L’art del servei: ajudar els executius de nivell C a tot el món a obtenir un avantatge competitiu mitjançant les autoavaluacions basades en preguntes.

TL; DR: The Art of Service està ajudant a més de 100.000 clients de més de 100 països a mantenir-se al capdavant amb equips d’eina d’avaluació que cobreixen diversos temes. La companyia té la missió d’ajudar els executius del nivell C a identificar els punts de persiana en els seus negocis mentre revisen adequadament consultors de tercers o eliminen-los del tot. I, com que els consultors també necessiten consultors, The Art of Service ha llançat recentment el seu primer programa de consultors certificat basat en dècades d’experiència a casa.


Quan el marit i la dona Ivanka Menken i Gerard Blokdijk van fundar per primera vegada The Art of Service el 2000, el seu objectiu principal com a assessors era ajudar a les empreses a créixer en descomposar les sitges informàtiques..

Amb els anys, la parella emprenedora va veure l’augment de tendències conflictives: una cap a un desenvolupament ràpid i àgil i una altra centrada en el compliment i l’aversió al risc. Al mateix temps, els pressupostos es van reduir i es va demanar als líders que ho fessin més amb menys.

Les empreses podrien tenir-ne el pastís i menjar-ne, de manera econòmica? Ivanka i Gerard ho van pensar.

Logotip d'Art del Servei

El 2018, van començar a publicar versions productives de la seva pràctica de consultoria en forma d’eines d’autoavaluació dissenyades per ajudar els clients a equilibrar el pressupost entre el desenvolupament àgil i la mitigació del risc..

Els recursos assequibles ara ajuden els executius del nivell C a alinear els serveis informàtics amb els objectius generals, tot revelant mancances de coneixement en els processos empresarials, recursos humans, gestió de riscos i compliment.

“Hem obert un cercle complet”, va dir Ivanka, director general de The Art of Service. “Ara, ens aproximem a l’auto-millora i a la recerca contínua del coneixement a través d’un prototip de versió de consultoria, en lloc de entrar i facturar els clients cada hora.”

A l’hora d’afrontar els reptes habituals mitjançant l’ús de plantilles de bones pràctiques, plans de treball pas a pas i diagnòstics de maduresa, les Eines d’autoavaluació permeten als líders empresarials guanyar avantatge competitiu mentre gestionen el risc..

Ara, amb la publicació del seu programa de consultors certificats, The Art of Service ajudarà a assessorar professionals a les empreses de consultoria també. Amb dècades d’experiència en el sector, la companyia ensenyarà a les empreses a oferir als clients un valor addicional per sobre i per sobre de l’experiència en matèries.

Les eines que necessiteu per eliminar o fer de consultores de tercers adequadament veterinàries

Gerard (ara president de l’Art del Servei) i Ivanka, ambdós dels Països Baixos, es van traslladar a Austràlia específicament per complir el seu somni: capacitar els professionals per millorar els seus negocis.

Les seves pròpies carreres de consultoria en gestió van començar a principis dels anys 90, quan van conèixer de primera mà la importància d’iniciar una valuosa conversa preguntant als clients les preguntes més adequades..

També van conèixer el difícil que pot ser trobar-los i van començar a curar una base de dades de preguntes essencials que havien utilitzat amb èxit en els seus propis compromisos amb clients. Al 2018, quan Ivanka i Gerard van tenir la idea de crear un producte que ajudés els clients a obtenir els avantatges d’un servei d’assessorament mitjançant diversos equips d’eines, la parella es va adonar d’una bona consultoria sobre totes les preguntes correctes..

“Observant totes les nostres consultes, les que van ser més valuoses, les que vam fer la diferència per a les organitzacions, van ser les que vam fer més preguntes, i per això vam començar amb una avaluació basada en preguntes, Va dir Ivanka. “Mentre feu les preguntes correctes, trobareu una manera d’aconseguir les respostes correctes.”

Actualment, milers de preguntes constitueixen la base de les Eines d’autoavaluació de l’empresa, que han ajudat a més de 100.000 clients de més de 100 països a desplegar tot el seu potencial mitjançant la consultoria basada en productes. Cada kit conté plantilles de bones pràctiques, plans de treball pas a pas i diagnòstics de maduresa, entre altres recursos.

En molts d’aquests casos, les empreses poden eliminar completament la necessitat d’ajuda de tercers.

“Quan realitzeu una autoavaluació a la vostra organització, també podeu identificar herois interns que tinguin respostes clarament definides a les vostres preguntes”, va dir Ivanka. “Són persones que podeu aprofitar per al canvi d’organització o la implementació de la tecnologia, per exemple”, va dir Ivanka.

En altres casos, els equips d’eines d’autoavaluació ajuden els executius del nivell C a informar-se dels consumidors de serveis de consultoria. “No tots els assessors s’incorporen a l’objectiu principal dels clients”, va dir. “Si sabeu quines preguntes heu de fer, podeu obtenir millors consultors veterinaris, de manera que no pagueu per les coses que no necessiteu.”

Una varietat de casos d’ús per a una millor alineació de la informació amb l’estratègia empresarial

Els equips d’autoavaluació d’Art de servei abasten una gamma increïblement àmplia d’indústries, des de l’energia, els recursos naturals i el govern fins a la tecnologia, la fabricació i les telecomunicacions..

I hi ha diversos kits disponibles per a cada indústria. A la categoria de tecnologia, per exemple, hi ha més de 360 ​​kits disponibles en temes com la política tecnològica, la tecnologia portable, CAD, auditories informàtiques i plataformes governamentals, entre d’altres.

Si necessiteu diversos kits, el pla d’adhesió de l’empresa és una bona aposta, permetent als usuaris adquirir tantes eines que desitgeu amb un 60% de descompte. “Per a les grans organitzacions, el nostre portal de subscripcions és ideal. Això permet l’accés més fàcil als equips d’eines”, va dir Ivanka.

El

Els plans de subscripció de la companyia ajuden els membres a accedir a diversos kits a un preu més baix.

L’equip d’Art del servei treballa sempre en ampliar les opcions de kit d’eines en funció de la demanda del mercat actual i futura.

“Els nous temes es descobreixen i es seleccionen diàriament amb les nostres aplicacions dissenyades a casa i amb aprenentatge automàtic per assegurar que el contingut sempre sigui rellevant, actualitzat i, sobretot, específic per a les vostres necessitats”, diu el lloc web de l’empresa..

Ivanka ens va dir que els kits són especialment valuosos per a aquells que ocupen càrrecs de poder, com ara vicepresidents, consellers delegats i CTO, que solen experimentar una sensació de desconnexió social dins de les seves empreses. Ens va dir que l’adagi “no hi ha preguntes equivocades” normalment no s’aplica a la C-Suite, provocant que molts professionals triïn l’opció segura i eviti preguntar res..

“És solitari a la part superior; més gran ascendeixi en una organització, menys oxigen hi ha, però sou responsables d’alguns processos de presa de decisions realment importants”, va dir. “Coses com el compliment són importants, però comprendre el que no sabeu i aprendre a incorporar aquest coneixement a la vostra organització fent preguntes correctes és un dels avantatges principals dels equips d’eines.”

En última instància, qualsevol cosa que pugui fer els executius del nivell C per reforçar l’eficàcia d’aquests processos de presa de decisions és extremadament beneficiós, especialment en termes de tranquil·litat..

Un programa de consultor certificat i assistència continuada al client

Al final del dia, els consultors necessiten consultors, va dir Ivanka – i The Art of Service espera ajudar a ocupar aquest paper mitjançant la seva darrera oferta, un programa de consultors certificats.

“Volem ajudar el propietari de la firma de consultoria de mida mitjana a competir contra empreses massives com IBM, KPMG i Deloitte mostrant-los com proporcionar als clients un valor addicional que supera els coneixements sobre matèries”, va dir Ivanka..

Avançant, The Art of Service també continuarà centrant-se en l’atenció al client, cosa que Ivanka va dir que la companyia s’enfronta de forma pragmàtica.

“Ens constatem constantment com podem ajudar els nostres clients a millorar, com resoldre els seus problemes”, va dir. “No només analitzant la indústria i tenint reunions teòriques, sinó també presentant actituds per ajudar els nostres clients a assolir els seus objectius comercials. És del que estic realment orgullós. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me