IO Zoom ofereix serveis gestionats millorats a professionals digitals, comptes de distribuïdors VPS innovadors i WordPress optimitzat

TL; DR: Tot i ser una empresa jove, IO Zoom i la directora general Kiet Duong aporten experiència tècnica i atenció a les experiències del client més enllà dels seus anys. La companyia amb seu a Houston es concentra en servidors privats virtuals d’alta velocitat que ofereixen tarifes sorprenentment assequibles. IO Zoom, que ofereix un suport gestionat proactiu i migracions perfectes, està fent una missió per permetre als desenvolupadors, venedors en línia i emprenedors revendre entorns virtuals fluids a clients de tot el món. A continuació a la presa de zoom d’OO? Crear els seus nous serveis de WordPress i ampliar la seva xarxa de núvols a Europa i Àsia.


Tot i que la majoria de clients d’allotjament web associen preus baixos amb serveis reduïts i per a principiants, IO Zoom aconsegueix la tendència amb servidors privats virtuals de futur que emfatitzen el rendiment i l’alta disponibilitat..

A partir de 5 dòlars mensuals, a part de molts proveïdors d’allotjament compartit respectables, els paquets VPS en núvol de IO Zoom estan orientats a professionals d’Internet, desenvolupadors i comercialitzadors digitals i inclouen unitats ràpides de llums ràpids, protecció DDoS gratuïta i una Garantia d’operació al 100% de maquinari, xarxa i infraestructura.

“Si ens fixem en els nostres plans i preus, diria que som un proveïdor de baix cost”, va dir el conseller delegat i fundador Kiet Duong. “Quan hi afegiu la part de gestió, som molt baixos quan busquem altres serveis gestionats.”

En comparació amb coneguts, experts en hosting en núvols orientats als desenvolupadors com Digital Ocean i Linode, Kiet va dir que IO Zoom ofereix una ruta més ràpida cap a l’èxit en línia amb un rendiment optimitzat, basat en SSD i serveis gestionats més fàcils d’utilitzar..

“És realment fàcil amb nosaltres”, va dir. “Si teniu un tauler de control, sou pràcticament en línia. Hi ha moltes més autogestions a qualsevol altre lloc i som més ràpids tant pel que fa a la iniciació com pel rendiment general. Els professionals digitals als quals volem ajudar seran ràpids en línia i no hauran de dedicar tant temps a la gestió. “

Gestió proactiva del servidor i migracions paral·leles

Tot i que IO Zoom permet que propietaris i desenvolupadors de llocs experimentats puguin autogestionar els seus entorns d’allotjament si ho decideixen, l’empresa inclou serveis completament gestionats de forma gratuïta quan un client només tria un pla amb cPanel o Plesk..

A més de la instal·lació del sistema operatiu i l’administració de maquinari i de xarxa, el servei completament gestionat inclou enduriment del servidor, actualitzacions del tauler de control, exploracions de programari maliciós, configuració de còpies de seguretat i assistència d’esforç màxim per a scripts de tercers..

Captura de pantalla del quadre de control de cPanel

IO Zoom proporciona en gran part serveis gestionats i migracions gratuïtes a través de cPanel i Plesk.

Per a aquells que opten per invertir 8 dòlars addicionals al mes, IO Zoom va encara més lluny amb serveis proactius com ara el control i les actualitzacions del nucli, la seguretat i el sistema operatiu..

“Tens les mans”, va dir. “Farem actualitzacions completes i ni tan sols haureu de contactar-nos per res. Quan estiguem a punt de treballar en alguna cosa, us ho avisarem. Ens fa gràcia fer aquestes coses per als nostres clients. “

El primer pas que IO Zoom fa per als nous clients consisteix generalment en migrar el seu lloc web o fitxers d’aplicació a la infraestructura de l’empresa, que es reparteix en centres de dades de Los Angeles, Dallas, Chicago, Miami, Nova Jersey i Amsterdam..

“Si us moveu aquí per alguna cosa que no sigui cPanel o Plesk i no hi ha cap eina de migració, transferirem manualment les coses, sense cap problema”, va dir Kiet. “Ens facilita la migració de les persones”.

Donar poder als venedors de VPS a establir els seus propis plans i preus

Tenint en compte la seva excel·lència en les ofertes de Linux, Windows i VPS en núvol, IO Zoom va llançar recentment comptes de distribuïdors VPS per apel·lar encara més a la base de clients de desenvolupadors i professionals de la companyia..

“El distribuïdor de VPS no és una cosa que ofereixen àmpliament altres usuaris en aquest moment”, va dir Kiet. “Actualment l’allotjament dels revendors és tan limitat. Realment no l’hem comercialitzat massa, així que veiem cap a on anirem. ”

A més de les tarifes assequibles que es troben en altres llocs dels serveis de l’empresa, els clients dels plans de distribuïdors VPS d’IO Zoom gaudeixen del producte completament marcat amb blanc: els usuaris finals no trobaran cap logotip o referència de Zoom IO ni als servidors ni a la cerca d’adreces IP..

“Molta gent, quan es tracta d’oferir plans de distribuïdors per a VPS, revela gairebé tots els plans propis de l’empresa”, va dir Kiet. “Això us permet establir els vostres propis plans personalitzats i prendre’n la propietat completa.”

Captura de pantalla de les taules de preus de VO de revendedor d’IO Zoom

Els desenvolupadors i les agències poden girar i gestionar ràpidament entorns VPS per a clients a través de Zoom IO.

Com és el cas d’altres productes de Zoom IO, el valor és un component de signatura integrat a la plataforma VPS revendedora. Els tres nivells ofereixen una gran quantitat de recursos (que van des dels 30 GB fins als 90 GB d’emmagatzematge SSD, per exemple) que el revendedor pot distribuir segons es necessiti a través del nombre assignat de comptes VPS. El pla KVM-R de 3 GB costa 20 dòlars al mes i permet cinc clients; a l’altre extrem de l’espectre, l’oferta de KVM-R de 9 GB cobreix fins a 15 comptes per 60 dòlars al mes. Kiet va dir que el preu de 4 dòlars per compte deixa molt espai per als venedors per obtenir un benefici.

“La revenda de serveis VPS pot ser una línia de negoci rendible per a molts proveïdors de TI, desenvolupadors web i programari, comercialitzadors d’Internet i molts altres”, va dir el comunicat de la companyia. “Aquest servei us permet centrar-vos en el vostre negoci principal alhora que ens permet fer un fort augment de la configuració i l’execució de la infraestructura VPS. La construïm. Hi treieu profit. ”

Ampliació de detalls IO en allotjament de WordPress optimitzat

IO Zoom, a un pas del focus principal d’entorns dels entorns VPS, també ha començat a explorar el món de l’allotjament de WordPress gestionat. El servei està disponible tant en núvol d’alta disponibilitat com en formats VPS optimitzats.

“La majoria dels nostres negocis són VPS, per la qual cosa el nostre públic és majoritàriament professionals d’Internet, comercialitzadors digitals i gent així”, va dir Kiet. “El nostre servei d’allotjament d’estil WordPress està més dirigit a petites i mitjanes empreses.

La versió VPS dels plans de WordPress de IO Zoom inclou còpies de seguretat diàries gratuïtes, protecció DDoS i cPanel / WHM. La llicència cPanel inclosa desbloqueja els serveis completament gestionats de l’empresa, que inclouen seguretat del servidor i suport d’esforços per al sistema de gestió de contingut popular..

A més de la configuració d’emmagatzematge SSD RAID-10, IO Zoom optimitza les càrregues de pàgines de WordPress mitjançant l’ús de NGINX i un fitxer MySQL i .htaccess afinat, juntament amb l’accelerador PHP Opcache i els plugins de memòria cau Memcached i vernissat..

Gràfic dels serveis d'allotjament de WordPress del núvol de IO Zoom

Creat per a les PIME, els plans de WordPress al núvol de IO Zoom inclouen una gamma impressionant de funcions.

Els preus de VPS WordPress varien entre 24 i 136 dòlars mensuals, mentre que les versions en núvol del servei d’allotjament especialitzat oscil·len entre 5 i 29 dòlars mensuals. Més enllà de subratllar l’accesibilitat, el servei de hosting al núvol de IO Zoom ofereix funcions de posada en escena i clonació, servidors web LiteSpeed ​​i memòria cau i una supervisió consolidada de múltiples instal·lacions de WordPress..

A l’horitzó: ampliació de la presència de núvols de la IO a Europa i Àsia

Tot i que hi hagi tantes novetats i prometedores incorporacions a la cartera de productes de la seva empresa, Kiet busca mantenir l’impuls a IO Zoom.

Al març, la companyia va entrar al mercat europeu d’allotjament iniciant una presència en un centre de dades de Meppel, a prop d’Amsterdam. IO Zoom va començar a oferir plans de Windows VPS, amb serveis al núvol d’alta disponibilitat a partir de l’estranger uns mesos després.

El servei al núvol de IO Zoom inclou la replicació de dades en temps real a diversos servidors per evitar temps d’inactivitat causats per fallades de maquinari. L’encaminament de trànsit intel·ligent mitjançant Noction redueix la latència en un 24% de mitjana i els clients poden gaudir de funcions de núvol estàndard com la facturació horària i l’escala a demanda.

“No cal migrar ni res”, va dir Kiet. “És perfecta i basada en cada recurs individual en lloc de passar a un altre nivell d’un pla VPS. Podeu afegir o treure els recursos exactes que necessiteu. “

Ja amb una forta presència dels Estats Units i un inici prometedor al mercat europeu, Kiet ens va dir que espera que IO Zoom amplia el seu núvol a Europa amb un possible centre de dades de Londres, juntament amb la seva extensió a Àsia a través d’una possible ubicació a Singapur..

“L’únic que ens hem centrat en aquest moment és ampliar el nostre núvol”, va dir. “Aquesta és la nostra fitxa de ruta més o menys durant el proper any”.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me