L’allotjament clau en mà de Codero per a la migració, la gestió i l’optimització del núvol condueix els resultats centrats en el client i els resultats de pensament avançat

TL; DR: Amb una arrel de més de 25 anys, Codero és un proveïdor de hosting d’allotjament provat i que explora i innova perpètuament amb les tecnologies emergents. La companyia, centrada en làser en l’optimització i l’experiència dels usuaris, ofereix transicions perfectes i personalitzables a infraestructures híbrides o híbrides que s’adaptin tant als objectius de negoci futurs com als sistemes existents existents. Ric Riddle, director de la recaptació, ens va aportar la seva evolució de Codero al costat de la indústria d’allotjament en núvol i de les oportunitats presents en el servidor de cloud computing i acceleració informàtica..


En lloc de parlar d’oportunitats d’allotjament en núvol en termes de computació de punta i Internet of Things, Ric Riddle prefereix tenir una visió més àmplia de com la migració a la infraestructura moderna i optimitzada repercuteix en l’ecosistema empresarial més gran..

“L’IT ja no és una funció que viu a les habitacions fosques o al soterrani o als budells d’una organització”, va dir. “El núvol representa tota una transformació empresarial i cultural”.

A més del canvi de configuració del maquinari, la computació en núvol representa un canvi tectònic en el panorama empresarial on les organitzacions de totes les mides poden capitalitzar-se i créixer amb solucions d’allotjament modernes. El veterà sector de la indústria Codero permet als clients aprofitar-se personalitzant tecnologies altament personalitzades i compatibles amb objectius i aplicacions empresarials específics.

“Ja no són només les grans empreses que disposen de molts recursos i diners per desplaçar-se al núvol”, va dir. “Fins i tot les empreses d’etapa inicial han adoptat el canvi de cultura que prioritza l’experiència dels usuaris. Les empreses petites encara poden concentrar-se en el seu negoci amb els recursos al núvol disponibles i encara poden expandir i provar coses noves. “

Ric, el màxim responsable de recursos de Codero, va equiparar l’energia i la innovació que envolten la revolució del hosting al núvol amb l’impuls i l’emoció creats per l’erupció dels titans tecnològics que van començar al garatge o al dormitori d’un empresari..

“Poden atreure talent, fomentar equips petits i desenvolupar habilitats a mesura que construeixen totes aquestes novetats com a petita empresa”, va dir. “La innovació i el paper de les TIC acceleren la velocitat amb què es transforma l’empresa. L’informàtica ara té un seient força important a la taula. Quan les empreses parlen sobre el que hi ha a continuació, un dels primers grups amb què ara parlen és TI. “

Proporcionar diverses rutes per assolir l’èxit i el rendiment del núvol

Codero es va llançar originalment com a Aplus.net el 1992 com a botiga de revenedors d’ordinadors i, eventualment, proveïdor de serveis d’internet. Com que cada vegada més persones i organitzacions volien posar-se en línia, la companyia va afegir allotjament compartit: servidors dedicats, disseny web, i després registres de noms de domini. Codero va llançar alguns serveis i es va tornar a construir el 2009 i va decidir concentrar-se en allò que Ric va anomenar les joies de corona de servidors dedicats i gestionats.

Imatge de Ric Riddle amb el logotip de Codero

A més dels servidors gestionats, Codero ajuda els clients a arquitectures en núvol i híbrids.

“Quan van començar els vents competitius del cloud hosting, Codero va defensar el seu propi núvol privat”, va dir Ric.

Vist que altres grans proveïdors de núvols privats, inclosos Rackspace, HP i Cisco, reclamaven els seus núvols privats a favor de revendre solucions de núvols públics com ara de Amazon Web Services, Microsoft Azure i Google Cloud, Codero es va convertir en un proveïdor certificat d’AWS. i l’atzur. La companyia va anunciar implementacions de núvols entre plataformes agnòstiques i la seva arquitectura híbrida multi-núvol el gener de 2018.

“El gran moviment de fons és que cada cop són més les empreses que es mouen al núvol”, va dir Ric. “Tant si ho estan fent amb gràcia, lògica, estratègica o econòmica és alguna cosa per a empreses com nosaltres per ajudar-los a descobrir”.

Segons Ric, moltes organitzacions, sobretot empreses petites i mitjanes, es van traslladar al núvol massa aviat. Sense comprendre del tot els impactes potencials de la plataforma en la seva organització, aquestes empreses es van veure ràpidament desbordades i es van perdre.

“Em porta una empresa com Codero, que ha estat allà i ho va fer”, va dir. “Entenem el núvol i com podem connectar-nos a les inversions antigues perquè el núvol sigui una experiència magra i optimitzada.”

Avaluació BEAT Optimitza l’experiència a bord dels clients

Internament, els empleats de Codero realitzen el que anomenen BEAT Assessments quan es reuneixen amb nous clients i preparen la migració al núvol:

“Volem entendre el batec dels nostres clients i el que estan tractant de fer”, va dir Ric. “La clau de l’èxit és conèixer molt bé els equips i processos originals o heretats i ser capaç de convertir-los en un procés de bord. Ens obsessionem per allò que ja hi ha i on volen ser ”.

  • B significa pilots de negoci. Per què el client vol avançar-se al núvol? Com de coneixedors són sobre com el núvol pot donar suport realista als seus objectius?
  • E és la consideració econòmica. Tots els sistemes es mouen al núvol o només n’hi ha? Entén el client el cost total de propietat i la rendibilitat de la inversió?
  • Un estand per a aplicacions. El client hauria de tornar a enginyar alguns processos antics per aprofitar més els serveis al núvol? Com afecten les aplicacions actuals i al núvol en l’estat de compliment de l’empresa?
  • T significa tecnologia. El client entén plenament com funcionen les seves infraestructures i aplicacions en núvol? Es va combinar el client amb els sistemes i configuracions adequats per maximitzar les oportunitats del núvol?

Al llarg de la conversa amb els clients, Ric va dir que Codero aporta opinions imparcials, de plataforma i agnòstica, a les interaccions.

“Mirem la seva infraestructura existent i les aplicacions existents i identifiquem els millors serveis per al seu trasllat al núvol”, va dir. “Ens assegurem de cobrir qüestions d’escalabilitat i arquitectura, que les seves aplicacions i processos de servidor siguin completes, que les bases de dades puguin escalar i fer transaccions, entre d’altres. Hi ha tantes aplicacions crítiques i, si hi ha algunes inversions o infraestructures antigues que tenen més sentit deixar-se en el seu lloc, els ajudarem a fer-ho. “

L’assistència de tocat alt de Codero garanteix un consum eficient de núvol

A diferència de molts dels seus competidors, la feina de Codero no es fa una vegada que un client hagi migrat al núvol. Com que les tarifes mensuals de les plataformes de núvol es basen en el consum de recursos informàtics, Ric va dir que Codero continuarà ajudant els clients a optimitzar les seves aplicacions i reduir costos.

“Realment estem en parella amb els nostres clients, i no només per entendre on són i on han d’anar”, va dir. “Un cop hi són, ens adjuntem amb ells i optimitzem de manera proactiva el nou món en què es troben. És una implementació i migració suaus, segures i compatibles, però ha de ser un procés de gran toc durant tot el viatge.”

Collage d'empleats de Codero al voltant de l'oficina

Els empleats de Codero donen servei a clients de la seu de l’empresa a Overland Park, Kansas i Austin, Texas.

Aquest suport i relació amb els clients són importants per a Codero, ja que Ric va dir que l’empresa no ha de definir l’èxit com el més barat o el més car, ni tan sols el millor.

“Només hem de ser notables amb els nostres clients i ajudar-los a que siguin notables”, va dir.

Això inclou freqüentment que els clients puguin comunicar-se amb el mateix agent d’assistència durant diversos anys, atenent trucades telefòniques freqüents o fins i tot ajudant a un client a consultar amb el cap de xarxa de Codero.

“Aportem el millor i el més brillant per als nostres clients”, va dir Ric. “No podeu obtenir persones com Amazon per telèfon. Els nostres clients com aquesta petita empresa se senten, però estem donant a persones amb talent molt increïble i amb talent que tenen molt d’orgull que els nostres clients tinguin èxit. “

Assolir l’horitzó de la informàtica cognitiva i sense servidor

Codero ja està atent a les tecnologies emergents que afectaran els serveis i les capacitats del núvol. Segons Ric, la informàtica cognitiva (també coneguda com intel·ligència artificial i aprenentatge automàtic) representa els principals motors de núvols, sobretot quan es tracta de recollida i processament de dades.

“Està creixent més ràpidament que la nostra capacitat d’entendre-ho realment”, va dir, i va afegir que la pressió més gran perquè les empreses es desplacin amb agilitat i escalabilitat al núvol admetin oportunitats més grans i més grans per a informàtica sense servidor. Si els desenvolupadors ja no tenen necessitat de preocupar-se de subministrar o administrar servidors, poden centrar-se en els productes i serveis bàsics de la seva empresa.

“Una vegada que es comenci a publicar al núvol, hi ha totes aquestes noves oportunitats i avantatges per a les organitzacions. Anem a veure que cada cop són més les empreses que s’aprofiten. ”

Gartner continua fent un seguiment i predicció d’un creixement exponencial de diversos serveis al núvol: i els ingressos de la signatura d’investigació i assessorament estimen que es duplicarien dels 153 milions de dòlars el 2017 fins als 300 milions de dòlars més elevats el 2021..

A mesura que l’adopció del núvol creix, Ric va dir que les organitzacions ja no han de qüestionar-se si han de migrar al núvol; l’èmfasi s’ha de centrar en identificar la millor manera de fer el moviment i com continuar optimitzant el seu entorn.

“Ja no es tracta de quan, sinó que es tracta de com i com es manté competitivitat”, va dir Ric. “Sembla que gairebé totes les empreses avui utilitzen el núvol a la butxaca del seu negoci.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me