Klipfolio connecta centenars de fonts de dades amb un creador de taulers potent i intuïtiu que permet a les empreses un accés fàcil a les mètriques

TL; DR: Tot sobre els negocis sembla orientar-se a decisions basades en dades. Els indicadors i mètriques claus de rendiment poden aportar als membres de l’equip un objectiu comú i millorar el rendiment a través del consell. Per a moltes empreses petites, començar amb les analítiques pot ser desconcertant, però Klipfolio proporciona un quadre de treball dissenyat i preuat per a qualsevol persona amb voluntat de fer-ho. El director de màrqueting de Klipfolio, Jonathan Taylor, ens ha parlat de la dedicació de la companyia a gestionar la intel·ligència empresarial i a millorar millores que beneficien tant usuaris no tècnics com tècnics.


Com que les empreses prenen més consciència del valor de les analítiques, Klipfolio està demostrant que els taulers de taules mètriques no són una cosa que només poden fer servir els executius per prendre decisions d’alt nivell..

El director de màrqueting, Jonathan Taylor, va descriure una conversa que va mantenir recentment amb un client de Klipfolio anomenat Dave, que recentment va ser ascendit a un càrrec directiu i va voler fer un seguiment dels principals indicadors del seu equip..

“És un gran venedor, però encara estava aprenent la direcció”, va dir Jonathan. “Una de les coses que va voler immediatament va ser liderar el viatge de dades del seu equip. No està aprenent només què són els KPI, sinó que els entén i la psicologia que hi ha al darrere. “

Imatges de taulers de taula Klipfolio en configuració d'oficina

Amb Klipfolio, els equips poden capturar i mostrar fàcilment analítiques de rendiment.

Durant sis mesos d’utilitzar el creador de taulers i les integracions de Klipfolio, Dave va crear portals d’informació i mostrar-los en un televisor a l’oficina. Les mètriques van acabar convertint-se en un punt de trobada per a l’equip de Dave que finalment va conduir a un millor rendiment. Segons Jonathan, la mentalitat “he de colpejar aquest número” va fer una gran diferència en els resultats.

“La consciència sobre el poder de les dades és la gran tendència per a persones que tradicionalment no haurien tingut accés”, va dir. “Els nostres productes estan molt dirigits a les persones que formen un equip que dirigeix ​​aquest tipus d’innovacions”.

Analytics des del punt de mira: tota la potència de les dades amb una fracció del cost

Des dels inicis de la companyia el 2011, Klipfolio ha crescut fins a servir a més de 10.000 organitzacions. Molts usuaris són líders d’equips dins d’empreses que s’acaben de començar amb el seguiment de les KPIs.

“La gran majoria dels nostres clients comencen el nostre viatge amb informes i analítiques”, va dir Jonathan.

L’accessibilitat de Klipfolio en comparació amb la dels competidors fa que l’empresa apel·li a diversos clients. Els plans destinats a les empreses petites costen 29 dòlars al mes, mentre que les organitzacions amb més comptes, taulers i necessitats de publicació podrien gastar fins a 199 dòlars cada mes.

“No és una solució onerosa per cap tram de la imaginació un cop estiguis preparat per a aquest tipus d’analítiques”, va dir Jonathan. “Per a un quadre de comandament típic d’intel·ligència empresarial, esteu buscant milers de dòlars per començar. Els permetem que ho facin ells mateixos per una fracció d’aquest cost ”.

Imatge del logotip de Johnathan Taylor i Klipfolio

Klipfolio fa que les mètriques comercials siguin accessibles a una àmplia gamma d’usuaris, segons el responsable de màrqueting Jonathan Taylor

Identificar les mètriques que val la pena fer el seguiment i localitzar fonts de dades rellevants pot ser desconcertant per a les empreses que s’endinsen en analítica. Klipfolio ajuda els clients novells i experimentats a identificar els KPIs més rellevants per a la seva organització i a simplificar els punts de dades en un paquet accessible.

“Si configureu alguna cosa com Google Analytics al vostre lloc web, de sobte, com ara” Bé, mireu totes aquestes dades, però què vol dir tot això? “, Va dir Jonathan. “La nostra plataforma ofereix orientacions sobre com destil·lar aquesta informació.”

Com algú que ha estat amb la companyia durant uns set anys aproximadament, Jonathan ha vist que diversos clients es beneficien de les capacitats de Klipfolio per mostrar mètriques empresarials de manera holística i fer arribar les dades a les persones que en puguin beneficiar..

“Klipfolio em pot estalviar molt temps creant informes per als meus executius de nivell C”, va dir Jonathan. “Puc donar-los les dades i, a continuació, tenen visibilitat constant del que estem fent. Proporciono la informació que desitgen, de manera que no hauria de passar ni una hora en la creació d’aquests informes cada dues setmanes. “

Control complet i personalització del sorteig de compra de diversos mercats

Els clients de Klipfolio tenen una àmplia varietat d’indústries, departaments i habilitats tècniques: tots busquen mètriques que aportin claredat en els seus objectius laborals i empresarials. Klipfolio els permet fer això de forma independent i sense límits, va dir Jonathan.

“Des d’un punt de vista competitiu, podem tenir un paper molt interessant en desorganitzar alguns dels jugadors tradicionals en intel·ligència empresarial que es basen en aquests contractes de serveis professionals”, va dir. “Diguem, però, que si teniu algú relativament tècnic en el vostre equip que pot dedicar una estona a Klipfolio, no hi podreu fer res realment.”

Captures de pantalla de taulers de comandament de Klipfolio

Els taulers de control totalment ajustables permeten als usuaris de Klipfolio connectar i visualitzar dades de centenars de fonts.

Klipfolio està fermament ancorada per fer dades senzilles per als empleats de petites i mitjanes empreses, però la companyia també destaca per proporcionar una flexibilitat robusta i personalitzacions que permetin a les organitzacions aprofundir en les seves dades.

“És una il·lusió que la senzillesa sigui tot el que proporcionem”, va dir Jonathan. “De fet, es proporciona una gran complexitat sota tot això. Els desenvolupadors i les persones que operen el negoci poden fer coses més sofisticades. “

L’equip d’assistència de tocs alts de l’empresa permet als clients treure el màxim partit de la plataforma Klipfolio, proporcionant assistència de xat i assistència gratuïta per posar-se en funcionament per als que arribin.

“No estem davant dels clients constantment”, va dir Jonathan. “Tenim una experiència a bord per a cada client que aixeca la mà. Per a gent tècnica, el 50% de les vegades, no volen escoltar-nos, només volen construir. Tenen una ment molt independent i és molt fàcil per a ells ”.

S’acosta al voltant de mètriques per augmentar la independència del client

En termes de com Klipfolio impulsa el seu negoci i les seves innovacions, Jonathan va explicar que el full de ruta de la plataforma sempre torna a la declaració de la missió de la companyia de fer que les mètriques siguin accessibles a qualsevol persona amb ambició de perseguir-les..

“El nostre equip de productes es troba en aquest mantra continu de:” Com podem facilitar que persones com jo puguin anar a la plataforma i obtenir les mètriques que necessitem per tenir èxit, sense haver de cridar el nostre equip de desenvolupament? “” Va dir Jonathan.

La companyia té una llarga trajectòria en el mercat per als productes basats en dades que satisfacin les necessitats del client que canviïn. Tot i que Klipfolio va començar amb l’aplicació actual de núvol el 2011, els fundadors de l’empresa van començar realment amb una aplicació de tauler per a Windows el 2001.

Esquema gràfica de les estadístiques de Klipfolio

Segons Klipfolio, la companyia ha crisat més de 16 mil milions de punts de dades des del 2001.

“Aquí hi ha un patrimoni al voltant d’utilitzar dades, però també hi ha una metodologia empresarial”, va dir Jonathan. “Els fundadors són molt bons per detectar el canvi de mercat i les oportunitats.”

Aquest sentit empresarial ha centrat l’estratègia de Klipfolio en convertir les dades en un punt d’unificador per a organitzacions i equips. Per aconseguir aquest objectiu és clau proporcionar als clients les eines per gestionar i personalitzar les seves mètriques.

“El repte en què ens hem centrat és:” Com ens assegurem que tothom de l’organització estigui relacionant-se amb les mètriques i connectant-nos a aquests serveis? “, Va dir Jonathan. “Aquesta és la direcció en què ens movem: capacitar les persones perquè facin les personalitzacions i el tipus de control de mètriques que tinguin un impacte per a la seva empresa”.

Per a això, Klipfolio treballa de manera constant en noves funcions per facilitar la personalització i donar als desenvolupadors el millor accés possible. La companyia ha llançat recentment un nou connector Salesforce que proporciona una interfície perquè els usuaris no tècnics visualitzin mètriques extretes de les consultes de bases de dades. Jonathan va dir que funcions com aquestes “unifiquen l’univers de les mètriques” per als clients.

“Aquest tipus de desenvolupaments són cabdals per a nosaltres”, va dir.

Organització Transfuncional i Cultura d’Oficina Col·laborativa

La cultura de l’oficina de Klipfolio, fins al lloc on funcionen, en un espai privilegiat situat al centre d’Ottawa, reflecteix l’enfocament creatiu de l’empresa de solucions KPI.

“Acabem de traslladar-nos a una nova oficina a finals del mes passat”, va dir Jonathan. “Ens hem de fer càrrec d’una antiga sala de cinema a dos quadres dels edificis del nostre Parlament”.

Va dir el tipus d’oficina on els empleats poden col·locar el cap sobre les particions del taulell per parlar amb els seus companys de feina o el seu cap, va dir. L’entorn obert i col·laboratiu es veu millorat per una organització interna que promou les aportacions des de tots els angles del desenvolupament del producte.

“Tenim una gran R&L’equip D, i es va agrupar en quatre o cinc grups diferents centrats en aspectes diferents de l’experiència del producte ”, va dir Jonathan. “Tindrem un clúster de desenvolupadors i, juntament amb aquest grup, tindrem un gestor de productes, algú del nostre equip de suport i èxit de client, algú de l’equip de màrqueting, així com algú de l’equip UX. Hi ha un enfocament transversal de tot el que fem. No hi ha cap funció que no publiqui cap departament en què no tinguem informació. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me