India’s HostingRaja: una empresa de ràpid creixement que fa que l’allotjament assequible sense sacrificar la fiabilitat ni el suport al client

TL; DR: Quan es tracta d’objectius comercials, HostingRaja té un objectiu elevat. Mitjançant un suport tècnic multilingüe, una sòlida selecció de plans d’allotjament i una innovació contínua, la companyia ha creat una proposta de valor única amb l’esperança de convertir-se en el proveïdor d’allotjament d’allotjament número 1 de l’Índia. Ara amb Hosting WordPress segur i solucions innovadores d’atenció al client, HostingRaja pretén mantenir un pas endavant en una indústria en evolució ràpida.


Dhanasekar Mani ho venia dient des del 1995: Internet crearà una gran oportunitat de negoci.

Però no va ser fins anys després, mentre treballava com a project manager a Samsung India, Mani va prendre accions serioses. “Volia començar alguna cosa en la indústria web perquè sabia que continuaria creixent”, va dir.

Logotip de HostingRaja i captura de cap de Dhanasekar Mani

El fundador Dhanasekar Mani ens ha explicat que el servei d’atenció al client rebut d’un amfitrió el va inspirar a iniciar HostingRaja.

Mai no es pot desviar d’un repte, Mani es va ensenyar ràpidament a dissenyar-se abans d’obrir una agència de disseny en línia. Va començar a crear presència en línia de l’empresa i va decidir allotjar el seu lloc web als Estats Units. Molt al plaer de Mani, la seva base de clients va començar a créixer. Només hi havia un problema: sempre que necessitava atenció al client del seu amfitrió, s’enfrontava a una important barrera d’idiomes.

“Va haver-hi molts reptes amb la companyia d’allotjament amb seu als Estats Units, principalment pel que fa al suport”, va dir. “Estàvem en diferents zones horàries i els representants d’atenció al client utilitzaven un accent americà mentre utilitzàvem un accent indi. El nivell de suport no estava a l’altura del nivell que estàvem esperant. “

Llavors, li va arribar. “Vaig pensar:” Per què no iniciem una empresa d’allotjament a l’Índia i proporcionem suport en idiomes locals? “Hi ha molts idiomes que es parlen a l’Índia, de manera que podríem proporcionar suport en aquests idiomes, a més, tenir els servidors a l’Índia ajudaria els llocs es carreguen més ràpidament. “

El 2012, Mani va fundar HostingRaja. Des d’aleshores, l’empresa ha crescut oferint una selecció increïblement completa de solucions de servidor compartit, núvol, VPS i servidors dedicats, juntament amb el suport en un mateix idioma per a més de 150.000 clients..

Atenció al client de qualitat en idiomes anglesos i regionals de l’Índia

Segons Rosetta Stone, el 95% dels consumidors de tot el món viuen fora dels Estats Units i només el 5,6% del món parla anglès com a llengua primària. Significativament, quan es tracta de decisions de compra, el 56,2% dels consumidors afirma que la capacitat d’obtenir informació en el seu idioma és més important que el preu.

Tenint en compte aquests fets, és fàcil veure com la incapacitat d’una empresa per atendre els consumidors que no parlen anglès presenta un desavantatge en el mercat global d’allotjament. L’enfocament de suport multilingüe d’HostingRaja, per altra banda, proporciona a la companyia un avantatge competitiu seriós a l’Índia.

“Ens centrem principalment en clients indis”, va dir Mani. “Tot està situat a l’Índia i oferim suport en diversos idiomes regionals, inclosos el bengalí, la kannada, el tàmil i el telugu.”

Gràfic que representa els beneficis de la migració d'un servidor a l'Índia

Un enfocament diferent: HostingRaja proporciona suport multilingüe incloent diversos idiomes locals de l’Índia.

L’equip de tècnics amb experiència de HostingRaja està disponible dia i nit per assegurar-se que els servidors funcionen sense problemes. Però no és l’únic que diferencia l’empresa. Mani va dir que els clients sovint apunten a tres característiques que fan que HostingRaja sigui el seu proveïdor d’elecció.

“No. 1, som una empresa d’allotjament molt assequible “, va dir. “No. 2, els estalviem temps: sempre que necessitin ajuda, el nostre equip d’assistència respon amb una solució adequada en una hora. El número 3 és tranquil·litat. Els clients saben que la seva solució d’allotjament serà cuidada completament sense mals de cap. “

Mani va dir que el màrqueting en boca a boca serveix HostingRaja força bé. “Obtenim del 30% al 40% dels nostres nous clients mitjançant derivacions dels nostres clients existents, cosa que parla de la qualitat dels nostres serveis”, va dir.

Mantenir el ritme de les tecnologies emergents en una indústria competitiva

No és cap secret que el mercat d’allotjament estigui saturat. És una indústria pròspera i tothom vol un tros. Els números no menteixen: estudis recents han conclòs que el 2017, el mercat de serveis de computació en núvol i allotjament va valer aproximadament 101.000 milions de dòlars..

“De dia a dia, la indústria de l’hostaleria és cada vegada més competitiva quant a grans jugadors que entren a la indústria, així com les noves tecnologies”, va dir Mani. “A l’Índia, molts jugadors han estat en aquesta indústria des de fa temps. També hi ha moltes organitzacions més grans, com Google, AWS i Azure, que volen entrar en aquesta indústria de manera molt agressiva. “

En aquest entorn competitiu, és imprescindible el desenvolupament continu del producte. Mani ens va dir que HostingRaja utilitza qualsevol interacció amb els clients, positiva o negativa, per alimentar el creixement del producte.

Gràfic que representa els diversos productes de HostingRaja

La companyia ofereix una selecció increïblement completa de serveis de hosting i domini.

“De clients difícils, podem aprendre moltes coses”, va dir. “Quan hi hagi un bitllet que no es resolgui immediatament, els meus responsables tècnics i el conseller delegat de la companyia parlaran amb el client per entendre els seus punts de dolor i desenvolupar una solució al problema.”

La companyia també evoluciona els seus productes mitjançant una àmplia visió del sector. Igual que Mani va predir que Internet es convertiria en una força important, ara projecta que Kubernetes jugarà un paper important en la gestió d’aplicacions en contenidors..

“Crec que Kubernetes hosting tindrà un paper important en els propers anys”, va dir Mani. “Ens agradaria que HostingRaja es convertís en líder del mercat de Kubernetes, per la qual cosa acabem de llançar una plataforma Kubernetes.” Segons Mani, la nova plataforma és ideal per automatitzar el desplegament i les operacions de contenidors a través de clústers d’amfitrions.

Una suite completa de plans que inclouen allotjament segur de WordPress

Les solucions d’allotjament d’HostingRaja fan servir la gamma. L’empresa ofereix servidors compartits, virtuals, en núvol i dedicats, a més d’una gamma de serveis de domini. Tots els plans premium i il·limitat tenen comptes de correu electrònic il·limitats, un domini gratuït i un certificat SSL gratuït.

Els plans compartits comencen a només 65 rupies (que equival a uns 95 cèntims en moneda nord-americana) per a un lloc, un subdomini i dos comptes FTP, a més de cànon gratuït. A partir de 732 rupies (10 dòlars) Els plans VPS d’HostingRaja inclouen l’elecció de Linux o Windows hosting; tots dos inclouen un tauler de control optimitzat, migració gratuïta amb temps morts zero, optimització gratuïta del lloc i optimització de memòria cau. El servei d’allotjament dedicat d’alt rendiment de la companyia també està disponible tant per a Linux com per a Windows a partir de 4.499 rupies (62 dòlars) amb una opció de suport gestionat gratuït..

Gràfic que representa una solució segura d’allotjament de WordPress

L’allotjament optimitzat de WordPress d’HostingRaja proporciona als clients una solució ràpida, segura i fiable.

Una de les solucions de què està especialment orgullós Mani és l’Optimitzat Hosting de WordPress de l’empresa. “Hem creat una solució de hosting d’allotjament de WordPress ràpida, segura i fiable que s’integra amb WordPress per proporcionar moltes opcions de seguretat als clients”, va dir Mani..

Mani ens ha explicat que la plataforma ha rebut una resposta positiva per part dels clients i que no fa mal que HostingRaja es dediqui a guiar-los a través de les noves ofertes. “Sempre que publiquem noves solucions tecnològiques les expliquem al client”, va dir.

A part de la seguretat, l’allotjament optimitzat de WordPress d’HostingRaja inclou assistència gestionada, temes, configuració i instal·lació gratuïta, a més d’un període de prova de 15 dies..

El Chatbot de HostingRaja: un acompanyant ideal per al suport tradicional

El deficient servei d’atenció al client que Mani va rebre de la seva empresa d’hostatge fa anys el va inspirar a crear el seu negoci. Avui, està decidit a assegurar-se que els seus clients mai se sentin igual.

En l’atenció al client, però, hi ha molts entrebancs a evitar. Una enquesta recent indica que les principals causes de frustració del servei d’atenció al client varien, mentre que els enquestats descriuen falta d’efectivitat (27%), falta de velocitat (12%) i falta de precisió (10%) com a infractors més prevalents..

Per evitar la frustració dels clients, HostingRaja ha implementat recentment un enfocament al servei al client de dos punts que combina el millor de la intel·ligència artificial i el suport humà..

“En general, quan envieu bitllets a una empresa d’allotjament, poden trigar, en mitjana, sis hores a respondre”, va dir Mani. “Aprofitant l’AI, sovint podem mantenir feliços els clients proporcionant una solució ràpida en cinc minuts”.

El sistema d’intel·ligència artificial, conegut com Chatbot, proporciona als usuaris suport tècnic instantani. Si Chatbot no pot solucionar el problema ràpidament, els usuaris simplement escalen la seva sol·licitud i un membre de l’equip respondrà. Chatbot també és útil per crear un ID de correu electrònic per al vostre domini, canviar la configuració de PHP i desbloquejar la vostra adreça IP pública..

Ja sigui a través d’equips de suport multilingües o d’intel·ligència artificial, HostingRaja permet als clients buscar l’assistència que necessiten a través del canal que sigui necessari..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me