfícies de disseny simples i arrossegables per crear llocs, però pocs arriben fins al punt de fer el disseny per a vosaltres..

Web.com compta amb un creador de llocs per fer-ho a tu mateix, arrossega i deixa anar, però també proporcionen llocs web dissenyats professionalment per un cost molt increïble. Es necessita una trucada telefònica i es proporciona un lloc web completament operatiu.

Amb el motor de cerca i les eines de màrqueting de xarxes socials addicionals i opcions de pagament integrades, Web.com ha atès les seves ofertes a propietaris de petites empreses. La visibilitat en línia és fonamental en el món modern dels negocis, i molts clients comencen la seva recerca de productes i serveis en línia. Tenir una presència web ben planificada pot ser un enorme motor d’èxit per a la vostra marca personal o professional.

Web.com està especialitzat en ajudar a qualsevol persona a construir un lloc web sense tenir mòdic de coneixement. De fet, amb dissenyadors experts que creen el vostre lloc web en funció del que els expliqueu per telèfon, ni tan sols heu d’estar en línia per tenir un lloc web creat per a vosaltres..

Disseny realitzat per a tu: Web.com crearà llocs personalitzats des de Scratch

A diferència de molts serveis amb els quals tindreu la sort de rebre ajuda per correu electrònic de la mateixa setmana o xats en directe realitzats per agents robo, Web.com us encoratja a trucar.

Punxa els dígits al telèfon i estaràs connectat amb experts en llocs web que serviran com a dissenyador personal, codificador, tècnic d’assistència, analista de màrqueting i especialista en comptes. Us preguntaran sobre el vostre negoci i els vostres objectius per al vostre lloc web i, a continuació, crearan el lloc que necessiteu, tenint en compte les variables que se sumen a una presència en línia amb èxit: variables que potser o no sabreu considerar..

No acabareu amb un lloc web de tallador de galetes, ajustat a la mida, tot perquè el vostre expert assignat personalitzarà el lloc segons els vostres objectius professionals i / o personals específics. Haureu de tenir un lloc integrat abans de zero perquè tingueu temps per estressar-vos.

Captura de pantalla de les plantilles de Web.com

Centenars de plantilles dissenyades i personalitzables professionalment proporcionen un punt de partida sòlid per a un nou lloc web.

Donar presència a la vostra empresa en línia és “només la meitat de la batalla”, parafrasejant G.I. Joe. El fet de notar-ho els clients és l’altra meitat, el que ens porta a una altra àrea d’atenció a Web.com.

Un cop finalitzi el vostre lloc, el vostre expert en llocs web us portarà a la manera de màrqueting: utilitzeu el servei Ignite Online Màrqueting per promocionar el vostre lloc web brillant amb serveis de SEO que ajudin els visitants potencials a trobar-vos a través de Google, Bing, Yahoo !, YP.com i altres motors de cerca. Un cop maximitzada la vostra presència al motor de cerca, un expert us pot ajudar a augmentar la vostra presència social amb Facebook, Google+ i altres promocions en mitjans socials.

Creu-vos-en-lloc: controleu la visualització del vostre lloc sense codificar

Per descomptat, no haureu de trucar als experts de Web.com per obtenir els avantatges de l’oferta de creadors de llocs. Podeu fer-ho tot usant la vostra eina senzilla, sense codificar, creada de llocs, inspirada en Microsoft Office, completada amb documentació, guies i tutorials..

La ruta de bricolatge comença amb l’opció de centenars de plantilles de llocs web dissenyats professionalment com a punt de partida del vostre lloc web únic i personalitzable. Afegeix el teu logotip. Personalitzeu la plantilla amb els vostres colors de marca. Trieu tipus de lletra que més us agradi.

Una vegada que el lloc web sembli que representa la vostra empresa o marca personal, podeu adaptar-lo de manera senzilla amb components d’arrossegament i desplegament sense necessitat de codificació. La interfície fa que sigui senzill afegir floritures com calendaris, formularis de contacte i fotografies addicionals que aportin personalitat a un lloc web.

Sis mesos després, torna a fer-ho si vols. Després de crear el lloc web, podeu utilitzar aquesta mateixa eina per modificar les pàgines web en qualsevol moment. Els clients s’han acostumat a veure que els llocs web populars passen sovint a les instal·lacions, de manera que no se’ls desanimarà de canviar el vostre lloc, especialment per les vacances o si teniu una gran venda..

Solucions específiques de la indústria per a professionals que es relacionin amb els clients

Web.com ofereix solucions especialitzades per a tipus específics de negocis també. La mecànica automàtica, els quiropràctic, els dentistes i els professionals de la propietat immobiliària, per exemple, poden utilitzar les integracions de Web.com per augmentar l’efectivitat dels seus nous llocs web.

Els tallers de reparació d’automòbils i mecànics poden utilitzar el paquet de màrqueting personalitzat de Web.com per maximitzar l’exposició i generar oportunitats. Mitjançant pràctiques de SEO locals, el vostre lloc pot aparèixer més alt als resultats de la cerca. Mentrestant, els anuncis de pagament per clic (PPC) posicionats a les paraules clau adequades a Google, Yahoo! I Bing generen oportunitats importants i importants, portant els vostres clients. Per últim, Web.com afegirà el vostre negoci a Google Maps, ajudant els clients potencials a trobar el vostre lloc quan cerquin empreses similars a l’escriptori o al mòbil.

Per a pràctiques dentals, Lighthouse 360 ​​és un programari automatitzat de comunicació per a pacients tot en un. Notifiqueu als pacients les pròximes cites i redueixi els no-presentacions amb recordatoris de pacients automàtics mitjançant correu electrònic, text, telèfon i correu electrònic. Envieu recordatoris de plans de tractament i revisions. Comunicar-se amb els pacients mitjançant missatges de text des de l’ordinador, enviar llistes de espera de missatges, gestionar sol·licituds de cita i fins i tot distribuir butlletins de notícies. Augmenta la reputació en línia amb les ressenyes a Yelp, Google i altres llocs importants. Lighthouse 360 ​​es pot integrar al vostre lloc web elegant i convidant i connectar-se perfectament amb el vostre programari de gestió de pràctiques.

Les empreses de béns arrels, corredors i empreses de gestió d’immobles es beneficien de TORCHx, una solució de gestió de clients fàcil d’utilitzar creada específicament per atendre les necessitats dels professionals de la propietat immobiliària. Inclou eines de CRM millorades i notificacions d’activitat del client. Mantingueu-vos en contacte amb els clients mitjançant campanyes de correu electrònic integrades en plantilles i, a continuació, feu un seguiment del progrés de la campanya mitjançant TORCHx. Atreu i converteix els clients principals amb llocs web per a fitxes amb dades i mapes de barris. Mitjançant una integració perfecta amb el vostre lloc web Web.com, TORCHx pot recopilar i consolidar la informació del client, automatitzar tasques freqüents i mantenir accessible la informació empresarial crítica de les missions.

Web.com ha ajudat a més de 3 milions de clients al llarg de 20 anys

Per a qualsevol persona que necessiti un lloc web nou o més eficaç amb eines de màrqueting integrades per a una petita empresa, Web.com fa que sigui senzill establir una presència web.

Durant més de 20 anys, Web.com ha ajudat milions de clients a iniciar i fer créixer negocis, tot proporcionant tot, des del disseny del lloc fins al màrqueting. Per a les empreses que vulguin vendre en línia, les eines de comerç electrònic de Web.com proporcionen als venedors eines integrades per configurar els carretons de la compra i fer front als pagaments i enviaments..

Els seus experts poden posar en funcionament el vostre lloc amb una simple trucada telefònica i, ja que no hi ha res estàtic en línia, la possibilitat de fer canvis només requereix una altra trucada o iniciar sessió per realitzar canvis mitjançant una simple interfície arrossegar i deixar anar. Web.com creu que la creació d’un lloc web hauria de ser una cosa que qualsevol pot fer, i els llocs creats per i per als seus 3 milions de clients serveixen com a evidència del poder de l’empresa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me