L’ecosistema multimèdia del coneixement de Rob Walling: ajuda als empresaris tècnics a tenir èxit sense capital de risc

TL; DR: Si voleu posar en marxa la vostra SaaS sense augmentar el finançament empresarial, no busqueu més que Rob Walling. L’emprenedor en sèrie ha canalitzat la seva àmplia experiència en la creació i venda de startups cap a una col·lecció polifacètica de contingut dissenyada específicament per als fundadors. Tant si es tracta d’autor de llibres més venuts com del primer accelerador d’inici creat per a arrencadors, Rob pretén ajudar els empresaris d’avui a portar els seus projectes de passió al següent nivell..


Hi ha alguna cosa admirable sobre els empresaris que es fan propis dels seus propis punts de partida, i, tot i que desafiant, no és rar.

Segons l’Administració de petites empreses, els fundadors sovint s’excaven a les seves pròpies butxaques per finançar els seus esforços. De fet, els comptes d’estalvi personal i familiar constitueixen la font de capital més comuna que s’utilitza per finançar el creixement empresarial: outranking de beneficis, actius, préstecs i targetes de crèdit empresarial..

Foto de Rob Walling

Rob Walling té una missió per ajudar els empresaris SaaS a prosperar.

Té sentit: la ruta de llançament inicial pot, certament, donar els seus resultats, diferenciant una startup dels seus competidors mitjançant avantatges com la llibertat creativa, el progrés més ràpid i la aversió a la despesa temerària..

Però tenint en compte que el 23% de les startups fracassen simplement perquè es queden sense efectiu, els empresaris han de jugar amb cura les seves cartes. L’empresari en sèrie Rob Walling, que ha construït i venut diverses startups durant la seva carrera, ho sap. I, des del 2005, està utilitzant la seva experiència per ajudar a altres autònoms a evitar els entrebancs de les botes d’arrencada.

Durant els darrers 15 anys, Rob ha consolidat les seves habilitats en una col·lecció mundial de continguts dissenyats específicament per a qualsevol persona interessada en arrencar, arrencar i programar com a servei (SaaS). Ha escrit tres llibres, ha publicat nombrosos assajos, ha iniciat una sèrie de podcast amb èxit i ha llançat conferències per a la comunitat d’inici.

“En última instància, el meu objectiu és ajudar els fundadors de pistes no aventura a llançar les seves empreses, créixer més ràpidament i aconseguir un major èxit”, ens va dir Rob. “Els llibres, podcasts i conferències ajuden a la gent a treballar amb el mateix objectiu”.

Ara, a través de TinySeed, el primer accelerador d’arrencada dissenyat per a bootstrappers, Rob pretén ajudar els empresaris d’avui a portar els seus projectes de passió a un nivell totalment nou..

Llibres més venuts sobre Com llançar, créixer i mantenir les startups

Rob ha estat blog des del 2005 quan va començar a cronitzar les seves experiències com a solista en desenvolupament de programari.

“Vaig tenir alguns èxits en el camí”, va dir. “Un any no vaig guanyar diners en productes de programari, l’any següent vaig aconseguir 15.000 dòlars, i l’any següent vaig fer 30.000 dòlars. Fins que finalment em podré donar suport a temps complet”.

Les publicacions de Rob van presentar tantes preguntes dels lectors que es va adonar que podia ampliar la seva narració en forma de llibre. Al mateix temps, va identificar un aparent forat al mercat.

“Em vaig frustrar perquè vaig llegir tots els llibres sobre les empreses inicials, tots els llibres en començar en una empresa i cap d’ells em va parlar”, va dir. “No tenien botes a terra i no eren tàctiques parlant amb un individu”.

Tres llibres de Rob Walling

Rob ha publicat tres guies per llançar, créixer i mantenir startups sense finançament empresarial.

El 2010, després d’enquestar els seus lectors per avaluar l’interès pel projecte, Rob es va retreure durant tres mesos mentre va assumir la tasca herculana d’escriure el seu primer llibre. El resultat va ser “Començar petit, quedar-se petit: la guia d’un desenvolupador per iniciar un inici.”

El llibre, que serveix de guia pas a pas per aconseguir una posada en marxa tecnològica sense inversions externes, va ser ben rebut.

“Vaig pensar si podia guanyar uns 6.000 dòlars o 8.000 dòlars del llibre, valia la pena el temps que hi he passat”, va dir Rob. “I quan vaig llançar, vaig aconseguir 9.000 dòlars el primer dia. Al mes següent, va vendre altres 5.000 dòlars, i va continuar venent des de llavors. Va ser una sorpresa agradable, i va demostrar que la gent tenia fam d’aquest tipus d’informació. ”

Des d’aleshores, Rob ha publicat dos llibres addicionals. “Comenceu a comercialitzar el dia que comenceu a codificar (i altres assaigs)” és un resum dels seus millors articles d’inici de l’última dècada. També va contribuir a la “Guia de l’emprenedor per mantenir el vostre lloc”, escrita per la seva dona, Sherry Walling, psicòloga clínica amb llicència.

Configureu-vos a “Startups per a la resta de nosaltres”: un podcast per a l’èxit de SaaS

Rob va dir que va començar a escoltar podcasts en el moment en què es va publicar “Comença petita, queda petita”. Si bé sabia que sempre seria un escriptor, es va adonar que tenir la veu d’algú a les orelles durant 20 minuts a la setmana era una experiència radicalment diferent de la lectura de les paraules d’algú..

Per exemple, va dir que va seguir “Joel al programari”, un blog escrit per l’enginyer de programari Joel Spolsky, durant anys. “La primera vegada que el vaig sentir en un podcast, vaig sentir que el coneixia a l’instant”, va dir Rob. “Així que el 2010 vaig decidir iniciar un podcast,” Startups for Rest Of Us “, per ajudar els empresaris a llançar productes de programari”.

Els primers 448 episodis van comptar amb Rob i co-amfitrió Mike Taber, que finalment va tornar a treballar per Bluetick, una plataforma per gestionar correus electrònics de seguiment. Tot i que el públic inicial era deu vegades menor que el del seu bloc, els seus espectadors estaven molt més invertits.

“De seguida, ens vam adonar que la participació de la comunitat era molt més profunda del que he experimentat amb el bloc”, va dir Rob.

Al llarg dels anys, el podcast ha presentat els casos d’èxit de nombrosos empresaris, entre ells Nate Grahek de StickyAlbumns.com, el fundador de BidSketch Ruben Gamez, i Laura Roeder, fundadora i directora general de MeetEdgar..

Els episodis inclouen una àmplia varietat de temes, com els indicadors clau de rendiment dels productes SaaS, com prioritzar les sol·licituds de funcions, per què hauríeu de contractar un intern i calcular el valor de la vida. Hi ha disponible un arxiu complet per als lectors.

Rob va dir que només era qüestió de temps abans que la seva comunitat de podcast volgués més. “Molt aviat, vam tenir molta gent que estava interessada i preguntava on podrien anar a buscar més recursos.”

Unir fundadors amb MicroConf: un esdeveniment que inspira

Va respondre a aquestes peticions amb el llançament de MicroConf, una sèrie d’esdeveniments per a fundadors d’inici de pistes que no eren de risc. Mentre que els seus llibres serveixen de manuals útils, Rob va dir que va fundar MicroConf per construir una comunitat d’empresaris de suport. El primer esdeveniment va tenir lloc en un petit hotel de Las Vegas amb unes 100 persones.

“Vam començar MicroConf el 2011 amb un pressupost més exigent i gairebé ens vam perdre les samarretes”, va dir. “Amb prou feines ens vam trencar fins al final quan va arribar un gran patrocinador. Des de llavors, hem organitzat múltiples esdeveniments amb centenars de ponents i milers d’assistents. “

En última instància, la missió de MicroConf és ajudar als fundadors autofinançats a guanyar una sensació de rendició de comptes mitjançant el suport dels companys alhora que comparteixen coneixements per prendre decisions més informades a mesura que creixen les seves empreses. El 2020, MicroConf inclourà set esdeveniments presencials, diversos esdeveniments en línia i MicroConf Remote, un esdeveniment d’un dia al juliol.

Un d’aquests esdeveniments en línia fins ara ha estat The State of Independent SaaS, un informe produït per MicroConf amb el suport de Stripe i Basecamp. L’informe, basat en una enquesta a més de 1.500 empreses SaaS que es van engegar, va revelar informació sobre la demografia de la indústria, les taxes de creixement i els punts de referència, entre d’altres informacions..

“SaaS solia ser menys competitiu, només perquè hi havia poca gent implicada”, va dir Rob. “Les eines eren més difícils de treballar i eren més cares. Ara, però, és més fàcil que mai llançar una aplicació SaaS. “

Dit això, la disminució de les barreres d’accés han provocat més competència i Rob va dir que és més difícil per als desenvolupadors independents de SaaS distingir-se de la multitud.

TinySeed: un accelerador d’inici per a bootstrappers

Per ajudar els fundadors de SaaS en fase inicial a tenir èxit, Rob treballa molt a TinySeed, un accelerador d’inici d’engegada d’un any llançat el 2018 per finançar empreses de programari de subscripció amb potencial de creixement..

El programa processa de 10 a 15 empreses alhora en un mateix lot. A més del finançament, TinySeed proporciona orientació mitjançant trucades setmanals amb companys d’inici en cada lot i en horari d’oficina remota amb mentors específics. Actualment, la companyia signarà a les empreses del lot dos, que comença a l’abril. Les tres aplicacions s’obriran a finals del 2020.

“Començarem el procés de sol·licitud del lot tres aviat, així que estarem realment a les trinxeres quedant bloquejades aquestes startups”, va dir Rob. “Esperem treballar amb ells en un parell de mesos”.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me