Kaspersky Lab – Una història de 20 anys de protecció de les empreses i dels consumidors mitjançant solucions de seguretat integral i educació de la consciència de les amenaces

TL; DR: En el panorama en constant transformació de les amenaces en línia, són imprescindibles que les empreses de seguretat a Internet evolucionin juntament amb els atacs dirigits als consumidors i empreses. Durant dues dècades, ha estat la estrella nord de Kaspersky Lab i el 2017 marca el vintè any de la companyia perquè el web sigui un lloc més segur per a tothom. L’enfocament de dos punts del principal proveïdor de seguretat ofereix una combinació única de potents solucions de protecció lliurades a una xarxa de 400 milions d’usuaris i informació d’amenaça profunda per prevenir i mitigar els atacs. Kaspersky ofereix seguretat per a empreses i individus a escala global i les seves tecnologies domèstiques donen tranquil·litat als socis en conèixer els seus entorns en línia protegits..


Fundada el 1946, Axel Springer s’ha convertit en un dels mitjans més grans d’Europa. Actualment, l’empresa compta amb oficines a més de 40 països i més de 37.000 empleats. Axel Springer és important i també la seva infraestructura informàtica.

Amb tantes dades lliurades a clients en diverses ubicacions, Axel Springer va trobar que la tecnologia de seguretat heretada que utilitzava ja no era capaç de protegir la seva informació de client i propietat de les amenaces en evolució del panorama en línia contemporani. De manera que l’empresa es va dirigir a Kaspersky Lab per obtenir una solució.

“Quan vam començar a buscar una alternativa, les nostres preocupacions principals eren la facilitat per als usuaris finals i la taxa de rendiment i èxit de detecció i eliminació de virus”, va dir Harald Monihart, líder del client DevOps d’Axel Springer SE.

I Axel Springer ho va trobar al Kaspersky Security Center. En només sis setmanes, l’empresa va llançar la solució a 4.500 empleats sense interrompre els fluxos de treball. El resultat va ser un millor accés a les bases de dades actuals, menys interrupcions del rendiment i una seguretat global més gran.

No va ser només la tecnologia de la qual es va beneficiar Axel Springer. L’equip de Kaspersky va treballar amb el departament informàtic de l’empresa i els usuaris finals a cada pas del camí per educar-los tant en com implementar la solució com en les millors pràctiques en matèria de detecció i mitigació d’amenaces..

Collage de la capçalera de Michael Canavan i logotip d'aniversari de 20 anys del Kaspersky Lab

Michael Canavan, el SVP de Kaspersky de vendes de B2B, ens va explicar com la companyia protegeix els entorns en línia.

“Les nostres solucions són dobles”, va dir Michael Canavan, el SVP de Kaspersky en vendes de B2B. “Una part de l’educació per ajudar realment a prevenir l’enginyeria social i reconèixer els atacs que poden estar colpejant a les organitzacions, i l’altra a la part tècnica de la Xarxa de Seguretat Kaspersky (KSN), que realment ens proporciona una capacitat de resposta ràpida automatitzada per protegir els nostres clients. millor.”

El 2017 marca el vintè aniversari de Kaspersky i la companyia no mostra cap signe de retardar els seus esforços per protegir les empreses, les PIME i els consumidors dels perills en línia d’avui. A través de solucions de seguretat en capes vinculades a una xarxa de més de 400 milions d’usuaris i programes de formació a les organitzacions d’ensenyament a mantenir el seu entorn segur, Kaspersky continua proporcionant tranquil·litat als seus socis de tot el món..

Celebració d’una Missió de 20 anys per salvaguardar el que més valoren les persones

Michael ens va dir que hi ha una gran il·lusió al voltant del 20è aniversari de Kaspersky el 2017. La naturalesa de la indústria de seguretat a Internet, amb noves amenaces que evolucionen diàriament, fa que algunes empreses puguin mantenir el ritme. Segons Michael, la impressionant trajectòria i longevitat de Kaspersky provoca la fidelitat a una cultura d’innovació i adhesió a la seva missió.

“Molt del que m’ha inspirat a formar part de l’equip de Kaspersky Lab va ser la missió, que va fins al capdamunt amb Eugene Kaspersky”, va dir Michael. “El nostre objectiu és salvar el món mitjançant el compromís de fer més segur l’espai en línia i protegir el que més importa a la gent, ja sigui dades sobre un ordinador, imatges dels seus fills o les operacions del seu negoci.”

Actualment, Kaspersky opera amb 3.000 empleats que treballen en 37 oficines repartides en 32 països. És una organització de gran envergadura. Una part de l’objectiu principal de l’empresa és actuar i innovar amb rapidesa i agilitat, i això és exactament el que la seva mida permet a Kaspersky fer.

“Ens orgullosos de ser innovadors i desenvolupar les millors solucions possibles. Una de les coses que trobareu des d’un vessant tècnic és que no busquem adquirir solucions a les solucions. Volem mirar totes les inquietuds de seguretat que es plantegen per als nostres clients i determinar la millor metodologia de la indústria per abordar-la. “

Solucions de seguretat relacionades amb un ecosistema de més de 400 milions d’usuaris

Adaptació: un tema que es fa ressò a tota la indústria de seguretat web per un bon motiu. Les amenaces es troben en un estat de flux constant, i les empreses, com Kaspersky, tenen l’obligació de fer-ne zero en aquests perills i desenvolupar respostes efectives per mitigar-los..

Un dels darrers riscos que apareixen són les amenaces persistents avançades (APTs), en què una xarxa incompleix aquells que tenen la intenció maliciosa de robar dades..

“Per això, hem hagut de evolucionar a partir d’una solució de seguretat típica de l’extrem”, va dir Michael. “Acabem de llançar una segona iteració de la plataforma Kaspersky Anti Targeted Attack o KATA.”

Michael ens va dir que KATA és una solució a nivell d’empresa creada per detectar aquestes amenaces avançades a la capa de xarxa. La plataforma permet als usuaris comprendre i correlacionar la informació de tota la telemetria dins d’una organització per determinar els nivells d’amenaça.

“Això es reflecteix bé amb la segona peça”, va dir. “Des del punt de vista tecnològic, hem d’assegurar-nos que també puguem gestionar el màxim de les amenaces possibles des del punt de vista final”.

El Ransomware i els APT s’han convertit en les vulnerabilitats centrals de les organitzacions que cal protegir i l’enfocament predictiu i reactiu de Kaspersky actua com la bala màgica. L’aspecte predictiu analitza quines amenaces viuen actualment a l’espai en línia, les analitza i fa previsions sobre què podrien evolucionar. Michael ens ha explicat si aquestes prediccions són una mica fora de línia, Kaspersky pregunta com reaccionar millor davant les amenaces de protecció dels entorns.

“Ho fem de diverses maneres diferents”, va dir. “Primerament, a nivell crític, mirem els esdeveniments en profunditat amb enfocaments de seguretat en capes de les organitzacions. La KATA i la seguretat dels endpoints en són un bon exemple. “

Un altre exemple, va dir Michael, ve amb Endpoint Security for Business de Kapersky, on hi ha diverses capes de seguretat que operen en un sistema determinat per protegir-lo.

“Independentment del mètode d’atac o vector que tingui”, va assenyalar, “estem protegint les dades bàsiques en aquest punt per assegurar-nos que, si s’intenten diversos mètodes, les bloquejarem”.

Tots els productes de Kaspersky estan lligats a la xarxa de seguretat Kaspersky, que és un vast ecosistema de 400 milions de persones i 270.000 empreses que utilitzen els seus productes. Això permet a Kaspersky identificar ràpidament noves amenaces dins de l’ecosistema i actuar ràpidament per eliminar-les.

Evangelistes que difonen les novetats de la manera de pal·liar les amenaces en línia

Com que tants utilitzen les solucions de Kaspersky, es simplifica la difusió d’informació a la seva base de clients sobre la manera d’orientar les amenaces en desenvolupament i d’entrar a les xarxes i com bloquejar-les. Aquesta és una de les raons per les quals l’iniciativa de formació de sensibilització sobre les amenaces de Kaspersky és tan eficaç per educar els professionals de les TI i els usuaris finals sobre els perills i com prevenir-los.

“Tenim una solució de conscienciació en seguretat web que s’adreça no només als professionals de les TI, sinó també als usuaris finals de les organitzacions”, va dir Michael. “Es centra en assegurar-se que els usuaris habituals del dia a dia i el vostre personal informàtic són conscients de les darreres amenaces de seguretat i de com reconèixer-los quan entren a l’entorn.”

Gràfic de la ciutat amb superposició textual que afirma que el 80% dels CISO volen una millor consciència de seguretat a les seves organitzacions

El programa de sensibilització sobre amenaces de Kaspersky proporciona una formació integral sobre seguretat per als professionals de les TI i els usuaris finals.

Michael ens va dir que el vector d’atac amb la taxa d’èxit més elevada es presenta en forma d’enginyeria social. A vegades, els empleats d’una empresa ofereixen accés a les persones atacants a les dades mitjançant sol·licituds de contrasenya per correu electrònic o mitjançant una connexió de LinkedIn falsificada.

“Això és molt comú i només cal una mica d’educació”, va dir Michael. “És allà on s’adapta la formació en consciència sobre seguretat. És l’educació de les bases de dades i d’usuaris de les organitzacions.”

Segons Michael, obtenir la informació hi ha una de les maneres més importants de prevenir atacs i l’objectiu de Kaspersky és proporcionar automàticament informació actualitzada sobre el canvi de paisatge d’amenaça als seus socis..

Tecnologia casolana que proporciona tranquil·litat als socis

Com a vicepresident sènior de vendes B2B a Amèrica del Nord, Michael serveix com a evangelista de seguretat per a les solucions de Kaspersky. Igual que amb la resta de l’equip de Kaspersky, Michael es compromet a formar relacions duradores amb els socis i proporcionar-los solucions de seguretat de primer nivell i educació i suport continu..

“Vull assegurar-nos que no només interactuarem amb els nostres clients”, va dir. “En canvi, volem formar relacions amb ells com a socis. És un bon acord mutu que acaba amb els socis que tenen tranquil·litat perquè saben que tenim l’esquena ”.

Degut a aquest enfocament, empreses com Axel Springer han trobat Kaspersky tan eficaç. La missió de Kaspersky de salvaguardar els entorns a través de la innovació contínua i de mantenir les orelles al treball funciona.

“En el canvi d’amenaça actual del clima, són necessaris enfocaments polifacètics”, va dir Michael. “Respondre a APT i a ransomware requereix informació oportuna i una tecnologia sofisticada per a la llar adaptable al panorama canviant, i ho responem a través de la innovació i un enfocament en l’educació.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me