L’ID assequible de CodeLobster se centra en PHP i JavaScript: inclou la compleció automàtica, un depurador PHP i la validació del codi.

TL; DR: CodeLobster es va incorporar fa una dècada a IDE fa una plataforma per oferir una plataforma gratuïta que no fallava les funcions i el rendiment. En distingir-se encara més concentrant-se en PHP, CodeLobster proporciona un conjunt complet d’eines per ajudar codificadors principiants i experimentats. La versió gratuïta inclou un depurador PHP pràctic, juntament amb consells d’eines d’utilitat complerts i autocomplerts. Les funcions de pagament assequibles afegeixen un validador, control de versions i suport per a sistemes i marcs de gestió de contingut populars.


Saber codificar és només la meitat de la batalla, especialment per a desenvolupadors de nivell principiant. Els entorns de desenvolupament integrats, o IDE, adopten editors de text bàsics i afegeixen eines útils i completes per eliminar la fricció de la codificació d’un lloc web o d’una aplicació.

El programa de veterans CodeLobster es va col·locar al mar de les IDE fa una dècada en què les opcions dels desenvolupadors eren molt més limitades i costoses. Amb un objectiu de competir amb els populars IDE de codi obert, com Eclipse i NetBeans, l’equip CodeLobster va estrenar un producte gratuït creat per agilitzar i simplificar el procés de desenvolupament de PHP i JavaScript..

L’edició gratuïta de CodeLobster es carrega amb eines adequades, com ara un inspector de codi, un depurador de PHP i suggeriments automàtics intel·ligents. Les funcions s’engloben en un programari lleuger i portàtil que porta menys de 50 MB al disc dur.

Captura de pantalla de la interfície CodeLobster IDE

La interfície CodeLobster es carrega amb eines per ajudar els desenvolupadors i desenvolupadors experimentats sense maldecaps.

A mesura que els desenvolupadors es familiaritzen amb CodeLobster, el responsable del projecte, Stanislav Ustimenko, va dir que l’actualització a versions i plugins de pagament millora encara més l’experiència de codificació.

“Només hi havia una manera de triomfar: Oferir una edició gratuïta que sigui més potent que les altres opcions del mercat”, va dir. “Després d’això, hem desenvolupat plugins de pagament per cobrir tot el que necessiti per a una codificació còmoda.”

Descàrrega gratuïta compta amb funcions útils per a principiants i professionals

La instal·lació de CodeLobster és senzilla: la descàrrega gratuïta proporciona una prova de 30 dies que podeu ampliar registrant-vos per un codi de sèrie gratuït.

El programa només per a Windows només necessita uns 47 MB ​​d’espai de disc i inclou una gran quantitat de funcions fora de la caixa: no hi ha instal·lacions secundàries de plugins i funcionalitats addicionals. Aquí hi ha alguns dels nostres favorits:

 • Complet automàtic suggereix etiquetes, propietats, variables i funcions per a diversos idiomes.
 • Inspector HTML / CSS us ajuda a fer un seguiment d’elements i atributs d’estil.
 • Depurador de PHP detecta errors de sintaxi o l’anàlisi, avisos, avisos i errors fatals.
 • Context i ajuda dinàmica proporcioneu informació sobre el vostre codi mentre escriviu.
 • Suggeriments apareixen ràpidament per previsualitzar la imatge, la mida o el color de diversos elements.

CodeLobster és compatible amb 14 idiomes i inclou actualitzacions gratuïtes per a tota la vida. Segons Stanislav, l’equip CodeLobster posa molt èmfasi en la creació de sistemes útils que apel·len a una àmplia gamma de desenvolupadors.

“El nostre producte és tan adequat per a principiants com per a professionals, gràcies a l’ajut automàtic complet i útil de context per a diversos idiomes”, va dir..

Versió de Lite: validador de codi i suport per al control de versions

Tot i que podeu utilitzar la versió gratuïta de CodeLobster per sempre, l’actualització a la versió Lite afegeix diverses funcions útils per a la gestió de projectes i l’ús de més llenguatges de codificació:

 • Validador de codi marca i subratlla els errors de sintaxi del vostre codi HTML, CSS i PHP.
 • Control de versions admet Git, SVN i Mercurial, a més de les tecles de control per a diverses accions.
 • Suport FTP / SFTP accedeix a projectes remots i us permet carregar fitxers al servidor.
 • Gestor de SQL connecta les taules de la base de dades al vostre projecte per a l’exploració i la realització automàtica.
 • Suport per a Node.js, SASS i MENYS amplia la vostra caixa d’eines de codificació.

Els usuaris poden adquirir una llicència de la versió Lite per 39,95 dòlars i no hauran de tornar a descarregar ni instal·lar el programa; només cal activar la clau de la instal·lació actual per desbloquejar les funcions afegides..

“Tenim un preu per a tots els clients i sempre oferim als estudiants bons descomptes, segons les seves peticions”, va dir Stanislav.

Connectors Pro-Level Afegiu integracions de CMS i Framework

L’avantatge clau de CodeLobster, segons Stanislav, és la integració de l’IDE ​​amb els marcs populars i els sistemes de gestió de continguts. Els desenvolupadors experimentats gaudiran de combinar les potents eines de depuració automàtica i de depuració de PHP de CodeLobster amb funcions i arguments específics per a WordPress, per exemple.

Els complements de la versió professional de CodeLobster costen 99,95 dòlars i admeten el següent:

 • Sistemes de gestió de continguts: WordPress, Drupal, Magento i Joomla
 • Marcadors PHP: Symfony, Laravel, CakePHP, CodeIgniter, Phalcon i Yii
 • Marcadors i biblioteques de JavaScript: AngularJS, BackboneJS, MeteorJS i jQuery
 • Motors de plantilles: Smarty and Ram

CodeLobster va debutar un nou complement de Magento, amb la versió 5.11.4 de la seva versió el desembre de 2016, juntament amb els complements actualitzats de jQuery, Symfony i Yii. CodeLobster publica actualitzacions diverses vegades cada any tant per a IDE com a plugins individuals.

Arribat el 2017: CodeLobster funciona per afegir eines basades en Mac i Unix

Responent a les trucades dels usuaris de Mac i Ubuntu, Stanislav va dir que l’equip de CodeLobster de cinc persones treballa en un programa multiplataforma que funciona amb diversos sistemes operatius. A mesura que l’IDE ​​s’acabi de completar en els pròxims mesos, va afegir que CodeLobster aportaria més membres del personal per continuar donant suport a les eines i desenvolupar noves funcions.

Mentrestant, CodeLobster ofereix als usuaris de Windows una IDE gratuïta ben arrodonida que s’escala per satisfer les necessitats dels desenvolupadors professionals que busquen allò que Stanislav descriu com a missió de CodeLobster: proporcionar una experiència de “còmoda comoditat”..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me