iThenticate: una plataforma basada en el núvol que ajuda a les organitzacions a protegir les seves reputacions detectant el plagi abans de la publicació

TL; DR: Creat per Turnitin, iThenticate és una eina completa de prevenció del plagi basada en la web que s’utilitza per assegurar l’originalitat del contingut abans de la publicació. En pocs segons, la intuïtiva plataforma utilitza algoritmes per comparar els manuscrits presentats amb una base de dades robusta de contingut existent, inclosos més de 45 mil milions de pàgines web. Amb un focus de futur en la lluita contra noves formes de trampes contractuals, iThenticate treballa per assegurar un futur d’autenticitat en les obres escrites..


Una pujada del plagi ha desencadenat una cursa d’armes entre els defensors de la integritat intel·lectual i els que busquen eludir el sistema.

Si bé els avenços en tecnologia han donat lloc a una indústria creixent de detecció de plagi dissenyada per prevenir una mala conducta, la generalitzada informació d’informació ha facilitat que mai actuar amb intencions deshonestes..

Els que hi ha darrere iThenticate, una plataforma de detecció de plagi basada en núvols, ho saben massa bé. “Cada vegada que s’introdueix una nova eina, la gent trobarà una manera de treballar al seu voltant”, va dir Amanda Zeligs Hand, responsable de comunicacions de màrqueting de Turnitin..

Logotip de iThenticate

Llançat el 2004, iThenticate ajuda les organitzacions a convertir-se en defensores de la integritat intel·lectual.

Turnitin, fundada el 1998 pels estudiants de la UC Berkeley com a aplicació de revisió entre pares destinada a les universitats, va llançar iThenticate el 2004 per servir al mercat professional.

“Ens vam adonar que les universitats no eren els únics grups que necessitaven prevenir el plagi, de manera que vam introduir iThenticate com a solució corporativa per a les funcions de comprovació del plagi de Turnitin”, va dir Amanda. “Ho vam portar al mercat per beneficiar professionals, organitzacions de recerca, editors acadèmics, agències de notícies i agències governamentals, entre d’altres.”

El 2007, iThenticate va formar una associació exclusiva amb Crossref que va permetre a la companyia ampliar la seva base de dades de referència. “L’associació exclusiva ens permet comprovar treballs enviats amb articles de diari, actes de conferències i llibres que es troben darrere d’un quadre de treball i que no són accessibles a través de motors de cerca tradicionals”, va dir Amanda..

Avui, l’equip mundial continua oferint als clients una forma intuïtiva de verificar l’originalitat del contingut abans de la publicació. Es pot accedir a l’aplicació web fàcil d’utilitzar des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet i inclou opcions de pagament flexibles. Amb l’evolució continuada del producte, incloent els esforços per detectar trampes contractuals, iThenticate està marcant el futur de la prevenció del plagi.

Un sistema de prevenció del plagi fiable i basat en la web

Les conseqüències del plagi són de gran abast, que van des de reputació danyada i carreres reduïdes fins a sancions financeres i repercussions legals. La deshonestat intel·lectual també pot provocar efectes negatius en la nostra societat en general. Amanda va dir que iThenticate utilitza la seva experiència contra el plagi en l’àmbit educatiu per donar forma al full de ruta de l’empresa per al conjunt del paisatge de la integritat..

“Veiem un clar vincle entre educació i negocis”, va dir Amanda. “Els patrons de plagi que apareixen a les escoles ara mateix poden traduir-se a la força de treball, afectant possiblement les empreses fins a la línia inicial. Això informa que els nostres processos de desenvolupament són més que res. “

Tot i que l’empresa ofereix una gran quantitat d’editors acadèmics, les seves solucions s’adapten a una àmplia gamma de clients. “En realitat és una solució corporativa i és molt fàcil d’adoptar”, va dir Amanda.

Icones que representen una comprovació, arxiu i núvol

La plataforma basada en núvol verifica l’originalitat del contingut comprovant-lo a través d’una base de dades de documents robusta.

Els clients inclouen creadors de contingut en línia que busquen salvaguardar la seva reputació, inclosos els principals jugadors com Wikipedia, que gestiona els seus articles a través de iThenticate per verificar l’originalitat. “La percepció de la Viquipèdia en la ment dels acadèmics s’ha canviat amb els anys”, va dir Amanda. “Ara, és un recurs de confiança i volen mantenir els seus articles amb els mateixos estàndards que defensaríem qualsevol altra publicació”.

Publicacions com el Journal of Medical Biochemistry mostren amb orgull la insígnia iThenticate per afegir una capa d’autoritat mitjançant el reconeixement de la marca. “Quan la gent veu la insígnia de iThenticate, saben que el contingut s’ha comprovat amb aquesta vasta base de dades que tenim i confien que el contingut produït sigui original i citat correctament”, va dir Amanda..

Una plataforma intuïtiva amb taxes basades en l’ús

La plataforma més eficaç no serveix de res si és massa difícil d’utilitzar, és per això que iThenticate va ser dissenyat per proporcionar comparacions de cota a costat de contingut penjat juxtaposat amb fonts coincidents a la base de dades de iThenticate, tot en pocs segons.

Segons un vídeo demostratiu, iThenticate valora cada comparació per l’índex de similitud del sistema, un percentatge que indica la quantitat de text de la publicació que coincideix amb diverses fonts de la base de dades..

Amanda va dir que la plataforma està disponible com a programari autònom, però també s’adapta perfectament als fluxos de treball existents. “Hi ha una API que pots integrar directament en un sistema de gestió de contingut existent; només pots utilitzar l’API per connectar iThenticate a les eines que ja estàs utilitzant com a part del teu procés editorial per comprovar el contingut del plagi”, ella va dir.

Les organitzacions que desitgin utilitzar el programari de manera continuada poden adquirir una llicència anual, però no es requereixen subscripcions. Per exemple, un estudiant graduat que busqui fer una tesi a través del servei de tranquil·litat pot comprar un paquet individual per 100 dòlars. El cànon abastaria l’enviament d’un manuscrit que contenia 25.000 paraules o menys. De forma alternativa, els usuaris poden consultar diversos documents amb un paquet de tres crèdits de fins a 75.000 paraules per 300 dòlars.

“Aquest pot ser un cas d’ús per a un escriptor individual”, va dir Amanda. “Un editor acadèmic d’una revista acadèmica, en canvi, tindria subscripció. Seríem part integrant del seu procés editorial ”.

Aprenentatge automàtic i experts en IA asseguren la integritat del contingut

Amanda ens ha explicat que l’equip global de Turnitin gestiona iThenticate. La companyia, amb seu a Oakland, Califòrnia, també té oficines a Austin i Pittsburgh. A tot el món, la companyia abasta el Regne Unit, Països Baixos, Austràlia, Mèxic, Índia i Corea del Sud.

“Som un grup bastant gran i tenim molts desenvolupadors”, va dir Amanda. “Per a les nostres noves tecnologies, tenim experts en aprenentatge automàtic, així com experts en intel·ligència artificial, que s’especialitzen en crear algoritmes que ajudin a assegurar la integritat acadèmica i a prevenir el plagi.” El personal també inclou un equip de suport instructiu format per antics educadors.

Amanda va dir que la presència mundial de l’empresa ofereix àmplies perspectives culturals sobre el plagi. “Ens veiem com una empresa global i entenem que a diferents regions del món varia un reconeixement de la importància del treball original i el pensament original”, va dir. “Però sens dubte sentim que tenim diverses solucions que poden adaptar-se a mercats de diferents nivells de maduresa, i estem contents que totes aquestes perspectives contribueixin a les eines que creem.”

Des d’una perspectiva corporativa, Amanda va dir que és important que les institucions del món implementin determinades pràctiques i polítiques que envolten l’eina per promoure un entorn de treball original. “Hauria de quedar clar que el procés de verificació del plagi no és un moment punitiu, sinó en realitat un moment d’aprenentatge que forma part d’una cultura més gran d’integritat i treball original”, va dir..

Ajudar a fer front a les trampes contractuals difícils de detectar

Respecte a l’esmentada cursa d’armes del plagi, Amanda va dir que Turnitin sempre busca reforçar iThenticate i altres ofertes de productes, com Feedback Studio i la propera Authorship Investige, al pas de les tàctiques en constant evolució. A mesura que apareixen formes avançades d’engany, l’objectiu de l’empresa és crear noves eines per ajudar les institucions i les marques a combatre els nous problemes.

“Un dels reptes que ens plantegem actualment, i aquest és un problema de la indústria educativa, és aquesta noció de trampes contractuals, que és quan els estudiants contracten o contracten tercers per completar una tasca per ells”, va dir..

Amanda va dir que es tracta d’una forma única de plagi, ja que el contingut adquirit és tècnicament original i no detectable mitjançant detectors de plagi tradicionals. Però Turnitin ha trobat una manera de lluitar contra una nova solució, que serà llançada a principis d’aquest any.

“El comportament de la compra d’assajos escrits per tercers afecta no només els estudiants de l’escola, sinó també la qualitat de les forces de treball futures”, va dir. “Estem molt orgullosos del treball que hem realitzat per abordar aquesta nova forma d’engany molt difícil de detectar.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me