L’Acadèmia Nacional d’Enginyeria: donar servei als EUA mitjançant educació, investigació i assessorament independent al govern federal

TL; DR: L’Acadèmia Nacional d’Enginyeria (NAE) és una institució independent compromesa a servir els Estats Units mitjançant l’experiència d’enginyers realitzats. L’acadèmia sense ànim de lucre, fundada el 1974, també treballa per promoure una indústria vibrant fomentant una piscina de talents inclusiva i proporcionant orientació a tota la carrera d’enginyers. Tant si s’està avaluant reptes com deixant lloc a oportunitats futures, NAE vol ser una veu pública per al sector de l’enginyeria.


La Guerra Civil dels Estats Units és sovint considerada com la primera batalla d’alta tecnologia, sobretot per la seva època. El conflicte va actuar com a catalitzador de les gestes de la ciència i l’enginyeria, des de vaixells i ferrocarrils ferroviaris fins a globus de vigilància i l’ús estratègic del telègraf..

Segons Al Romig, oficial executiu de l’Acadèmia Nacional d’Enginyeria (NAE), el president Lincoln va estar involucrat personalment en la guerra i es va dirigir sovint al telègraf per estar al dia en qüestions tècniques emergents. Però no sempre ha estat fàcil trobar solucions.

Quan es presentessin problemes, com la presència de perillosíssima corrosió en els vaixells de ferro, Lincoln arribaria a diverses fonts –la marina, la constructora, la siderúrgica–, però gairebé sempre es deixava amb les mans buides. “Està clar que qualsevol consell que Lincoln tractés de fer de la forma antiga tenia un gran pes amb la parcialitat de qui li va fer la pregunta, perquè tenien un gos en la lluita, per dir-ho”, va dir Al..

Al Romig, director executiu de la National Academy of Engineering (NAE), i logotip

Al Romig, director executiu, ens va donar compte de com l’Acadèmia Nacional d’Enginyeria (NAE) està promovent una indústria i una nació fortes.

El 1863, en plena guerra civil, Lincoln va signar un projecte de llei per establir l’Acadèmia Nacional de les Ciències (NAS) en dret. L’acadèmia, formada per 50 distingits científics dels estats de la Unió, va rebre el mandat d’investigar, examinar, experimentar i informar sobre qualsevol tema de ciència o art sempre que ho sol·liciti el govern i sense prejudicis..

L’acadèmia finalment no va trobar una manera de protegir els fons dels vaixells de ferro, però va trobar una manera de contrarestar l’efecte del ferro sobre les brúixoles magnètiques. El govern va continuar sol·licitant estudis sobre altres temes al llarg de la Guerra Civil i més enllà, fet que va conduir a investigacions innovadores sobre bombes atòmiques, avions a motor i vaixells de motor nuclear.

Amb el temps, es van crear organitzacions afiliades en virtut del mateix acte de constitució del Congrés que va establir la NAS, inclosa l’Acadèmia Nacional d’Enginyeria (NAE) i l’Acadèmia Nacional de Medicina (NAM). Avui, les tres organitzacions queden sota el paraigua de les acadèmies nacionals de ciències, enginyeria i medicina.

El NAE, al qual exerceix com a director executiu, es centra en servir als EUA i avançar en la indústria mitjançant l’experiència d’enginyers experts. El sense ànim de lucre també treballa per fomentar un grup de talent inclusiu i continua proporcionant orientació a tota la carrera professional. Tant si es tracta d’avaluar reptes com de deixar lloc a oportunitats futures, NAE té l’objectiu de millorar el benestar dels Estats Units fomentant una indústria d’enginyeria forta.

Una institució sense ànim de lucre que promou una indústria vibrant

Randy Atkins, directora de comunicacions de la NAE, ens va dir que l’acadèmia engloba totes les branques de l’enginyeria, inclosa l’enginyeria civil, mecànica, elèctrica, biològica i informàtica. També compta amb més de 2.000 membres elegits entre iguals, inclosos membres estrangers, professionals empresarials, acadèmics i funcionaris governamentals, que proporcionen experiència sobre les relacions entre enginyeria, tecnologia i qualitat de vida..

Tot i que la NAE es va constituir com a part d’un acte congressual i ofereix serveis mitjançant projectes executats pel Consell de Recursos Nacionals (NRC), l’acadèmia funciona independentment del govern. De fet, els membres del comitè fan un treball de recerca voluntàriament i sense pagament, tot i que són alguns dels enginyers més estimats de la professió.

“Aconsellem el govern en qüestions de política i prop del 70% del nostre finançament prové del govern, però no som part del govern”, va dir Randy. “Quan se’ns demana que informem sobre un tema, ajuntem la millor experiència del país per realitzar estudis, que solen durar un o dos anys, i proporcionem un informe revisat per pares que inclogui recomanacions i que es regeix per un conflicte estricte de normes d’interès ”.

El 2012, per exemple, la NAE va fer una anàlisi sobre l’explosió, el foc i el vessament de petroli de Deepwater Horizon, a petició del Departament d’Interior i en col·laboració amb el NRC. La investigació de l’acadèmia va examinar causes probables i mesures recomanades per evitar futurs incidents.

A més dels estudis de NRC, el NAE aborda temes econòmics i socials importants en enginyeria i tecnologia mitjançant un programa d’estudi independent autofinançat. Recentment, aquest treball s’ha centrat en equilibrar la protecció del medi ambient i el creixement econòmic, aconseguir la prosperitat nacional en una economia global i formar una mà d’obra altament competent a través del suport educatiu..

Potenciar un grup de talents inclusius mitjançant iniciatives d’educació

No és cap secret que existeixi un important desfasament de gènere en el sector de l’enginyeria. Segons la Society of Women Engineers, el nombre de dones en les professions d’enginyeria als EUA no ha augmentat des de principis dels anys 2000.

NAE espera canviar-ho ajudant a crear un pipeline de talent més inclusiu. Per fomentar la representació femenina dins de la indústria de l’enginyeria, el Comitè de la Diversitat de la mà d’obra d’enginyeria de la NAE va ajudar a crear el lloc web EngineerGirl, un recurs informatiu dissenyat per sensibilitzar sobre oportunitats emocionants per a noies i dones en l’àmbit tradicionalment masculí. Llançat el 2001, el lloc inclou entrevistes amb enginyers femenins, informació sobre diferents carreres d’enginyeria, beques, competicions i oportunitats de xarxa, entre d’altres informació útil.

EngineerGirl imatges

EngineerGirl ajuda a atreure l’atenció nacional sobre les oportunitats de l’enginyeria per a dones i dones.

EngineerGirl es centra en les nenes que assisteixen a l’escola mitjana que solen tenir entre 11 i 13 anys. “Vam triar centrar-nos en aquest grup, perquè si ens fixem en estudiants més joves, sembla que les noies i nois tinguin igual interès, igualtat de motivació i igualtat de capacitat en tots. coses relacionades amb la matemàtica i la ciència “, va dir Al. “Quan arriben a aquesta edat de l’escola mitjana, comences a veure que l’interès d’una noia s’extranya; per qualsevol motiu, no és fantàstic que les nenes facin ciències i enginyeria.”

La idea que hi ha darrere de EngineerGirl és mostrar a les dones joves quina és la trajectòria espectacular de l’enginyeria. Diguem, per exemple, un vuitè estudiant està interessat en la construcció de cotxes. “A través del lloc, pot connectar-se amb un enginyer que treballa per a una empresa com GM, Toyota, i aprendre com és construir vehicles com a enginyer de dona”, va dir Al.

EngineerGirl també organitza un concurs anual d’escriptura d’assaigs per a estudiants de tercer a 12è. El tema d’aquest any s’ha centrat en treballs creatius de ficció que celebren el disseny d’enginyeria i la resolució de problemes. Les enquestes indiquen que el 40% dels participants al concurs és més probable que es plantegi una carrera en enginyeria després de l’experiència del concurs d’assaigs.

Orientació experta al llarg del procés educatiu

Però els esforços de la NAE no s’acaben amb la contractació anticipada. Al va dir que NAE compta amb una cartera de programes destinats a diversos punts de la vida d’una persona, des de la llar d’infants fins a la jubilació, destinada a conrear, créixer i captar el capital intel·lectual de la mà d’obra d’enginyeria..

El 2012, per exemple, Chevron U.S.A. Inc. va aportar 1,5 milions de dòlars a LinkEngineering en col·laboració amb Achieve Inc., la National Science Teachers Association, la American Society of Engineering Education i la International Technology and Engineering Educators Association. Avui, la iniciativa ofereix una orientació basada en la investigació per als implicats en l’educació en enginyeria a la llar d’infants fins al grau XII, proporciona una gran quantitat de materials i recursos curriculars i connecta experts en educació en enginyeria amb centres de primària, mitjana i secundària..

A nivell universitari, el programa Grand Challenges Scholars (GCSP), inspirat en la NAE però no controlat per l’acadèmia, amplia l’abast dels estudis de grau en enginyeria a la comunitat mundial amb l’esperança de resoldre problemes a tot el món, com proporcionar aigua neta a tothom. al planeta. Les universitats que participen en el programa es concentren a cultivar les competències necessàries per resoldre aquests problemes.

“Així que, a més del talent que necessiteu com a enginyer, sembla cultivar la vostra capacitat de treballar multiculturalment, treballar de manera multidisciplinària, per assegurar-vos que heu pensat si la vostra idea té un bon negoci o no, i si en realitat farà que el món sigui bo ”, va dir Al. “En aquest moment tenim al voltant de 60 programes als EUA continentals, uns vuit internacionals”.

La propera frontera: orientació expert a través de la seva carrera professional

Els enginyers que es troben en l’etapa de carrera mitjana i en un termini de dotze anys avançat en carrera, han demostrat la seva realització en treballs tècnics d’investigació en enginyeria i treballs tècnics, estan interessats en desenvolupaments d’enginyeria en altres àmbits i posseeixen el potencial per ser un futur líder en enginyeria nord-americana. Programa Fronteres d’Enginyeria (FOE).

Fronteres de l'enginyeria

El programa Frontiers of Engineering contribueix a facilitar la col·laboració entre camps.

“FOE és un programa pensat per a persones que tenen al voltant de 40 anys, donen o triguen cinc anys”, va dir Al. “La idea era reunir un grup de líders d’enginyeria durant uns dies per promoure la fertilització creuada d’idees i, amb la esperança, construir algunes aliances amb altres joves enginyers que us portessin durant tota la vostra vida.”

Al va dir que durant els darrers anys, al voltant del 20% dels elegits a la NAE com a membres eren antics alumnes de la FOE.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me