Just a casa: les solucions d’allotjament gestionades de Nestify Creeu un entorn de familiars per a desenvolupadors i pimes mitjançant un suport personal

TL; DR: Nestify, una empresa de Texas especialitzada en WordPress, WooCommerce i hosting específic per a agència, dóna la benvinguda a les empreses amb un enfocament de suport, desenvolupador i desenvolupador. El catàleg flexible de solucions d’allotjament d’alt rendiment de l’empresa ajuda els clients a millorar els resultats digitals i a arribar a una audiència en línia més àmplia. Amb un focus d’incorporació de la retroalimentació dels clients en els futurs desenvolupaments i productes innovadors en el camí, Nestify pretén alimentar l’èxit empresarial.


Els ossers, falcons que mengen peixos que es troben a tots els continents, excepte l’Antàrtida, són ferotges defensors dels seus nius. Les aus mare incuben els seus ous durant aproximadament un mes, mentre que les aus pare allunyen intrusos lluny dels llocs de niu. Un cop eclosionats, els joves Ospreys romanen en els seus nius fins que són menors d’edat per assegurar-se que es nodreixen i estan protegits dels depredadors..

Igual que Ospreys, els proveïdors d’allotjament gestionats aprofiten per proporcionar a les empreses els recursos que necessiten per créixer i prosperar en un entorn en línia que sigui segur pel disseny.

Preneu, per exemple, el nom Nestify adequat. Vishal Deshpande, cofundador de l’empresa, ens va dir que Nestify considera els seus clients part d’un ramat comunitari. “Nestify és una família, un niu”, va dir. “Una vegada que estigueu al niu, no us haureu de preocupar perquè us sentiu segur i segur.”

Logotip de Nestify

Família en primer lloc: Nestify té l’objectiu de fomentar un entorn com a casa on els clients se sentin segurs i segurs.

La companyia pretén que els seus clients se sentin com a casa amb l’equip Nestify mitjançant un enfocament flexible i orientat al client per fomentar el creixement i l’èxit. Vishal ens va dir que Nestify s’esforça a respondre amb “Fem-ho!” més que “No ho acceptem!” quan sigui possible.

“Hi veureu que hi ha plans de hosting de WordPress gestionats que no permeten certs tipus de plugins de seguretat, no permeten plugins en memòria cau ni permeten plugins de seguretat”, va dir. “A Nestify, no ho fem.”

En canvi, la companyia ofereix un catàleg flexible d’opcions d’allotjament gestionades recolzades per un enfocament de suport, desenvolupador i desenvolupador relacionable. Construïts des de la base per garantir seguretat, escalabilitat i rendiment, els paquets gestionats per WooCommerce, WordPress i específics de l’agència de l’empresa ajuden els clients a millorar els resultats digitals i arribar a audiències en línia més àmplies..

Mitjançant un innovador equip de col·laboradors de WordPress, experts en núvols i enginyers de rendiment, Nestify està ben equipada per crear solucions d’allotjament ràpides i segures que les empreses necessiten arribar a noves altures..

Una interfície intuïtiva i un catàleg flexible d’opcions d’allotjament

Vishal i el cofundador Rahul Nagare, durant la dècada d’experiència en la construcció d’infraestructures d’allotjament per a Fortune 500 i Inc., 5000 empreses van equipar la parella per a una profunda comprensió de l’enginyeria de rendiment i temps de treball. El 2014, Vishal i Rahul van utilitzar aquesta experiència per començar a crear solucions personalitzades per als clients.

Al desembre de 2016, el duet estava preparat per incorporar oficialment Nestify i llançar al mercat la seva plataforma d’allotjament gestionada. La plataforma, dissenyada tenint en compte rendiment, seguretat i escalabilitat, no es basa en un programari d’allotjament de tercers, que permet a Nestify la llibertat de crear solucions personalitzades segons sigui necessari..

L’objectiu de Nestify és assumir la responsabilitat de les càrregues tècniques, permetent a les empreses centrar-se en les seves competències bàsiques. Per fer-ho, l’empresa ofereix còpies de seguretat automàtiques diàries en tres ubicacions amb restauracions d’un clic, gestiona de forma proactiva les auditories de seguretat i les normes de compliment i proporciona una producció avançada de DDoS i programari maliciós, tot recolzat amb un suport 24/7 d’un equip d’experts..

Solucions de hosting gestionades per a negocis

La companyia no té por de pensar fora de la llista de solucions d’hostatge gestionades.

“La bellesa del nostre quadre web de control i allotjament gestionat és la nostra capacitat d’automatitzar tasques repetitives”, va dir Vishal. “Si voleu una còpia de seguretat privada en línia, aneu al tauler i feu clic a l’opció de generació de còpia de seguretat. Automatitzem activitats bàsiques del dia a dia, de manera que no us haureu de dependre del personal d’assistència. “

Si les paraules de clients feliços són alguna indicació, aquest mètode sembla funcionar bé.

“Gestionar el meu lloc a través del quadre de comandament és increïblement fàcil”, va dir la clienta Deanna Fenton en un testimoni al lloc Nestify. “Tinc accés a còpies de seguretat automatitzades i puc crear una còpia de seguretat sota demanda amb un sol clic. El certificat SSL inclòs significa que el meu lloc està protegit i no serà marcat per Google com a lloc web no xifrat. “

Paquets gestionats de WooCommerce, WordPress i específics de l’agència

Després de tres anys al mercat, hi ha hagut uns quants reptes que Nestify ha hagut de superar per mantenir-se competitius en l’espai d’allotjament. “És difícil convèncer l’usuari tradicional del valor dels serveis d’allotjament gestionats adequadament per al vostre lloc web”, va dir Vishal.

Un dels avantatges per als llocs de comerç electrònic, per exemple, són els percentatges de conversió millors. La plataforma d’automatització intel·ligent de Nestify, amb una garantia de temps de vida del 99,99%, optimitza el rendiment del lloc a tots els dispositius. Cada pla d’allotjament gestionat de WooCommerce està construït per a transaccions de seguretat, d’alt rendiment, de càrrega més ràpida i de ràpids llocs, que es tradueixen en ingressos més alts, un millor rendiment SEO i un augment del ROI..

Hosting de WordPress gestionat

Nestify està especialitzada en solucions d’allotjament de WooCommerce i WordPress gestionades.

El servei d’allotjament de WordPress gestionat ràpid i segur de Nestify, optimitzat per a la popular CMS, pretén simplificar els problemes tècnics de manera continuada mitjançant còpies de seguretat automàtiques, actualitzacions, configuracions de memòria cau, comprovació de programari maliciós i assistència tècnica d’experts de WordPress..

“Hem mudat els nostres llocs de WordPress tantes vegades a diferents hostes que afirmaven que coneixien WordPress”, va dir Paul Pollard-Fraser, de Deva Blinds, en un testimoni al lloc Nestify. “No ho van fer, i vam tenir molts problemes, temps d’inactivitat i fins i tot una pèrdua completa de dades. Estic molt contenta amb Nestify, i els recomano a molta gent. Pràcticament no hi ha temps d’aturada i temps de resposta excel·lents per part de gent que entén WordPress. “

Finalment, els plans d’allotjament específics de l’agència de Nestify permeten que l’empresa serveixi de soci a l’agència de manera que pugueu allotjar i mantenir llocs de clients sense preocupar-vos de la gestió del servidor. A més, tots els plans inclouen migracions gratuïtes amb zero temps d’inactivitat.

Un enfocament compatible amb el desenvolupador i el desenvolupador

Vishal ens ha explicat que l’equip de suport de 25 persones de Nestify té el suport d’anys d’experiència del sector dedicat a contribuir a WordPress, proporcionant assistència a bord, gestionant les migracions i resolent problemes actuals..

L’elevat nivell de coneixement i l’eina d’automatització d’última generació de l’equip permeten a l’empresa resoldre el meritori del 90% de les sol·licituds d’assistència en 10 minuts. “El nostre personal de suport està format només per enginyers”, va dir. “Per als clients, aquesta és la cirera a sobre.”

Els antecedents en desenvolupament de la tripulació Nestify també els proporciona una comprensió profunda dels punts de dolor que tenen els clients de desenvolupadors. Vishal va dir que és rar, però també molt valuós, que les empreses d’allotjament interactuin i recolzin els desenvolupadors per resoldre problemes de tal manera.

“Treballem conjuntament amb tots els clients, fins i tot si sou un desenvolupador que no pot esbrinar el problema que hi ha al darrere del codi o per què un servidor es queda”, va dir. “Personalment interactuem amb cada client i els seus desenvolupadors per resoldre problemes, encara que no estigui en el nostre acord de servei.”

A més del suport en persona i el xat en directe, Nestify ofereix una base de coneixement sòlida amb informació en detall sobre diversos temes, incloses personalitzacions avançades, còpies de seguretat, gestió de comptes, accés i compatibilitat. Necessiteu una mica més d’informació? El bloc de la companyia inclou contingut a WooCommerce, WordPress, Drupal i Joomla, així com bones pràctiques per llançar un lloc web amb èxit.

Desenvolupament continu de productes basat en la retroalimentació del client

Segons Vishal, Nestify basa el seu procés de desenvolupament de productes en les bones pràctiques i peticions de clients de la indústria. De fet, l’empresa ha actualitzat recentment els seus taulers en funció del feedback dels clients. “Volíem assegurar-nos que els nostres taulers són el més fàcils d’utilitzar possible”, va dir Vishal. “Aquesta és una de les maneres de treballar per garantir la satisfacció del client.”

El nou tauler de Nestify està alimentat per la plataforma Google Cloud i les funcions inclouen:

  • Eines intuitives noves i millorades
  • Tauler de control de l’agència d’etiquetes blanques
  • Integració WHMCS
  • Xarxa d’alta seguretat
  • Detecció DDoS
  • Firewall de maquinari millorat
  • Supervisió d’horaris
  • Suport SSL

Captura de pantalla del quadre de comandament de Nestify

El nou tauler de Nestify és intuïtiu i molt fàcil d’utilitzar.

Nestify també disposa de plans per a una solució de clúster a nivell d’empresa destinada a optimitzar programari i maquinari perquè els usuaris puguin preparar-se per a pics de trànsit. “Típicament, si voleu afegir un clúster, heu de contactar amb el gestor del sistema i el proveïdor de serveis”, va dir Vishal. “Hem combinat els venedors de maquinari i la nostra plataforma de programari en un sol botó perquè pugueu crear un clúster sobre la marxa sense haver de contactar amb ningú.”

La solució és només una forma en què l’empresa ajuda als negocis a trobar les eines necessàries per augmentar, tot sense haver d’abandonar el niu..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me